Bol bebiş topiği

Doğru diyorsun canım biz biraz kuduruk hamişleriz:)) biz aile olarak gezme hastasıyız o yüzden pek duramıyoruz Türkiye'nin gezmediğimiz yeri kalmadı artık yurt dışı açılalım diyoruz kısmet. Ben tatil hastası bir kişilik olaraktan şimdiden Bayram tatilimiz hazır 1 aylık bebekle Allah kolaylık verir inşallah

Kızlar şimdi hesapladım da bebişim 9 gün geriden geliyor.

Bebişim hızlı büyüsünde hemencecik arayı kapatsın.

Ohh kuzum benimm mis kokulumm.

El kıpırtılarını yerim senin:103::103:

inşallah bende senin gibi 4.ayımda hamile kalırım canım senin de bebişin hayırlı olsun.
İnşaallah canım hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin meleğin...
çok mu vicdansızım acaba
yok canım yine paylaşıyorum ama hiç vermeyedebilirdim
söz konusu dondurma olunca gözüm dönüyor :111::111::111::111:
Canım benimmmmm
Ye şifaların olsunn
Amiiin.Babasıyla,ikiz kardeşleriyle:));sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsun inşallah.Herkesle beraber tabi.
Kız maşaallah ne güzel hala ikiz dualarına devam inşaallah ikinci gebeliğinde sağlıklı hayırlı iklizlerin olurrrrrr
Canım benim aradaki farkı hayli hayli kapatır pıtırcığınnn
Benimkide elini emdi döndü elleri ayakları kıpır kıpırdı 4.30 cm idi
Bakalım 15 gün sonra göreceğiz inş
Maşaallah çok tatlılar yaaaaaaaaaa
Rabbim olmayanlarada tattırsın bu duyguları
Canım benim Allah yardımcın olsun yatmadan ayetel kürsi oku her tarafına üfle...
Anladığım kadarı ile annelerde ilk ayllarda ve son aylarda korku çok oluyor.
İnş sağlıkla kucağına alırsın...

Canım nasılsın nasıl gidiyor?
Rabbim sıkıntılarını feraha çokarsın bize dua etmeyi unutma olurmu?
Ben hep dua ediyorum inan...

Kızlar Maşaallah bugün akşam yemek yerken kocaman ve net bir tekme yedim içtennnn
Önce döndü sonra vurdu
gazımda yoktu üstelik
Minnoşum erkenden hissetiriyor Allah ondan razı olsun Annesinin beklediğini anlıyor heralde
bu hafta inşaallah 15.haftaya gireceğiz.
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN

Hoşgeldin canım.Hadi hayırlı olsun.İnşallah gelecek ay keseni görmeye gidersin doktoruna.Sen çakşır ve btç kürlerini de yap.Yada incir ve keçiboynuzu yiyin eşinle düzenli.Destek iyi olur [/QUOTE]

canim ben azerbaycandayim ya keci boynuzu filan yok malesef bulamadim ama esim ilac kullandi boyle jisenkli ve ari sutlu gozle fark edilir bir degisiklik var yani insallah dedigin gibi birinci evlilik yil donumumuze hamile olarak kutlariz...
yarindan itibaren yumurtlama donemim calismalara basliycaz daaa su meninin geri akmasini bir turlu engelleyemiyorum fikri olan var mi?

bu arada kizlar bat tarihlerinin yazildigi tabloyu guncelleiyor muyuz? arada tabloyu gormek beni umutlandiriyor batim 7 temmuz...

hayırlı akşamlar kızlar epeydir giremiyorum oğlumda bende hastalandık sular yüzünden ben düzeldim ama oğlumun boğazına indi kullandığım ilaçlar işe yaramadı yarın tekrar hastaneye gitcez oğlum için kızımda kıpır kıpır içimde bu arada karnımda baya aşağı indi hayırlısı allahtan bu aralar çok stresteyim

Rabbim şifasını versin canım...
doğumun ne zaman hayırlısıyla normalmi olacak?
tekrar geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun

Rabbim şifasını versin canım...
doğumun ne zaman hayırlısıyla normalmi olacak?
tekrar geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun

sağol canım ilk doğumum sezeryan oldu buda öyle olacak doktorumuz 5 temmuzda gün verecek bakalım o zamana doğurmazsam iyi kız çocukları erkenci olur diyorlar hayırlısını rabbim bilir

Çok mutlu oldum hatırlanmak güzel :) uzun zamandır girmiyordum bizim hamişler naptı cinsiyetler belli mi diye girdim ? Çok şükür herşey yolunda mutlu mutlu mesajlar okudum :)

Bende olaylar biraz karıştı klomen çok fazla kist yaptı çok şükür erittik onları şimdi eşimin işi nedeniyle ayrıyız onun dışında herşey yolunda :) eşimi çok özlüyorum sadece

Nasıl bebek ??

sağol canım ilk doğumum sezeryan oldu buda öyle olacak doktorumuz 5 temmuzda gün verecek bakalım o zamana doğurmazsam iyi kız çocukları erkenci olur diyorlar hayırlısını rabbim bilir

20 günün kalmış hadi bakalım hayırlısıyla gününü alırsın doğurup gelirsin.
kız çocukları erkek çocuklar hepsi vaktini bekler canım.inş seninki seni yormadan gelir
Bizede dua et uzun bir yolculuğumuz var daha yolun 4.ayındayız

Canım benim dua konusunda yardımcı olmak istemiştin ordan hatırladım
Gelmeyen kızları hep merak ediyorum ne yaptılar acaba diye
evet bazı kişilerde kist yapabiliyor hatta btç kürüde yumurtlaması normal ve zamanında çatlayanlarda kist yapıyor.
Canım senin yumurtlama problemin varmı?
Rabbim kavuştursun eşine
Elhamdülillah iyi heralde beni yiyip bitirdiğine göreiyidir.
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla...
Bu arada eşin ne iş yapıyor hep böylemi olacaak yarın bigün bebişiniz olursa nasıl olacak
Zor ya allah yardımcın olsun

gezgin nerdesin bakalım bugün sesin çıkmadı
Yemek yerken aklıma geliyorsun canım yaaa hakkını helal et.
Bende sıksık yemeye başladım bu arada

Eşim mühendis şu an Irak'ta biraz zorlanıyoruz ama işi bu yapıcak bişey yok .. Yumurtlama problemi yokmuş demekki dedi doktor yoksa bu kadar kist olmaZmış.. 5 er santim filandı 3 tane kist gitti çok şükür .. Allahım ne zaman nasip ederse bekliyorum bebeğimi .. Tekmelere de başlamış maşallah .. Allah hiç ayırmasın bundan sonra annesinden babasından .. Kendine iyi bak Allah'a emanet olun

Pınarcım hoşgeldin canım. İyi olmana sevindim. Rabbim tez zamanda minikkanını gönderecektir. Bol bol dua et.

Kızlar ben bebişimin videosunu eşime çektirmiştim. ama nasıl yüklicem kendi videomu bilemedim.

Kız azıcık evde otursana sennn
Bebeğini getir sonra gezersiniz birlikte
ayyy neyseki inş benim 7.ay sonbahara geliyor.
sıcaktan etkilenmem inş...

ben mi
ah oturabilsem karapissom yaa... nerde bende o yetenek
sabah okadar yorgun argın eve gelmiş olmama ragmen yine temizliğe koyuldum.
bu enerji benden bi gidicek tam gidicek heralde.
oturmak istemiyor canım...

bugün sağlık ocagındaki dr ellerimde ayaklarımda ödem-şişme olmadıgını görünce şaşırdı.
sıcaklarda çok daha fazla oluyor dedi.
aslında çok yürüyünce de olur ama hamd olsun ben rahatım.
sadece yüzükler az sıkmaya başlamıştı. onları çıkarttım.ameliyata girerken zorlanmayayım die.
amaaaaaaaa ödem olmadı demek kilo almadım demek diil.
toplam aldıgım kilooo 19,5
yuh demek serbest ama oha demeyelim,ayıp

ooo ayşecan benim 9. ayım bitmiş ya la
bugün de bittiiii, kaldı 12 günnn

dur yaw, daha gitmedim. sahalardan daha inmedim. iniim de ondan sonra 'BİR ARA BİR SEYYAR HAMİŞ TUBİLOSHH VARDI' DERSİNİZ
aslında işin sırrı şu ayşem,
tecrubeliler bebiş doğunca eve kapandıklarını bildikleri için her anın tadını çıkartıp gezmeye devam ediolar.
tabii yolda doğurmamak adına normal doğum yapacakların evde oturmaları rica olunur
bizim günümüz belli. sıkıntı yok

heheheh dimi feyzam,durdurabilene aşkolsun
biz de bayram sonu otel rezervasyonu yaptırmak istiyoruz bakalım.
yazın eve kapanmak olmaz dimi
inşallah bebişlerimiz uslu ve gaz sız olurlar da planlarımızı Rabbimin izniyle hayırlısıyla gerçekleştiririz.

Kızlar şimdi hesapladım da bebişim 9 gün geriden geliyor.

Bebişim hızlı büyüsünde hemencecik arayı kapatsın.

Ohh kuzum benimm mis kokulumm.

El kıpırtılarını yerim senin:103::103:

incim canımcım hiiiç takma kafana. bebişin zamanını yakalıcak.
emin ol çok görülen bir durum bu. önce geriden gider sonra bir fırlar haftasından ileri çıkar kuzucuk.
bol bol çokokrem ye
Kenan da dr um yeter artık çokokrem yeme çocuk 4 kg üstünde doğucak bu gidişler, normal doğuramazsın demişti.
zaten normal doğuramadım da
çok çokokrem yiyen biri olarak anlıyorum ki bebiş ondan da kilo alıyor.
dr da uyarmıştı zaten...
aman canları sağolsun yaa, kilo herzaman alınır. önemli olan sağlık

oh maşallah sizeee...
daha ne tekmeler atıcak annesiiiiii

perim çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda oğluşun iyileşir ve sende stresten kurtulursun...
kızçene de maşallah.söyle de aceleci olmasın annesii

gezgin nerdesin bakalım bugün sesin çıkmadı
Yemek yerken aklıma geliyorsun canım yaaa hakkını helal et.
Bende sıksık yemeye başladım bu arada

ooo karapissom yakaladın mı beni

bugün eşimle limonata yaptık,evi toparladık,bol bol beraber vakit geçirdik
görümcemin oğlu geldi,Kenanla kalıcaklar. onlarla ilgilendim. yemek vs. derken akşam olmuş bile :)

neden yemek yerken aklına geliom bakiim
çok mu oburix görünüom ordan

evet canım demekki yumurtlama prpblemin yok bu güzel haber...
İnş en yakın zamanda gelir meleğin.
evet teyzesi Maşaallah hissediyorum arada diyorumki erken hareket etti acaba erkekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…