Bol bebiş topiği

hee hepsini al kurtul çözüm bu

Allahım yaa sabahtan beri telefonum susmadı yaa
arkadaşlar arıyor ha bire, nasılsın? iş felan varmı gelip yapalımmı? yemek yollayalımmı? eksiğin felan varmı?
Allah razı olsun yaa. ailem şehir dışında bile olsa ailemi aratmıyorlar sağolsunlar...
Rabbim hepimizi hayırlı insalarla karşılaştırsın inşallah

aa bak bunu ben de bilmiyordum..
olsun kuzu birşey görünmüyor bu fotoda...

evet yaa fazla bişi görünmüyor.
neyse öğrenmiş olduk. önceleri böyle değildi. istediğin zaman düzenleyebiliyordun.
değişti demekki sistem...

özim sana doyum olmaz kuzu. ama ben çıkmalıyım şimdi olurmu?
oğluşa ilaçlarını vereyim, azıcık uyusun bende uzanayım azıcık.
belim ağrıyor çok
çok çok öpüyorummmm

aminnn canım ne güzel işte ne mutlu sana..
artık temizlik yapmıyorsun dimi?
son zamanların artık boşveerr bebiş gelince zaten gelenler yardım eder onlar yapar. sen toparlanınca yine mis gibi yaparsın evini..

tamam canım kıyamam kenan paşama ben inşallah çabucak geçer.
İçin ilaçlarınızı şifa olsun inşallah..dinlenin ikinizde..
Ben de öpüyorum kocaman..

İşlerim 5-6 yı bulur sanıyordum.Bitiverdi Dualar almışım hamişlerden ondanmış

bebekmarketten siparişi onaylayamadım.Numaralarını aradım,sorunu çözdük sistemdenmiş dediler.Tekrar denedim yine olmadı.1 saat sonra yine denedim yine olmadı.Başka sitede alıyorum k.kartımla bu site sorun veriyor. Nasip olmayacak bu çanta bana kesin Sinirlendim,atarlı bi mesaj attım siteye.İstemiyorum çantayı falan.Güvenilir bi site olsaydınız onay alırdım tek seferde dedim.

Çok acıktım Süt bitmiş dolapta.Markete inmeye üşendim,kimsede ben alır gelirim demedi.Alındım

Çantayı alamadım bari uyku setini alayım

kıyamam kuzum ya kızdırmışlar seni gıcık bunların hepsi.satmak istemiyorlar demek ki.. boşver... nasip kısmet. alırsın elbet...
vay gıcıklar gel bende var beraber yiyelim ben de var bişiler.

Son düzenleme:
kıyamam kuzum ya kızdırmışlar seni gıcık bunların hepsi.satmak istemiyorlar demek ki.. boşver... nasip kısmet. alırsın elbet...
vay gıcıklar gel bende var beraber yiyelim ben de var bişiler.

Salatalık yedim 2 tane Doymadım ama açlığım geçti.
gg'den alcam bende.5tl fazla nasılsa.

dur daha ne işkenceler yapacağım ben ona
ama o da beni kusturdu kaç ay
yok kız kıyamam minicik kuş..
ama mıncıklamadan ısırmadan da olmaz

Ayşem benim mesai biter. çok öpüyorum

Çantayı gittigidebilirden aldım sonunda.Bakalım ne çıkacak paketten.Yarına gelse ne güzel olur
İyi akşamlar canım.Kendine ve kızımıza cici bak.Tabi herifine de

Salatalık yedim 2 tane Doymadım ama açlığım geçti.
gg'den alcam bende.5tl fazla nasılsa.

Ben de salatalık yedim ama hiç kesmedi bu beni yav Açlıktan ölüyorum şu anda. Bitse şu mesai de eve gidip yemek yesem
Kızlar herhalde ben doğurana kadar fil gibi olucam. Daha şimdiden 1 kg aldım. Ahhh bu sigara beni mahvetti yav

Korkma bulantın olmasa bile ağzında garip,tarif edilemez bi tat oluyor bu haftalarda.20-21.haftaya kadarda gitmiyor o tat.Sinir bozucu bi durum ama iştahını kapatıyor.Hamurişi,yağlı,ağır,tatlılardan uzak durmaya bak.İlk 6ayda aldığın kilolar sana kalır demişti drum.Hemde çok kilo alırsan yırtığın daha çok olur dedi.Meyveye ağırlık ver.Lifli en azından şişirir seni.Yada beyaz leblebi ye kuru üzümle.Ben öyle yapardım senin haftalarında.

kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…