Bol bebiş topiği

gösteririm tabi ki canımcım da şöyle bir durum var ben işyerinin adresini verdim. büyük ihtimal yarına ancak gelir kargo. yarın da işyeri kapalı. ben en iyisi bu siteye ulaşayım.. hangi kargoyla gönderiyorlar acaba?mng filan ise ancak pzt gelir. aras kargoysa yarına gelme ihtimali var. şirket Ankarada ya sana çabuk gelmiştir bizimki sanmıyorum yarına bile şüpheliyim...

sen çantayı ne yaptın? ben kanzı alacağım galiba..

Son düzenleme:

Allahım Yarabbim şaka gibi. kargo takip numaranız deyip sadece bir numara göndermişler. eee hangi şirketle yolluyorsunuz? ben de tekrar yazayım mı hangi şirket diye:)))

Bende alacağım paylaştığım çantayı.Rüyama falan girdi manyak çanta.Dediğin gibi ya olur ya iade olur.Napıyım
Sende kanzı al.Fikirlerini alalım çanta hakkında.

neyse hadi yırttılar :)) aras kargoyla gelmiş bile.. oleyyyyyy
elime ulaşmazsa gider şubeden alırım

Hadi gözün aydın.İnşallah getirirler bugün işyerine cicilerinizi.Ben pek kargo sorunu yaşamadım net alışverişlerinde.En geç 2 günde geldi.Bugün çantayı ve uyku setimi sipariş veririm.Yarına onlar da gelir inşallah

aldım kuzum bakalım hayırlısı olsun..zaten çoğunlukla kocişe yüklerim ben onu yakışır
hadi inşallah canım. bbenim de sıra da park yatak uyku seti nevresim...biraz mola vereceğim ama bunaldım iyice.
biraz kendime pantolon bakayım haftasonu..

kizlar selam birazdan doktoruma gidicem yine su prolaktin ilacini kullanip kullanmamak konusunda cok kararsiz kaldim yaa baska doktorlarada sordum ama hormon ya almak istemiyorum nedense... ilac kullanmiycam bu yumutlama doneminde bakalim ne yapicam...

LCWden salopet aldım ben.Hem çok ince,hem de çok cici duruyor.Bak derim :) 44,90 fiyatı da

canım doktorun kullanman gerektiğini söylerse kullan derim ben.
LCWden salopet aldım ben.Hem çok ince,hem de çok cici duruyor.Bak derim :) 44,90 fiyatı da

çok uygunmuş canım ya dur ben haftasonu oraya bakayım çok istiyorum salopet ben de..

Canım hormon ama senin ilacın oysa kullanmalısın.İnşallah şifan başka bişeyden gelsin.Ama dru da ihmal etme derim ben.Rabbim yardımcın olsun şu mübarek cuma günü.

ayyy dimi yaaaaa aanammmmm geliyor ya sıpaaaaaaa
arkadaş da diyor ki ilk çocuk daha erken doğum kanalına girermiş. normal mi sezeryan mı olacağı daha erken belli olur dedi 30 dan sonra 32.haftalarda filan belli olur diyor

Spinal ile epidural arasında uygulama farklılığı varmış sadece.Bende dün onu okudum sitelerde.Hangisi daha zararsız olur bilmiyorumki:18: İnşallah normal doğum yaparım.İkisinden birini istiyorum zaten.Suni sancı falan da vermesinler.Bazıları çok çekiyormuş o suni sancı yüzünden.Hamileliğim gibi doğumumda kolay olur inşallah.
Ayyy şaka gibi.Son demeye başladık bizde Özleeeem Son hazırlıklar,son eşyalar,son haftalar.Anaam valla geliyor bebişlerimiz.

Rabbim şu selalar vakti herkese nasip etsin.Dualarımızı kabul et YARABBİİİİİ

HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
nasılsınızzz

biz iyiyiz hamd olsun. akşam kenan paşam hasta oldu. öksürük,burun akıntısı,hapşurma vs...
salgın oldugunu biliyorum ya,hemen panik oldum.sabah erkenden baba oğul buları dr a yolladım.
çok şükür önemli birşey değilmiş. bogaz enfeksiyonu.
birkaç ilaç yazmış dr. hamd olsun şimdi daha iyi...

ayrıca kargom da geldi sabah. civilin gözünü seveyim yaa hemen ertesi gün geliyor kargo...
çantayı şahsen begendim.
içinde tek bölme var.
ama dışında iki önde iki arkada birer da yanda olmak üzere 6 bölme bulunuyor.
bence gayet kullanışlı ve boyutu da güzel. şık duruyor...
rengi de hoşuma gitti...
bu fiyata kalitesiz olabilir dedim ama beklediğimden güzel çıktı.

jhonson's baby 800 ml şampuan da 12-13 tl iken 8 civarındaydı. indirimde. onudan da oğluş paşaya aldım. şampuanımız az kalmıştı.
birkaç tane de cici aldık.
hepsini begendi paşam...

emzik askısı bizim de kriz konumuz oldu. bulamıyorum içime sinen birşey yaa :26:
o aldıgımı begemedim
eczane veya marketten de bakarım olmadı...

veeeee şafaaaaaaaakkkk 9

ah be gudikkom bende bu konu üzerinde çok yoğunlaşmıştım,hatırlıyorsan karışık karışık rüyalar görüyordum
dr spinal yapıcam dedi. ama epidural de olbilir.
çok farklı değil birbirinden aslında.
biri damara diğeri beldeki sıvıya enjekte edilen anestezi şekliymiş :44:
ikisinde de katater takılıyor.bele minik boru gibi bişey.
tek olumsuz yönü şu, spinal de baş ağrısı sık görülüyormuş.
doğum sonrası 3 litre su içmek lazımmış. veya kafein almak lazımmış. kahve veya asidi kaçırılmış kola iyi geliyormuş...

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

ilk doğumumda dr um bu fizike çok kolay doğum yaparsın demişti.
suni sancı taktıkları halde güle oynaya gezdim ortalıkta
sancım gelmedi hiç.millet serumu yarılamadan doğuruyorken bende serum bitti halen tık yoktu. çocugum inemedi o yüzde karnıyarık oldum maalesef

maşallah sizeeeee
bu sene kız senesi heralde
gelen kızım olucak diyor..
bakalım bizim hamişlerin bebişleri ne olucak. görümcem ve bizim gelinin
onlarınki de kızsa dicem hah tamam bu dönem kız dönemi...

sağ salim kucagına alırsın inşallah leylacım

inşallah kısa zamanda da bulantıların geçer ve rahat edersin...
bende sen gibiydim. foruma girip yazmaya bile mecalim olmuyordu.

az kaldı Rabbimin izniyle aazzz

kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?

ipekcim evet yıkayıp ütülemekte fayda var. tertemiz olur için rahat giydirirsin...
sonuçta tekstil ürünlerinin ne şartlarda üretildiğini bilemiyoruz.
ilk zamanlar için yeni kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi çok daha iyi

heehehehehe al da kurtul artık ayşecan yaa...
okadar ki ben senin için sipariş vericem yani o dereceye geldim.
inşallah içine siner ve çanta eksiğini keyifle tamamlamış olursun

Allahım Yarabbim şaka gibi. kargo takip numaranız deyip sadece bir numara göndermişler. eee hangi şirketle yolluyorsunuz? ben de tekrar yazayım mı hangi şirket diye:)))

al benden de okadar özim...
o günki atarlı mesajıma cevap yazmamışlar. bende dün akşam tekrar yazdım. bir cevap bile yazamadınız dimi diye.
müşteri hizmetleri yetersiz çalışıyor bence...

çantayı da aldım amaaannn ohh be düşün düşün bir yere vardığım yok iyi ya da kötü kullanırız artık..

hehehh sende aldın kurtuldun özim sonuda
hepimiz çantalandık

Çantanın içine sindiğine sevindim canım.İnşallah benim de gönlüme göre olur.
Bizde askısı sende kutusu Delirtecek bizi bu alışveriş az kaldı.
Kenan paşaya çook geçmiş olsun.İnşallah hemen atlatır:26::26::26::26:
Dr değiştireceğim ya onunla da konuşurum gidince.Bakalım o nasıl değerlendirecek beni.Diğeriyle hiç konuşmadık doğumu ama artık zaman geliyor.Baş ağrısının nedenini kalın boru kullanımı ve drun acemiliği olarak açıklamışlar bi sitede.İnşallah olmaz öyle bişey.Çünkü bende migren de var.Ölürüm valla:18:

Bu cumaki yasinimde hepinizin ismini anmaya çalıştım kızlar.Tubilosh,fmfm,peri kolay doğum yapsın.eglenceli,karapisso bi an önce sağlığına kavuşup hamile kalsın.ebson,phia,tuğra034,cevodileksu ve ismini hatırlayamadığım diğer bekleyen arkadaşlarıma meleklerini gönder.Kolay hamilelik,kolay doğum,hayırlı ve sağlıklı evlat diledim hepimize.Allahım kabul etsin bütün müslümanlarınkiyle beraber.

ayy hiç deme yaa alışveriş insanı delirtirmi? delirtiyormuş
neyse az kaldı ben atlatıcam darısı başınıza

teşekkür ederiz teyzesi. inşallah kısa zamanda daha iyi olucak...

bu arada ablam da spinal olmuş bu defa.
ilkinde normal doğum yaptı,ikincide genel anestezi ile sezeryan,sonuncu da spinal sezeryan...
şimdi diyor 10 defa daha hamile kalsam 10 defa da spial olsun derim diyor.
ne baş agrısı olmuş ne başka problemi.
ve çok kolay toparlanmış...

darısı başımızaa

canim gozun aydin pihtilasma yokmus insallah guzel haberlerini bekliyoruz...

canim senin bulantilar nasil gecti mi?
Elhamdülillah çok kalmadı.
ama ara ara bulanıyor okadarda olur heralde demi?
A maşaallah ne güzel öğrenmişsin kuzunuuuuuuu
Biz daha öğrenmedik
Rabbim saliha eylesin canım sağlıkla kucağına alırsın inş...
kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
Yıkamadan giydirilmiyor canım.
Bende zamanı gelince inş hepsini yıkarım ütülermiyim bilmiyorummm
AMİNNNN CANIM AMİNNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…