- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.501
Bizim topiğin uslu hamişi olmayacak herhalde hiç.Tubilosh bitti sen başladın şimdide
Tamam gezmek güzel bişey,bende bayılırım ama biraz dikkat edin.Deneyimli olduğunuz için bu kadar rahatsınız bence siz.İlk deneyimlerinizi düşünün bakalım bi tedbirsiz davranıyor muydunuz?Ben sanki çok usluyumda söylediklerimi de duyan usluyum zannedecek.Yorgunluktan bitap düşünceye kadar ayaktayım ben
Allah hayırlara getirsin rüyanı.Kan görmek rüyayı batıl yapar derler.Yorgunluktan kabus görmüşsün sen bence.
:))) Hadi betacıklar 10.000 falan oluverinde sevinsin annecik
İnşaallah canım hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin meleğin...inşallah bende senin gibi 4.ayımda hamile kalırım canım senin de bebişin hayırlı olsun.
Canım benimmmmmçok mu vicdansızım acaba
yok canım yine paylaşıyorum ama hiç vermeyedebilirdim
söz konusu dondurma olunca gözüm dönüyor :111::111::111::111:
Kız maşaallah ne güzel hala ikiz dualarına devam inşaallah ikinci gebeliğinde sağlıklı hayırlı iklizlerin olurrrrrrAmiiin.Babasıyla,ikiz kardeşleriyle:));sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsun inşallah.Herkesle beraber tabi.
Canım benim aradaki farkı hayli hayli kapatır pıtırcığınnnTeşekkürler güzel arkadaşlarım güzell anneler.
Canım ben 5.ci ayımda hamile kaldım. daha çok erken. ama bende sen gibi karalar bağlamıştım ama bebişim gelmiş bile.
Canım benim ben en son adetim 7 marttı. fakat 17 gün gecikmeden sonra adet görmüştüm. aslında günlerim karışmış böyle olması normal sanırım. Sağlıklı ya önemli olan o dimi kuzum
canım ben kalbini 8 + 2 de duydum. Gümbür gümbürü bebişim.sende duyucaksın acele etme tatlım.
Ve kızlarrrr bebişimin kolları durmak bilmedi. Parmagını emdi gördüm yaaaminnacık yavrım benim.
CRL 49 mm olmuş. Kuzum benim.
Canım benim Allah yardımcın olsun yatmadan ayetel kürsi oku her tarafına üfle...Nasılsınız kızlar hepiniz iyisiniz inşallah . Biz haftasonu bir kaçamak yapalım dedik Afyon'a korel otele gittik ama ben çok yoruldum çocuklara çok iyi geldi tabi araba beni haşat etti heryanım şişti senmisin son ay gezmeye giden bu saat oldu hala uzanıyorum . Dün gece çok kötü Rüyalarr gördüm hayır olsun. İkizmiş karnımdaki bebek biri çok önce ölmüş diğerini de zehirlemiş onu da almamız lazım diyorlar olmaz diyorum bacaklarımın arasından kanlar akıyor. Sonra eşim benin üstüme evlenmiş eşyalarımı topluyorum hiç umursamıyor çok kötüydü çokkkkkkkk
hayırlı akşamlar kızlar epeydir giremiyorum oğlumda bende hastalandık sular yüzünden ben düzeldim ama oğlumun boğazına indi kullandığım ilaçlar işe yaramadı yarın tekrar hastaneye gitcez oğlum için kızımda kıpır kıpır içimde bu arada karnımda baya aşağı indi hayırlısı allahtan bu aralar çok stresteyim
Rabbim şifasını versin canım...
doğumun ne zaman hayırlısıyla normalmi olacak?
tekrar geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun
sağol canım ilk doğumum sezeryan oldu buda öyle olacak doktorumuz 5 temmuzda gün verecek bakalım o zamana doğurmazsam iyi kız çocukları erkenci olur diyorlar hayırlısını rabbim bilir
Çok mutlu oldum hatırlanmak güzel :) uzun zamandır girmiyordum bizim hamişler naptı cinsiyetler belli mi diye girdim ? Çok şükür herşey yolunda mutlu mutlu mesajlar okudum :)
Bende olaylar biraz karıştı klomen çok fazla kist yaptı çok şükür erittik onları şimdi eşimin işi nedeniyle ayrıyız onun dışında herşey yolunda :) eşimi çok özlüyorum sadece
Nasıl bebek ??
Canım benim dua konusunda yardımcı olmak istemiştin ordan hatırladım
Gelmeyen kızları hep merak ediyorum ne yaptılar acaba diye
evet bazı kişilerde kist yapabiliyor hatta btç kürüde yumurtlaması normal ve zamanında çatlayanlarda kist yapıyor.
Canım senin yumurtlama problemin varmı?
Rabbim kavuştursun eşine
Elhamdülillah iyi heralde beni yiyip bitirdiğine göreiyidir.
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla...
Bu arada eşin ne iş yapıyor hep böylemi olacaak yarın bigün bebişiniz olursa nasıl olacak
Zor ya allah yardımcın olsun
Kız azıcık evde otursana sennn
Bebeğini getir sonra gezersiniz birlikte
ayyy neyseki inş benim 7.ay sonbahara geliyor.
sıcaktan etkilenmem inş...
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
ALINTIDIR......
Bizim topiğin uslu hamişi olmayacak herhalde hiç.Tubilosh bitti sen başladın şimdide
Tamam gezmek güzel bişey,bende bayılırım ama biraz dikkat edin.Deneyimli olduğunuz için bu kadar rahatsınız bence siz.İlk deneyimlerinizi düşünün bakalım bi tedbirsiz davranıyor muydunuz?Ben sanki çok usluyumda söylediklerimi de duyan usluyum zannedecek.Yorgunluktan bitap düşünceye kadar ayaktayım ben
Allah hayırlara getirsin rüyanı.Kan görmek rüyayı batıl yapar derler.Yorgunluktan kabus görmüşsün sen bence.
Doğru diyorsun canım biz biraz kuduruk hamişleriz:)) biz aile olarak gezme hastasıyız o yüzden pek duramıyoruz Türkiye'nin gezmediğimiz yeri kalmadı artık yurt dışı açılalım diyoruz kısmet. Ben tatil hastası bir kişilik olaraktan şimdiden Bayram tatilimiz hazır 1 aylık bebekle Allah kolaylık verir inşallah
Kızlar şimdi hesapladım da bebişim 9 gün geriden geliyor.
Bebişim hızlı büyüsünde hemencecik arayı kapatsın.
Ohh kuzum benimm mis kokulumm.
El kıpırtılarını yerim senin:103::103:
Kızlar Maşaallah bugün akşam yemek yerken kocaman ve net bir tekme yedim içtennnn
Önce döndü sonra vurdu
gazımda yoktu üstelik
Minnoşum erkenden hissetiriyor Allah ondan razı olsun Annesinin beklediğini anlıyor heralde
bu hafta inşaallah 15.haftaya gireceğiz.
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN
hayırlı akşamlar kızlar epeydir giremiyorum oğlumda bende hastalandık sular yüzünden ben düzeldim ama oğlumun boğazına indi kullandığım ilaçlar işe yaramadı yarın tekrar hastaneye gitcez oğlum için kızımda kıpır kıpır içimde bu arada karnımda baya aşağı indi hayırlısı allahtan bu aralar çok stresteyim
gezgin nerdesin bakalım bugün sesin çıkmadı
Yemek yerken aklıma geliyorsun canım yaaa hakkını helal et.
Bende sıksık yemeye başladım bu arada
Eşim mühendis şu an Irak'ta biraz zorlanıyoruz ama işi bu yapıcak bişey yok .. Yumurtlama problemi yokmuş demekki dedi doktor yoksa bu kadar kist olmaZmış.. 5 er santim filandı 3 tane kist gitti çok şükür .. Allahım ne zaman nasip ederse bekliyorum bebeğimi .. Tekmelere de başlamış maşallah .. Allah hiç ayırmasın bundan sonra annesinden babasından .. Kendine iyi bak Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?