- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.561
e-bebek mağazasında inanılmaz indirimler var kızlar.Kraft oto koltuğu 79tl.ana kucakları 120ye düşmüş.Bi bakın derim.Büyük ürünler çok indirimli.Philps avent ürünleri de indirimli.
Nereye yaptınız bakıyım planları?Ben deçok severim gezmeyi ama eşim 30 km bile düşünüyor artık
Olmaz mı ya?Benim çocukluk-gençlik hayalim.İnşallah ikiz oğullarımda gelecek ablalarının ardından
Popişinin altına bebek yastığı yada kırlent gibi sert yastık koy.Yarım saat falan kalkma.O zaman akmaz.Ben öyle yapardım
Güncelliyorum canım.Yeni batlarınızı hesaplayamadığım için adet olduktan sonra siliyorum sırayla.İnşallah bir dahaki sefere alt listeye geçersin sende
Çok geçmiş olsun perim.Allah şifa versin.36.haftaya da girmişsin.Aman dikkat et artık.Prensesin zamanını beklesin,sağlıkla gelsin anasının koynuna
Hoşgelmişsin canım.Hatırlamamak mümkünmü?Gelmiyorsunuz diye unutacakmıyız aşkolsun
Allah kavuştursun inşallah eşinle.Sonrada bebişinizle
Liteway benim ilk seçtiğim araba.(oto koltuklusundan alalım diye fikir değiştirince litewayi rafa kaldırdık maalesef.Belki ona takılan bi puset buluruzda bende liteway alırım.)Tam yattığı için 8-9aya kadar rahat kullanırsın yatış pozisyonunda.Ben mağazada da inceledim.Çok hafif ve pratik bi araba.Kullananlarda çok memnun.Altına alt açma,battaniye gibi bişey sererek kullanırsın zaten ilk yıl.Sertliğini kafana takma.Multiwayin kışlık tulumuna bayıldım ben.Portbebe yerine kullanılabilir.Zaten aralarında önemli bi fark yok.Ön tekerlerin çift olması dışında.O da çok hafif ama liteway kuş gibi.
Ana kucağına bayıldım.Böyle bişey bulsaydım alırdım mutlaka ben.Çok cici duruyor.
Ayşem bu arada eşinin sonuçlarına da kafanı takma normaldir bence daha ne kadar oldu ameliyat olalı, ancak düzelir tahliller Mevlam şifa versin inşallah .
Tubi dikkat et artık az kaldı canım benim. (Söyleyene bak:))))
Cadıozy canım maşallah yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah
biri beni durdursun
Çok güzel bi yermiş.Ben bekarkern hep Antalya-Side-Manavgata gittiğimiz için çok sıkıldım oralardan.Ama adrasan farklıymış.Ayşeciğim biz 3 yazdır Antalya Adrasana gidiyoruz çok güzel bir yer 10 gün orda, 5 gün yollarda gezerek geçiriyoruz tatili
İnşallah öyledir Feyzacım.İnşallah normaldir bu yükseliş:18::18::18::18::18::18::18::18::18:Ayşem bu arada eşinin sonuçlarına da kafanı takma normaldir bence daha ne kadar oldu ameliyat olalı, ancak düzelir tahliller Mevlam şifa versin inşallah .
Tubi dikkat et artık az kaldı canım benim. (Söyleyene bak:))))
Cadıozy canım maşallah yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah
bu pilatesi 53 dk yi 1 gunde mi yapiorsunuz? bide hep ayni hareketler mi yani surekli tekrar mi ediorsunuz bitince video?
bu pilatesi 53 dk yi 1 gunde mi yapiorsunuz? bide hep ayni hareketler mi yani surekli tekrar mi ediorsunuz bitince video?
Canım ben düzenli yapamıyorum ama yapacağım inşallah bundan sonra.30 dk yaptım nefesim kesildi benim.Kollarım,bacaklarım çok ağrıdı.Topla olan bölüme geçmemiştim daha.
cadiozy maşallah sürekli yapıyor.Haftada 4 gün yapıyormuş o.Vİdeoyu 4e mi bölüyor yoksa 2ye bölüp 2 gün üstüste tekrarlıyormu bilmiyorum:26:
videoyu iki kere tekrarlıyorum canım haftada..Canım ben düzenli yapamıyorum ama yapacağım inşallah bundan sonra.30 dk yaptım nefesim kesildi benim.Kollarım,bacaklarım çok ağrıdı.Topla olan bölüme geçmemiştim daha.
cadiozy maşallah sürekli yapıyor.Haftada 4 gün yapıyormuş o.Vİdeoyu 4e mi bölüyor yoksa 2ye bölüp 2 gün üstüste tekrarlıyormu bilmiyorum:26:
top sart mi benim yok da?
videoyu iki kere tekrarlıyorum canım haftada..
canım benim topsuz olan kısmı yapabilirsin..
Zaten doktorunuza danışmadan yapmayın derim ne olur olmaz. Epey zorluyor insanı..
top sart mi benim yok da?
Günaydın hepinize.
Bana gün pek ayık değil bugün.Dün eşimin kontrolünde tahlil sonuçları yüksek çıkmış.Düşmesini beklerken yükselmesi çok kötü oldu.Daha dru görmedi sonuçları.Ptesi diğer tahlilleriyle beraber gidecek tekrar.Takip yapılacak zaten biliyorduk ama yükselmesini de beklemiyorduk.Sabah dayanamadım ağladım bir sürü.Onu bir daha hastanelere yatıramam.Buna kalbim dayanamaz artık.
Cnm Rabbim yardımcınız olsun.KAlbini ferah tut.Bu sınavı da hayırlısıyla atlatacaksınız inş.
ben nefes kisimlarini yapmayi istiyorum gebelik egzersizi hangisini yapiosun canim?
Ayşeciğim biz 3 yazdır Antalya Adrasana gidiyoruz çok güzel bir yer 10 gün orda, 5 gün yollarda gezerek geçiriyoruz tatili
Hamilelik Döneminde Yapmanız Gereken En Yeni Hamile Egzersizleri / sporsaglikdiyet.com/ - YouTube
ben burdaki egzersizleri yapıyorum canım ama hepsini değil.
senin istediğin sanırım böyle birşey
Ayşe Öner - Hamilelikte Nefes Nasıl Kullanılmalı? - YouTube
Canım ben antalyada yaşıyorum ve buralar bi harika. adrasanda muhteşem.
bizde Geçen perşembe, cuma eşimin teyzesine gitmiştik. burası Demre Kaleönü muhteşem tavsiye ederim herkese
seneye yazın bi gelsede bebişimle denizlere girsekkk
Manzara fotografı atayımda içimiz açılsın bi.
Ayşe Önerin kitabında da egzersizler var.Bende onları yapayım bari.Bugün midem acayip yanıyor.Şurup bitti bitecek 2-3 daha içersem
O kadar iyi geldiki attığın resimler anlatamam Denize aşık biri olarak özlemle iç çekiyorum bakıp bakıp.Seneye yazı iple çekeceğim.Bu sene gidemedim canım burnumda.Sorunlarda üstüste geliyor.Biteceği yerde çoğalıyor sanki. Bağıra bağıra ağlayasım var.Mutlu bi hamiş olacaktım onu bile becemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?