Bol bebiş topiği

kıyamam incim çok kurcalama boşver. en güzeli sata göre hesaplamak. benimki de öyle geçen ay gerideydi bu ay önde çıktı ama en güzeli sata göre hesaplamak yoksa işin içinde çıkılmıyor..
Rabbim gönlüne göre versin.. kız erkek hepsi evlat.. senin içinde senin parçan..
tatlıyla aran nasıl? ben yedim ekşiyi çıkaracam inşallah Ayşeyi

canım 260 ml orta boy. yeni doğan dönemi için 120 ml ve tek delikli alman gerekiyor. 260 ml biraz daha buyuyunce çok iyi oluyor. sonra da 330 ml olanı alıyorsun. fiyat çok iyi, bence al. diğerleri de indirimdedir muhtemelen,

İlk hamiş oldugumu bilmeden lokum çok yedim hiç öyle saldırmazdım ama ondan sonra ekşide çok yedim. Bakalım hakkı mı ayşe mi gelcek

Hiç farketmez benim içinde kız erkek Rabbim sağlıkla dogurmamızı nasip etsin.

Bakın teyzeleri benim sıpama

Bir prenses annesi olarak cevap veriyorum.Benim de hiç bulantım olmadı Yakın arkadaşım 9 ay sıkıntı çekti,kah bulantı,kah tiksinti.Kayınvalidem 2 oğlunda da 9ay kusmuş Cinsiyete göre net bi durum yok yani :))

:)) Allah bir avazda kurtarsın.Deneyimli arkadaşlarımız gelirse yorum yaparlar sana.

Dün akşam BERAT isimli bir yiğenimiz olmuş kızlar.Bekledikleri SERENmiş 9 ay boyunca kız demişler ve dün akşam oğlu çıkagelmiş.Benim drda emin konuşmuyor acaba bende de olurmu diye düşünmeden edemedim.Herşeyi de cicili bicili oldu yahhuuuu

aminnnn canımm.. Oy kıyamam ben ona maşallah Allah nazarlardan korusun sizi..

hadi ya amma şok olur insan. kız beklerken erkek bebek olması. ben de herşeyi cicili bicili aldım bir de erkek gelir mi amanınnnnn çocuk psikolojik olarak çöker o cicili kıyafetleri görünce :)
Allah analı babalı büyütsün Berat paşayı..

Teşekkürler güzel teyzeleri

Ayşecimm; benim eşimin bi akrabasınada 8,5 aylıga kadar erkek demişler sonra bi gidiyorlar kız bu demişler kız olmuş süprizzzz. Şuan 1,5 yaşında çok tatlı bi kızı var. Bakalım bizden ne çıkıcak

SELAM KIZLAAAAARRR BİZ GELDİİİİKKK

dr teyzemiz usg den baktı,yusuf paşamız 3,050 gr olmuş.
aslında daha fazla olsa fena olmazdı

hareketleri çok az bugün. nst ye yolladı bizi. nst sonuçlarına göre bugün de alabiliriz belki dedi :18:
gittik nst de herşey temiz çıktı.

4 tane ciğer geliştirici iğne verdi.
aslında gerek yok ama her ihtimale karşı yapalım dedi...
ilk ikisini bugün oldum.
diğer ikisi de yarın yapılıcak.

veeee cumartesi sabah saat 7.30 da bebişimiz bizimle olucak inşallahhhhhhh

çok mutlu ve heyecanlıyımmm...

şafak 5

Tamam ilk başta erkek beklentisi içindeydim ama şimdi kızıma alıştım.Eşyaları,alışverişleri hep kıza göre yaptım.Erkek olsaydı herşeyim bambaşka olacaktı.Değişirse çok kötü olurum.Hani hayalimi gerçekleştirmek sevindirir elbet ama böyle değil Değişecekse de bu cuma kontrolünde değişsin.En azından herşey etiketiyle duruyor,götürür değiştiririm hepsini.

geliyor paşa geliyor ayyy ben de heyecan yaptım tubişim şimdi ya...
Hadi hayırlısı ile gelsin inşallah yusuf paşa....

Ben bu caksiri yutturamiyorum eşime nr yapicam ya etki etmedi.demek ki ondan da yemek isteği olmadı sizin anlattığımız gibi. Birde üzerine benim midem bulaniyor 2 aydır birlikte olmayınca det dönemleri de alt üst olunca sanırım mik mik yapmayı vücut hamile gibi algılıyor. Birde geçen gün fark ettim afedersiniz mil mik ertesi akıntı olmuş ama benim akintim gibi değil resmen meni kokuyordu anlamadım ki. Hani 3 gün yaşıyordu içimde

Sınav günümde geliyor oğluşunuz.Sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın inşallah.

Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım

2014 ocak anneleri topiğine yazmış az önce (((((((((((((((((((((((((((((((((

ayyy çok az kalmış çok heycanlı allah kurtarsın sağ salim kavuşun birbirinize

Nasılsınız kızlar sabah beri okuyorum yazmaya Halim yoktu. Sabah beri tansiyonum yerlerde 4-6 miğdem bulanıyor başım dönüyor çok sıcak ... Fenayımmmmmm anlayacağınız eşim de zavallı her dakika arayıp duruyor geliyimmi birini yollayımmı diye şimdi soğuk suyla duş aldım biraz daha iyiyim.
Ayşem dikkat et kendine ayağın nasıl şimdi.
Tubi az kaldı he hadi önce sen sonra ben kurtaralım inşallah .
Çikolata arkadaşımıza da çok üzüldüm Mevlam sabır versin.
Diğer arkadaşlar herkes iyidir umarım dün gece herkese dua ettim bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.

Tubisim hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini bekliyoruz..

fmfmcim dikkat et kendine insallah senin de az kalmis hayirlisiyla guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Kizlar bir sey soracagim hamilelikte beyaz kivaminda bir akinti oluyor buna normal diyorlar. Arada benim kasiklarim da agriyor rahim genislemesi olabilir mi bunlar? Bir de plesantam ondeydi 20 hafta ultrasonda karnimda bazen sanki bant yapistirilmis gibi karnimi egilip kalksam bant yapisip kalkar ya ole his oluyor. Gece sanki plesanta hareket edior gibi hissettim simdi gobegimde o bant yapismis gerilince bir his olusturan sey olusmadi. Plasenta hareket etmis olabilir mi?

Canım benim.Ne kadar zor günler geçiriyorsun.Vantilatör falan al bari yanına.Tubilosh öyle rahat ediyorum diyordu.
Ayağım ağrıyor ama dünkü gibi değil çok şükür.Sararım yatarken tekrar.Şu an mobilyalarımızı içeri taşıyorlar

Keşke bilgim olsa İpekcim :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…