Bol bebiş topiği

incim eger videon çok uzun değilse tinypic.com dan ekleyebilirsin. linki de buraya atarsın izleriz bizde minnoşuu

Öyle valla tubim kış gelince ister istemez kapanacağız yazın tadını çıkaralım bari . Bayramda 1 aylık olacaklar inşallah sorunsuz yaparız tatillerimizi, benim küçük oğlan da Ramazan'ın 1 inde doğmuştu bayramda Karadeniz turuna çıkmıştık çok güzel geçmişti 1 hafta boyunca arabada gittiğimiz sürede hep uyudu durunca uyanıp emdi uyuya uyuya geldik yani çok rahattı bu sefer de öyle olur inşallah bu sefer hedef Akdeniz ....

kizlar bugun detayli okuyamadim gecmisi insallah herkes iyidir herkesin keyfi yerindedir.
kizlar chicco liteway baston bebek arabasi dogumdan itibaren kullanilir yaziyor. Kucukler icin cidden uygun mu bu boyle gzoumde oturan bebek icin gibi geldi. Puset seklinde yatak olabilenleri yenidogan icin biliyorum ama bu nasil ole sert gibi hem yatilcak yeri.

sole ekstrasini da almak lazim sanirim degil mi? burda ayakpufu gibi bisey diolar ona.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs...342+5001+37_10751_-1_14602_215687_10001_14602

renkten bagimsiz sole model nasil?
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs...342+5001+37_10751_-1_14602_122490_10001_14602

bir de ana kucagi nasil
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs...5+5001+2692_10751_-1_76709_215022_10001_76709

Son düzenleme:
Nereye yaptınız bakıyım planları?Ben deçok severim gezmeyi ama eşim 30 km bile düşünüyor artık

Olmaz mı ya?Benim çocukluk-gençlik hayalim.İnşallah ikiz oğullarımda gelecek ablalarının ardından

Popişinin altına bebek yastığı yada kırlent gibi sert yastık koy.Yarım saat falan kalkma.O zaman akmaz.Ben öyle yapardım

bu arada kizlar bat tarihlerinin yazildigi tabloyu guncelleiyor muyuz? arada tabloyu gormek beni umutlandiriyor batim 7 temmuz...
Güncelliyorum canım.Yeni batlarınızı hesaplayamadığım için adet olduktan sonra siliyorum sırayla.İnşallah bir dahaki sefere alt listeye geçersin sende

Çok geçmiş olsun perim.Allah şifa versin.36.haftaya da girmişsin.Aman dikkat et artık.Prensesin zamanını beklesin,sağlıkla gelsin anasının koynuna

Hoşgelmişsin canım.Hatırlamamak mümkünmü?Gelmiyorsunuz diye unutacakmıyız aşkolsun
Allah kavuştursun inşallah eşinle.Sonrada bebişinizle

Liteway benim ilk seçtiğim araba.(oto koltuklusundan alalım diye fikir değiştirince litewayi rafa kaldırdık maalesef.Belki ona takılan bi puset buluruzda bende liteway alırım.)Tam yattığı için 8-9aya kadar rahat kullanırsın yatış pozisyonunda.Ben mağazada da inceledim.Çok hafif ve pratik bi araba.Kullananlarda çok memnun.Altına alt açma,battaniye gibi bişey sererek kullanırsın zaten ilk yıl.Sertliğini kafana takma.Multiwayin kışlık tulumuna bayıldım ben.Portbebe yerine kullanılabilir.Zaten aralarında önemli bi fark yok.Ön tekerlerin çift olması dışında.O da çok hafif ama liteway kuş gibi.
Ana kucağına bayıldım.Böyle bişey bulsaydım alırdım mutlaka ben.Çok cici duruyor.

Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.

canim kiyamam ya insallah sandiginiz kadar kotu degildir ve kolay caresi vardir. dualarimiz esinle..

Bak bunu görmemiştim hiç.Ben litewayin travel sistemlerini araştırayım bakayım.Çift yönlü olmaması canımı sıkıyor biraz benim. 1 yaşına kadar çift yön çok iyi oluyormuş:26:

canim kiyamam ya insallah sandiginiz kadar kotu degildir ve kolay caresi vardir. dualarimiz esinle..
İnşallah İpekcim.Tek umudumuz ptesi drun bu kadar yükseliş normal.Daha zamana ihtiyacımız var demesi.:18: Bu hafta nasıl biter bilmiyorumki

cnm bak goruyosun ıste dokotra gıtmeden bosu bosuna uzluyoruzzz dur baklım bı doktoru görsün sonuclarııı hemn sımdıden kendını yıpratma kı yukselmıs olsa bıle ilaçla faln vardır mutlka rabbım yardımcınınzz olsun canım benım

Aaaaaa ama. Noluyosun yine Ayşecim. Hemen koyverme kendini. Neler neler atlattınız. İnşallah bir sorun çıkmayacak. Bak minik kuzunu da üzüyorsun içerde. Daha doktorunuz sonuçları görmemiş. Belki de korktuğunuz gibi olumsuz şeyler söylemeyecek..

gÜNAYDIN KIZLARR...
nasılsınız bakalım?

benim günüm karıışık başladı...
sabah normal namaza kalktım ama bel ağrım vardı.
sabah saat 8 gibi kayınvalidem aradı.
4-5 aydır yogun bakımda olan ve artık kötü haberini beklediğimiz hastamız vefat etmiş sabah namazı vakti.
kalktık hazırlanıcaktık cenaze evine gitmek için.
wc ye girdim bir de ne göreyim 2-3 damla kanama olmuş.
aceba sıcaktan mı oldu anlamadım :18:
birde nişan diyorlar. o olabilirmi aceba.
neyse hazırlandık. zaten arka sokakta oldugu için gittim 5 dk bulundum geldim.
zaten görenler hep dedi sen neden geldin? rahatsız görünüyorsun eve git dinlen vs.
evime geldim işte.
ara ara belime vuran ağrım oluyor.
lekelenme devam etmedi.
ama en ufak birşeyde tetikteyim dr a gidicem...
Kenan da da sıcaktan 1-2 damla lekelenmem olmuştu sıcak duş sonrası. o yüzden çok önemsemedim ama devamı halinde durmucam gidicem.

sizler nasılsınız bakalım?

günaydın ayşem nasılsın canım?
canını sıkma kuzum. inşallah dr güzel konuşucak ve rahatlıcaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
ağlama ama bebişin de üzülür eşin de.
Rabbimin izniyle güzel haberlerinizi alıcaz ben biliyorum

Canım sen neler yaptın ? Operasyon için gün falan aldınız mı ?? Çok sık yazamasam da takip ediyorum. Umarım herşey yoluna girer..

ooo nasılsın arkadaşım
bebiş nasıl üzüyormu annesini

Kendime bile bu kadar üzülmedim hiç.Önce can diyorlar ya benim canım olmuş işte o...Nasıl durabilirimki

Dayanamadım tubacım.Akşam söyledi nasıl uyudum,nasıl tepki vermedim bilemedim.Sabah uyanır uyanmaz başladım ağlamaya.Sinirlerim boşalmış sanırım 15-20 dk falan ağladım hıçkıra hıçkıra.
Aman ihmal etme sende.Git mutlaka.Bırak düğünü cenazeyi artık.Allah rahmet eylesin cenazeye ama artık dinlen sende.Kimse seni kınamaz bu saatten sonra.Kınasa da senden ve bebeğinden önemlimi?:26:

evet kınamazlar ama yakın akraba olunca dedim bir görüneyim. hemen geldim zaten.
çok haklısın ayşem. artık önemli olan benim zamanımı beklemem. zaten şurda kalmış 1,5 hafta kadar bir zaman..
hayırlısıyla atlatayım İNŞALLAH...

siz ne zaman gidiceksiniz dr a peki?
sonuçları göstermeye?

ooo nasılsın arkadaşım
bebiş nasıl üzüyormu annesini

İyiyim canım sağolasın. Yarın kontrolümüz var. İnşallah kalp atışlarını duyacağız. Geçen hafta azıcık üzüldük ama çok şukur geldi geçti. Lekelenmem olmuştu. Apar topar hastaneye koştuk. İstirahat aldım, dinlendim. Şimdi iyiyiz.
Ama tabii süzgeç gibi oldum. Göbişim, kolum, totom delik deşik. Olsun o sağlıklı olsun da, gerisi önemli değil...
Senin de bişey kalmadı ya.. Darısı başımıza

oh maşallah sıkıntı olmamasına sevindim canımcım...
inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz
o lekelenme artık rutin hale geldi yaa.
çoğu hamilede duyyorum lekelenme vs.
ama iğneler süper işe yarıyor.
delik deşik oluyoruz ama bebişler için gerekliyse o acı bize işlemezzz
irde bu iğneler bebişi çok daha çabuk büyütüyor biliyormusun?
gelişimi hep ilerde gidiyor.

hamd olsun az kaldı 12 gün
darısı başınıza inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…