- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.861
kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
Dur sakin ol.Bişey yoktur inşallah.Duyarsınız kalbinizi de.Doktorlar ne kötü ihtimali düşünüp konuşuyorlar hep.Hepimiz pek çok şey yaşadık drların patavatsızlıkları yüzünden.Hiç sıkma canını herşey iyi olacak inşallah.Dua edeceğim senin için.
aminnn canım ne güzel işte ne mutlu sana..
artık temizlik yapmıyorsun dimi?
son zamanların artık boşveerr bebiş gelince zaten gelenler yardım eder onlar yapar. sen toparlanınca yine mis gibi yaparsın evini..
Maşallah cnm ya.Ne kocamanı bence gayet iyi göbüş:)Rabbim sağlık versin.
İşlerim 5-6 yı bulur sanıyordum.BitiverdiDualar almışım hamişlerden ondanmış
bebekmarketten siparişi onaylayamadım.Numaralarını aradım,sorunu çözdük sistemdenmiş dediler.Tekrar denedim yine olmadı.1 saat sonra yine denedim yine olmadı.Başka sitede alıyorum k.kartımla bu site sorun veriyor.Nasip olmayacak bu çanta bana kesin Sinirlendim,atarlı bi mesaj attım siteye.İstemiyorum çantayı falan.Güvenilir bi site olsaydınız onay alırdım tek seferde dedim.
Çok acıktımSüt bitmiş dolapta.Markete inmeye üşendim,kimsede ben alır gelirim demedi.Alındım
Çantayı alamadım bari uyku setini alayım
Çantayı gittigidebilirden aldım sonunda.Bakalım ne çıkacak paketten.Yarına gelse ne güzel olur
benim düşüncem emziğe alışırsa almak. onlar zaten büyükler için. eğer emziğe alışırsak çocuğu daha da çirkin yapacam
kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
cok saol cnm ama bana dediki perşembe sabah duymazsak gelişmeyen gebelik dicez dediiiiselam kızlar
azıcık uzanayım dedim kayıvalidemle elti geldiler.
neyseki biraz uyumuştum.
kadın panik oldu neyin var agrın var mı felan die.
dedim uyyordum
bi baktı aa göbegin dünkinden daha aşağıya imiş dedi.
eltim de şoklarda tabi. böle bakiolar bana
saki 1-2 saat önce böyle değildi göbegim anlamadım gitti :44:
yemek felan yapamadım. ağrım var ara ara. belim de agrıyor.
eşim daha gelmedi ama geldiğinde sürprizle karşılaşıcak. yemek yooookkk
dışardan söylesin napim. yada bize o meşhur omletinden yapsın tamam işte...
zor zamanlar çok zor
canım daha sabah evi süpürdüm sildim tozları aldım balkonu toparladım mutfagı topladım ama banyoya gelince pilim bitti. çamaşırları felan atmadım makineye. onlar da yarın artık.
son zamanlar ama evi pis görmeye tahammül edemiyorum ki.
annem diyor kalsın kızım ben gelince yaparım.tamam annem dedim.
benim gibi temizlik takıntılı bir insan ne düşünür sizce? 'MİSAFİR GELİCEK EVİM TEMİZ OLSUN.'
kadın zaten temizlik vs. yapmaya,bana yardıma gelicek. hay allahım ya kendime gıcık oldum şimdi...
teşekkürler canımcım. ama pekte küçümsenecek cinsten değil
artık çıksa sıpacık da kurtulsam.
Allah razı olsun
ooo ayşem gelmişş. işleri bitirmişşş...
ayh sen de sinir oldun en sonunda alışveriş esnasında.
gerçi o sinir senden hiç gitmemişti dimi
çantanın siparişini vermişsin. hayırlı olsun canım. bakalım sabah eline geçicekmi.
gelince resmini görmek isteriz
hahahah deliozy işte deliozy
kız çocuguna yapılırmı bu yaaa
canım sıkıntı yapma. ultrason aletinden kaynaklı da olabilir...
1,5 ayı geçti diyorsun da ortalama 5-6 haftalık oluyor. çok normal kalp atışını duymaman.
8. haftada duyanlar var.
neden bukadar kafana takıyorsun herşeyi kuzu yaa?
biraz akışına bırak. böyle böyle zaman geçermi
herşey güzel olucak RAbbimin izniyle
kizlar bebisi 16 dan beri hissediyorum. 1 haftadir da elim gobekte olunca pit pit ediyor. Daha sertlescek mi tekme bildigimiz baya acitiyor mu? Benimki pit pit vuruor yumusak:)
İnşaallah gelişir bebeğin üzülme kafanı yorma çok dua et.kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
kizlar bebisi 16 dan beri hissediyorum. 1 haftadir da elim gobekte olunca pit pit ediyor. Daha sertlescek mi tekme bildigimiz baya acitiyor mu? Benimki pit pit vuruor yumusak:)
Off nefes almakta zorlanıyorum.Nefesim çok daralıyor.Bacak aralarımda ağrılar var.Yatarken çok zorlanıyorum.ÇAbuk yoruluyorumGöbüşümü taşımakta zorlanıyorum valla:)
Tubiloş sende de bu haftalarda böyle oldu mu?
İnşaallah gelişir bebeğin üzülme kafanı yorma çok dua et.
Millet 8.haftada duyuyor naddiren erken döllenmede 6.haftalarda duyan oluyor.
Sen dua et içimden haftaya herşey yolunda olacakmış gibi bir his var...
Ayy MAŞAALLAHHHHHH
Bende hissediyordumama son kaç gündür tık yok.
Dün gece döndüğünü hissettim.
eşimin elide karnımdaydı o dedi döndü buuuuuuuuuuuu
Bende şaşırdım nasıl döndüyseeeeee
İnşaallah bende barsak sorunumu bi atlatsam...
Acıyorum yavruma içerideki iç savaştan korkuyor olmasınnn
Ha bire gurulgurul sesler geliyor
çok saol cnm iyi dileklerin için, umarım hislerin dogru cıkar, gerci daha 5 haftalıkmış ama panik işte
cok saol cnm ama bana dediki perşembe sabah duymazsak gelişmeyen gebelik dicez dediiiicok üsüldüm yaaa
tubisim masallah ya ben azcik is yapayim desem ( cekmece duzeltme gibi ufacik) hemen yoruluyorum ya
Off nefes almakta zorlanıyorum.Nefesim çok daralıyor.Bacak aralarımda ağrılar var.Yatarken çok zorlanıyorum.ÇAbuk yoruluyorumGöbüşümü taşımakta zorlanıyorum valla:)
Tubiloş sende de bu haftalarda böyle oldu mu?
kızlar doktorum 1 ay sonra gel dedi.
Yarın 21 gün geçmiş oluyor bebişim nasıl acaba diye bir kuşku var içimde. Sabah gitsemmi ki doktoraaaaaaaaaaaa
Tatlım her gece illa geliyordun,bu gece yoksun soruma cevap verirdin hiç olmazsa
Gitsemmi acaba sabah
15.haftadayım cinsiyetini söylermiki
tubish canım nerdesinnnnn :18:
ne dersin gitsemmi sabahh.
Bana bi aklıl ver canımmmm
canım ben şimdi ne desem ki :44:
içinde sıkıntı varsa,bebişini normalde hissediyorsan ve bu birkaç gündür hissedemediğin için stres yapıyorsan gidebilirsin...
dediğine göre daha 9 gün var randevuna.
bu şekil beklemen daha zor olur diye düşünüyorum. her dakika aceba birşey mi var diye düşünmektense gidip bir kontrol olabilirsin aslında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?