Bol bebiş topiği

canım benim lütfen öyle düşünme. daha kızınla ve eşinle nerelere gideceksin birlikte ne denizlere havuzlara gireceksiniz.
Bu da bir sınav bu sınavı da hayırlısıyla atlatacaksınız. üzme kendini nolur. Bak sonra düşündüğün gibi çıkmayacak doktor olumsuz konuşmayacak sen kendini üzdüğün için daha da kızacaksın bebişine yazık..

canim bulanti bitti bide yanma mi simdi? agza eksi su geliyor mu? bunlar da beni korkutuyor yaa..

Kızlar birşey sorucam ben acıyı çok severim ve yemeklerim hep acılıdır. acaba zararı olur mu bebişe ? yoksa acıya alışır mı karnımda

Aminn canım Hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. Önce siz tabi. Sırayla.. sıra bize de gelecek bakalım...
Sen nasılsın cnm?

İyi diyelim iyi olsun bugün evde temizlik var ben yatıyorum abla yapıyor. Yarın da Dr dayım bakalım bebiş ne kadar olmuş. Miğdem yanmasa çok iyi olacak ama çok fena hiç yemek yiyemiyorum aç dolaşıyorum desem yeridir.

canim bulanti bitti bide yanma mi simdi? agza eksi su geliyor mu? bunlar da beni korkutuyor yaa..
sorma canım ya ne yersem yiyeyim yanıyor. ağzıma geliyor yediklerim. sopa gibi duruyorum eğilmeden iş yapıyorum..

Kızlar birşey sorucam ben acıyı çok severim ve yemeklerim hep acılıdır. acaba zararı olur mu bebişe ? yoksa acıya alışır mı karnımda
benim ki urfalı minik cadı olacak o zaman desene kuzum... ben de çok yedim.
olsun fenamı yanık sesli olurlar :))
ayy canım ya en zoru da o işte. doğumdan sonra geçecek herhalde artık.. benimki de başladı cayır cayır valla. Allah yardımcımız olsun.
Bu akşam uyumak ve doğuma kadar uyanmak istemiyorum ((((((((((((((((((

kuzum deme öyle nolur... herşey yoluna girecek yapma... daha ortada birşey yok. doktorla göörüşün bakalım..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Yoruldum artık.Hamileliğin üstüne canımın sağlığıyla uğraşmak çok yordu beni.Konuşasım bile yok artık.Anneme bile söylemedim sabah.Bedensel,ruhsal,manen,madden çökmüş gibi hissediyorum kendimi.Biri elini uzatsa bile karşılık verip ayağa kalkmak istemiyorum. Allahım daha fazla verme artık....

canim herkesin dualari sizinle. toparlanmaya calis bebegin ve esin icin. Insallah korktugunuz gibi cikmicak sonucunuz insallah canim benim..

Canım zaten bildiğim kadarıyla 260 ml en büyükleri oluyor.
Kenan halen onlardan kullanıyor. süt içiyor geceleri.
bence fiyatı süper.
düşün wee veya bebedor gibi eczane markaları 8-9 tl.
ki bu philips avent miş. bence fiyat gayet makul.
ilerde kullanabilirsin.
bende bir göz atayım bakiim

hı hı son derece dikkatliyim evet
günde 6-7 öğün yiyorum neredeyse. ama ben değil, içimdeki canavar yiyor sanki.

Allah razı olsun canım benim.
Mekanı cennet olur inşallah.

canım tetikte bekliyorum. eşim cenazede ve kuran okumayı bilen kimse olmadıgı için 26:) orada kalıp kur'an okumak istedi.
bence en güzelini yaptı. zaten az sonra gelir eve. hamd olsun iyiyim şimdi.
ılık bir duş aldım. tekrar lekelenme olmadı.
sancı da fazla yok.
vantilatör karşısında yelleniyorum

oh maşallah sizeeeee
bak bebişlerin bir anda gelişimi hızlanıp haftasını geçebiliyorlar bile.
maşallah subhanallah
kilo da fazla almamışsın. bak bebişin alıyor demekki.
bende mi pilatese başlasam

kenanda da olmuştı 1 damla ama devamı gelmemişti.
ama sıcak duş almıştım yazın sıcak günlerinde...

nişan da aynı üstüne görme gibi kişiden kişiye değişiyormuş kuzum.
kiminde 1-2 damla açık pembe kiminde normal kan kiminde de dediğin gibi adet tarzı ama yine çok fazla olmuyormuş...
eltimin nişanı gelmişti 2 damla kadar, 1,5 hafta sonra doğum yapmıştı...
anında doğum olmuyor demekki.

ama hamd olsun ben iyiyim. fazla sancım kalmadı.
adet agrısı şeklinde arada gelip gidiyor.
ama bugün bebişin hareketlerinde gözle görülür azalma var :26:
yarın sabah dr a giderim olmadı.....

e-bebek mağazasında inanılmaz indirimler var kızlar.Kraft oto koltuğu 79tl.ana kucakları 120ye düşmüş.Bi bakın derim.Büyük ürünler çok indirimli.Philps avent ürünleri de indirimli.

biri alışveriş mi dedi hücuuuuuuuummm

Ayşem kuzum bırakma kendini canım yaa...
hpimiz zor dönemlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz.
hamilelikteki hormonlar bizi herzaman olumsuzluga sürüklüyor.
herşey yoluna giricek Rabbimin izniyle.
herşeyde vardır bir hayır

Bu aralar beni biraz mazur görün olurmu.Artık aynada yaşlı biriyle karşılaşıyorum 1 aydır.Cevap vermeye bile mecalim olmuyor acılarımı soranlara.
iyiki varsınız..

Bu aralar beni biraz mazur görün olurmu.Artık aynada yaşlı biriyle karşılaşıyorum 1 aydır.Cevap vermeye bile mecalim olmuyor acılarımı soranlara.
iyiki varsınız..

estağfurullah canım benim...
hepimiz birbirimizi anlıyoruz burada. ve birbirimize destegiz...
aynada benim ne gördüğümü hiç sorma bile
hepsi zamanla geçicek ve önemli olan zaman geçtikten sonra bu günleri hatırlayıp gülmek için keyifli anılar biriktirmek...
Rabbim dermansız dert vermesin.herrrrşey gelip geçici...

pilatese baktim da canim yapiyorsan hepsini cok iyi ben sanirim yapamicam Allah korusun burda kadin dogum olmuyo dedim ya bisey olsa sorun. yuruyus yapabiliyoum bitek. bakalim

canım paylaştıgın ürünlerin hepsi çok hoş ama kış bebekleri için ön kısmının kapanabiliyor olması lazım. gerçi çogu bebek arabasında oluyor ama dikkate almakta fayda var.
yani 2. resimdeki gibi...

ana kucagına bayıldım :)
çok sevimli ve tam bebeklerin dikkatini çekecek renkler.

sagol yorumlarn icin canim bebek arabasi ille puset mi lazim ilk basta bastonlar olmaz mi die teredut ettim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…