- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.921
Heheayni boyle olacak iste
Yok canim daha kavga olmaz sanmiyorum. Tam tersi benim kiz cirkin diye ikisi de yuz vermeyebilir dehatta korkabilirler su tipe bak ya
Ya ama tubidim konus ben hic kilo alamam ki yapim bu. Siska ciliz uff desen yikilirim. Bu da iyi bir sey degil ki. Sen de boy da var ben kisayim. Iri olmak iyidir..
Aminnn cumlemizin kandili mubarek olsun. Tubisim hadi yarin guzel heberlerini bekliyorum. .
selam kizlar;
bugun sol kulagimda sanki kaloriferden su akarken boyle nasil desem buhar sesi gelio gibi cok sinir bozucu. hic yasayan oldu mu? cinlama mi oluyor bu?
Tubilosh çok büyük bişeye gerek yok demişti yanlış hatırlamıyorsam.:26: Benim siparişimde hemen hemen aynı boyda.30*30*40 boyutlarında.Ben olsam bende maviyi seçerdim.Daha hoş duruyor.kizlar canta nasil yorumlari bekliyorum on cepler gereksiz mi? boyut 39 yuksekligi, 32 derinligi, 14 de genisligi minyon oldugun icin cok buyuk bisey tasiyamam gibi geldi bu da kucuk mu?
Little Lifestyles City Hobo Shoulder Bag - Raspberry - baby changing bags - Mothercare
buarada ben mavi rengini begendim:)
canım benim ben de kuru sıska biriyim işte. benim kilom 47 48 filandı 50 kiloyu göremiyordum. boyum da 1,60 filan..ama kollarım aynen senin dediğiin gibi kardeşimin kolları benimkilerden kalın..Cadizoyim biz benziyor muyuz vucut olarak :) Ben 153 boy ve maksimum 44 kilo olabilen biriydim. Kollarim da cocuk kolu daha kalin:)
kuzum kesinlikle. bana yemek ye demese eşim aklıma bile gelmez. iştahsızım ben doğuştan böyleAllah razı olsun canımcım...
hepimizin kandili mübarek olsun.
inşallah yarın güzel haberlerle gelmek nasip olur.
bakalım kuzuşkom kilo almışmı...
ben pek kilo almamışım ayın 10 undan beri...
3 kiloyu geçmiş olsa keşke
neyse seni de bu şekilde kabul edicez o zaman
iri olmak iyi deil kuzu yaa
dana gibi duruyosun
ben senin 2 katın kadarım desene
yapı meselesi işte. kimi kilo alamıyor kimi de su içse yarıyor dediklerinden...
neyse canix ben kaçar. mübarek geceyi boş geçirmemek gerek. uykum gelmeye başladı zaten...
çok öpüyorummm...
şafak 6
Mailine gelmiyormu sipariş ayrıntısı?:26:Gunaydın Ayşem..
Biraz önce butikbebeden aldığım ciciler geldi ama ben butikbebenin sitesinde aldıklarımı göremiyorum..Bedenleri nasıl almıştım hatırlamıyorum.
siteye mail attım. gün içinde düzelteceklermiş bekliyeceğim bakalım.
Kuzum geçmiş olsun şimdi nasıl ayağın? İnşallah çabuk geçer.
Kulpları da beğenmişsiniz güle güle kullanın..Çok cici olacak.. Fotoğrafları merakla bekliyorum..
İnşallah eşinin de güzel haberlerini alacaksın canım benim.
Canımsın.Tez kavuştursun Rabbim kocacığınla.Slm canlar nasilsiniz?
Beni hatirlarmisniz unuttunuz mu? :)
Ben yurt disindayim esimdende uzakta bebkte yok tabiii kendimi baya yanliz hissetim sizinle konusuyum dedim kimseler yok neyse hayirlisi olsun insallah hersey cok guzel olur hepmz icin
Ne zaman istersen sorarım canım.Hem drumu da profa çevirdim.Daha çok güveniyorum artık kendisine.Cumaya ilk randevum olacak inşallah.canim sagol bugun daha iiyim dr a sormana gerek kalmadi cok sagol Allah senden razi olsun. Soru hakkimi sonra kullanayim:)
unutur muyum hiç cevocum.. Allah kavuştursun canım..Slm canlar nasilsiniz?
Ben yurt disindayim esimdende uzakta bebkte yok tabiii kendimi baya yanliz hissetim sizinle konusuyum dedim kimseler yok neyse hayirlisi olsun insallah hersey cok guzel olur hepmz icin
Mailine gelmiyormu sipariş ayrıntısı?:26:
Topallıyorum ama inanırsan o kadar yoğunumki acısa bile acıyor diyecek vaktim yok.Burası da oksijen alma yerim
Canımsın.Tez kavuştursun Rabbim kocacığınla.
Unuturmuyuz hiç?Aklım sende ama gelmediğin için haber alamıyoruz.Evine dönünce nasılsa gelirsin diye içim rahat.İnşallah döner dönmez kavuşursunuz bebeğinize.
Ne zaman istersen sorarım canım.Hem drumu da profa çevirdim.Daha çok güveniyorum artık kendisine.Cumaya ilk randevum olacak inşallah.
canım benim ben de kuru sıska biriyim işte. benim kilom 47 48 filandı 50 kiloyu göremiyordum. boyum da 1,60 filan..ama kollarım aynen senin dediğiin gibi kardeşimin kolları benimkilerden kalın..
kuzum kesinlikle. bana yemek ye demese eşim aklıma bile gelmez. iştahsızım ben doğuştan böyle
şimdi bebişten biraz açıldı ama fazla değil.. karnım doyuveriyor hemencik..
kuzum sen de boy var. doğumdan sonra biraz kilo verdin mi tamamdır.
seni kocaman öptüm canımcım. bugün güzel haberlerini bekliyor olacağım..
Günaydın kızlar ve bebişler ve yumoşlar
Dün karga bile aa sabah olmuş demeden uyandım.Bir dahada uyuyamadım.11 gibi markette ezilen muzu görmediğimden sağ ayağımı burktum.Baya uğundum acıdan.Neyse piknikte huzuru kaçmasın diye seslenmedim ama burnumdan geldi koca gün diyebilirim.Allah'tan fazla ayağa kalkmadım da berbat hale gelmedi.Oturduğum yerde de zonklayıp ağrı artınca çıkıkçı teyzeye gittik.Topuğum yerinden oynamış.Tam çıkmamış ama.Sardık balla tuzu.Evde yattım öylece.
Bu arada ctesi gidip kulplarımızı seçtik.Minie baby şeklinde tahta kulplar aldık.Mobilyada da harika durdu.Bugün akşam gelecek kuşumuzun oda takımıBoş odada bi sürü torba,kutu kiler gibi duruyordu.Sonunda düzene girecek
Dün gece dua ettim tüm müslümanlar için.Kimseyi fazla bekletmemesini,kolay hamilelik ve kolay doğum,hayırlı ve sağlıklı bebekler dilerim Rabbim'den.Sadece bu dünyalık değil,öbür dünyamız için de af diledim,rızk diledim.Allah herkesin duasını hayırlı kılsın,kabul etsin.
Hafif topuk ağrısı,ptesi sendromu,akşamki mobilya telaşı,ayın 24ünün verdiği iş yoğunluğu,eşimin kontrolünün sonuçları tedirginliğiyle güzel bir gün olmasını diliyorum.Ne kadar iyimserim değilmi?Koşturmacaya insan dayanabiliyorda stres insanı çok yıpratıyor:18:
Hepinizi öpüyorum kuşlar.
Slm canlar nasilsiniz?
Sitelere giremedim daha.İnanırsan mailimi açamadım yoğunluktanunutur muyum hiç cevocum.. Allah kavuştursun canım..
bugün işler var biraz ben pek yazamıyorum..
Öptüm seni yine gel..
kıyamam canım ya bizim de işyeri biraz yoğun bugün. ben de yazamıyorum
sipariş maile gelmiş ama hangi aylar aldığımı görmüyorum. siparişlerim bölümünde görüyordum ne güzel resimleriyle beraber. cuma günü aldığım çantayı bile görmüyorum.. neyse akşama kadar düzelir herhalde. butikbebenin sitesi değişmiş.
Şimdi dr sırasındasındır sen.İnşallah korkuların yersiz çıkar,güzel haberlerle gelirsin tubiloshuummgünaydınlarrrr
nasılsınız kızlar??
heyecanlı bir gün.
randevuma 1 saat kaldı. yarım saate çıkarız Allah'ın izniyle...
bir yadan aceba ya bebişim kilo almadıysa diye düşünüyorum :18:
veya bir problem varmıdır die.
neyse 1 saate kadar bu düşünclerimden kurtulmuş olucam inşallah.
dua edin olurmu anlar.hayırlı haberlerle geleyim...
hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzereee
sağolasın özim. güzel haberlerle dönerim inşallahhh
geçmiş olsun ayşem. aman dikkat et.çok şükür ki düşmemişsin :26:
buna da şükür...
kulplarınızı da seçmişsiniz oh ne güzel.
mobilyalar gelince resimlerini görmek isteriz olur mu
Dua larını Rabbim kabul edilenlerden eylesin inşallah canımcım
Allah razı olsun.
ooo cevocum naber canım?ne zamandır ugramıyorsun...
unuturmuyuz seniii
daha sık gel özleriz amaa
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah seneye düğünlere sende kendi yavrunla katılırsın kuzum.Dualarımız siz bekleyenlerle.Kızlar dün düğün vardı herkes sıkıştırıyor beni. Birde yine yeğeni eşimin kucağından inmeyince tam oldu. Kucağında bir.bebek etrafında üç küçük yeğen ile o an eşimi babaolarak hayal ettim cok hoşuma gitti. 4-5 tane peşpeşe dogurasim geldi. Sanki 1 taneyi dogurabilmisim gibi
Aleyküm selamSelamun aleyküm Canlarrrr
Nasılsınız bakayımmm.
Ben sabah devlet hastanesine gittim burnum kanıyordu dün gece artınca sabah ilk işim kbb ye gitmek oldu.
Deniz suyu verdi dahiliyeye sevk etti.
dahiliyede kan tahlili verdi bugün 4 gibi çıkacak sonuç gideceğim almaya.
İnşaallah herşey hepimiz için iyi olur...
Bu arada gitmişken Kadın doğumada göründümmmm
Bebişim iyi MAŞAALLAH kalp atışı var dedi.
Devlet h.olduğu için bebişimin hareketlerini göstermedi bakmaya çalışınca kıpırdama dedi
Neyse ultrason kağıdıda vermiyorlarmış kağıt sıkıntısı varmışşşş
pöffff ki ne pöfff yaniiiii
Neyse bebişim gayet iyidi içim rahat etti 15+1 günlük yaklaşık 5 gün önde MAŞAALLAHHHHH
kızlar bu c.tesi kendi doktoruma gitmek istiyorum cinsiyetini öğreniriz demiiiiiiiiii
Evet kuzum ya.Kabuğu yoktuki.Muzun kendi ezilmiş.Yerlerde krem fayans olunca görmedim.Yürüyen merdivenin çıkışı da olunca hiç göremedik.Çok ucuz kurtuldum ayağım bilekten 2ye büküldü yana doğru.Eşimi tutmasam yere kapaklanırdım hemde karnımın üstüneAişe Canım çok geçmiş olsun yaaaaa.
Nasıl göremdin muz kabuğunu çok şükür düşmedin...
Allah korusun... kızının odasıda yavaş yavaş hazırlanıyorMAŞAALLAH...
Takibimdesinnnn
İnşallah düzelir canım Rabbim şifa versin çabucak iyi olsun inşallah.Sitelere giremedim daha.İnanırsan mailimi açamadım yoğunluktan
3-4 gibi hafifleriz inşallah o zaman bakarım siteye.Yenilik olduysa ondandır görememen.Düzelir merak etme.
Benim çanta da geldi.Nerde o pudra rengi çanta nerde gelen renk.Kullanış açısından gayet güzel kir göstermez ama
Resmini çeker atarım akşama.Mobilyalarla beraber artık.Offff bugün bitermi yaa.
Bu arada eşim dr ile görüşmüş.Yükselmesi iyi değil değerlerin demiş.Tam sonucu ameliyattan sonraki 3.ay bittikten sonra alabilir,bekleyeceğiz demiş.İnşallah düzelir bir dahaki kontrole
Şimdi dr sırasındasındır sen.İnşallah korkuların yersiz çıkar,güzel haberlerle gelirsin tubiloshuumm
Akşama çekerim inşallah resimlerimizi.Çantam da geldi.Onu da eklerim akşama.
İnşallah seneye düğünlere sende kendi yavrunla katılırsın kuzum.Dualarımız siz bekleyenlerle.
canım benim geçmiş olsun benim de burun kanamalarım oluyor hatta geçen gün epey kan geldi burnumu silerken..Selamun aleyküm Canlarrrr
Nasılsınız bakayımmm.
Ben sabah devlet hastanesine gittim burnum kanıyordu dün gece artınca sabah ilk işim kbb ye gitmek oldu.
Deniz suyu verdi dahiliyeye sevk etti.
dahiliyede kan tahlili verdi bugün 4 gibi çıkacak sonuç gideceğim almaya.
İnşaallah herşey hepimiz için iyi olur...
Bu arada gitmişken Kadın doğumada göründümmmm
Bebişim iyi MAŞAALLAH kalp atışı var dedi.
Devlet h.olduğu için bebişimin hareketlerini göstermedi bakmaya çalışınca kıpırdama dedi
Neyse ultrason kağıdıda vermiyorlarmış kağıt sıkıntısı varmışşşş
pöffff ki ne pöfff yaniiiii
Neyse bebişim gayet iyidi içim rahat etti 15+1 günlük yaklaşık 5 gün önde MAŞAALLAHHHHH
kızlar bu c.tesi kendi doktoruma gitmek istiyorum cinsiyetini öğreniriz demiiiiiiiiii
göstermiyorsa kız oluyor genelde. kız olmasın seninki de .. bir sürü cimcime olacak topikte :)Tubishim nasıl gidiyor son günlerinnnnn
Koca göbişli seniiii
Darısı bize bizde gün sayarız inşaallah
E benim için daha öncesinde cinciyet varrrr
Afff ya söylemedi şu gıcık doktorrrr...
Bakayım dedi pozisyondan göstermiyor dediiiii
Gıcıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?