- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.821
Bu cumaki yasinimde hepinizin ismini anmaya çalıştım kızlar.Tubilosh,fmfm,peri kolay doğum yapsın.eglenceli,karapisso bi an önce sağlığına kavuşup hamile kalsın.ebson,phia,tuğra034,cevodileksu ve ismini hatırlayamadığım diğer bekleyen arkadaşlarıma meleklerini gönder.Kolay hamilelik,kolay doğum,hayırlı ve sağlıklı evlat diledim hepimize.Allahım kabul etsin bütün müslümanlarınkiyle beraber.
Spinal ile epidural arasında uygulama farklılığı varmış sadece.Bende dün onu okudum sitelerde.Hangisi daha zararsız olur bilmiyorumki:18: İnşallah normal doğum yaparım.İkisinden birini istiyorum zaten.Suni sancı falan da vermesinler.Bazıları çok çekiyormuş o suni sancı yüzünden.Hamileliğim gibi doğumumda kolay olur inşallah.
Ayyy şaka gibi.Son demeye başladık bizde ÖzleeeemSon hazırlıklar,son eşyalar,son haftalar.Anaam valla geliyor bebişlerimiz.
Rabbim şu selalar vakti herkese nasip etsin.Dualarımızı kabul et YARABBİİİİİ
Bu cumaki yasinimde hepinizin ismini anmaya çalıştım kızlar.Tubilosh,fmfm,peri kolay doğum yapsın.eglenceli,karapisso bi an önce sağlığına kavuşup hamile kalsın.ebson,phia,tuğra034,cevodileksu ve ismini hatırlayamadığım diğer bekleyen arkadaşlarıma meleklerini gönder.Kolay hamilelik,kolay doğum,hayırlı ve sağlıklı evlat diledim hepimize.Allahım kabul etsin bütün müslümanlarınkiyle beraber.
Allah razı olsun arkadaşım benim
Rabbim senin de her döneminde kolaylık nasip eylesin.
kolay doğum ve hayırlı evlat nasip eylesin inşallahhh
bu arada çok fitim deemii
Allah kabul etsin canımmm...
Benim içinde dua etmişsin Allah razı olsunnn
Deeee ben hamileyim yaaaaaaaaaaa
azıcık da yukarıyı çekseeydin gül cemalini de görürdük
90*60*90 tubiş :)))))
bu arada çanta çok güzel duruyor. güle güle kullanın canım benim. tahminimden daha büyük.. pişman olmayayım sonra ben. yoksa onlardan mı alsaydım yok benim aldığım da fena değil ayyyyyyyyyyy ne kaararsız oldum çıktım ben yaaaaaaaa....
geliyorlar kuzum az kaldı haziran bitiyor işte. bende suni sancıya sıcak bakmıyorum..
inşallah kendisi gelir yavrularımız bizi üzmez...
yusuf yusuf başlıycam yakında ben de kabuslara tubiş gibi
İsimlerimi karıştırdım.Allahım kalbimi biliyor.Hepimize nasip etsin kucaklarımıza almayı
Ben gibi olup gidiyon cadiiiii
Taç'ın resmi sitesine üye oldum.Dün mağazada 180 dedikleri ürünü 149a sipariş vereceğim şimdi.Kargo almazlar inşallah
İsimlerimi karıştırdım.Allahım kalbimi biliyor.Hepimize nasip etsin kucaklarımıza almayı
Ben gibi olup gidiyon cadiiiii
Taç'ın resmi sitesine üye oldum.Dün mağazada 180 dedikleri ürünü 149a sipariş vereceğim şimdi.Kargo almazlar inşallah
azıcık da yukarıyı çekseeydin gül cemalini de görürdük
90*60*90 tubiş :)))))
bu arada çanta çok güzel duruyor. güle güle kullanın canım benim. tahminimden daha büyük.. pişman olmayayım sonra ben. yoksa onlardan mı alsaydım yok benim aldığım da fena değil ayyyyyyyyyyy ne kaararsız oldum çıktım ben yaaaaaaaa....
hahahahhh sonunda benim durumuma gelmeye başladınız heee
yok kuzu şaka bi yana, kendini normal doğuma şartla,sezeryan bile gözünü korkutmuyor o zaman...
ben kenanda öyle bir hazırlamışım ki kendimi,
hiç tırsmadan girdim sezeryana...
normali çok istemiştim. ama kısmet olmadı. olsun sonradan vazgeçmiştim zaten
90-60-90 tam beni anlatan bir ölçü evet
çata küçük değil evet ama çok da kocaman degil. bizim eski çantamıza göre daha ideal boyutlarda...
14,50 tl hiçbirşey.
hehehh kararsız hamişler sizi
böyle böyle bu alışveriş bitermi yeaa
Aradım 444 numarasını.Kargo yokmuş.Ürün değişimi veya iadesi çok kolaymış.Tamam dedim.Şimdi de acaba nevresim de eklesemmi diye düşünüyorumya kuzum ben böyle değildim bambaşka biri oldum çıktım. ben mağazaya girdim hiç düşünmem bu iyi bu güzel derim alır geçer giderdim.. şimdi haftalarca araştırıyorum alırken bile acaba iyi mi diyorum hamilelikten midir nedir huy değiştirdim iyice..kendime aldıklarımı bu kadar düşünmedim hiç...ah bu sıpalar ahhhhhh..geçen hafta jokerde beni kovacaklardı artık hırsız mıdır nedir diyemağazada o kadar çok düşündüm ki bir biberon ve emzik için.
fiyat iyiymiş ayşem bence kaçırma..inşallah kargo istemezler...
Tabi deneyimli hanım.Senin için söylemesi kolay.Kenan'da nasıldın kimbilir?Baksana 3 tane emzik kutusu aldın sende90-60-90 tam beni anlatan bir ölçü evet
çata küçük değil evet ama çok da kocaman degil. bizim eski çantamıza göre daha ideal boyutlarda...
14,50 tl hiçbirşey.
hehehh kararsız hamişler sizi
böyle böyle bu alışveriş bitermi yeaa
Aradım 444 numarasını.Kargo yokmuş.Ürün değişimi veya iadesi çok kolaymış.Tamam dedim.Şimdi de acaba nevresim de eklesemmi diye düşünüyorumAdamlara iki iki iş olmasın,bir kere de hepsi gelsin diyorum.Ayyy karşı tarafın yorgunluğunu bile ben düşünüyorum bakarmısın
Tabi deneyimli hanım.Senin için söylemesi kolay.Kenan'da nasıldın kimbilir?Baksana 3 tane emzik kutusu aldın sende
Kızlar ben siteyi kapatmadan işime dönemiyorum
Yüzsüzlüğe vurdum iyice işimi.Ayın 24ü yaklaşıyor,hiç bu kadar birikmemişti işim.Ameliyat döneminde bileUtandım bak şimdi kendimden.:26::26::26::26:
Hadi ben çalışmaya döneyim.5-6 gibi dönerim aranıza.Sabredebilirsem tabi o zamana kadar.O zamanda uyku setini de,çantayı da sipariş veririm (inşallah)
e iyi de madem sonradan niye vazgeçtin normalden.. ayyyy korkutma bizi gece rüyama girecek kesin
hayır normalin de zor olanları var neyse hiç karıştırmayayım hepten doğurmaktan vazgeçmeyelim
düşününce iki tarafı da ..... değnek
Tabi deneyimli hanım.Senin için söylemesi kolay.Kenan'da nasıldın kimbilir?Baksana 3 tane emzik kutusu aldın sende
Kızlar ben siteyi kapatmadan işime dönemiyorum
Yüzsüzlüğe vurdum iyice işimi.Ayın 24ü yaklaşıyor,hiç bu kadar birikmemişti işim.Ameliyat döneminde bileUtandım bak şimdi kendimden.:26::26::26::26:
Hadi ben çalışmaya döneyim.5-6 gibi dönerim aranıza.Sabredebilirsem tabi o zamana kadar.O zamanda uyku setini de,çantayı da sipariş veririm (inşallah)
hahaha evet değnek olayına bende katılıyorum.
şimdi bişey yazmayayım...
inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder...
ama insanlarla alakalı bence. bazıları abartıyorlar artık.
yanımda sancı odasında 3 kişi vardı. 2 si sessiz sessiz sancı çekerken diğeri öküzümsü danamsı bir şekilde bagırıyordu. eee haliyle milletin piskolojisini bozuyordu.
zaten vazgeçtiğim anda sezeryana karar verildi.
herşeyde vardır bir hayır ama şimdi sorsalar nasıl doğurmak istersin die, yine sez. derdim
ama hemencik pırt die doğuran da çok etrafımda...
:111::111: ama yaaniiiiiiiiiii
ben kararsız kalıyom 3 tane alıyom siz kararsız kalıyonuz 1 hafta düşünüonuz
alıcan kurtulucan bu işin çözümü bu.
yoksa sürekli keşke alsaydım diyip dururuz.
tabi pahalı şeyleri demiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?