Bol bebiş topiği

kızlar iyi akşamlar size birşey sorcam benim adet günüm 20 hazirandı 19 unda gittim beta 29.33 çıktı. bugün gelmem söylendi beta 416.77 progesteron 24.44 çıktı herhangi bir kanamam olmadı cinsel yaşamamıza devam edebilir miyiz 13 gündür yanaşamıyoruzda kocacımla korunmamıza gerek var mıdır

iyi akşamlar arkadaşlaaarrr

nasılsınız bakalım?

ben iyiyim hamd olsun.
herkezlere haber vermekle ugraştım bugün
annemler bir telaşla hazırlıga koyuldular. sanki bilmiyorlardı bu ay sonunda doğum olacagı. ama ciddiye binince farklı oluyormuş demekki.
akşam yemegine arkadaşlara gittik.
cumartesi günü beni de alığ geçiyorsunuz hastaneye dedi
oyh kalabalıklaşıyor. keşke ben ayaklandıktan sonra gelse diğerleri.
sonuçta ameliyat sonraaı cıbıl olarak yatıyorsun 6 saat
neyse epidural olursa belki oturabilirim. o zaman üst kısmı giyerim

herkez bir heyecanda. özellikle babamız
kenan abiyle bol bol bebiş konuşması yapıyorlar.
'kardeşin gelince biz onu sevicez, üçümüz top oynamaya gidicez, sizi markete götürcem gezmeye götürcem' felan
Rabbim isteyen herkeze bu güzel telaşları yaşamayı nasip eylesin inşallah

yarın itibariyle şafak 4

Sınav günümde geliyor oğluşunuz.Sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın inşallah.

senin için de hayırlara vesile olur inşallah 29 Haziran canım
Allah razı olsun. darısı başına. kolaylıkla,agrısız,sızısız inşallah

bu arada mobilyalarınız gelmiş. yarın resimleri görmek isterizzz

ayyy kuzum içim fena oldu yaaa
profilimde yazılan mesajları okurken senin bu mesajını yazdıgını gördüm ama başlık yoktu.
şok oldum sen kendi adına yazdın sandım. başımdan kaynar sular döküldü. Allah korusun...
gerçi her kim olursa olsun, kolay birşey değil.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor...

Rabbim kolaylık versin inşallah arkadaşımıza...

ayyy çok az kalmış çok heycanlı allah kurtarsın sağ salim kavuşun birbirinize

Allah razı olsun sunbalım.... evet yaa bitti hamişlikkk

ayy feyzam sıcaklar çok zorluyor evet...
vantilatör karşısında otur sende
ben pc nin karşısına koydum oturdukça yelleniyorum

hadi sırayla doğuralım inşallah :)
güzel güzel doğum hikayelerimizi paylaşalım Rabbimin izniyle

canım beyaz akıntı normal.
benim genelde zaten beyaza dönük oluyor.
ki bir süredir bembeyaz da oluyor...
renkli olmadıktan sonra sorun yok kuzum

canım plasenta hemen kaymaz bence. yawaş yawaş yer değiştirmiş olup da bebiş öne geçmiş olabilir.
ama merak etme bence düzelmiştir.
o rahatsız edici his kaybolmuş çünki.

Rabbim kolaylık versin canım...
rahim ve karın genişledikçe ağrılar olur.
ama çok olursa dr una başvurmayı ihmal etme tamam mı

karapisso can naber kuzu?

dr a gitmişsin?
ayy ne güzel bak haberler çok iyi maşallah.
demek göstermedi cinsiyeti hee. kız olmasın bebişcik
aman canları sağolsun cinsiyet hiç önemli değil.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...

gelişimi de öndeymiş maşallah
herşeyin iyi olmasına sevindim kuzum.
birdaha stres yapma bukadar olurmu

Günaydın Kızlar yarın kozalakla aile danışmanına gidicez dua edin inş herseyoluna girer. Dün maçtan geldi o kadar hazirlanmisim süslenmişim gülüp duruyor. Sonra dustayken beni çağırdı gittim fiskiyeyi tuttu üzerime. Sinirlendim üstümü değişip geldim yattım bende. Kozalak beni deli ediyor kendim istediğim içın süslenmişmisim. Yumurtlama haftası olduğu içın uğraşmadim onunla mikmik yaptık yine.

aminn ozim ALlah razı olsu
evet geliyor yaa
hamd olsun hamişliği güzellikle tamamlıyorum.
darısı başınıza inşallahh
Aminnn tubişim. Hepimiz bir avazda doğuralım inşallah...
Sanırım şuan hamilesin. Genelde gebeliğin ilk üç ayı cinsel ilişki önerilmez. benim doktorum da cinsel ilişki yok demişti..
Hadi inşallah herşey yoluna girer. İkiniz de inatçı birer keçisiniz bana kalırsa
İkinizin de kulağını çekmek lazım

Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ayşem fotoğrafları yüklememişsin? akşam telaş biraz fazlaydı anlaşılan.
Kimbilir ne güzel olmuştur. Şaka maka az kaldı zaman geçiyor.
Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin.
İsteyen herkese Rabbim nasip etsin bu duyguları..

ayse ya ödümü kopardın resmen profılımden bakıyodum yazılarına cikolatadan alıntıdır yazısı gorunmuyo tabıı allh korusuun kendın için yazdın zannettım içim bi garip oldu tabi arkadasada uzuldum allh sabır versın cok zor olsa gerek

herkese günaydın bu arada

Ayşem resim bekliyoruz
10 dk sonraaaaa

Doktoruna sormalısın bunu.Bende de herhangi bir sorun yoktu ama kalp atışına kadar yasak dedi drum.Kalbini duyduk.Haftada1 sadece dedi.3 ay geçince normale bindi.Ondan sonra da siz korkuyorsunuz zaten mikmik yapmaya

Hadi inşallah güzel bi görüşme olsun bugün.Erkekler işte.Bende ne zaman güzel pırıltılı bi makyaj yapsam hep mi böyle boyanacaksın diye somurtur.Nişanımda,kınamda ve düğünümde bile yaptı bunu.Oysaki normalde çok makyaj yapan biri de değilim Onların güzellik anlayışı süs,boya değil maalesef.Sıkma canını

Kız dur yükleyeceğim şimdi

Bilemedim sizi böyle korkutacağımı :26::26::26: Tubilosh da öyle sanmış.Sadece okuyunca şok oldum sizinle de paylaşayım istedim.Afedersiniz :26::26::26::26::26:

Inş canim ya. Eşimin inadinin yanında benimki hiç. Güldurdum öksürük tuttu su verdim icmedi bile düşün.

Merhaba kızlar dün gece hastanedeydim gece 12.30 da kanama geldi Dr u aradım en yakın hastaneye git nst ye gir , açılma varmı bakılsın dedi gitti bebiş iyi herşey yolunda az sancı çıktı ama açılma yok şimdilik durum böyle yarın Dr dayım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…