Bol bebiş topiği

Allah razı olsun arkadaşım benim
Rabbim senin de her döneminde kolaylık nasip eylesin.
kolay doğum ve hayırlı evlat nasip eylesin inşallahhh

bu arada çok fitim deemii

geliyorlar kuzum az kaldı haziran bitiyor işte. bende suni sancıya sıcak bakmıyorum..
inşallah kendisi gelir yavrularımız bizi üzmez...
yusuf yusuf başlıycam yakında ben de kabuslara tubiş gibi

Allah kabul etsin canımmm...
Benim içinde dua etmişsin Allah razı olsunnn
Deeee ben hamileyim yaaaaaaaaaaa

Allah razı olsun arkadaşım benim
Rabbim senin de her döneminde kolaylık nasip eylesin.
kolay doğum ve hayırlı evlat nasip eylesin inşallahhh

bu arada çok fitim deemii

azıcık da yukarıyı çekseeydin gül cemalini de görürdük
90*60*90 tubiş :)))))
bu arada çanta çok güzel duruyor. güle güle kullanın canım benim. tahminimden daha büyük.. pişman olmayayım sonra ben. yoksa onlardan mı alsaydım yok benim aldığım da fena değil ayyyyyyyyyyy ne kaararsız oldum çıktım ben yaaaaaaaa....

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canımmm...
Benim içinde dua etmişsin Allah razı olsunnn
Deeee ben hamileyim yaaaaaaaaaaa
İsimlerimi karıştırdım.Allahım kalbimi biliyor.Hepimize nasip etsin kucaklarımıza almayı

Ben gibi olup gidiyon cadiiiii
Taç'ın resmi sitesine üye oldum.Dün mağazada 180 dedikleri ürünü 149a sipariş vereceğim şimdi.Kargo almazlar inşallah

geliyorlar kuzum az kaldı haziran bitiyor işte. bende suni sancıya sıcak bakmıyorum..
inşallah kendisi gelir yavrularımız bizi üzmez...
yusuf yusuf başlıycam yakında ben de kabuslara tubiş gibi

hahahahhh sonunda benim durumuma gelmeye başladınız heee
yok kuzu şaka bi yana, kendini normal doğuma şartla,sezeryan bile gözünü korkutmuyor o zaman...
ben kenanda öyle bir hazırlamışım ki kendimi,
hiç tırsmadan girdim sezeryana...
normali çok istemiştim. ama kısmet olmadı. olsun sonradan vazgeçmiştim zaten

Allah razı olsun kuzum biliyorum karıştırdığnı...
Rabbim gönlümüzü biliyor dualarımızı kabul ediyor Elhamdülillah

ya kuzum ben böyle değildim bambaşka biri oldum çıktım. ben mağazaya girdim hiç düşünmem bu iyi bu güzel derim alır geçer giderdim.. şimdi haftalarca araştırıyorum alırken bile acaba iyi mi diyorum hamilelikten midir nedir huy değiştirdim iyice..kendime aldıklarımı bu kadar düşünmedim hiç...ah bu sıpalar ahhhhhh..geçen hafta jokerde beni kovacaklardı artık hırsız mıdır nedir diye mağazada o kadar çok düşündüm ki bir biberon ve emzik için.

fiyat iyiymiş ayşem bence kaçırma..inşallah kargo istemezler...

Kızlar ben gittim sonra sohbetinize dhil olurum yetişirsemmm
Arkadaşıma gideceğim yürüyeyim biraazzzz...
Bu arada eleviti içmeyeceğim kontrole kadar nee yapayım bilmiyorumm

90-60-90 tam beni anlatan bir ölçü evet

çata küçük değil evet ama çok da kocaman degil. bizim eski çantamıza göre daha ideal boyutlarda...
14,50 tl hiçbirşey.
hehehh kararsız hamişler sizi
böyle böyle bu alışveriş bitermi yeaa

e iyi de madem sonradan niye vazgeçtin normalden.. ayyyy korkutma bizi gece rüyama girecek kesin
hayır normalin de zor olanları var neyse hiç karıştırmayayım hepten doğurmaktan vazgeçmeyelim
düşününce iki tarafı da ..... değnek

bitmiyor ki zaten işte

fiyatı çok iyi kuzum ya valla ben almasaydım bu çantalardan 4,5 tane alabilirdim

Aradım 444 numarasını.Kargo yokmuş.Ürün değişimi veya iadesi çok kolaymış.Tamam dedim.Şimdi de acaba nevresim de eklesemmi diye düşünüyorum Adamlara iki iki iş olmasın,bir kere de hepsi gelsin diyorum.Ayyy karşı tarafın yorgunluğunu bile ben düşünüyorum bakarmısın

Tabi deneyimli hanım.Senin için söylemesi kolay.Kenan'da nasıldın kimbilir?Baksana 3 tane emzik kutusu aldın sende

Kızlar ben siteyi kapatmadan işime dönemiyorum
Yüzsüzlüğe vurdum iyice işimi.Ayın 24ü yaklaşıyor,hiç bu kadar birikmemişti işim.Ameliyat döneminde bile Utandım bak şimdi kendimden.:26::26::26::26:
Hadi ben çalışmaya döneyim.5-6 gibi dönerim aranıza.Sabredebilirsem tabi o zamana kadar.O zamanda uyku setini de,çantayı da sipariş veririm (inşallah)

al kuzum al hazır almışken çıksın aradan hepsi. içine sinen beğendiğin varsa...nasılsa alınacak bunlar ihtiyaçç..

hadi kolay gelsin Ayşem.

hahaha evet değnek olayına bende katılıyorum.
şimdi bişey yazmayayım...
inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder...
ama insanlarla alakalı bence. bazıları abartıyorlar artık.
yanımda sancı odasında 3 kişi vardı. 2 si sessiz sessiz sancı çekerken diğeri öküzümsü danamsı bir şekilde bagırıyordu. eee haliyle milletin piskolojisini bozuyordu.
zaten vazgeçtiğim anda sezeryana karar verildi.
herşeyde vardır bir hayır ama şimdi sorsalar nasıl doğurmak istersin die, yine sez. derdim
ama hemencik pırt die doğuran da çok etrafımda...

Tabi deneyimli hanım.Senin için söylemesi kolay.Kenan'da nasıldın kimbilir?Baksana 3 tane emzik kutusu aldın sende

:111::111: ama yaaniiiiiiiiiii
ben kararsız kalıyom 3 tane alıyom siz kararsız kalıyonuz 1 hafta düşünüonuz
alıcan kurtulucan bu işin çözümü bu.
yoksa sürekli keşke alsaydım diyip dururuz.
tabi pahalı şeyleri demiorum

hadi kolay gelsi ayşem sanaa
görüşürüz işlerin bitince.

Allah kolaylık versin ve şıp die bitsin inşallahhh

aynen tubişim kesinlikle haklısın o danamsı bağıran olursa yanımda ben hepten korkudan bayılırım herhalde.
hayırlısı canım hepimiz pırt diye doğururuz inşallah...

tamam tubiş üçünü birden al kurtul diyorsun
almayıp düşüneceğine al hepsinden. kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…