Bol bebiş topiği

Cuma günü çıkacak olan tahlillerde var daha.Onlarla beraber ptesi gel demiş dru.1 hafta 10 hafta gibi geçecek (((((((

ne gelmez kargoymuş anacım
Cuma günü saat 13.00 de verdiğim sağlıklıvegüzel siparişlerim halen elime ulaşmadı.
çok uyuşuklarmış yeaaa
Kargo takibine baktınmı?Verildiyse kargo bekletiyor olabilir.Bende olmuştu.4 gün kargo bekletti boş yere.

inşallah o tahliller çok daha güzel çıkıcak ayşem. sonra dr dicek ki ooo eşiniz turp gibi. hiçbirşeyi yok

bakıyorum sürekli kargo takibine.
dün merkez şubedeydi,
bugün dağıtımda diyor. ama aras kargo yakın bize.
şurdan şuraya gelemediler mi ya

İnşalah canım.İnnnşallah:18:

Bende sinir olurum beklemeye.Çok şükür bekleyen kargom yok şu an.Dün defactodan aldığım bluz ve kolyem de geldi.Başka da bişey almadım netten.Listemde kalanlara bakıyorum ama hepsini görerek almak istiyorum.Tekstil ürünleri,dönence,yatak,cibinlik falan kaldı.

Canım sen neler yaptın ? Operasyon için gün falan aldınız mı ?? Çok sık yazamasam da takip ediyorum. Umarım herşey yoluna girer..

canım dha gun almadık kendı doktorum aynı hasatnede doç. bı doktora yonlendırdı cumartesı gunune ondan randevu aldım gıdıcem zaten adetten hemn sonra yapıyolarmıs galıba doktorum zaten su an hemn amelıtyata alamaaz acele etme dedı o yuzden bende cumartesıne aldım zaten ıs yerınden amelıyta ıcın ızın alıcam barı muaynelerı haftasonuna denk gtrııyım dıye cumnartesını beklıyorum gunude ozmn belırler sanrıım

Kızlar 260 ml biberon ne kadar büyüklükte olur? ebebekte philips markası indirime girmiş.13tlye geliyor tek biberon. Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml PP 2'li bu ürünü almayı düşünüyorum.27,68 tlye düşmüş 36,90'dan.Ne diyorsunuz?

yok yaaaa oburix görünmnüyorsun son derece dikkatlisinyeme konusunda.
Son kaç kez konuşurken hep açıktım dedin ya mutfağa gittin bi ara ordan aklımda kaldın
Allahım iğliğini versin
Kıyamam Aişem Rabbim yardımcınız olsun.
bildiğin gibi bazen yüksek sandığımız değerler doktorlara göre normakl olabiliyor iyi düşünelin Mevlam iyiyi versin bize...
Rabbim şifa versin...
ağlama bidaha kıyamam
Rabbim mekanını cennet etsin.
Başınız sağ olsun canım.
Dikkat et kendine canım benim kanama veya leke iyi değil bildiğim kadarırla gitsene doktoruna
Şimdi nasılsın ?

İnşallah öyledir.Biz yükseldi diye üzülüyoruz ama belki de bu kadar artış normal.Daha 1 ay oldu ameliyat olalı.4-5 ay takip yapacağız sonra tedaviye başlayacağız demişti dru.

Kızlar dün ilacımı yazdırmak için aile Hekimime gittim.
Kabızlık probleminden ve hemoroitten kanama gördüğümü halsizliğimin olduğunu tansiyon problemimi söyledim.
Kan sulandırıcı ilaç kullandığım için kanamanın kansızlığa neden olacağını ve tehlikeli olduğunu söyledi.
Acilen burdan çıktığın gibi git kanına baktır ona göre kan takviyesi gerekebilr dedi.
Ve bende şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim.
duphalac diye bi ilaç verdi kabızlık için.
Açıkçası en az 50tl tahliller özele gidecek imkanım yok zarzor k.doğuma gidiyorum özele inanın oda aşıyor bizi ama ne yapalım bebişim için katlanıyorum.
Her neyse demek istediğim s.ocağında yaparız dedi ama günler sürer sen acilen git dedi banim ACİLLİK bir durumum yokki.
en iyisi yarın gideyim kan vereyim s.ocağında demi?
Bana akıl ve moral verin.
Bu arada kabızlığı ELEVİTİN yaptığını anladım

Canım duphalac bende kullanıyorum.İyi geliyor gerçekten.Ama kabızlığa en güzel çözüm zeytinyağı.Kahvaltı da ekmeğini bile bansan faydası olur.Ben çok sıkıntıdayken yarım çaybardağı kadar sulandırıp içiyorum yağı.Yarım saate hiçbişeyin kalmıyor.Kansızlık olduğu için dr acil demiştir.Kanı sağlık ocağına vermesen de normal bi devlet hastanesine verebilirsin.Orada daha çabuk çıkar sonuç.Onu da oradaki kadın doğumcuya gösterirsin.Yada kendi druna telefonla da danışabilirsin.
Elevit benimde büyük abdestimi siyaha yakın bi renge çeviriyor.Kabızlık yapabilir çünkü vitaminler genelde kabızlık yapar.Patates ve muzdan hatta katı şeylerden (beyaz ekmek özellikle) uzak dur bi kaç gün.O bile rahatlatacaktır seni.Allah yardımcın olsun canım

selam kızlar biz geldik...
küçük hanımın gül cemalini gördük sonunda. doktorumuz iki tane de vesikalık fotoğraf verdi.tombiş tombiş yanakları ufacıcık toparlacık burnu var Allahım yarabbim kime benziyor bilemedim. İşyerinde kızlar sana benziyor dediler ama... bakalım çıkınca göreceğiz. 3 hafta sonra şeker tarama testimiz olacak.
bebiş tam 740 gr olmuş geçen sefer geriden geliyordu bu sefer 4 gün önde çıktı..
bu arada ben de tam 1 kilo 100 gr almışım pilatese devammmmmm....

Canım söylemeyi unuttum.Bu arada kepek ekmek kansızlık yapar.Onu da çok yeme.Tam buğday olabilir.Yada lifli gevrekler falan.

Canım Allah razı olsun.
dediğini yapıyorum geçen yazmıştın yaaaa.
Sabahları z.yağına banıyorum ekmeğimi
Tam buğday ekmeğine döndük ve herşeye dikkat ediyorum.
Hoşaf yaptım dün.ondan öncede erik yedim hep slata bol yiyorum...
Yarın giderim ben s.ocağına ç.günüde sonucu alırım inanki hastanelerde sıra bekleyecek ne tahammülüm nede halim var
Kendi doktorumada giderim artık inş kan sonucum iyi çıkarda.
dua et bana canım...
Allah yardımcımız olsun...

Kız nasıl 1kg 100 gr aldın
Ben 2 kg daha aldım 2 haftada.Çok hızlı gidiyor.Sinir oluyorum kendime.İnan sürekli de meyve falan yiyorum.Su 3 ltyi geçiyor zaten.Pilates ebru şallının yutup videosundanmı yapıyorsun.Ben de sıklaştırıyım bari
Maşallah herşeyiniz güzel gidiyormuş.Şekeriniz de iyi çıkar inşallah

Aminn.Hastaneler insanı germekten başka bişeye yaramıyor dediğin gibi
İnşallah bi sıkıntı olmayacak,düzene girecek merak etme

Aleyküm selam tatlım oyyyyyyy yerim onun tombiş yanaklrını beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Maşaallah diyelim Ozicimmmmmm
Alemsin ya çıkınca söylersin artık kime benzediğini
Bende platese başlayacağım inş son 12gün doktor randevum için.
ama daha erkende gidebiliriz acaba öğrenirmiyim cinsiyetini

takıldım buraya namazım gecikmeden gideyim bennnn....
öpüyorum sizleri ve minik kızlarınızııııııııı
dua edelim birbirimiz Allaha emanetsiniz kuzucuklar...

Teşekkür ederiz Canım benim.ÇOk şükür Rabbime.. Şeker testini de atlattık mı ohh diyeceğim artık :)
Ben pilatesi haftanın 4 günü yapıyorum. videoyu ikiye böldüm. Pzt salı pilates çarşamba gebelik egzersizleri. O da youtubeda var. perşembe cuma yine pilates.. Canım valla yapmasam ben de alırdım muhtemelen. Benim bacaklarım çok fena selülitle dolmuştu şimdi biraz toparladı. Ama o videonun ikinci kısmı var ya çok fena :)) topla ve lastikli olan kısım. :)) dayak yemiş gibi oluyorum kollarım çok ağrıyor :))
ye ısır teyzesi serbest canım benim acele etme pilatese bak ben 20.haftadan sonra başladım. önce bir toparlanın da..hadi bakalım canımcım çok az kaldı öğreneceksin inşalalh bu sefer cinsiyetini sonra başlasın alışveriş ve isim arayışları..
ayyyy biz daha isim bulamadık daha doğrusu isim konusunda anlaşmaya varamadık
takıldım buraya namazım gecikmeden gideyim bennnn....
öpüyorum sizleri ve minik kızlarınızııııııııı
dua edelim birbirimiz Allaha emanetsiniz kuzucuklar...

biz de seni öptük kocaman tabi ki minişi de
Allah kabul etsin canım...
Allaha emanet ol canım..

Son düzenleme:

Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube Bu video değilmi? Ben bunu indirdim pcye.Bunu 2 ye mi böldün?Anlayamadım:26:

Tubişim aman kuzum dikkat et kendine. Belki sıcakalardan olmuştur. Nişan daha çok adet kanı gibi çok olurmuş lekelenme gibi değil . Allahın izniyle hayhırlısıyla zamanında gelsin minik paşamız... Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..
İnşallah öyledir.Biz yükseldi diye üzülüyoruz ama belki de bu kadar artış normal.Daha 1 ay oldu ameliyat olalı.4-5 ay takip yapacağız sonra tedaviye başlayacağız demişti dru.
Ayşem moralini bozma kuzum. Bak benim annemin de troit bezleri ve ordaki kitleler alındıktan sonra hormonu dengelemek çok zor oldu. Dışardan takviye aldığı için bazen çok fazla yükseliyor. Sizin de canım hemen hormon normale dönmez. moralini bozma bebişine yazık..Hele bir doktorunuzla görüşün inşallah güzel haberlerle geleceksiniz...Dua ediyoruz biz...

canım içindeki demirden dolayı olabilir demir bazı kişilerde kabızlık yaparmış bazı kişilerde ishal. beni ishal yapıyor. elevit de içsem demiri de içsem günde en az iki kere valla. hayır bir gün ortalık fena olacak diye korkuyorum aniden geliyor valla.
bol bol su iç canım suyu ihmal eetme. kayısı filan yiyemiyor musun? tam mevsimi de.. bol bol ye.Ayşenin dediği gibi zeytinyağı da çok iyi.
Allah yardımcın olsun canım..
Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube Bu video değilmi? Ben bunu indirdim pcye.Bunu 2 ye mi böldün?Anlayamadım:26:
video bu Ayşem. 53. dakikada ilk egzersiz kısmı bitiyor sonra germe egzersizlerine geçiyor. İlk 53 dakika birinci kısım geri kalanı ikinci bölüm yani bana göre. 53 den sonra topla ve lastikle egzersizler yapıyor..hepsini zaten bir kere yapamayız...

e-bebek mağazasında inanılmaz indirimler var kızlar.Kraft oto koltuğu 79tl.ana kucakları 120ye düşmüş.Bi bakın derim.Büyük ürünler çok indirimli.Philps avent ürünleri de indirimli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…