- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.941
Merhaba kız anneleri
Düşündümde hepinizin bulantısı olmuştu. Kız olanların. Bende tık yok. acaba erkek mi
O kadar çok merak ediyorum ki artık rüyalarıma giriyor.
Birde bebişim geriden geliyor satıma göre. cuma günü özel hastaneye gidicem. Hep devlete gidiyordum ondada randevum 4 hafta sonra.
Doktorum gayet iyi. Devlet hastanesi ama mükemmel ilgi. Karapiisso canım şaşırdım o hastaneye ultrasyon fotosunuda vermemiş kağıt yok diye. bize herseferinde verdi. eşim videolara bile çekiyor.O konuda rahatım ama artık özele gidip görünmek istiyorum belki cinsiyeti ögrenirim diye.
Hemde 2 doktordan fikir almak istiyorum :44:
Bu ayın 17 sinde gittiğimde bebişim 11 + 5 günlük çıktı ama usg cihazı farklıydı bu sefer. Ona göre şuan 12 + 5 günlüğüz.
Cuma günü 13 + 2 günlük olacagız. Cinsiyeti ögrenirmiyim bilmiyorumSAT BAT hepsi ÇAT PAT oldu bende
Aslında 14 + 0 olmamız gerekiyordu bugün. aman anlamadım ben bu işiii. cuma günü herşey açıklıga kavusacak inşallah
Kızlar 260 ml biberon ne kadar büyüklükte olur? ebebekte philips markası indirime girmiş.13tlye geliyor tek biberon. Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml PP 2'li bu ürünü almayı düşünüyorum.27,68 tlye düşmüş 36,90'dan.Ne diyorsunuz?
kıyamam incim çok kurcalama boşver. en güzeli sata göre hesaplamak. benimki de öyle geçen ay gerideydi bu ay önde çıktı ama en güzeli sata göre hesaplamak yoksa işin içinde çıkılmıyor..
Rabbim gönlüne göre versin..kız erkek hepsi evlat.. senin içinde senin parçan..
tatlıyla aran nasıl? ben yedim ekşiyi çıkaracam inşallah Ayşeyi
İlk hamiş oldugumu bilmeden lokum çok yedim hiç öyle saldırmazdımama ondan sonra ekşide çok yedim. Bakalım hakkı mı ayşe mi gelcek
Hiç farketmez benim içinde kız erkek Rabbim sağlıkla dogurmamızı nasip etsin.
Bakın teyzeleri benim sıpama
Eki Görüntüle 742113
Bir prenses annesi olarak cevap veriyorum.Benim de hiç bulantım olmadıMerhaba kız anneleri
Düşündümde hepinizin bulantısı olmuştu. Kız olanların. Bende tık yok. acaba erkek mi
O kadar çok merak ediyorum ki artık rüyalarıma giriyor.
Birde bebişim geriden geliyor satıma göre. cuma günü özel hastaneye gidicem. Hep devlete gidiyordum ondada randevum 4 hafta sonra.
Doktorum gayet iyi. Devlet hastanesi ama mükemmel ilgi. Karapiisso canım şaşırdım o hastaneye ultrasyon fotosunuda vermemiş kağıt yok diye. bize herseferinde verdi. eşim videolara bile çekiyor.O konuda rahatım ama artık özele gidip görünmek istiyorum belki cinsiyeti ögrenirim diye.
Hemde 2 doktordan fikir almak istiyorum :44:
Bu ayın 17 sinde gittiğimde bebişim 11 + 5 günlük çıktı ama usg cihazı farklıydı bu sefer. Ona göre şuan 12 + 5 günlüğüz.
Cuma günü 13 + 2 günlük olacagız. Cinsiyeti ögrenirmiyim bilmiyorumSAT BAT hepsi ÇAT PAT oldu bende
Aslında 14 + 0 olmamız gerekiyordu bugün. aman anlamadım ben bu işiii. cuma günü herşey açıklıga kavusacak inşallah
Kızlar ben 36 haftayı bitirdim son 2 gündür ilk kez adet sancısı gibi sancım var bebişim şuanda 3 kilo civarı doğuracakmışım gibi oluyorum herşeyini hazırladım minik kuşumun sizce ne zaman doğuracam ben yaa :)
aminnnn canımm.. Oy kıyamam ben ona maşallah Allah nazarlardan korusun sizi..İlk hamiş oldugumu bilmeden lokum çok yedim hiç öyle saldırmazdımama ondan sonra ekşide çok yedim. Bakalım hakkı mı ayşe mi gelcek
Hiç farketmez benim içinde kız erkek Rabbim sağlıkla dogurmamızı nasip etsin.
Bakın teyzeleri benim sıpama
Eki Görüntüle 742113
Dün akşam BERAT isimli bir yiğenimiz olmuş kızlar.Bekledikleri SERENmiş9 ay boyunca kız demişler ve dün akşam oğlu çıkagelmiş.Benim drda emin konuşmuyor acaba bende de olurmu diye düşünmeden edemedim.Herşeyi de cicili bicili oldu yahhuuuu
aminnnn canımm.. Oy kıyamam ben ona maşallah Allah nazarlardan korusun sizi..
hadi ya amma şok olur insan. kız beklerken erkek bebek olması. ben de herşeyi cicili bicili aldım bir de erkek gelir mi amanınnnnn çocuk psikolojik olarak çöker o cicili kıyafetleri görünce :)
Allah analı babalı büyütsün Berat paşayı..
Teşekkürler güzel teyzeleri
Ayşecimm; benim eşimin bi akrabasınada 8,5 aylıga kadar erkek demişler sonra bi gidiyorlar kız bu demişler kız olmuş süprizzzz. Şuan 1,5 yaşında çok tatlı bi kızı var. Bakalım bizden ne çıkıcak
SELAM KIZLAAAAARRR BİZ GELDİİİİKKK
dr teyzemiz usg den baktı,yusuf paşamız 3,050 gr olmuş.
aslında daha fazla olsa fena olmazdı
hareketleri çok az bugün. nst ye yolladı bizi. nst sonuçlarına göre bugün de alabiliriz belki dedi :18:
gittik nst de herşey temiz çıktı.
4 tane ciğer geliştirici iğne verdi.
aslında gerek yok ama her ihtimale karşı yapalım dedi...
ilk ikisini bugün oldum.
diğer ikisi de yarın yapılıcak.
veeee cumartesi sabah saat 7.30 da bebişimiz bizimle olucak inşallahhhhhhh
çok mutlu ve heyecanlıyımmm...
şafak 5
geliyor paşa geliyor ayyy ben de heyecan yaptım tubişim şimdi ya...
Hadi hayırlısı ile gelsin inşallah yusuf paşa....
hareketleri çok az bugün. nst ye yolladı bizi. nst sonuçlarına göre bugün de alabiliriz belki dedi :18:
ilk ikisini bugün oldum.
şafak 5
ilk ikisini bugün oldum.
şafak 5
ilk ikisini bugün oldum.
şafak 5
Nasılsınız kızlar sabah beri okuyorum yazmaya Halim yoktu. Sabah beri tansiyonum yerlerde 4-6 miğdem bulanıyor başım dönüyor çok sıcak ... Fenayımmmmmm anlayacağınız eşim de zavallı her dakika arayıp duruyor geliyimmi birini yollayımmı diye şimdi soğuk suyla duş aldım biraz daha iyiyim.
Ayşem dikkat et kendine ayağın nasıl şimdi.
Tubi az kaldı he hadi önce sen sonra ben kurtaralım inşallah .
Çikolata arkadaşımıza da çok üzüldüm Mevlam sabır versin.
Diğer arkadaşlar herkes iyidir umarım dün gece herkese dua ettim bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Nasılsınız kızlar sabah beri okuyorum yazmaya Halim yoktu. Sabah beri tansiyonum yerlerde 4-6 miğdem bulanıyor başım dönüyor çok sıcak ... Fenayımmmmmm anlayacağınız eşim de zavallı her dakika arayıp duruyor geliyimmi birini yollayımmı diye şimdi soğuk suyla duş aldım biraz daha iyiyim.
Ayşem dikkat et kendine ayağın nasıl şimdi.
Tubi az kaldı he hadi önce sen sonra ben kurtaralım inşallah .
Çikolata arkadaşımıza da çok üzüldüm Mevlam sabır versin.
Diğer arkadaşlar herkes iyidir umarım dün gece herkese dua ettim bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Kizlar bir sey soracagim hamilelikte beyaz kivaminda bir akinti oluyor buna normal diyorlar. Arada benim kasiklarim da agriyor rahim genislemesi olabilir mi bunlar? Bir de plesantam ondeydi 20 hafta ultrasonda karnimda bazen sanki bant yapistirilmis gibi karnimi egilip kalksam bant yapisip kalkar ya ole his oluyor. Gece sanki plesanta hareket edior gibi hissettim simdi gobegimde o bant yapismis gerilince bir his olusturan sey olusmadi. Plasenta hareket etmis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?