- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.761
hoşgeldin incimm
nasılsın?
evet biz de portbebe kullandık.teyzemiz komple setini almıştı saıyorum 80-100 civarıydı ama 2,5 yıl önce
çantası,bebek taşıma çantası(portbebe),kanguru,ana kucagı, ve alt açma tarzında yastık la örtüsü vardı...
ben şahsen çok memnun kaldım çünki minicik bebek battaniyeyle zor taşınıyor yaa :44:
hastaneden çıkarken ve özellikle ilk ay kontrollerinde dr a giderken çok kullanışlı...
bizim kenan paşa 54 cm doğdugu için ve 40 ı çıkana kadar hızla boyu uzamaya devam ettiği için 40 ından sonra kullanamadık.
bakalım bu bebişimiz nekadar kullanabilicek
dışarı çıkarken etrafının tamamen kapalı oldugunu ve yüzünün de iyi korundugunu bilince rahat ediyorsun.
en ufak bir rüzgar bile ilk zamanlar ciddi bir gaz problemine davetiye çıkarabiliyor...
Valla bazen sınırları zorluyorum sinir konusunda.Alacağım onu olmazsa iade ederim ya.Valla yoruldum artık düşünmekten.Aklımda kalacak eğer elime alıp bakmazsam.Hayır çarşıda varmıdır görebilirmiyim diye düşünüyorum ama aklıma da bi yer gelmiyor bakacak.Belki bu akşam da çanta bakarım
Portbebe o kadar işe yarıyormu yaa:26::26::26::26::26: Ben hiç almayı düşünmedim onu.Zaten kışa gezmeye çıkabilecek o zamanda battaniye yeter diye düşünmüştüm.Benim yiğenlerim hiç sevmedi onu.Bağırır dururdu içindeyken.Arabaya kadar koşardık.Arabada çıkarırdık susardı sıpalar:44::44::44::44::44: Alsammıki bende?
Bende çok sıkılıyorum fazla ilgiden.Bazen ağlıyorum bi git başımdan diye.Sonrada üzülüyorum canım kocacığıma.Tek dersi sıkıntımı hafifletmek,beni sıkmamak,rahatlatmak,mutlu etmek.Ben de hayvan gibi davranıyorum.Ama diyorum ona sıkma beni diye.Rahatsız olunca oturuyorum zaten ben.Söylüyorumda.İlgi gösterseler bi türlü,göstermeseler bi türlü valla.Yazık kız onlara daal da kurtul o zaman kuzu yaa, 1 haftadır çanta yüzünden sinirlerini hoplattın
inan o çantadan bulabilecegin bir yer benim de aklıma gelmiyor. hem şu konuda şanslısın,daha doğumuna zaman var,
begenmezsen iade edersin olur biter...
kendini strese soktuguna degmez canımcım yaa
daha ilerde düşüncek çooook şeyin olucak
bu aralar eşimin bana acımasıyla ugraşıyorum yaaa hofffff
kuzum benim ağrın varmı? canım benim sen yat rahatsızsın,
aman eğilme aman yürüme aman bişey mi oldu.
geç yatma zaten yorgunsun. erken kalkma bebiş olunca uyuyamazsın,
yine nefes nefese kaldın yoruldunmu?
ama insanın da bir rahatlamaya ihtiyacı var dimi :26:
bu ara ilgiyi kaldıramıyorum sanırım
Hoşgelmişsin canım.Hayırdır başın neden ağrıyor bakıyım senin?Bişeye mi sıktın canını?Kızceler nasılsınız bakemmm
Bugün giremedim pek azıcık başım ağrıyor geçmişide okuyamadaım beni soran oldumuuuuuuuuuuuuuu
Kızceler nasılsınız bakemmm
Bugün giremedim pek azıcık başım ağrıyor geçmişide okuyamadaım beni soran oldumuuuuuuuuuuuuuu
Bide bugüm üç gündür bebişimi hiç hissetmedimmmm
Bişeyi yoktur demiii :26:
Yoktur merak etme.Annesi o daha minicik.Sonradan hiç durmayacak korkmaBide bugüm üç gündür bebişimi hiç hissetmedimmmm
Bişeyi yoktur demiii :26:
Yok ya almayacağım.Arabasının puseti de olacak ya o yeter bize 6-8 ay zaten.Sonra da yaz gelir arabaya transfer oluruzayşeciğim doğrusunu söylemek gerekirse bana hediye gelmeseydi almayı düşünürmüydüm bilmiyorum.
ama kullanınca iyiki de almış ablam dedim...
Eylül de doğmuştu kenan ama hep yagmurluydu hava.
aşıya vs hep arabayla gitmemize ragmen ben kullandım sürekli.
içine açıyordum battaniyesini.
mis gibi uyyordu. sizin çocuklar sevmedi demekki :44:
ben arada kenanın boyu uzun geldiği halde yinede içine koyup götürüyordum dışarıya.
rahat ediyordu çok.
karar senin kuzucum
olsa da olur olmasada. ama minicik bebiş kucakta cidden zor oluyor ilk 1-2 ay.
tabii 1-2 ay için alamam dersen de mantıklı derim...
Hoşbulduk canım.hoşgeldin karapissommmm
nasılsın canım?
meraklanma canım. daha bebişin çok küçük annesi.
biraz daha ilerde hiç durmucak bebecik
belki içe dönmüştür ve hareketleri sen hissetmiyorsundur?
şekerli birşeyler yiyip sırt üstü uzansan belki hissedersin.
sıkıntı oldugunu sanmıyorum. ama kötü hissedersen dr una danışabilirsin
hoşgeldin incimm
nasılsın?
evet biz de portbebe kullandık.teyzemiz komple setini almıştı saıyorum 80-100 civarıydı ama 2,5 yıl önce
çantası,bebek taşıma çantası(portbebe),kanguru,ana kucagı, ve alt açma tarzında yastık la örtüsü vardı...
ben şahsen çok memnun kaldım çünki minicik bebek battaniyeyle zor taşınıyor yaa :44:
hastaneden çıkarken ve özellikle ilk ay kontrollerinde dr a giderken çok kullanışlı...
bizim kenan paşa 54 cm doğdugu için ve 40 ı çıkana kadar hızla boyu uzamaya devam ettiği için 40 ından sonra kullanamadık.
bakalım bu bebişimiz nekadar kullanabilicek
dışarı çıkarken etrafının tamamen kapalı oldugunu ve yüzünün de iyi korundugunu bilince rahat ediyorsun.
en ufak bir rüzgar bile ilk zamanlar ciddi bir gaz problemine davetiye çıkarabiliyor...
Bu hamilelik çok başka bişey yaaaaaaaa dediğin durum hemen hemen herkeste var...Bende çok sıkılıyorum fazla ilgiden.Bazen ağlıyorum bi git başımdan diye.Sonrada üzülüyorum canım kocacığıma.Tek dersi sıkıntımı hafifletmek,beni sıkmamak,rahatlatmak,mutlu etmek.Ben de hayvan gibi davranıyorum.Ama diyorum ona sıkma beni diye.Rahatsız olunca oturuyorum zaten ben.Söylüyorumda.İlgi gösterseler bi türlü,göstermeseler bi türlü valla.Yazık kız onlara da
Hoşgelmişsin canım.Hayırdır başın neden ağrıyor bakıyım senin?Bişeye mi sıktın canını?
Haydi rast gele canım inşaallah bulursun.Kızlar iyi akşamlar.Ben kaçıyorum.Bakalım beğendiğim çantayı mağazalarda bulabilecekmiyim?
Ayyy canımmm Rabim şafi ismiyle şifa versin.Ben de bugun cok giremedim yine her aksam 5 civari baslior bas agrim
Bu hamilelik çok başka bişey yaaaaaaaa dediğin durum hemen hemen herkeste var...
Bendede ilgilenmiyorlar diye canım sıkkın oluyorrr
Hele ilk zamanlarda abbooovvv eşimle ne kavgalar ettim ama haklıydım gerçektennn hiç ilgilenmiyordu.
Şimdide ders çalışıyorrr ne yapayım bennn Aişem sen söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Baş ağrım heralde gebelikten canımı bişeye sıkmadım iyiyim Elhamdülillah
Haydi rast gele canım inşaallah bulursun.
Çok yorma kendini....
Ayyy canımmm Rabim şafi ismiyle şifa versin.
Masaj yap oku bolbol çok iyi gelir göreceksin.
Bende senin gibiydim geçenlerde benimki akşam başlıyordu ama feci bir ağrıııı
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
sorma canim Allah sifamizi versin insallah. Hergun ayni saatte 5 gibi baslio uzaniyorum 40 dk gecior gibi ama tamamen deil. Kansizlik mi acaba diorum hayirlisi insallah
Kızlar bugün lcw'da ikili badi 6 tl idi yarım kollu.
Yeşil ve pembe aldım.
9-12 ay aldım acep çokmu büyük.
6-9 da vardı ben büyük aldımmm
Eşim geldi yemek yiyeceğiz öpüyorum sizleri Allaha emanetsiniz...
Bu arada İncihanım ne şanşlısın maşaallah biri geliyo biri gidiyo ohh ne güzel hayattt
Bizimkiler taaa Ramazan bayramından sonra gelecekler
Neyse Hayırlı akşamlar
epack kuzum benimde çok sık başım ağırmaya başladı hatta dün sabahtan geceye kadar ağırdı. Sardım başımı yazma ile. canıma çektim acıyı. İlaç içmek mi asla dilim yandı 3,5 atmıştım burda okuduysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?