- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.581
O kadar iyi geldiki attığın resimler anlatamam Denize aşık biri olarak özlemle iç çekiyorum bakıp bakıp.Seneye yazı iple çekeceğim.Bu sene gidemedim canım burnumda.Sorunlarda üstüste geliyor.Biteceği yerde çoğalıyor sanki. Bağıra bağıra ağlayasım var.Mutlu bi hamiş olacaktım onu bile becemedim
benim de çok az kaldıydı bugün doktora yazdırdım sağolsun 4 kutu yazmış..şarapçılar gibi gaviscon şişesiyle dolaşıyorum.. yanıyor hem de nasıl yanıyor cayır cayır valla.. ama bugün gördük hanfendinin saçları var..seninki de saçlı olacak Ayşem kesin. gerçi ben doktora bunu söylediğimde güldü. saçla alakası yok dedi. büyüdüğü için yukarı çıkıyor dedi. ondan yanıyor dedi.
Aminn canım Hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. Önce siz tabi. Sırayla.. sıra bize de gelecek bakalım...
Sen nasılsın cnm?
sorma canım ya ne yersem yiyeyim yanıyor. ağzıma geliyor yediklerim. sopa gibi duruyorum eğilmeden iş yapıyorum..canim bulanti bitti bide yanma mi simdi? agza eksi su geliyor mu? bunlar da beni korkutuyor yaa..
benim ki urfalı minik cadı olacak o zaman desene kuzum... ben de çok yedim.Kızlar birşey sorucam ben acıyı çok severim ve yemeklerim hep acılıdır. acaba zararı olur mu bebişe ? yoksa acıya alışır mı karnımda
ayy canım ya en zoru da o işte. doğumdan sonra geçecek herhalde artık.. benimki de başladı cayır cayır valla. Allah yardımcımız olsun.İyi diyelim iyi olsun bugün evde temizlik var ben yatıyorum abla yapıyor. Yarın da Dr dayım bakalım bebiş ne kadar olmuş. Miğdem yanmasa çok iyi olacak ama çok fena hiç yemek yiyemiyorum aç dolaşıyorum desem yeridir.
Bu akşam uyumak ve doğuma kadar uyanmak istemiyorum((((((((((((((((((
sorma canım ya ne yersem yiyeyim yanıyor. ağzıma geliyor yediklerim. sopa gibi duruyorum eğilmeden iş yapıyorum..
ne zamandan beri canim? korktum valla
sorma canım ya ne yersem yiyeyim yanıyor. ağzıma geliyor yediklerim. sopa gibi duruyorum eğilmeden iş yapıyorum..
ne zamandan beri canim? korktum valla
korkma canım benim belki senin olmaz. önceleri de oluyordu hatta sen bana yenmemesi gereken gıdaları saymıştın. ama böyle uzun süreli olmamıştı. şu 4-5 gündür fena yanıyor. cuma gününden beri çekiyorum.. bugün biabla da bana 6.aydan sonra çok olur dedi.. ama gaviscon fayda ediyor bana...ama kısa süreli sonra yine başa dönüyoruz...
benim ki urfalı minik cadı olacak o zaman desene kuzum... ben de çok yedim.
olsun fenamı yanık sesli olurlar :))
QUOTE]
Olsunlar anacım bol bol türkü söylerler
Ayşecim sen niye böyle oldun ? Ben sana sıkıntılarımı anlatsam nasıl bu haldesin dersin bana. ama Rabbimin ve eşimin sayesinde sevgimiz sayesinde herşeyin üstesinden geliyoruz Allah ıma binlerce şükürler olsun ki.
Biz umutsuzluga düşünce bize umut olan sendin ve seni böyle görmek beni üzüyor. aramızda birilerinin dik durdugunu görmek hayata pozitif bakmamızı sağlıyor. birbirimizi tanımasakta herşeyimizi açıkca paylaşıyoruz.Aynı şehirlerde yaşamasakta yan komşumsunuz gibi oluyorsunuz bazen inan ki.
Bol bol dua et Yasin-i Şerif oku. Bu tavsiyeleri bize veren sendin şimdi sıra bizde demekki
Yoruldum artık.Hamileliğin üstüne canımın sağlığıyla uğraşmak çok yordu beni.Konuşasım bile yok artık.Anneme bile söylemedim sabah.Bedensel,ruhsal,manen,madden çökmüş gibi hissediyorum kendimi.Biri elini uzatsa bile karşılık verip ayağa kalkmak istemiyorum. Allahım daha fazla verme artık....
canim herkesin dualari sizinle. toparlanmaya calis bebegin ve esin icin. Insallah korktugunuz gibi cikmicak sonucunuz insallah canim benim..
Kızlar 260 ml biberon ne kadar büyüklükte olur? ebebekte philips markası indirime girmiş.13tlye geliyor tek biberon. Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml PP 2'li bu ürünü almayı düşünüyorum.27,68 tlye düşmüş 36,90'dan.Ne diyorsunuz?
yok yaaaa oburix görünmnüyorsun son derece dikkatlisinyeme konusunda.
Son kaç kez konuşurken hep açıktım dedin ya mutfağa gittin bi ara ordan aklımda kaldın
Allahım iğliğini versin
Rabbim mekanını cennet etsin.
Başınız sağ olsun canım.
Dikkat et kendine canım benim kanama veya leke iyi değil bildiğim kadarırla gitsene doktoruna
Şimdi nasılsın ?
selam kızlar biz geldik...
küçük hanımın gül cemalini gördük sonunda. doktorumuz iki tane de vesikalık fotoğraf verdi.tombiş tombiş yanakları ufacıcık toparlacık burnu varAllahım yarabbim kime benziyor bilemedim. İşyerinde kızlar sana benziyor dediler ama... bakalım çıkınca göreceğiz. 3 hafta sonra şeker tarama testimiz olacak.
bebiş tam 740 gr olmuş geçen sefer geriden geliyordu bu sefer 4 gün önde çıktı..
bu arada ben de tam 1 kilo 100 gr almışımpilatese devammmmmm....
Tubişim aman kuzumdikkat et kendine. Belki sıcakalardan olmuştur. Nişan daha çok adet kanı gibi çok olurmuş lekelenme gibi değil . Allahın izniyle hayhırlısıyla zamanında gelsin minik paşamız... Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..
e-bebek mağazasında inanılmaz indirimler var kızlar.Kraft oto koltuğu 79tl.ana kucakları 120ye düşmüş.Bi bakın derim.Büyük ürünler çok indirimli.Philps avent ürünleri de indirimli.
Yoruldum artık.Hamileliğin üstüne canımın sağlığıyla uğraşmak çok yordu beni.Konuşasım bile yok artık.Anneme bile söylemedim sabah.Bedensel,ruhsal,manen,madden çökmüş gibi hissediyorum kendimi.Biri elini uzatsa bile karşılık verip ayağa kalkmak istemiyorum. Allahım daha fazla verme artık....
Bu aralar beni biraz mazur görün olurmu.Artık aynada yaşlı biriyle karşılaşıyorum 1 aydır.Cevap vermeye bile mecalim olmuyor acılarımı soranlara.
iyiki varsınız..
kizlar bugun detayli okuyamadim gecmisi insallah herkes iyidir herkesin keyfi yerindedir.
kizlar chicco liteway baston bebek arabasi dogumdan itibaren kullanilir yaziyor. Kucukler icin cidden uygun mu bu boyle gzoumde oturan bebek icin gibi geldi. Puset seklinde yatak olabilenleri yenidogan icin biliyorum ama bu nasil ole sert gibi hem yatilcak yeri.
sole ekstrasini da almak lazim sanirim degil mi? burda ayakpufu gibi bisey diolar ona.
Buy your Chicco Liteway Stroller Greenland from Kiddicare Pushchairs| Online baby shop | Nursery Equipment
renkten bagimsiz sole model nasil?
Buy your Chicco Multiway Stroller - Moonstone from Kiddicare Pushchairs| Online baby shop | Nursery Equipment
bir de ana kucagi nasil
Buy your Fisher Price Infant To Toddler Rocker & Seat from Kiddicare Baby Event| Online baby shop | Nursery Equipment
canım paylaştıgın ürünlerin hepsi çok hoş ama kış bebekleri için ön kısmının kapanabiliyor olması lazım. gerçi çogu bebek arabasında oluyor ama dikkate almakta fayda var.
yani 2. resimdeki gibi...
ana kucagına bayıldım :)
çok sevimli ve tam bebeklerin dikkatini çekecek renkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?