- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.521
Pınarcım hoşgeldin canım. İyi olmana sevindim. Rabbim tez zamanda minikkanını gönderecektir. Bol bol dua et.
Kızlar ben bebişimin videosunu eşime çektirmiştim. ama nasıl yüklicem kendi videomu bilemedim.
Deniyorum tubiş bakalım olcak mı
ben mi
ah oturabilsem karapissom yaa... nerde bende o yetenek
sabah okadar yorgun argın eve gelmiş olmama ragmen yine temizliğe koyuldum.
bu enerji benden bi gidicek tam gidicek heralde.
oturmak istemiyor canım...
bugün sağlık ocagındaki dr ellerimde ayaklarımda ödem-şişme olmadıgını görünce şaşırdı.
sıcaklarda çok daha fazla oluyor dedi.
aslında çok yürüyünce de olur ama hamd olsun ben rahatım.
sadece yüzükler az sıkmaya başlamıştı. onları çıkarttım.ameliyata girerken zorlanmayayım die.
amaaaaaaaa ödem olmadı demek kilo almadım demek diil.
toplam aldıgım kilooo 19,5
yuh demek serbest ama oha demeyelim,ayıp
ooo ayşecan benim 9. ayım bitmiş ya la
bugün de bittiiii, kaldı 12 günnn
dur yaw, daha gitmedim. sahalardan daha inmedim. iniim de ondan sonra 'BİR ARA BİR SEYYAR HAMİŞ TUBİLOSHH VARDI' DERSİNİZ
aslında işin sırrı şu ayşem,
tecrubeliler bebiş doğunca eve kapandıklarını bildikleri için her anın tadını çıkartıp gezmeye devam ediolar.
tabii yolda doğurmamak adına normal doğum yapacakların evde oturmaları rica olunur
bizim günümüz belli. sıkıntı yok
heheheh dimi feyzam,durdurabilene aşkolsun
biz de bayram sonu otel rezervasyonu yaptırmak istiyoruz bakalım.
yazın eve kapanmak olmaz dimi
inşallah bebişlerimiz uslu ve gaz sız olurlar da planlarımızı Rabbimin izniyle hayırlısıyla gerçekleştiririz.
incim canımcım hiiiç takma kafana. bebişin zamanını yakalıcak.
emin ol çok görülen bir durum bu. önce geriden gider sonra bir fırlar haftasından ileri çıkar kuzucuk.
bol bol çokokrem ye
Kenan da dr um yeter artık çokokrem yeme çocuk 4 kg üstünde doğucak bu gidişler, normal doğuramazsın demişti.
zaten normal doğuramadım da
çok çokokrem yiyen biri olarak anlıyorum ki bebiş ondan da kilo alıyor.
dr da uyarmıştı zaten...
aman canları sağolsun yaa, kilo herzaman alınır. önemli olan sağlık
oh maşallah sizeee...
daha ne tekmeler atıcak annesiiiiii
perim çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda oğluşun iyileşir ve sende stresten kurtulursun...
kızçene de maşallah.söyle de aceleci olmasın annesii
ooo karapissom yakaladın mı beni
bugün eşimle limonata yaptık,evi toparladık,bol bol beraber vakit geçirdik
görümcemin oğlu geldi,Kenanla kalıcaklar. onlarla ilgilendim. yemek vs. derken akşam olmuş bile :)
neden yemek yerken aklına geliom bakiim
çok mu oburix görünüom ordan
Nereye yaptınız bakıyım planları?Ben deçok severim gezmeyi ama eşim 30 km bile düşünüyor artıkDoğru diyorsun canım biz biraz kuduruk hamişleriz:)) biz aile olarak gezme hastasıyız o yüzden pek duramıyoruz Türkiye'nin gezmediğimiz yeri kalmadı artık yurt dışı açılalım diyoruz kısmet. Ben tatil hastası bir kişilik olaraktan şimdiden Bayram tatilimiz hazır 1 aylık bebekle Allah kolaylık verir inşallah
Olmaz mı ya?Benim çocukluk-gençlik hayalim.İnşallah ikiz oğullarımda gelecek ablalarının ardındanİnşaallah canım hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin meleğin...
Canım benimmmmm
Ye şifaların olsunn
Kız maşaallah ne güzel hala ikiz dualarına devam inşaallah ikinci gebeliğinde sağlıklı hayırlı iklizlerin olurrrrrr
Canım benim aradaki farkı hayli hayli kapatır pıtırcığınnn
Benimkide elini emdi döndü elleri ayakları kıpır kıpırdı 4.30 cm idi
Bakalım 15 gün sonra göreceğiz inş
Maşaallah çok tatlılar yaaaaaaaaaa
Rabbim olmayanlarada tattırsın bu duyguları
Canım benim Allah yardımcın olsun yatmadan ayetel kürsi oku her tarafına üfle...
Anladığım kadarı ile annelerde ilk ayllarda ve son aylarda korku çok oluyor.
İnş sağlıkla kucağına alırsın...
Popişinin altına bebek yastığı yada kırlent gibi sert yastık koy.Yarım saat falan kalkma.O zaman akmaz.Ben öyle yapardımcanim ben azerbaycandayim ya keci boynuzu filan yok malesef bulamadim ama esim ilac kullandi boyle jisenkli ve ari sutlu gozle fark edilir bir degisiklik var yaniinsallah dedigin gibi birinci evlilik yil donumumuze hamile olarak kutlariz...
yarindan itibaren yumurtlama donemim calismalara basliycaz daaa su meninin geri akmasini bir turlu engelleyemiyorum fikri olan var mi?
Güncelliyorum canım.Yeni batlarınızı hesaplayamadığım için adet olduktan sonra siliyorum sırayla.bu arada kizlar bat tarihlerinin yazildigi tabloyu guncelleiyor muyuz? arada tabloyu gormek beni umutlandiriyor batim 7 temmuz...
Çok geçmiş olsun perim.Allah şifa versin.36.haftaya da girmişsin.Aman dikkat et artık.Prensesin zamanını beklesin,sağlıkla gelsin anasının koynunahayırlı akşamlar kızlar epeydir giremiyorum oğlumda bende hastalandık sular yüzünden ben düzeldim ama oğlumun boğazına indi kullandığım ilaçlar işe yaramadı yarın tekrar hastaneye gitcez oğlum için kızımda kıpır kıpır içimde bu arada karnımda baya aşağı indi hayırlısı allahtan bu aralar çok stresteyim
Hoşgelmişsin canım.Hatırlamamak mümkünmü?Gelmiyorsunuz diye unutacakmıyız aşkolsunÇok mutlu oldum hatırlanmak güzel :) uzun zamandır girmiyordum bizim hamişler naptı cinsiyetler belli mi diye girdim ? Çok şükür herşey yolunda mutlu mutlu mesajlar okudum :)
Bende olaylar biraz karıştı klomen çok fazla kist yaptı çok şükür erittik onları şimdi eşimin işi nedeniyle ayrıyız onun dışında herşey yolunda :) eşimi çok özlüyorum sadece
Nasıl bebek ??
Liteway benim ilk seçtiğim araba.(oto koltuklusundan alalım diye fikir değiştirince litewayi rafa kaldırdık maalesef.Belki ona takılan bi puset buluruzda bende liteway alırım.)Tam yattığı için 8-9aya kadar rahat kullanırsın yatış pozisyonunda.Ben mağazada da inceledim.Çok hafif ve pratik bi araba.Kullananlarda çok memnun.Altına alt açma,battaniye gibi bişey sererek kullanırsın zaten ilk yıl.Sertliğini kafana takma.Multiwayin kışlık tulumuna bayıldım ben.Portbebe yerine kullanılabilir.Zaten aralarında önemli bi fark yok.Ön tekerlerin çift olması dışında.O da çok hafif ama liteway kuş gibi.kizlar bugun detayli okuyamadim gecmisi insallah herkes iyidir herkesin keyfi yerindedir.
kizlar chicco liteway baston bebek arabasi dogumdan itibaren kullanilir yaziyor. Kucukler icin cidden uygun mu bu boyle gzoumde oturan bebek icin gibi geldi. Puset seklinde yatak olabilenleri yenidogan icin biliyorum ama bu nasil ole sert gibi hem yatilcak yeri.
sole ekstrasini da almak lazim sanirim degil mi? burda ayakpufu gibi bisey diolar ona.
Buy your Chicco Liteway Stroller Greenland from Kiddicare Pushchairs| Online baby shop | Nursery Equipment
renkten bagimsiz sole model nasil?
Buy your Chicco Multiway Stroller - Moonstone from Kiddicare Pushchairs| Online baby shop | Nursery Equipment
bir de ana kucagi nasil
Buy your Fisher Price Infant To Toddler Rocker & Seat from Kiddicare Baby Event| Online baby shop | Nursery Equipment
Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.
Bak bunu görmemiştim hiç.Ben litewayin travel sistemlerini araştırayım bakayım.Çift yönlü olmaması canımı sıkıyor biraz benim. 1 yaşına kadar çift yön çok iyi oluyormuş:26:Aysecim bu araba koltugu koltugu takilan hali sanirim
LITE WAY PLUS & KEYFIT CAR SEAT - FIRE
bir de bu
http://www.amazon.co.uk/Chicco-0407...id=1371539374&sr=1-29&keywords=Artsana+Uk+Ltd
İnşallah İpekcim.Tek umudumuz ptesi drun bu kadar yükseliş normal.Daha zamana ihtiyacımız var demesi.:18: Bu hafta nasıl biter bilmiyorumkicanim kiyamam ya insallah sandiginiz kadar kotu degildir ve kolay caresi vardir. dualarimiz esinle..
Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.
Günaydın hepinize.
Günaydın hepinize.
cnm bak goruyosun ıste dokotra gıtmeden bosu bosuna uzluyoruzzz dur baklım bı doktoru görsün sonuclarııı hemn sımdıden kendını yıpratma kı yukselmıs olsa bıle ilaçla faln vardır mutlka rabbım yardımcınınzz olsun canım benım
Aaaaaa ama. Noluyosun yine Ayşecim.Hemen koyverme kendini. Neler neler atlattınız. İnşallah bir sorun çıkmayacak. Bak minik kuzunu da üzüyorsun içerde. Daha doktorunuz sonuçları görmemiş. Belki de korktuğunuz gibi olumsuz şeyler söylemeyecek..
Aaaaaa ama. Noluyosun yine Ayşecim.Hemen koyverme kendini. Neler neler atlattınız. İnşallah bir sorun çıkmayacak. Bak minik kuzunu da üzüyorsun içerde. Daha doktorunuz sonuçları görmemiş. Belki de korktuğunuz gibi olumsuz şeyler söylemeyecek..
Dayanamadım tubacım.Akşam söyledi nasıl uyudum,nasıl tepki vermedim bilemedim.Sabah uyanır uyanmaz başladım ağlamaya.Sinirlerim boşalmış sanırım 15-20 dk falan ağladım hıçkıra hıçkıra.gÜNAYDIN KIZLARR...
nasılsınız bakalım?
benim günüm karıışık başladı...
sabah normal namaza kalktım ama bel ağrım vardı.
sabah saat 8 gibi kayınvalidem aradı.
4-5 aydır yogun bakımda olan ve artık kötü haberini beklediğimiz hastamız vefat etmiş sabah namazı vakti.
kalktık hazırlanıcaktık cenaze evine gitmek için.
wc ye girdim bir de ne göreyim 2-3 damla kanama olmuş.
aceba sıcaktan mı oldu anlamadım :18:
birde nişan diyorlar. o olabilirmi aceba.
neyse hazırlandık. zaten arka sokakta oldugu için gittim 5 dk bulundum geldim.
zaten görenler hep dedi sen neden geldin? rahatsız görünüyorsun eve git dinlen vs.
evime geldim işte.
ara ara belime vuran ağrım oluyor.
lekelenme devam etmedi.
ama en ufak birşeyde tetikteyim dr a gidicem...
Kenan da da sıcaktan 1-2 damla lekelenmem olmuştu sıcak duş sonrası. o yüzden çok önemsemedim ama devamı halinde durmucam gidicem.
sizler nasılsınız bakalım?
günaydın ayşem nasılsın canım?
canını sıkma kuzum. inşallah dr güzel konuşucak ve rahatlıcaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
ağlama amabebişin de üzülür eşin de.
Rabbimin izniyle güzel haberlerinizi alıcaz ben biliyorum
Dayanamadım tubacım.Akşam söyledi nasıl uyudum,nasıl tepki vermedim bilemedim.Sabah uyanır uyanmaz başladım ağlamaya.Sinirlerim boşalmış sanırım 15-20 dk falan ağladım hıçkıra hıçkıra.
Aman ihmal etme sende.Git mutlaka.Bırak düğünü cenazeyi artık.Allah rahmet eylesin cenazeye ama artık dinlen sende.Kimse seni kınamaz bu saatten sonra.Kınasa da senden ve bebeğinden önemlimi?:26:
ooo nasılsın arkadaşım
bebiş nasıl üzüyormu annesini
İyiyim canım sağolasın. Yarın kontrolümüz var. İnşallah kalp atışlarını duyacağız. Geçen hafta azıcık üzüldük ama çok şukur geldi geçti. Lekelenmem olmuştu. Apar topar hastaneye koştuk. İstirahat aldım, dinlendim. Şimdi iyiyiz.
Ama tabii süzgeç gibi oldum. Göbişim, kolum, totom delik deşik. Olsun o sağlıklı olsun da, gerisi önemli değil...
Senin de bişey kalmadı ya.. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?