Bol bebiş topiği

Allah kabul etsin canımm...
İnşaallah dediğin gibidir bi sorun yoktur:18:
Aslında kararsızım amaaaan beaaaaaaaaa...
İnanki kendimden bıktımmmmm

evet bi gideyim ben yaaaaaaaaaaaa...
aslında erken hisseetiğim için böyle oldu yoksa hissetmen için çok erken diyorlar ama.
Allah razı olsun Tubish tez zmanda bebişini kucağına alırsın inşaallahhhhhh....

senden de Allah razı olsun arkadaşım benim

git o zaman bakalım bi... hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah kabul etsin canımm...
İnşaallah dediğin gibidir bi sorun yoktur:18:
Aslında kararsızım amaaaan beaaaaaaaaa...
İnanki kendimden bıktımmmmm

insan hamilelikte böyle oluyor maalesef
kendi kendine gıcık oluyorsun...

boşver hem cinsiyeti de öğrenmiş olursun gitmişken.
hemde için rahatlar bebişinin hareketlerini görünce

neyse karapissom ben çıkıyorum artık olurmu?
uykum geldi de. zaten sabahı zor ediyorum. uykum gelmişken hemen yataga atim kendimi.
öptümmm

iyi gecelerrrr

senden de Allah razı olsun arkadaşım benim

git o zaman bakalım bi... hayırlı haberlerle gel inşallah

insan hamilelikte böyle oluyor maalesef
kendi kendine gıcık oluyorsun...

boşver hem cinsiyeti de öğrenmiş olursun gitmişken.
hemde için rahatlar bebişinin hareketlerini görünce
Allah razı olsun canım.
İnşaallah doktorum ordaysa giderim.
neyse karapissom ben çıkıyorum artık olurmu?
uykum geldi de. zaten sabahı zor ediyorum. uykum gelmişken hemen yataga atim kendimi.
öptümmm

iyi gecelerrrr

sanada iyi geceler sabaha dinç bir şekilde uyanırsınız inş...
Öpüyorum seni.
Allah eksikliğinizi vermesin herşeyin çözümünü çaresini burda öğreniyorum

Son düzenleme:

Tubishim normal diyorsun yani 16 dan ilk hissettim ozaman daha cok yumruk gibiydi simdi pit yapiyor el koyunca elinde hissediliyor bazen hem el hem ayak (sag sol) kisimdan ayni anda oluyor.
Cmts 21 olduk daha da sertlesir mi daha? Benim plesanta onde sanirim ortada cok hissetmiyorum sag ve sol kasiklarda pit pit vurup kaciyor yaramaz
21 haftada yorgunluk devam diyorsun yani disarda duruyorum da ev isi yoruyor. Supurge falan hic yapmadim oyle yani..

kizlar bebek arabasi icin yabanci bir marka Tr de satis yerleri var fiyatlar biraz pahali sanirim ben TR piyasasini bilmiyorum ama fikir acisinda koyuyorum. mesela chicco liteway gibi hafif arabalar var onun kadar deil ama her ozellik ayni hem de cift yonlu kullaniliyor. isteyenler incelesin canlar:)

Peg-Perego Turkey

Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inşallah.Gelen rızkıyla da geliyor olabilir annesi

kizlar bebisi 16 dan beri hissediyorum. 1 haftadir da elim gobekte olunca pit pit ediyor. Daha sertlescek mi tekme bildigimiz baya acitiyor mu? Benimki pit pit vuruor yumusak:)
Sertleşme değilde belirginleşme oluyor önce.Acıtma mevzuusu 32-35.haftadan sonra oluyormuş.Bende şimdilik bi durum yok.Fırıldak gibi dönüyor,vuruyor,yer değiştiriyor sürekli ama acı hissetmiyorum.Çok yorulduğunda veya aç kaldığında durgunlaşabiliyor.Arada bi pıt hissediyorsun "anne acıktım,yoruldum" der gibi sanki

İç savaş Güzel benzetme.İnşallah bi an önce düzelir barsakların da bebeğini hisseder durursun artık

Eleviti bırakmasan iyiydi aslında doktora sormadan:26: O çok önemli bi vitamin.Aksatma sakın demişti bana.Bakalım senin drun ne diyecek bu konuda.İnşallah bi an önce düzelirsin.

kızlar doktorum 1 ay sonra gel dedi.
Yarın 21 gün geçmiş oluyor bebişim nasıl acaba diye bir kuşku var içimde. Sabah gitsemmi ki doktoraaaaaaaaaaaa
Telaşe müdiresi seni Her ay bekleyeceksin kontrol gününü mecbuuurrr Sıkıntılı bi durumun varsa git tabi.Barsak sorununu çözer en azından.Beklemeseydim keşke dersin belkide.Ama kuşkularından kurtulmalısın.Bebeğinde bi sıkıntı olsa sende kötü olurdun.İkinizde iyisiniz ve iyi olacaksınız inşallah

İpeğim bu arabalar dediğin gibi biraz fazla tuzlu burada.En iyi markalardan biriymiş,bende duydum.Çift yönlü olması cezbetti benide.Ama 800-900 fiyatları Beni biraz aşıyor bu meblağ.

Topikte her cumartesi yaşadığımız sakinlik ne ise,bugün işyerimde beklediğim koşturmaca o kadar fazla
Siteye gelmek için çabalamayacağım bugün.Çünkü çook fazla işim var.
Oda takımımız hala gelmedi.Bugün belki çağırır mobilyacı Ne ara gidebileceksem kulp seçmeye
Neyse kızlar ben kaçayım.Büro sakinken işleri kolaylayım.Mesaiye kalmak yada işlerimi arkadaşlara yıkmak istemiyorum.
Herkes bugün çook güzel haberler alsın inşallah

Gunaydin kizlar umarim herkes mutludur, keyfi yerindedir. Bu ssabah da hava burda sicak olmamasina ragmen terlemis kalktim ust bas degistirdim yine. Bu ara yine olmaya basladi gizli mikrop mu var acaba diyorum. Sizlerde var mi ole sey? Gerce TR de havalar sicaksa ondan da olur ama bu bole sicak terlemesi gibi deil gibi. Allah korusun.Benden durum bole kizlar. opuyorum hepinizi

Vücut ısın yükseliyor o yüzden oluyor.Bende ömrümde hiç olmadığım kadar sıcak bir tene sahibim artık.Sıcacık dolaşıyorum.Allah'tan işyerim gayet serin de terlemiyorum.Hiç sevmem ben terlemeyi.

Mobilyacı kulpları seçmek için bizi bekliyor şimdi ama eşim gelemeyeceğini söylüyor.Keşke gidebilseydik... Belki akşama gelirdi odamız.

Günaydınlaaaaaarrr
herkeze iyi haftasonlarııı

nasılsınız arkadaşlarım?

ben yine bol terli ve rahatsız bir gecenin ardından, bu duruma alışmış olarak geldim.
artık az da uyusam çok yorgun kalkmıyorum.

bugün bol bol işim var.hamd olsun enerjim yerinde sanki.

şafak 8

ben ilk hamileliğimde aynı senin gibi 16 da hissetmeye başlamıştım. ama ilk sert tekme 19 da gelmişti.
zaten 30 dan sonrası oldukça hareketli :)
plasenta normal yerini alır sen kuşuklanma.
27-28 e gelmeden düzelir bence...

bu hamileliğimde de 22 den sonra hareketler belirginleşmeye ve artmaya başlamıştı...

her çocuk farklı oluyor ama birkaç haftaya artışı sende görüceksin inşallah

merhaba ayşecannn

nasılsın canım?
kolay gelsin kuzum sana.inşallah işlerini bitiriverirsin de rahatlarsın
mobilyacıya gidemiyormuşsunuz?
neyse olmadı yarın bakarsınız.hem biraz da gezmiş olursunuz pazar günü.
herşeyde vardır bir hayır...

Yarın kapalı oluyor mobilya aksesuarcıları.Bugün gidemezsek ptesiye kalacak.:26: Neyse bunda da bi hayır vardır. Ben eşimi tanıyorsam bugün bi yolunu bulur gelir

ayy canımcım sen gel de bunu topicteki arkadaşlara sor
her gün gelip ay şuram agrıyor ay buram agrıyor diyp duruyordum
gerçi şu an da çok farklı sayılmam.
bıktılar benden
ee son zamanların olmazsa olmazları onlar.
az daha sabredicez kuzum

ama benim şafak 8 heeyyoooo

Cnm ya 40 haftayı doldurur diyorlar.Daha 35 haftadayız.Geceler sıkıntılı geçiyor ya.Hayırlısı.Rabbim seni sağlıkla kurtarsın.

Su böreği istermisin
Saç böreği istermisin
Baban baklava getirir geri gönderirsin.
Ekmeği bana bana sulu yemeğin tadını çıkaramazsın.
Reçelle tatlandırmaya çalıştığın kepek ekmeği göresin gelmez.
Mangalın,ızgaranın bile tadı yoktur.
Tantuni istersin söyleyemezsin.
Çiğköfte düşer aklına lavaşa düremezsin.
Ve 3 günde 1 kg daha alırsın

Cnm ya 40 haftayı doldurur diyorlar.Daha 35 haftadayız.Geceler sıkıntılı geçiyor ya.Hayırlısı.Rabbim seni sağlıkla kurtarsın.

Allah razı olsun canımcım
evet ilk hamilelikte 40. haftayı buluyor genelde.
Rabbim kolaylık verr inşallah canım benim.
annelik kolaymı.bunun mükafatı da elbette büyüktür inşallah

Merhaba kızlar. Hepinizi öpüyorum.

nasılsın incim.
eskisi kadar sık ugramaz oldun? hayırdır yaa :44:
nerelerdesin? özlüyoruz ama

hoooppp noluyoruz kız ayşem. unutma hamiş dolu bir topic burası. okur okumaz canı çekenler olabilir
şaka bi yana aynı beni anlattın. ama bende tek fark var,
onu da isterim bunu da isterim beyaz ekmegi her türlü yemege banarım ,kepek ekmegi yemem,mangalı şunu bunu itina ile yerim abur cubur da cabası ve sonuç: 9 ayda 19,5 kg :26::26:
olsun nasılsa gidicek. bu defa fena hırslıyım. o kilolar gidicekkk

veee eksiklerimizi tamamladık gibi hamd olsunn

çok cici pijamalar aldık.
ayrıca onlara uygun terlik,tülbent,çorap da aldık.
benim çantamda eksik kalmadı. oğluşunki de tamam...

artık pazartesiyi beklicez. dr teyzemiz hangi günü vericek bakalım.
bana sorarsa 28 Haziran dicem. Cuma günü oldugu için

hayırlısı Allah'tan

nasılsın incim.
eskisi kadar sık ugramaz oldun? hayırdır yaa :44:
nerelerdesin? özlüyoruz ama

Canım Tubişim iyiyim Giriyorum ama 1-2 gündür pek mesaj atmıyorum. Kendimde duruldum

Seni bekliyorum bende bebişini kucagına alacagın günü kız kardeşime anlatıyorum sizleri hep. O da dün geldi.

Abla hep Kadınlar kulübündesin diyip duruyo

Dün bir tane arkadaşımada ugradık bebişi 2 aylık olmuş Ayy mis gibi minnacıkkk kucagıma aldım korktum ama biyerine zarar veririm diye pamuk gibi Uslu bi bebecik ağlamadı hiç. 1-2 saniyee ingaaaaa diyo sonra pış pış yapınca susuyo

Onunda 2.ci erkek. Aynı senin gibi. Çok benzetiyorum o yüzden sizi.

Bir oda yaptırmış onlara buz mavisi o kadar mı güzel olur maşallahhhh

Tüyolar aldım park yatakta yatırmıştı ilk oglunu 1,5 yaşında şuan. Çok rahat ettim bi yere giderken hep yanımda götürdüm katlanınca küçücük oluyor memlekete yada kayınvalidene giderken rahatlıkla götürebilirsin dedi. Çok memnun kaldım dedi. İlk önce bundan al dedi. Kafam karıştı iyice. Birde titreşim özelliği var hiç sallamama gerek kalmıyo mışıl mışıl uyuyolar dedi.Şimdiki bebişi onda yatırıo. Bakalım ne yapıcaz. Kocişime odalarını gösterdim.
Çok beğendik. ama ben lojmandayım ki Artık bi ayar çekicez bebişim için

Antalya çok sıcak boguldum resmen nefes alamadım dışarda.

2 tane tunik aldım çok ciciler bolca giyicem

Şimdide yemek hazırlayıp balkonda yicez. Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…