Bol bebiş topiği

Allahım acılarını göstermesin.
Maşaallah ne güzel Ramazan-ı şerifte yanlız değilsin.

epack karapisso ayşem ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz...Biraz zaman geçsin kan tahlili için...(Kaçıyorum biraz da ) Belki de bir iki hafta sonra direk ulturasona girerim diye düşünüyorum (Pıhtılaşma sorunu yok bende)... Gelişmeler için bilgi veriririm muhakkak

Maşaallah çok sevindim pıhtılaşma sorunun yokuş.
E ozaman endişelenme inş bu bebişin sağlıkla tutunur sana...
Rabbim yardımcın olsun.
Kendine dikkat et ilişki yasak biliyorsun

kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
Tebrikler canım Rabbim acısını göstermesin...
İnşaallah duyarsım ama neden haftada iki kez gisiyorsun doktora. ultrason zararlı bildiğin gibi.
Bende senin gibi gittigimde ilk göründü keseciğimiz.
10gün sonra gittik kesede hareketkilik var oluşmaya başlamış ama kalp atışını duymadık.
tekrar 1 hafta sonra çağırdı gittik Maşaallah duydul kalp atışını.
biraz daha bekle derim sana...
en az bir hafta geçsin net duyarsınız...

Yakaladım seniii nasılsın görüşmeyeli...
Benim kocama çok dua et bu günlerde çok ders çalışıyor
Evede tek gibiyim inşaallah hayırlısıyla kaznırda kurtulurummm
dediğini yaptımmm tatlı bişeyler yedim sırt üstü yattım ama hissetmedimm:26:
Hadi hayırlısı bekliyeceğiz artıkkkkk

ahanda yakalandımmmm

etmezmiyim canım. inşallah hayırlısıyla sınavını başarıyla geçer de siz de bu stresten kurtulursunuz...

yaşadıgımız için biliyorum. zor bir süreç. kolaylıkla atlatırsınız ve başarıyla geçer eşin işallah
bekle bakalım hissettiricektir bebişi kedisini

ama 2 saattir alıntıladıgım mesajları cevapladımmm mesajım silinmiş yaaaa

aklıma geleleri yaziim,

incim evet portbebe seti ondan. ama benimkinin görüntüsü biraz daha farklı.
kış bebekleri için kullanışlı. yeni setlerde ana kucagı sağa sola da sallanabiliyor.
yeni setler çok daha güzel

ayşem Rabbim gönlüne göre versin,inşallah aradığın çantayı bulursun canım

karapissom canımcım bebiş içe dönüyor ve tekmeler iç organlara geldiği için hareketler dıştan hissedilemiyor.
belki içe doğru dönmüştür.
bu arada lcw den aldıgın body çıtçıtlı mı yoksa sadece üst body mi?
lcw nin kalıpları büyük aslında. 9-12 az büyük gibi sanki :44:
bende bakayım bakalım neler varmış bebişler için

Teşekkür ederim karapisso herşey çok güzel olacak inşallah canım...Allahım kolay doğumlar nasip etsin sizlere ya...

Aynen canım banaada çok büyük gibi geldi ama 6-9 aylıkla arasında fark yok gibiydi.
Çıtçıtlılardan canım neyse artık kimin kısmetiyse hediye veririm yada kalır büyüyünce giyer bebişim.
Desensiz düz hoçuma gitti.Allahım daha neler var yaaa inş bebişimizin cinsiyetini öğrelimde yavaştan başlarız Teyzesi...
Hımmm demek içe dönüş öyle oluyor.
Benim doktorumda ilk alttan baktığında direk gördü keseyi(sıkışık olmayınca üstten görünmedi)
Ben 10gün sonra tekrar gittiiğimde su içmeyi unutmuştum yine alttan baktı ama bebişimi göremedi biz 10gün önce nasıl gördük dedi şaşırdı :44:
Baya kurcaladı sonunda hareketli bişey göründü dedi ve senin rahimin içe dönük dedi anlamadım ne demek oan bebişim görünmeyecek diye aklım uçmuştu sormak aklıma gelmedi ne demek diye :44:
Teşekkür ederim karapisso herşey çok güzel olacak inşallah canım...Allahım kolay doğumlar nasip etsin sizlere ya...
Sanada Canım artık seninde güzel haberlerini alırız...
Olumlu düşün canım bak ne güzel Rabbim bekletmeden verdi kuzunu
İnş herşey çok güzel olacak...

İnşaallah Tubishim yaaa hissetmek için can atıyorummmm
Allah razı olsun dualrını bekliyoruz...
İnşaallah bizde atlaırız bu günleri

Bebeğimiz artık kafasını çevirebiliyormuşş va ağzınıda sıkıca kapatabiliyormuşşş
MAŞAALLAH kuzumu yerim bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaradana kurban olayım ben leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rabbim acısını gösterme hiçbirimize...
Sağlıkla kucağımıza ver salihlerden eyleee....
Hergün gebelik takvimini okuyoruum çok hoşuma gidiyorrrr

canim gozun aydin pihtilasma yokmus insallah guzel haberlerini bekliyoruz...

canim senin bulantilar nasil gecti mi?

görüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun

inşallah iyisinizdir bi sorun yoktur?

bu arada 13+1 de cinsiyetimizi öğrendik bizimde pamuk prensesimiz olucak inşallah.o an çok güzeldi kızlar cinsiyet hiç önemli değildi çok hareketliydi hiç durmadı kuzum:))

rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.şu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum :))

öpüyorum hepinizi Allaha emant olun canlarım...

gozunuz aydin canim prenses geliyor:) insallah bulantilarin hafifler canim benim de 16 a kadar surdu insallah gecer senin de

leylam canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
yirim o prensesi..
kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
evet canım hepsini sabun tozuyla yıkayacağım sonra ütüleyeceğim.. benim aldıklarım henüz poşette duruyor daha büyük eşyaları almadığımız için.

kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
vajinal bakarsa duyulur herhalde canım. ben gittiğimde 6+2 idi. ama vajinal istemedim haftasına başka doktora gittim karından duyuldu.

kıyamam tubişim ya aynen ben de fazla üzerime gelinmesinden hoşlanmam kavga çıkar valla. ben hasta değilimmmmmmmmmmmm sadece hamileyyimmmmmmmmmmmmmm hasta muamelesi yapıyorlar yaa...

Günaydın kızlar. hayırlıs cumalar.
Benim sağlık güzellik sitesinden aldıklarımı kargoya teslim edilmiş ancak nasıl kargo takibi yapacağım. kargo takip numarası yazmıyor. daha sonradan mı girecekler acaba?

Geleceğiniz için uğraşıyor o da.Kızma karıcığı :) İnşallah bi an önce verir sınavlarını.Çok şükür büyük problemlerin yok.Duygusal olarak yaşadıklarını da erkeklerin anlamasını beklememek lazım Malum o konuda biraz körler geneli

Kızlar bugün lcw'da ikili badi 6 tl idi yarım kollu.
Yeşil ve pembe aldım.
9-12 ay aldım acep çokmu büyük.
6-9 da vardı ben büyük aldımmm
Uzun vade için güzel.Neden diyeceksin büyüdüğü zamanlar yaza denk gelecek.Yarım kolu da rahatca giyer.Bende 3-6 6-9 9-12 aldım bazı eşyalarını.Güle güle giyin inşallah.

İnşallah duyarsın.Değerleriniz yüksekse normalden duyulur 7.haftanın içinde.Vajinal ultrasonla duyulur büyük ihtimal.Ama bazı drlar sevmiyor vajinal ultrasonu.Bu arada haftalarımız aynı şekilde yükseliyor.Bende her cumartesi +1 oluyorum.Yarın 27+1 oluyoruz bizde.Darısı başınıza :))

Bende koşarak açıyorum siteyi.Önce takvimi sonra mesajlarınızı okuyorum.Hatta eşime kopyalıyorum takvimi hergün.O da ordan takip ediyor

Hiç öyle düşünme.Şu an hamileliğin keyfini çıkaranlar senin gibi korkuyorlardı ama atlattılar çok şükür.Az kaldı inşallah sanada.Rahatlayıp dön aramıza inşallah
Bu yıl kız yılı diyorlar.Bak bir prenses daha geliyormuş aramıza.
Duygusallık konusuna hiç girmeyelim ağlarım bak

kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
Canım herşeyi yıkanacak ütülenecek.Şimdiden erken diye yapmadım ben.Poşetlerde duruyor aldığım herşey.Doğuma 15 gün kala yıkar,ütüler dolabına yerleştiririm diye düşünüyorum.Biberonları,emziği,banyo eşyalarını da yıkarım.Kimler değdi,nerelere kondu kimbilir bana gelinceye kadar.Bebekler için özel deterjan alman lazım.Dalini övüyor herkes.Önemli olan iyi durulanması zaten.

Günaydın canım.Sana da hayırlı cumalar.Kargo takibini bende yapamamıştım ama aynı gün gelmişti.Gelince bize de göster cicilerinizi.

Günaydın canlar.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Dualarda olmak dileğiyle...
Dün akşam 1 saat çanta gezdim anne-bebek çantası yok maalesef.Kimse almıyormuş artık onları.Büyük çanta alıp onu kullanıyorlarmış.Rüyamda da dünkü çantayı gördüm.Stok kalmamıştır diyor,sinirlendim uykumda niye almadımki dün diye.Şimdi siparişi veriyorum
Taç-Şirinler uyku setlerini sordum dün.180 dediler.Bakalım nette daha ucuza bulabilecekmiyim?Bu arada english home'da çarşaf-yastık-nevresim seti 34tl.Çok da güzel bi dokusu var.Desenleri de çok mini ve hoş.Erkek bebeklerinki daha desenli aklınızda olsun oğlan anaları Güzel bi takım bulamazsam nevresimde onu alırım diye düşündüm.Cibinlik de vardı.Fiyat sormayı unuttum ama:26:
Şu çantayı alayım da geçsin şu karın ağrım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…