Bol bebiş topiği

Kızlar gidemedim doktoruma öğlene kadar ordaymış ben anca giderdim o vakitte.
Haftaya çarşambaya aldım gideceğiz.
Bebişim iyi olsunnn Allahımmm hissetmek istiyorum ama yok
Allahım onun acısını gösterme bize bebeğimizi bize bağışlaaaaaaaaa
Aminnn...

selam kizlar benden son haberler bugun adetimin 14cu gunu ve doktora gittim patlamis folikulun dedi. ilaclara baslamadim dedim hormon ilacini hamile kalmazsan adetin ilk gununden basla dedi ama B vitaminlaeri vermisti ya kullan dedi hamilleik oncesi iyi geliyormus rahime tutunmayi sagliyormuş... ay insallah ilacsiz filan kalirim hamilede canim kurtulur yaaa...
.

Aaa tubisim gelinin olacak cirkin mirkin idare edersiniz artik
Tubisim hadi insallah esinin isi de olur Rabbimin izniyle.

Hayirlisi olsun canim haftaya gidersiniz. Bebisi de kabizliktan dolayi hissetmiyor olabilirsin canim. Az daha sabir cok net hissedeceksin merak etme. Halaylar cekecek icerde.
Hadi insallah hayirlisi ile bu ay gelir bebisin canim. Vitaminlerini ihmal etme canim. Ben folik asiti gebelikten once baslamistim.

Iyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz?
Ben bugun cok yoruldum o kadar dolandim ama kendime pantolon bulamadim daha dogrusu kucuk beden bulamadim. Bir tane tulum vardi 36. Kabine gittim bir suru kuyruk aman dedim beklemeyecegim cok yorulmustum artik motor su kaynatiyor fazla dayanmiyor

Ama bugun en onemli eksigimiz olan emzik kutumuzu aldik o kadar arastirmalardan sonra nihayet kocis bu iyi alalim iste dedi son noktayi koydu sapli olanlardan aldik iki tane sigiyormus icine emzik. Sapi acilip bir yere de asilabilirmis ama kocis de emzik askisina karar veremedi insallah bir gun ona da karar veririz
Opuyorum sizi.

ooo incim gelmişş
anlayabiliyorum canım seni.isan giriyor ama yazmak istemiyor.
bende de çok olmuştu. ama sonra çene bir açılıyor tam açılıyor

benim sürekli etrafımda bebecikler oldugu için pek bebek özlemi olmuyor
yeter yaa azıcık bebek özleyelim dimi ama? yok illa doğurucaklar
düşün kocaman göbüşüm var ama göbüşü üstünde her gün bebecikler oluyor.
bir akrabamızın cenazesi olmuştu, onlara gidiyoruz 4-5 akşamdır.
onlarda da maşallah bebek bollugu var :)
birinden birini mutlaka sevmek istiosun.
ayrıca eltimin de var her gün kızını seviyorum.
hiç zorlanmıcam paşam dogunca elim alışkın olmuş olucak Rabbimin izniyle...

park yatak meselesi az karışık yaa...
herkezin şahsi fikri. kimine kullanışlı geliyor kimine kullanışsız...
artık tecrube edip öğrencen dimi ama

bu arada kız kardeşin gelmiş. ohh ne güzel kız kıza vakit geçiriyorsunuzdur.
keyfini çıkarın

tuniklerin de hayırlı olsun kuzum. güle güle giy cicilerini

hayırlısı canım benim...
azıcık rahat ol yaahu?
kendi kafanı kendin bozuyorsun. ama olmaz ki böyle
bebişin iyidir Rabbimin izniyle.
çarşamba günü güzel haberlerle gelicen ben biliyorum

Aaa tubisim gelinin olacak cirkin mirkin idare edersiniz artik
Tubisim hadi insallah esinin isi de olur Rabbimin izniyle.

heee dimi gelinim olcak. diş emzikli gelin
tamam napalım öyle kabul edecez. oğluma güzel görünsün yeter
bak şimdiiii yeni aklıma geldi.
eski türk filmlerinde olur ya, bir kızı 2 erkek kardeş sever. bir dünya olay olur
ya benim oğluşlarım da senin kızın için kavga ederlerse? gerçi dişli emzikli bir kız için zor bir ihtimal
dur bir resime bakayım da içim rahatlasın

ohh tamam şimdi rahatladım

waşş hamiş ve 36 beden
ben sennen konuşmuyorum birdaha
ölçülerimiz uymuyo sennen

hhahahaha emzik kutusu alındıysa tek problem kalmış demektir. o da emzik askısı... gerisi teferruat

iyi akşamlar arkidişlerimmm

nasılsınız bakalım?

biz artık rutin bir hal almış olan cenaze evi ziyaretimizi yaptık
her gün doğum,hamilelik muhabbeti oluyor gerçi

bugün eşimin kuzeniyle oturduk muhabbet ettik azıcık.
ama içimi okadar rahatlattı ki epidural hakkında.
artık ameliyata gözüm kapalı girebilirim gibi geliyor.

şafak 7
1 hafta yaa 1 hafta. o da en fazla
ayhhh heyecan artıyor yawaş yawaşşş

İnş canım rahat ol tutacaktır bebişiniz
Canım inş çarşamba güzel haberlerle gelirim eğer ogüne kadar bebişimi hissedrsem zmnımın dolmasınıda bekleyebiliirm.
Evet canım çok doğru teşhis ettin.
Kendimi çok kastım ama şimdi rahat olmaya çalışıyorum.
Aişe dediki bebişin iyi olduğu için sende iyisin.
İçimi rahatlattı.
allah hepinizden razı olsun...

Evet Canım sanırım bi kabız bı ishal oyüzden hissedemedim.
İnş çarşamba gitmeye gerek kalmaz

çarşamba günü doktorun son hastasıyım.
17;30 acaba rahat ilgilenirmi yoksa kaçakaçmı yapar bilemedim şimdi:18:
Hep erken gideriz yada öğlen
Neyse ya ilgilenir heralde

saol canım çok teşekkür ederim,sağlıklı sıhhatli alalım inşallah hepimizde..
bulantı konusuna hiç girmicem yazıları okurken bile midem bulanıyo,inşallah seninki gibi 16 da biter,en ufak bi parfüm kokusuna tahammülüm yok o anda hemen lavaboya koşuyorum.bunada şükür canım ya ..

sen nasılsın,nasıl gidiyo?yaz geldi plan yaptınız mı?

saol teyzesi çok teşekkür ederim,benim içime doğuyodu eşimde kız çocuklarına bayılıyo oda çok istiyodu Allah gönlümüze göre verdi ilkinde,bide sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza daha ne isteriz...isim düşündün mü ne koyucaksınız,bizimki inşallah Zeynep Zişan koyucaz...

umarım dediğin gibi olur ayşem,belki inanmazsın en ufak bi mis koku bile kusmama neden oluyo,şuan geçmişi okumaya çalışıyorum ama nafile aşağı doğru indikçe sayfa midem bulanıyo:)))

sende de oldumu bide diğer kızlarda saçlarım inanılmaz bi şekilde dökülüyo çok nadirdir saçlarımın tek döküldüğü okumuştum biyerlerde normaldir diye..

sen nasılsın canım,varmı tatil planı ramazandan önce?

midem şuan bile fena kaçıyorum öpüyorum canım benim dikkat et kendine...

bu arada ismini ne koyucan senin prensesn?bizimki inşallah Zeynep Zişan olucak

canim ben de hic gecmez saniyordum hatta cadiozy ve ben epey yazistik ben biara cok umutsuz oldum. insallah 16 da gecer canim goruceksin daha da azalacak insallah. Koku hassasiyeti bende de coktu buzdolabi acilsa firin yansa onun fani bile kokutuyor die bulaniyordu. Bi ara reflu cok oldu bende 9-14 arasi falan mide eksmesi falan. Sen 13+ lardasin sanirim inan insallah az kaldi. Bunlari yazacagima ben bile inanmazdim:) 16 bide gec cogu kisinin 12-13lerde geciyor. Insallah azalir senin de. Biz ydsindayiz bu yaz biyere gitmiyoruz bakalim insallah seneye artik. Kendine ii bak canim.

Çok yoğun bi bulantı olmadı bende.Balık ve sigara hariç tabi.Yolda önümde biri içsin durup gitmesini bekliyordum kusmamak için.Balıkçının önünden geçtim bigün 3 saat yattım kustum durdum.Hızlı hareket ettiğimde çok bulanırdı benimde.Geçecek inşallah bugünlerin.
Saç dökülmesinden bi farklılık yaşamadım ben.Yada farketmedim hiç.Zaten rutin dökülmeler yaşarım normalde de.

Tatil konusunu hiç açma canım.Deniz benim vazgeçilmezimdir.Ama bu sene gidemeyeceğim.29 haziranda sınavım var.Sonra da ramazan geliyor işte.Belki bayrama kaçarız diyeceğim ama 7,5 aylıkken zor olur yol sanırım.Hem erken doğuma da neden olabilirmiş:26: Dertliyim tatil konusunda ama yapacak da pek bişey yok.

İsme daha karar veremedik biz.Benim ismimin yanına isim arıyorum.Dini anlamı ağır olan bişey olsun istiyorum.Reyyan olabilir.

Adıyla yaşasın inşallah kızınız

Ne arıyorsun bu saatte demeyin bana.Her pazar en geç 7de uyanıyorum.:26: Tekrar uyuyamıyorum.
Dün akşamüstü gidip kulplarımızı da seçtik.Eşimi tanıyormuşum ayarladı işlerini geldi Bebek minie şeklinde kulplarımız. Çok yakıştı odamıza.Yarın akşam 7de gelecek takımımız Allah'ın izniyle.
Çantamda uyku setimde gelmedi daha.Kargoya verilmiş yarın teslim edilir büyük ihtimal.
Bugün piknik daveti aldık.Kendimi iyi hissedersem gideceğiz inşallah.Çok acıktım ama eşim hala uyuyor.Kızım arada tekme atıyor acıktım diye.Bişeyler atıştırayım bari ben.
Hepinize güzel bi pazar geçirmenizi diliyorum.

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.DUALARIMDA OLACAKSINIZ,DUALARINIZDA OLMAK DİLEĞİYLE......

Oyyyy kıyamam ben minnoşa acıkmışmı ooooooooo
Yerim onu Annesiiii
Seninde kandilin mübarek olsun dualarımızdasın...

İYİ PAZARLAR KIZLARRR

nasılsınız??

oldukça sakin bir pazar günü.topiğimiz durgun
canım piknige gitmek istiyor ama eşim oruçlu. o yüzden artık doğumdan sonra diye düşünüyoruz bakalım...
bebişimizle gideriz bizde dimi ama

yarın saat 13.00 de randevum.
Hayırlı haberlerle gelirim inşallah...

hepimizin berat gecesi şimdiden mübarek olsun...
dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah...
Rabbim günahları affolan kullarından eylesin.

Allah'u zülcelal'in : “Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızık isteyen yok mu, rızık vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa istesin, vereyim.” dediği bu mübarek gecede yatmayalım ve ibadet edelim inşallah.
hamileyiz,zamanımız zor geçiyor ama hamd olsun bu mübarek günlere gelebildik.
azıcık gayret gösterelim ve bu geceyi hakkıyla değerlendirenlerden olalım İNŞALLAHH
HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM

Hehe ayni boyle olacak iste
Yok canim daha kavga olmaz sanmiyorum. Tam tersi benim kiz cirkin diye ikisi de yuz vermeyebilir de hatta korkabilirler su tipe bak ya
Ya ama tubidim konus ben hic kilo alamam ki yapim bu. Siska ciliz uff desen yikilirim. Bu da iyi bir sey degil ki. Sen de boy da var ben kisayim. Iri olmak iyidir..
selam kizlar;
bugun sol kulagimda sanki kaloriferden su akarken boyle nasil desem buhar sesi gelio gibi cok sinir bozucu. hic yasayan oldu mu? cinlama mi oluyor bu?

Aminnn cumlemizin kandili mubarek olsun. Tubisim hadi yarin guzel heberlerini bekliyorum.
Yok canim ya isim de daha bir uzlasmaya varamadik. Esim muzikci ya ezgi diyor ben de azra ismini begeniyorum. Daha bir ortayol bulamadik.

Amin canim cumlemizin kandili mubarek olsun dualarimiz kabul olsun.
Oy kiyamam minik prenses acikmis demek ki. Biz kizimla genelde babamizdan once kalkip doyuruyoruz karnımızı. Babamiz bizden sonra kalkiyor. Dayanamiyorum neyapayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…