- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.781
Canım benim büyük alman iyi olmuş. Bende alırsam sen gibi alıcam. Tabi küçükte alıcam ama çabuk büyüyo bebiş diyolar. İleriye yatırım akıllı davranmak lazım. bütçemizde sarsılmasın dimi yani
Kuzum sende gurbettesin bende. bu özlem hiç bitmicek. Kardeşimin okulu bittiği için yanıma geliyor. Oruçlarda beraberiz azcık sana yardım ederim abla diyor ama ben ona iş yaptırmam benim çocugum gibi. aramızda 8 yaş var.Zamanında altını çok değiştirmiştim
Annem ve babam sık gelemiyor. Abimle kız kardeşim geliyor arada sırada. Napalım sağlık olsun.
2 ağustostada memleketime gidicem kociş benden 1 hafta sonra gelcek:26: Ben biraz uzun tatil yapmış olcam. 25 gün kadar
Sonra hep evde yalnız yalnız oturcam
Maşaallah çok sevindim pıhtılaşma sorunun yokuş.epack karapisso ayşem ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz...Biraz zaman geçsin kan tahlili için...(Kaçıyorum biraz da ) Belki de bir iki hafta sonra direk ulturasona girerim diye düşünüyorum (Pıhtılaşma sorunu yok bende)... Gelişmeler için bilgi veriririm muhakkak
Tebrikler canım Rabbim acısını göstermesin...kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
Yakaladım seniii nasılsın görüşmeyeli...
Benim kocama çok dua et bu günlerde çok ders çalışıyor
Evede tek gibiyim inşaallah hayırlısıyla kaznırda kurtulurummm
dediğini yaptımmm tatlı bişeyler yedim sırt üstü yattım ama hissetmedimm:26:
Hadi hayırlısı bekliyeceğiz artıkkkkk
Aynen canım banaada çok büyük gibi geldi ama 6-9 aylıkla arasında fark yok gibiydi.ama 2 saattir alıntıladıgım mesajları cevapladımmm mesajım silinmiş yaaaa
aklıma geleleri yaziim,
incim evet portbebe seti ondan. ama benimkinin görüntüsü biraz daha farklı.
kış bebekleri için kullanışlı. yeni setlerde ana kucagı sağa sola da sallanabiliyor.
yeni setler çok daha güzel
ayşem Rabbim gönlüne göre versin,inşallah aradığın çantayı bulursun canım
karapissom canımcım bebiş içe dönüyor ve tekmeler iç organlara geldiği için hareketler dıştan hissedilemiyor.
belki içe doğru dönmüştür.
bu arada lcw den aldıgın body çıtçıtlı mı yoksa sadece üst body mi?
lcw nin kalıpları büyük aslında. 9-12 az büyük gibi sanki :44:
bende bakayım bakalım neler varmış bebişler için
Sanada Canım artık seninde güzel haberlerini alırız...Teşekkür ederim karapisso herşey çok güzel olacak inşallah canım...Allahım kolay doğumlar nasip etsin sizlere ya...
ahanda yakalandımmmm
etmezmiyim canım. inşallah hayırlısıyla sınavını başarıyla geçer de siz de bu stresten kurtulursunuz...
yaşadıgımız için biliyorum. zor bir süreç. kolaylıkla atlatırsınız ve başarıyla geçer eşin işallah
bekle bakalım hissettiricektir bebişi kedisini
epack karapisso ayşem ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz...Biraz zaman geçsin kan tahlili için...(Kaçıyorum biraz da ) Belki de bir iki hafta sonra direk ulturasona girerim diye düşünüyorum (Pıhtılaşma sorunu yok bende)... Gelişmeler için bilgi veriririm muhakkak
Yakaladım seniii nasılsın görüşmeyeli...
Benim kocama çok dua et bu günlerde çok ders çalışıyor
Evede tek gibiyim inşaallah hayırlısıyla kaznırda kurtulurummm
dediğini yaptımmm tatlı bişeyler yedim sırt üstü yattım ama hissetmedimm:26:
Hadi hayırlısı bekliyeceğiz artıkkkkk
görüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun
inşallah iyisinizdir bi sorun yoktur?
bu arada 13+1 de cinsiyetimizi öğrendik bizimde pamuk prensesimiz olucak inşallah.o an çok güzeldi kızlar cinsiyet hiç önemli değildi çok hareketliydi hiç durmadı kuzum:))
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.şu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum :))
öpüyorum hepinizi Allaha emant olun canlarım...
leylam canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.görüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun
bu arada 13+1 de cinsiyetimizi öğrendik bizimde pamuk prensesimiz olucak inşallah.o an çok güzeldi kızlar cinsiyet hiç önemli değildi çok hareketliydi hiç durmadı kuzum:))
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.şu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum :))
evet canım hepsini sabun tozuyla yıkayacağım sonra ütüleyeceğim.. benim aldıklarım henüz poşette duruyor daha büyük eşyaları almadığımız için.kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
vajinal bakarsa duyulur herhalde canım. ben gittiğimde 6+2 idi. ama vajinal istemedim haftasına başka doktora gittim karından duyuldu.kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
al da kurtul o zaman kuzu yaa, 1 haftadır çanta yüzünden sinirlerini hoplattın
inan o çantadan bulabilecegin bir yer benim de aklıma gelmiyor. hem şu konuda şanslısın,daha doğumuna zaman var,
begenmezsen iade edersin olur biter...
kendini strese soktuguna degmez canımcım yaa
daha ilerde düşüncek çooook şeyin olucak
bu aralar eşimin bana acımasıyla ugraşıyorum yaaa hofffff
kuzum benim ağrın varmı? canım benim sen yat rahatsızsın,
aman eğilme aman yürüme aman bişey mi oldu.
geç yatma zaten yorgunsun. erken kalkma bebiş olunca uyuyamazsın,
yine nefes nefese kaldın yoruldunmu?
ama insanın da bir rahatlamaya ihtiyacı var dimi :26:
bu ara ilgiyi kaldıramıyorum sanırım
Geleceğiniz için uğraşıyor o da.Kızma karıcığı :) İnşallah bi an önce verir sınavlarını.Çok şükür büyük problemlerin yok.Duygusal olarak yaşadıklarını da erkeklerin anlamasını beklememek lazımBu hamilelik çok başka bişey yaaaaaaaa dediğin durum hemen hemen herkeste var...
Bendede ilgilenmiyorlar diye canım sıkkın oluyorrr
Hele ilk zamanlarda abbooovvv eşimle ne kavgalar ettim ama haklıydım gerçektennn hiç ilgilenmiyordu.
Şimdide ders çalışıyorrr ne yapayım bennn Aişem sen söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Baş ağrım heralde gebelikten canımı bişeye sıkmadım iyiyim Elhamdülillah
Haydi rast gele canım inşaallah bulursun.
Çok yorma kendini....
Ayyy canımmm Rabim şafi ismiyle şifa versin.
Masaj yap oku bolbol çok iyi gelir göreceksin.
Bende senin gibiydim geçenlerde benimki akşam başlıyordu ama feci bir ağrıııı
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Uzun vade için güzel.Neden diyeceksin büyüdüğü zamanlar yaza denk gelecek.Yarım kolu da rahatca giyer.Bende 3-6 6-9 9-12 aldım bazı eşyalarını.Güle güle giyin inşallah.Kızlar bugün lcw'da ikili badi 6 tl idi yarım kollu.
Yeşil ve pembe aldım.
9-12 ay aldım acep çokmu büyük.
6-9 da vardı ben büyük aldımmm
İnşallah duyarsın.Değerleriniz yüksekse normalden duyulur 7.haftanın içinde.Vajinal ultrasonla duyulur büyük ihtimal.Ama bazı drlar sevmiyor vajinal ultrasonu.Bu arada haftalarımız aynı şekilde yükseliyor.Bende her cumartesi +1 oluyorum.Yarın 27+1 oluyoruz bizde.Darısı başınıza :))kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
Bende koşarak açıyorum siteyi.Önce takvimi sonra mesajlarınızı okuyorum.Hatta eşime kopyalıyorum takvimi hergün.O da ordan takip ediyorBebeğimiz artık kafasını çevirebiliyormuşş va ağzınıda sıkıca kapatabiliyormuşşş
MAŞAALLAH kuzumu yerim bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaradana kurban olayım ben leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rabbim acısını gösterme hiçbirimize...
Sağlıkla kucağımıza ver salihlerden eyleee....
Hergün gebelik takvimini okuyoruum çok hoşuma gidiyorrrr
Hiç öyle düşünme.Şu an hamileliğin keyfini çıkaranlar senin gibi korkuyorlardı ama atlattılar çok şükür.Az kaldı inşallah sanada.Rahatlayıp dön aramıza inşallahgörüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun
Canım herşeyi yıkanacak ütülenecek.Şimdiden erken diye yapmadım ben.Poşetlerde duruyor aldığım herşey.Doğuma 15 gün kala yıkar,ütüler dolabına yerleştiririm diye düşünüyorum.Biberonları,emziği,banyo eşyalarını da yıkarım.Kimler değdi,nerelere kondu kimbilir bana gelinceye kadar.Bebekler için özel deterjan alman lazım.Dalini övüyor herkes.Önemli olan iyi durulanması zaten.kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
Günaydın canım.Sana da hayırlı cumalar.Kargo takibini bende yapamamıştım ama aynı gün gelmişti.Gelince bize de göster cicilerinizi.Günaydın kızlar. hayırlıs cumalar.
Benim sağlık güzellik sitesinden aldıklarımı kargoya teslim edilmiş ancak nasıl kargo takibi yapacağım. kargo takip numarası yazmıyor. daha sonradan mı girecekler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?