- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.801
Geleceğiniz için uğraşıyor o da.Kızma karıcığı :) İnşallah bi an önce verir sınavlarını.Çok şükür büyük problemlerin yok.Duygusal olarak yaşadıklarını da erkeklerin anlamasını beklememek lazımMalum o konuda biraz körler geneli
Uzun vade için güzel.Neden diyeceksin büyüdüğü zamanlar yaza denk gelecek.Yarım kolu da rahatca giyer.Bende 3-6 6-9 9-12 aldım bazı eşyalarını.Güle güle giyin inşallah.
İnşallah duyarsın.Değerleriniz yüksekse normalden duyulur 7.haftanın içinde.Vajinal ultrasonla duyulur büyük ihtimal.Ama bazı drlar sevmiyor vajinal ultrasonu.Bu arada haftalarımız aynı şekilde yükseliyor.Bende her cumartesi +1 oluyorum.Yarın 27+1 oluyoruz bizde.Darısı başınıza :))
Bende koşarak açıyorum siteyi.Önce takvimi sonra mesajlarınızı okuyorum.Hatta eşime kopyalıyorum takvimi hergün.O da ordan takip ediyor
Hiç öyle düşünme.Şu an hamileliğin keyfini çıkaranlar senin gibi korkuyorlardı ama atlattılar çok şükür.Az kaldı inşallah sanada.Rahatlayıp dön aramıza inşallah
Bu yıl kız yılı diyorlar.Bak bir prenses daha geliyormuş aramıza.
Duygusallık konusuna hiç girmeyelim ağlarım bak
Canım herşeyi yıkanacak ütülenecek.Şimdiden erken diye yapmadım ben.Poşetlerde duruyor aldığım herşey.Doğuma 15 gün kala yıkar,ütüler dolabına yerleştiririm diye düşünüyorum.Biberonları,emziği,banyo eşyalarını da yıkarım.Kimler değdi,nerelere kondu kimbilir bana gelinceye kadar.Bebekler için özel deterjan alman lazım.Dalini övüyor herkes.Önemli olan iyi durulanması zaten.
Günaydın canım.Sana da hayırlı cumalar.Kargo takibini bende yapamamıştım ama aynı gün gelmişti.Gelince bize de göster cicilerinizi.
gösteririm tabi ki canımcım da şöyle bir durum var ben işyerinin adresini verdim. büyük ihtimal yarına ancak gelir kargo. yarın da işyeri kapalı. ben en iyisi bu siteye ulaşayım.. hangi kargoyla gönderiyorlar acaba?mng filan ise ancak pzt gelir. aras kargoysa yarına gelme ihtimali var. şirket Ankarada ya sana çabuk gelmiştir bizimki sanmıyorum yarına bile şüpheliyim...
sen çantayı ne yaptın? ben kanzı alacağım galiba..
Bende alacağım paylaştığım çantayı.Rüyama falan girdi manyak çanta.Dediğin gibi ya olur ya iade olur.Napıyımgösteririm tabi ki canımcım da şöyle bir durum var ben işyerinin adresini verdim. büyük ihtimal yarına ancak gelir kargo. yarın da işyeri kapalı. ben en iyisi bu siteye ulaşayım.. hangi kargoyla gönderiyorlar acaba?mng filan ise ancak pzt gelir. aras kargoysa yarına gelme ihtimali var. şirket Ankarada ya sana çabuk gelmiştir bizimki sanmıyorum yarına bile şüpheliyim...
sen çantayı ne yaptın? ben kanzı alacağım galiba..
neyse hadi yırttılar :)) aras kargoyla gelmiş bile.. oleyyyyyy
elime ulaşmazsa gider şubeden alırım
Bende alacağım paylaştığım çantayı.Rüyama falan girdi manyak çanta.Dediğin gibi ya olur ya iade olur.Napıyım
Sende kanzı al.Fikirlerini alalım çanta hakkında.
Hadi gözün aydın.İnşallah getirirler bugün işyerine cicilerinizi.Ben pek kargo sorunu yaşamadım net alışverişlerinde.En geç 2 günde geldi.Bugün çantayı ve uyku setimi sipariş veririm.Yarına onlar da gelir inşallah
aldım kuzum bakalım hayırlısı olsun..zaten çoğunlukla kocişe yüklerim ben onuyakışır
hadi inşallah canım. bbenim de sıra da park yatak uyku seti nevresim...biraz mola vereceğim ama bunaldım iyice.
biraz kendime pantolon bakayım haftasonu..
canım doktorun kullanman gerektiğini söylerse kullan derim ben.kizlar selam birazdan doktoruma gidicem yine su prolaktin ilacini kullanip kullanmamak konusunda cok kararsiz kaldim yaa baska doktorlarada sordum ama hormon ya almak istemiyorum nedense... ilac kullanmiycam bu yumutlama doneminde bakalim ne yapicam...
LCWden salopet aldım ben.Hem çok ince,hem de çok cici duruyor.Bak derim :) 44,90 fiyatı da
kizlar selam birazdan doktoruma gidicem yine su prolaktin ilacini kullanip kullanmamak konusunda cok kararsiz kaldim yaa baska doktorlarada sordum ama hormon ya almak istemiyorum nedense... ilac kullanmiycam bu yumutlama doneminde bakalim ne yapicam...
canım doktorun kullanman gerektiğini söylerse kullan derim ben.
çok uygunmuş canım ya dur ben haftasonu oraya bakayım çok istiyorum salopet ben de..
Al kız al.Son 15 hafta
ayyy dimi yaaaaaaanammmmm geliyor ya sıpaaaaaaa
arkadaş da diyor ki ilk çocuk daha erken doğum kanalına girermiş. normal mi sezeryan mı olacağı daha erken belli olur dedi 30 dan sonra 32.haftalarda filan belli olur diyor
Spinal ile epidural arasında uygulama farklılığı varmış sadece.Bende dün onu okudum sitelerde.Hangisi daha zararsız olur bilmiyorumki:18: İnşallah normal doğum yaparım.İkisinden birini istiyorum zaten.Suni sancı falan da vermesinler.Bazıları çok çekiyormuş o suni sancı yüzünden.Hamileliğim gibi doğumumda kolay olur inşallah.
Ayyy şaka gibi.Son demeye başladık bizde ÖzleeeemSon hazırlıklar,son eşyalar,son haftalar.Anaam valla geliyor bebişlerimiz.
Rabbim şu selalar vakti herkese nasip etsin.Dualarımızı kabul et YARABBİİİİİ
görüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun
inşallah iyisinizdir bi sorun yoktur?
bu arada 13+1 de cinsiyetimizi öğrendik bizimde pamuk prensesimiz olucak inşallah.o an çok güzeldi kızlar cinsiyet hiç önemli değildi çok hareketliydi hiç durmadı kuzum:))
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.şu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum :))
öpüyorum hepinizi Allaha emant olun canlarım...
kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
Günaydın canlar.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Dualarda olmak dileğiyle...
Dün akşam 1 saat çanta gezdim anne-bebek çantası yok maalesef.Kimse almıyormuş artık onları.Büyük çanta alıp onu kullanıyorlarmış.Rüyamda da dünkü çantayı gördüm.Stok kalmamıştır diyor,sinirlendim uykumda niye almadımki dün diye.Şimdi siparişi veriyorum
Taç-Şirinler uyku setlerini sordum dün.180 dediler.Bakalım nette daha ucuza bulabilecekmiyim?Bu arada english home'da çarşaf-yastık-nevresim seti 34tl.Çok da güzel bi dokusu var.Desenleri de çok mini ve hoş.Erkek bebeklerinki daha desenli aklınızda olsun oğlan analarıGüzel bi takım bulamazsam nevresimde onu alırım diye düşündüm.Cibinlik de vardı.Fiyat sormayı unuttum ama:26:
Şu çantayı alayım da geçsin şu karın ağrım.
Allahım Yarabbim şaka gibi. kargo takip numaranız deyip sadece bir numara göndermişler. eee hangi şirketle yolluyorsunuz? ben de tekrar yazayım mı hangi şirket diye:)))
çantayı da aldım amaaannn ohh be düşün düşün bir yere vardığım yok iyi ya da kötü kullanırız artık..
Çantanın içine sindiğine sevindim canım.İnşallah benim de gönlüme göre olur.HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
nasılsınızzz
biz iyiyiz hamd olsun. akşam kenan paşam hasta oldu. öksürük,burun akıntısı,hapşurma vs...
salgın oldugunu biliyorum ya,hemen panik oldum.sabah erkenden baba oğul buları dr a yolladım.
çok şükür önemli birşey değilmiş. bogaz enfeksiyonu.
birkaç ilaç yazmış dr. hamd olsun şimdi daha iyi...
ayrıca kargom da geldi sabah. civilin gözünü seveyim yaahemen ertesi gün geliyor kargo...
çantayı şahsen begendim.
içinde tek bölme var.
ama dışında iki önde iki arkada birer da yanda olmak üzere 6 bölme bulunuyor.
bence gayet kullanışlı ve boyutu da güzel. şık duruyor...
rengi de hoşuma gitti...
bu fiyata kalitesiz olabilir dedim ama beklediğimden güzel çıktı.
jhonson's baby 800 ml şampuan da 12-13 tl iken 8 civarındaydı. indirimde. onudan da oğluş paşaya aldım. şampuanımız az kalmıştı.
birkaç tane de cici aldık.
hepsini begendi paşam...
emzik askısı bizim de kriz konumuz oldu. bulamıyorum içime sinen birşey yaa :26:
o aldıgımı begemedim
eczane veya marketten de bakarım olmadı...
veeeee şafaaaaaaaakkkk 9
ah be gudikkom bende bu konu üzerinde çok yoğunlaşmıştım,hatırlıyorsan karışık karışık rüyalar görüyordum
dr spinal yapıcam dedi. ama epidural de olbilir.
çok farklı değil birbirinden aslında.
biri damara diğeri beldeki sıvıya enjekte edilen anestezi şekliymiş :44:
ikisinde de katater takılıyor.bele minik boru gibi bişey.
tek olumsuz yönü şu, spinal de baş ağrısı sık görülüyormuş.
doğum sonrası 3 litre su içmek lazımmış. veya kafein almak lazımmış. kahve veya asidi kaçırılmış kola iyi geliyormuş...
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
ilk doğumumda dr um bu fizike çok kolay doğum yaparsın demişti.
suni sancı taktıkları halde güle oynaya gezdim ortalıkta
sancım gelmedi hiç.millet serumu yarılamadan doğuruyorken bende serum bitti halen tık yoktu. çocugum inemedi o yüzde karnıyarık oldum maalesef
Çantanın içine sindiğine sevindim canım.İnşallah benim de gönlüme göre olur.
Bizde askısı sende kutusuDelirtecek bizi bu alışveriş az kaldı.
Kenan paşaya çook geçmiş olsun.İnşallah hemen atlatır:26::26::26::26:
Dr değiştireceğim ya onunla da konuşurum gidince.Bakalım o nasıl değerlendirecek beni.Diğeriyle hiç konuşmadık doğumu ama artık zaman geliyor.Baş ağrısının nedenini kalın boru kullanımı ve drun acemiliği olarak açıklamışlar bi sitede.İnşallah olmaz öyle bişey.Çünkü bende migren de var.Ölürüm valla:18:
Elhamdülillah çok kalmadı.canim gozun aydin pihtilasma yokmus insallah guzel haberlerini bekliyoruz...
canim senin bulantilar nasil gecti mi?
A maşaallah ne güzel öğrenmişsin kuzunuuuuuuugörüşmeyeli nasılsınız nete girmek için can atıyorum ama yine kötüyüm bulantım ve kusmam hala devam ediyo dün ne yediysem çıkardım korkarım doğuma kadar kusucam( yinede şükürler olsun
inşallah iyisinizdir bi sorun yoktur?
bu arada 13+1 de cinsiyetimizi öğrendik bizimde pamuk prensesimiz olucak inşallah.o an çok güzeldi kızlar cinsiyet hiç önemli değildi çok hareketliydi hiç durmadı kuzum:))
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.şu sıralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum :))
öpüyorum hepinizi Allaha emant olun canlarım...
Yıkamadan giydirilmiyor canım.kizlar aldiginiz tum kiyafetleri yikayip utulediniz mi? Yani bu yapilmasi gerekn bir sey mi meraktan sordum paketle alinanlar direk giydirilmez mi bebege?
AMİNNNN CANIM AMİNNNN....Spinal ile epidural arasında uygulama farklılığı varmış sadece.Bende dün onu okudum sitelerde.Hangisi daha zararsız olur bilmiyorumki:18: İnşallah normal doğum yaparım.İkisinden birini istiyorum zaten.Suni sancı falan da vermesinler.Bazıları çok çekiyormuş o suni sancı yüzünden.Hamileliğim gibi doğumumda kolay olur inşallah.
Ayyy şaka gibi.Son demeye başladık bizde ÖzleeeemSon hazırlıklar,son eşyalar,son haftalar.Anaam valla geliyor bebişlerimiz.
Rabbim şu selalar vakti herkese nasip etsin.Dualarımızı kabul et YARABBİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?