- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.541
Cuma günü çıkacak olan tahlillerde var daha.Onlarla beraber ptesi gel demiş dru.1 hafta 10 hafta gibi geçecekevet kınamazlar ama yakın akraba olunca dedim bir görüneyim. hemen geldim zaten.
çok haklısın ayşem. artık önemli olan benim zamanımı beklemem. zaten şurda kalmış 1,5 hafta kadar bir zaman..
hayırlısıyla atlatayım İNŞALLAH...
siz ne zaman gidiceksiniz dr a peki?
sonuçları göstermeye?
Kargo takibine baktınmı?Verildiyse kargo bekletiyor olabilir.Bende olmuştu.4 gün kargo bekletti boş yere.ne gelmez kargoymuş anacım
Cuma günü saat 13.00 de verdiğim sağlıklıvegüzel siparişlerim halen elime ulaşmadı.
çok uyuşuklarmış yeaaa
Cuma günü çıkacak olan tahlillerde var daha.Onlarla beraber ptesi gel demiş dru.1 hafta 10 hafta gibi geçecek(((((((
Kargo takibine baktınmı?Verildiyse kargo bekletiyor olabilir.Bende olmuştu.4 gün kargo bekletti boş yere.
inşallah o tahliller çok daha güzel çıkıcak ayşem. sonra dr dicek ki ooo eşiniz turp gibi. hiçbirşeyi yok
bakıyorum sürekli kargo takibine.
dün merkez şubedeydi,
bugün dağıtımda diyor. ama aras kargo yakın bize.
şurdan şuraya gelemediler mi ya
Canım sen neler yaptın ? Operasyon için gün falan aldınız mı ?? Çok sık yazamasam da takip ediyorum. Umarım herşey yoluna girer..
yok yaaaa oburix görünmnüyorsun son derece dikkatlisinben mi
ah oturabilsem karapissom yaa... nerde bende o yetenek
sabah okadar yorgun argın eve gelmiş olmama ragmen yine temizliğe koyuldum.
bu enerji benden bi gidicek tam gidicek heralde.
oturmak istemiyor canım...
bugün sağlık ocagındaki dr ellerimde ayaklarımda ödem-şişme olmadıgını görünce şaşırdı.
sıcaklarda çok daha fazla oluyor dedi.
aslında çok yürüyünce de olur ama hamd olsun ben rahatım.
sadece yüzükler az sıkmaya başlamıştı. onları çıkarttım.ameliyata girerken zorlanmayayım die.
amaaaaaaaa ödem olmadı demek kilo almadım demek diil.
toplam aldıgım kilooo 19,5
yuh demek serbest ama oha demeyelim,ayıp
ooo ayşecan benim 9. ayım bitmiş ya la
bugün de bittiiii, kaldı 12 günnn
dur yaw, daha gitmedim. sahalardan daha inmedim. iniim de ondan sonra 'BİR ARA BİR SEYYAR HAMİŞ TUBİLOSHH VARDI' DERSİNİZ
aslında işin sırrı şu ayşem,
tecrubeliler bebiş doğunca eve kapandıklarını bildikleri için her anın tadını çıkartıp gezmeye devam ediolar.
tabii yolda doğurmamak adına normal doğum yapacakların evde oturmaları rica olunur
bizim günümüz belli. sıkıntı yok
heheheh dimi feyzam,durdurabilene aşkolsun
biz de bayram sonu otel rezervasyonu yaptırmak istiyoruz bakalım.
yazın eve kapanmak olmaz dimi
inşallah bebişlerimiz uslu ve gaz sız olurlar da planlarımızı Rabbimin izniyle hayırlısıyla gerçekleştiririz.
incim canımcım hiiiç takma kafana. bebişin zamanını yakalıcak.
emin ol çok görülen bir durum bu. önce geriden gider sonra bir fırlar haftasından ileri çıkar kuzucuk.
bol bol çokokrem ye
Kenan da dr um yeter artık çokokrem yeme çocuk 4 kg üstünde doğucak bu gidişler, normal doğuramazsın demişti.
zaten normal doğuramadım da
çok çokokrem yiyen biri olarak anlıyorum ki bebiş ondan da kilo alıyor.
dr da uyarmıştı zaten...
aman canları sağolsun yaa, kilo herzaman alınır. önemli olan sağlık
oh maşallah sizeee...
daha ne tekmeler atıcak annesiiiiii
perim çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda oğluşun iyileşir ve sende stresten kurtulursun...
kızçene de maşallah.söyle de aceleci olmasın annesii
ooo karapissom yakaladın mı beni
bugün eşimle limonata yaptık,evi toparladık,bol bol beraber vakit geçirdik
görümcemin oğlu geldi,Kenanla kalıcaklar. onlarla ilgilendim. yemek vs. derken akşam olmuş bile :)
neden yemek yerken aklına geliom bakiim
çok mu oburix görünüom ordan
Kıyamam Aişem Rabbim yardımcınız olsun.Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.
Rabbim mekanını cennet etsin.gÜNAYDIN KIZLARR...
nasılsınız bakalım?
benim günüm karıışık başladı...
sabah normal namaza kalktım ama bel ağrım vardı.
sabah saat 8 gibi kayınvalidem aradı.
4-5 aydır yogun bakımda olan ve artık kötü haberini beklediğimiz hastamız vefat etmiş sabah namazı vakti.
kalktık hazırlanıcaktık cenaze evine gitmek için.
wc ye girdim bir de ne göreyim 2-3 damla kanama olmuş.
aceba sıcaktan mı oldu anlamadım :18:
birde nişan diyorlar. o olabilirmi aceba.
neyse hazırlandık. zaten arka sokakta oldugu için gittim 5 dk bulundum geldim.
zaten görenler hep dedi sen neden geldin? rahatsız görünüyorsun eve git dinlen vs.
evime geldim işte.
ara ara belime vuran ağrım oluyor.
lekelenme devam etmedi.
ama en ufak birşeyde tetikteyim dr a gidicem...
Kenan da da sıcaktan 1-2 damla lekelenmem olmuştu sıcak duş sonrası. o yüzden çok önemsemedim ama devamı halinde durmucam gidicem.
sizler nasılsınız bakalım?
günaydın ayşem nasılsın canım?
canını sıkma kuzum. inşallah dr güzel konuşucak ve rahatlıcaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
ağlama amabebişin de üzülür eşin de.
Rabbimin izniyle güzel haberlerinizi alıcaz ben biliyorum
Kıyamam Aişem Rabbim yardımcınız olsun.
bildiğin gibi bazen yüksek sandığımız değerler doktorlara göre normakl olabiliyor iyi düşünelin Mevlam iyiyi versin bize...
Rabbim şifa versin...
ağlama bidaha kıyamam
Kızlar dün ilacımı yazdırmak için aile Hekimime gittim.
Kabızlık probleminden ve hemoroitten kanama gördüğümü halsizliğimin olduğunu tansiyon problemimi söyledim.
Kan sulandırıcı ilaç kullandığım için kanamanın kansızlığa neden olacağını ve tehlikeli olduğunu söyledi.
Acilen burdan çıktığın gibi git kanına baktır ona göre kan takviyesi gerekebilr dedi.
Ve bende şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim.
duphalac diye bi ilaç verdi kabızlık için.
Açıkçası en az 50tl tahliller özele gidecek imkanım yok zarzor k.doğuma gidiyorum özele inanın oda aşıyor bizi ama ne yapalım bebişim için katlanıyorum.
Her neyse demek istediğim s.ocağında yaparız dedi ama günler sürer sen acilen git dedi banim ACİLLİK bir durumum yokki.
en iyisi yarın gideyim kan vereyim s.ocağında demi?
Bana akıl ve moral verin.
Bu arada kabızlığı ELEVİTİN yaptığını anladım
Canım duphalac bende kullanıyorum.İyi geliyor gerçekten.Ama kabızlığa en güzel çözüm zeytinyağı.Kahvaltı da ekmeğini bile bansan faydası olur.Ben çok sıkıntıdayken yarım çaybardağı kadar sulandırıp içiyorum yağı.Yarım saate hiçbişeyin kalmıyor.Kansızlık olduğu için dr acil demiştir.Kanı sağlık ocağına vermesen de normal bi devlet hastanesine verebilirsin.Orada daha çabuk çıkar sonuç.Onu da oradaki kadın doğumcuya gösterirsin.Yada kendi druna telefonla da danışabilirsin.
Elevit benimde büyük abdestimi siyaha yakın bi renge çeviriyor.Kabızlık yapabilir çünkü vitaminler genelde kabızlık yapar.Patates ve muzdan hatta katı şeylerden (beyaz ekmek özellikle) uzak dur bi kaç gün.O bile rahatlatacaktır seni.Allah yardımcın olsun canım
Canım söylemeyi unuttum.Bu arada kepek ekmek kansızlık yapar.Onu da çok yeme.Tam buğday olabilir.Yada lifli gevrekler falan.
Kız nasıl 1kg 100 gr aldınselam kızlar biz geldik...
küçük hanımın gül cemalini gördük sonunda. doktorumuz iki tane de vesikalık fotoğraf verdi.tombiş tombiş yanakları ufacıcık toparlacık burnu varAllahım yarabbim kime benziyor bilemedim. İşyerinde kızlar sana benziyor dediler ama... bakalım çıkınca göreceğiz. 3 hafta sonra şeker tarama testimiz olacak.
bebiş tam 740 gr olmuş geçen sefer geriden geliyordu bu sefer 4 gün önde çıktı..
bu arada ben de tam 1 kilo 100 gr almışımpilatese devammmmmm....
Canım Allah razı olsun.
dediğini yapıyorum geçen yazmıştın yaaaa.
Sabahları z.yağına banıyorum ekmeğimi
Tam buğday ekmeğine döndük ve herşeye dikkat ediyorum.
Hoşaf yaptım dün.ondan öncede erik yedim hep slata bol yiyorum...
Yarın giderim ben s.ocağına ç.günüde sonucu alırım inanki hastanelerde sıra bekleyecek ne tahammülüm nede halim var
Kendi doktorumada giderim artık inş kan sonucum iyi çıkarda.
dua et bana canım...
Allah yardımcımız olsun...
selam kızlar biz geldik...
küçük hanımın gül cemalini gördük sonunda. doktorumuz iki tane de vesikalık fotoğraf verdi.tombiş tombiş yanakları ufacıcık toparlacık burnu varAllahım yarabbim kime benziyor bilemedim. İşyerinde kızlar sana benziyor dediler ama... bakalım çıkınca göreceğiz. 3 hafta sonra şeker tarama testimiz olacak.
bebiş tam 740 gr olmuş geçen sefer geriden geliyordu bu sefer 4 gün önde çıktı..
bu arada ben de tam 1 kilo 100 gr almışımpilatese devammmmmm....
Teşekkür ederiz Canım benim.ÇOk şükür Rabbime.. Şeker testini de atlattık mı ohh diyeceğim artık :)Kız nasıl 1kg 100 gr aldın
Ben 2 kg daha aldım 2 haftada.Çok hızlı gidiyor.Sinir oluyorum kendime.İnan sürekli de meyve falan yiyorum.Su 3 ltyi geçiyor zaten.Pilates ebru şallının yutup videosundanmı yapıyorsun.Ben de sıklaştırıyım bari
Maşallah herşeyiniz güzel gidiyormuş.Şekeriniz de iyi çıkar inşallah
Aminn.Hastaneler insanı germekten başka bişeye yaramıyor dediğin gibi
İnşallah bi sıkıntı olmayacak,düzene girecek merak etme
ye ısır teyzesi serbestAleyküm selam tatlım oyyyyyyy yerim onun tombiş yanaklrını beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Maşaallah diyelim Ozicimmmmmm
Alemsin ya çıkınca söylersin artık kime benzediğini
Bende platese başlayacağım inş son 12gün doktor randevum için.
ama daha erkende gidebiliriz acaba öğrenirmiyim cinsiyetini
takıldım buraya namazım gecikmeden gideyim bennnn....
öpüyorum sizleri ve minik kızlarınızııııııııı
dua edelim birbirimiz Allaha emanetsiniz kuzucuklar...
Teşekkür ederiz Canım benim.ÇOk şükür Rabbime.. Şeker testini de atlattık mı ohh diyeceğim artık :)
Ben pilatesi haftanın 4 günü yapıyorum. videoyu ikiye böldüm. Pzt salı pilates çarşamba gebelik egzersizleri. O da youtubeda var. perşembe cuma yine pilates.. Canım valla yapmasam ben de alırdım muhtemelen. Benim bacaklarım çok fena selülitle dolmuştu şimdi biraz toparladı. Ama o videonun ikinci kısmı var ya çok fena :)) topla ve lastikli olan kısım. :)) dayak yemiş gibi oluyorum kollarım çok ağrıyor :))
ye ısır teyzesi serbestcanım benim acele etme pilatese bak ben 20.haftadan sonra başladım. önce bir toparlanın da..hadi bakalım canımcım çok az kaldı öğreneceksin inşalalh bu sefer cinsiyetini sonra başlasın alışveriş ve isim arayışları..
ayyyy biz daha isim bulamadıkdaha doğrusu isim konusunda anlaşmaya varamadık
biz de seni öptük kocaman tabi ki minişi de
Allah kabul etsin canım...
Allaha emanet ol canım..
Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.
Tubişim aman kuzumgÜNAYDIN KIZLARR...
nasılsınız bakalım?
benim günüm karıışık başladı...
sabah normal namaza kalktım ama bel ağrım vardı.
sabah saat 8 gibi kayınvalidem aradı.
4-5 aydır yogun bakımda olan ve artık kötü haberini beklediğimiz hastamız vefat etmiş sabah namazı vakti.
kalktık hazırlanıcaktık cenaze evine gitmek için.
wc ye girdim bir de ne göreyim 2-3 damla kanama olmuş.
aceba sıcaktan mı oldu anlamadım :18:
birde nişan diyorlar. o olabilirmi aceba.
neyse hazırlandık. zaten arka sokakta oldugu için gittim 5 dk bulundum geldim.
zaten görenler hep dedi sen neden geldin? rahatsız görünüyorsun eve git dinlen vs.
evime geldim işte.
ara ara belime vuran ağrım oluyor.
lekelenme devam etmedi.
ama en ufak birşeyde tetikteyim dr a gidicem...
Kenan da da sıcaktan 1-2 damla lekelenmem olmuştu sıcak duş sonrası. o yüzden çok önemsemedim ama devamı halinde durmucam gidicem.
sizler nasılsınız bakalım?
günaydın ayşem nasılsın canım?
canını sıkma kuzum. inşallah dr güzel konuşucak ve rahatlıcaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
ağlama amabebişin de üzülür eşin de.
Rabbimin izniyle güzel haberlerinizi alıcaz ben biliyorum
Ayşem moralini bozma kuzum. Bak benim annemin de troit bezleri ve ordaki kitleler alındıktan sonra hormonu dengelemek çok zor oldu. Dışardan takviye aldığı için bazen çok fazla yükseliyor. Sizin de canım hemen hormon normale dönmez. moralini bozma bebişine yazık..Hele bir doktorunuzla görüşün inşallah güzel haberlerle geleceksiniz...Dua ediyoruz biz...İnşallah öyledir.Biz yükseldi diye üzülüyoruz ama belki de bu kadar artış normal.Daha 1 ay oldu ameliyat olalı.4-5 ay takip yapacağız sonra tedaviye başlayacağız demişti dru.
canım içindeki demirden dolayı olabilir demir bazı kişilerde kabızlık yaparmış bazı kişilerde ishal. beni ishal yapıyor. elevit de içsem demiri de içsem günde en az iki kere valla. hayır bir gün ortalık fena olacak diye korkuyorum aniden geliyor valla.Kızlar dün ilacımı yazdırmak için aile Hekimime gittim.
Kabızlık probleminden ve hemoroitten kanama gördüğümü halsizliğimin olduğunu tansiyon problemimi söyledim.
Kan sulandırıcı ilaç kullandığım için kanamanın kansızlığa neden olacağını ve tehlikeli olduğunu söyledi.
Acilen burdan çıktığın gibi git kanına baktır ona göre kan takviyesi gerekebilr dedi.
Ve bende şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim.
duphalac diye bi ilaç verdi kabızlık için.
Açıkçası en az 50tl tahliller özele gidecek imkanım yok zarzor k.doğuma gidiyorum özele inanın oda aşıyor bizi ama ne yapalım bebişim için katlanıyorum.
Her neyse demek istediğim s.ocağında yaparız dedi ama günler sürer sen acilen git dedi banim ACİLLİK bir durumum yokki.
en iyisi yarın gideyim kan vereyim s.ocağında demi?
Bana akıl ve moral verin.
Bu arada kabızlığı ELEVİTİN yaptığını anladım
video bu Ayşem. 53. dakikada ilk egzersiz kısmı bitiyor sonra germe egzersizlerine geçiyor. İlk 53 dakika birinci kısım geri kalanı ikinci bölüm yani bana göre. 53 den sonra topla ve lastikle egzersizler yapıyor..hepsini zaten bir kere yapamayız...Ebru Şallı - Hamile Pilatesi - YouTube Bu video değilmi? Ben bunu indirdim pcye.Bunu 2 ye mi böldün?Anlayamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?