Bol bebiş topiği

Portbebe o kadar işe yarıyormu yaa:26::26::26::26::26: Ben hiç almayı düşünmedim onu.Zaten kışa gezmeye çıkabilecek o zamanda battaniye yeter diye düşünmüştüm.Benim yiğenlerim hiç sevmedi onu.Bağırır dururdu içindeyken.Arabaya kadar koşardık.Arabada çıkarırdık susardı sıpalar:44::44::44::44::44: Alsammıki bende?

al da kurtul o zaman kuzu yaa, 1 haftadır çanta yüzünden sinirlerini hoplattın
inan o çantadan bulabilecegin bir yer benim de aklıma gelmiyor. hem şu konuda şanslısın,daha doğumuna zaman var,
begenmezsen iade edersin olur biter...
kendini strese soktuguna degmez canımcım yaa
daha ilerde düşüncek çooook şeyin olucak

bu aralar eşimin bana acımasıyla ugraşıyorum yaaa hofffff
kuzum benim ağrın varmı? canım benim sen yat rahatsızsın,
aman eğilme aman yürüme aman bişey mi oldu.
geç yatma zaten yorgunsun. erken kalkma bebiş olunca uyuyamazsın,
yine nefes nefese kaldın yoruldunmu?
ama insanın da bir rahatlamaya ihtiyacı var dimi :26:
bu ara ilgiyi kaldıramıyorum sanırım

Kızceler nasılsınız bakemmm
Bugün giremedim pek azıcık başım ağrıyor geçmişide okuyamadaım beni soran oldumuuuuuuuuuuuuuu

ayşeciğim doğrusunu söylemek gerekirse bana hediye gelmeseydi almayı düşünürmüydüm bilmiyorum.
ama kullanınca iyiki de almış ablam dedim...
Eylül de doğmuştu kenan ama hep yagmurluydu hava.
aşıya vs hep arabayla gitmemize ragmen ben kullandım sürekli.
içine açıyordum battaniyesini.
mis gibi uyyordu. sizin çocuklar sevmedi demekki :44:
ben arada kenanın boyu uzun geldiği halde yinede içine koyup götürüyordum dışarıya.
rahat ediyordu çok.

karar senin kuzucum
olsa da olur olmasada. ama minicik bebiş kucakta cidden zor oluyor ilk 1-2 ay.
tabii 1-2 ay için alamam dersen de mantıklı derim...

Bende çok sıkılıyorum fazla ilgiden.Bazen ağlıyorum bi git başımdan diye.Sonrada üzülüyorum canım kocacığıma.Tek dersi sıkıntımı hafifletmek,beni sıkmamak,rahatlatmak,mutlu etmek.Ben de hayvan gibi davranıyorum.Ama diyorum ona sıkma beni diye.Rahatsız olunca oturuyorum zaten ben.Söylüyorumda.İlgi gösterseler bi türlü,göstermeseler bi türlü valla.Yazık kız onlara da

Bugün giremedim pek azıcık başım ağrıyor geçmişide okuyamadaım beni soran oldumuuuuuuuuuuuuuu
Hoşgelmişsin canım.Hayırdır başın neden ağrıyor bakıyım senin?Bişeye mi sıktın canını?

Bide bugüm üç gündür bebişimi hiç hissetmedimmmm
Bişeyi yoktur demiii :26:

hoşgeldin karapissommmm
nasılsın canım?

meraklanma canım. daha bebişin çok küçük annesi.
biraz daha ilerde hiç durmucak bebecik
belki içe dönmüştür ve hareketleri sen hissetmiyorsundur?

şekerli birşeyler yiyip sırt üstü uzansan belki hissedersin.
sıkıntı oldugunu sanmıyorum. ama kötü hissedersen dr una danışabilirsin

Bide bugüm üç gündür bebişimi hiç hissetmedimmmm
Bişeyi yoktur demiii :26:
Yoktur merak etme.Annesi o daha minicik.Sonradan hiç durmayacak korkma

Yok ya almayacağım.Arabasının puseti de olacak ya o yeter bize 6-8 ay zaten.Sonra da yaz gelir arabaya transfer oluruz

Hoşbulduk canım.
İçe nasıl dönüyorki kuzum bilemedim şimdii.
Tamam dediğini deneyeceğim.
İyice hissetiriyordu kendini birden durunca üzüldüm
Gebeliğimde aynı gidiyor Elhamdül,llah ters bişey yok.
İlacı ,çmeme rağmen barsaklarım düzelmedi
Bugün elevitide içmedim ne olacak bilmiyorum...
[QiOTE=aysedurmaz;30887411]Yoktur merak etme.Annesi o daha minicik.Sonradan hiç durmayacak korkma

Yok ya almayacağım.Arabasının puseti de olacak ya o yeter bize 6-8 ay zaten.Sonra da yaz gelir arabaya transfer oluruz[/QUOTE]
İnşaallah Canımmm dediğin gibi olur
Bekleyeceğim ne yapalım

Tubişim iyiyim canım

Söylemeyi unuttum size kız kardeşim geliyor yarınn Ablasının gülü gelio yanıma.

Bu arada bahsettiğin şey bu settenmiydi? fiyatı gayet uygun 78 TL.

Benim bebiş 01.01.2014 te dogacak tabi tam zaman olmazda sonunda kış bebeği oalcagı için ve soguktan etkilenmemesi için almam gerek mutlaka.

Bu hamilelik çok başka bişey yaaaaaaaa dediğin durum hemen hemen herkeste var...
Bendede ilgilenmiyorlar diye canım sıkkın oluyorrr
Hele ilk zamanlarda abbooovvv eşimle ne kavgalar ettim ama haklıydım gerçektennn hiç ilgilenmiyordu.
Şimdide ders çalışıyorrr ne yapayım bennn Aişem sen söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Baş ağrım heralde gebelikten canımı bişeye sıkmadım iyiyim Elhamdülillah
Kızlar iyi akşamlar.Ben kaçıyorum.Bakalım beğendiğim çantayı mağazalarda bulabilecekmiyim?
Haydi rast gele canım inşaallah bulursun.
Çok yorma kendini....
Ben de bugun cok giremedim yine her aksam 5 civari baslior bas agrim
Ayyy canımmm Rabim şafi ismiyle şifa versin.
Masaj yap oku bolbol çok iyi gelir göreceksin.
Bende senin gibiydim geçenlerde benimki akşam başlıyordu ama feci bir ağrıııı
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

sorma canim Allah sifamizi versin insallah. Hergun ayni saatte 5 gibi baslio uzaniyorum 40 dk gecior gibi ama tamamen deil. Kansizlik mi acaba diorum hayirlisi insallah

Kızlar bugün lcw'da ikili badi 6 tl idi yarım kollu.
Yeşil ve pembe aldım.
9-12 ay aldım acep çokmu büyük.
6-9 da vardı ben büyük aldımmm

sorma canim Allah sifamizi versin insallah. Hergun ayni saatte 5 gibi baslio uzaniyorum 40 dk gecior gibi ama tamamen deil. Kansizlik mi acaba diorum hayirlisi insallah

Yok canım bebişine yeterince kan pompaladığı için vücutta damar genişlemesi oluyormuş.
O yüzden baş ağrısı yaşayan çoookkkk çoook gebe var.
Rabbim şifamızıda verir bebişlerimizde kucağımıza verir...
Onun hazinesi boool yeterki istemesini bilelim

Eşim geldi yemek yiyeceğiz öpüyorum sizleri Allaha emanetsiniz...
Bu arada İncihanım ne şanşlısın maşaallah biri geliyo biri gidiyo ohh ne güzel hayattt
Bizimkiler taaa Ramazan bayramından sonra gelecekler
Neyse Hayırlı akşamlar

epack kuzum benimde çok sık başım ağırmaya başladı hatta dün sabahtan geceye kadar ağırdı. Sardım başımı yazma ile. canıma çektim acıyı. İlaç içmek mi asla dilim yandı 3,5 atmıştım burda okuduysan

Kızlar bugün lcw'da ikili badi 6 tl idi yarım kollu.
Yeşil ve pembe aldım.
9-12 ay aldım acep çokmu büyük.
6-9 da vardı ben büyük aldımmm

Canım benim büyük alman iyi olmuş. Bende alırsam sen gibi alıcam. Tabi küçükte alıcam ama çabuk büyüyo bebiş diyolar. İleriye yatırım akıllı davranmak lazım. bütçemizde sarsılmasın dimi yani

Kuzum sende gurbettesin bende. bu özlem hiç bitmicek. Kardeşimin okulu bittiği için yanıma geliyor. Oruçlarda beraberiz azcık sana yardım ederim abla diyor ama ben ona iş yaptırmam benim çocugum gibi. aramızda 8 yaş var. Zamanında altını çok değiştirmiştim

Annem ve babam sık gelemiyor. Abimle kız kardeşim geliyor arada sırada. Napalım sağlık olsun.

2 ağustostada memleketime gidicem kociş benden 1 hafta sonra gelcek:26: Ben biraz uzun tatil yapmış olcam. 25 gün kadar

Sonra hep evde yalnız yalnız oturcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…