Bol bebiş topiği

Ayşeciğim biz 3 yazdır Antalya Adrasana gidiyoruz çok güzel bir yer 10 gün orda, 5 gün yollarda gezerek geçiriyoruz tatili

Ayşem bu arada eşinin sonuçlarına da kafanı takma normaldir bence daha ne kadar oldu ameliyat olalı, ancak düzelir tahliller Mevlam şifa versin inşallah .

Tubi dikkat et artık az kaldı canım benim. (Söyleyene bak:))))

Cadıozy canım maşallah yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah

Aminn canım Hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. Önce siz tabi. Sırayla.. sıra bize de gelecek bakalım...
Sen nasılsın cnm?

biri beni durdursun
Bende ana kucağı almamak için zor duruyorum.Evdekini almamış olsaydım sipariş vermiştim çoktaaaan

Ayşeciğim biz 3 yazdır Antalya Adrasana gidiyoruz çok güzel bir yer 10 gün orda, 5 gün yollarda gezerek geçiriyoruz tatili
Çok güzel bi yermiş.Ben bekarkern hep Antalya-Side-Manavgata gittiğimiz için çok sıkıldım oralardan.Ama adrasan farklıymış.
2 yıldır marmaris anemona gidiyoruz bizde.Yol çok uzun ama katlanıyor insan orası için.Hem fiyatı uygun.Hem denize 200 mt.Hem çarşının içi.Hem nezih bi otel.Personeli mükemmel.Yemekleri şahane.Anemonum gelmiş benim özlemişim.

İnşallah öyledir Feyzacım.İnşallah normaldir bu yükseliş:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu pilatesi 53 dk yi 1 gunde mi yapiorsunuz? bide hep ayni hareketler mi yani surekli tekrar mi ediorsunuz bitince video?

Canım ben düzenli yapamıyorum ama yapacağım inşallah bundan sonra.30 dk yaptım nefesim kesildi benim.Kollarım,bacaklarım çok ağrıdı.Topla olan bölüme geçmemiştim daha.
cadiozy maşallah sürekli yapıyor.Haftada 4 gün yapıyormuş o.Vİdeoyu 4e mi bölüyor yoksa 2ye bölüp 2 gün üstüste tekrarlıyormu bilmiyorum:26:

bu pilatesi 53 dk yi 1 gunde mi yapiorsunuz? bide hep ayni hareketler mi yani surekli tekrar mi ediorsunuz bitince video?

evet canım aynı videoyu yapıyorum. 53 dk 1 gün. 2. gün geri kalan kısmını yapıyorum o biraz daha kısa 30 dakika filan. ilk kısım biraz daha kolay ama uzun.ikinci kısım toplu ve lastikli egzersizler. daha yorucu.
ben haftada bir gün de gebelik egzersizlerini yapıyorum. 2 kez videoyu tamamlıyorum.haftada 5 gün yapmış oluyorum böylece...

top sart mi benim yok da?

videoyu iki kere tekrarlıyorum canım haftada..
top sart mi benim yok da?

canım benim topsuz olan kısmı yapabilirsin..

Zaten doktorunuza danışmadan yapmayın derim ne olur olmaz. Epey zorluyor insanı..

Cnm Rabbim yardımcınız olsun.KAlbini ferah tut.Bu sınavı da hayırlısıyla atlatacaksınız inş.

Canım ben antalyada yaşıyorum ve buralar bi harika. adrasanda muhteşem.

bizde Geçen perşembe, cuma eşimin teyzesine gitmiştik. burası Demre Kaleönü muhteşem tavsiye ederim herkese

seneye yazın bi gelsede bebişimle denizlere girsekkk

Manzara fotografı atayımda içimiz açılsın bi.

O kadar iyi geldiki attığın resimler anlatamam Denize aşık biri olarak özlemle iç çekiyorum bakıp bakıp.Seneye yazı iple çekeceğim.Bu sene gidemedim canım burnumda.Sorunlarda üstüste geliyor.Biteceği yerde çoğalıyor sanki. Bağıra bağıra ağlayasım var.Mutlu bi hamiş olacaktım onu bile becemedim

Ayşe Önerin kitabında da egzersizler var.Bende onları yapayım bari.Bugün midem acayip yanıyor.Şurup bitti bitecek 2-3 daha içersem

benim de çok az kaldıydı bugün doktora yazdırdım sağolsun 4 kutu yazmış..şarapçılar gibi gaviscon şişesiyle dolaşıyorum.. yanıyor hem de nasıl yanıyor cayır cayır valla.. ama bugün gördük hanfendinin saçları var..seninki de saçlı olacak Ayşem kesin. gerçi ben doktora bunu söylediğimde güldü. saçla alakası yok dedi. büyüdüğü için yukarı çıkıyor dedi. ondan yanıyor dedi.

Canım benim merak etme herşey düzelecek. Kimin derdi yok ki. Benimde çok derdim var ama takmıyorum artık. herşey olacagına varıyor. Sağlık sorunu olması seni çok yıprattı farkındayım gözlüyorum seni hep pek yazmasamda..

ama inan herşey biticek. Ve bebişlerimiz denizlere giricez kumdan kaleler yapıcaz deniz kenarında buz gibi karpuz yicez ohoooo neler nelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…