- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.961
Sınav günümde geliyor oğluşunuz.Sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın inşallah.
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
2014 ocak anneleri topiğine yazmış az önce(((((((((((((((((((((((((((((((((
ayyy çok az kalmış çok heycanlı allah kurtarsın sağ salim kavuşun birbirinize
Nasılsınız kızlar sabah beri okuyorum yazmaya Halim yoktu. Sabah beri tansiyonum yerlerde 4-6 miğdem bulanıyor başım dönüyor çok sıcak ... Fenayımmmmmm anlayacağınız eşim de zavallı her dakika arayıp duruyor geliyimmi birini yollayımmı diye şimdi soğuk suyla duş aldım biraz daha iyiyim.
Ayşem dikkat et kendine ayağın nasıl şimdi.
Tubi az kaldı he hadi önce sen sonra ben kurtaralım inşallah .
Çikolata arkadaşımıza da çok üzüldüm Mevlam sabır versin.
Diğer arkadaşlar herkes iyidir umarım dün gece herkese dua ettim bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Kizlar bir sey soracagim hamilelikte beyaz kivaminda bir akinti oluyor buna normal diyorlar. Arada benim kasiklarim da agriyor rahim genislemesi olabilir mi bunlar? Bir de plesantam ondeydi 20 hafta ultrasonda karnimda bazen sanki bant yapistirilmis gibi karnimi egilip kalksam bant yapisip kalkar ya ole his oluyor. Gece sanki plesanta hareket edior gibi hissettim simdi gobegimde o bant yapismis gerilince bir his olusturan sey olusmadi. Plasenta hareket etmis olabilir mi?
Aminnn tubişim. Hepimiz bir avazda doğuralım inşallah...aminn ozim ALlah razı olsu
evet geliyor yaa
hamd olsun hamişliği güzellikle tamamlıyorum.
darısı başınıza inşallahh
Sanırım şuan hamilesin. Genelde gebeliğin ilk üç ayı cinsel ilişki önerilmez. benim doktorum da cinsel ilişki yok demişti..kızlar iyi akşamlar size birşey sorcam benim adet günüm 20 hazirandı 19 unda gittim beta 29.33 çıktı. bugün gelmem söylendi beta 416.77 progesteron 24.44 çıktı herhangi bir kanamam olmadı cinsel yaşamamıza devam edebilir miyiz 13 gündür yanaşamıyoruzda kocacımlakorunmamıza gerek var mıdır
Hadi inşallah herşey yoluna girer. İkiniz de inatçı birer keçisiniz bana kalırsaGünaydın Kızlar yarın kozalakla aile danışmanına gidicez dua edin inş herseyoluna girer. Dün maçtan geldi o kadar hazirlanmisim süslenmişim gülüp duruyor. Sonra dustayken beni çağırdı gittim fiskiyeyi tuttu üzerime. Sinirlendim üstümü değişip geldim yattım bende. Kozalak beni deli ediyor kendim istediğim içın süslenmişmisim. Yumurtlama haftası olduğu içın uğraşmadim onunla mikmik yaptık yine.
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
2014 ocak anneleri topiğine yazmış az önce(((((((((((((((((((((((((((((((((
10 dk sonraaaaaAyşem resim bekliyoruz
Doktoruna sormalısın bunu.Bende de herhangi bir sorun yoktu ama kalp atışına kadar yasak dedi drum.Kalbini duyduk.Haftada1 sadece dedi.3 ay geçince normale bindi.Ondan sonra da siz korkuyorsunuz zaten mikmik yapmayakızlar iyi akşamlar size birşey sorcam benim adet günüm 20 hazirandı 19 unda gittim beta 29.33 çıktı. bugün gelmem söylendi beta 416.77 progesteron 24.44 çıktı herhangi bir kanamam olmadı cinsel yaşamamıza devam edebilir miyiz 13 gündür yanaşamıyoruzda kocacımlakorunmamıza gerek var mıdır
Hadi inşallah güzel bi görüşme olsun bugün.Erkekler işte.Bende ne zaman güzel pırıltılı bi makyaj yapsam hep mi böyle boyanacaksın diye somurtur.Nişanımda,kınamda ve düğünümde bile yaptı bunu.Oysaki normalde çok makyaj yapan biri de değilimGünaydın Kızlar yarın kozalakla aile danışmanına gidicez dua edin inş herseyoluna girer. Dün maçtan geldi o kadar hazirlanmisim süslenmişim gülüp duruyor. Sonra dustayken beni çağırdı gittim fiskiyeyi tuttu üzerime. Sinirlendim üstümü değişip geldim yattım bende. Kozalak beni deli ediyor kendim istediğim içın süslenmişmisim. Yumurtlama haftası olduğu içın uğraşmadim onunla mikmik yaptık yine.
Kız dur yükleyeceğim şimdiGünaydın kızlar. Nasılsınız?
Ayşem fotoğrafları yüklememişsin? akşam telaş biraz fazlaydı anlaşılan.
Kimbilir ne güzel olmuştur. Şaka maka az kaldı zaman geçiyor.
Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin.
İsteyen herkese Rabbim nasip etsin bu duyguları..
ayse ya ödümü kopardın resmen profılımden bakıyodum yazılarına cikolatadan alıntıdır yazısı gorunmuyo tabıı allh korusuun kendın için yazdın zannettım içim bi garip oldutabi arkadasada uzuldum allh sabır versın cok zor olsa gerek
herkese günaydın bu arada
Ooooooffffff çok büyük boyutlu olduğundan yüklenemiyoor
Nasıl yapacağım fikri olan varmı???
Aminnn tubişim. Hepimiz bir avazda doğuralım inşallah...
Sanırım şuan hamilesin. Genelde gebeliğin ilk üç ayı cinsel ilişki önerilmez. benim doktorum da cinsel ilişki yok demişti..
Hadi inşallah herşey yoluna girer. İkiniz de inatçı birer keçisiniz bana kalırsa
İkinizin de kulağını çekmek lazım
Inş canim ya. Eşimin inadinin yanında benimki hiç. Güldurdum öksürük tuttu su verdim icmedi bile düşün.
10 dk sonraaaaa
Doktoruna sormalısın bunu.Bende de herhangi bir sorun yoktu ama kalp atışına kadar yasak dedi drum.Kalbini duyduk.Haftada1 sadece dedi.3 ay geçince normale bindi.Ondan sonra da siz korkuyorsunuz zaten mikmik yapmaya
Hadi inşallah güzel bi görüşme olsun bugün.Erkekler işte.Bende ne zaman güzel pırıltılı bi makyaj yapsam hep mi böyle boyanacaksın diye somurtur.Nişanımda,kınamda ve düğünümde bile yaptı bunu.Oysaki normalde çok makyaj yapan biri de değilimOnların güzellik anlayışı süs,boya değil maalesef.Sıkma canını
Kız dur yükleyeceğim şimdi
Bilemedim sizi böyle korkutacağımı :26::26::26: Tubilosh da öyle sanmış.Sadece okuyunca şok oldum sizinle de paylaşayım istedim.Afedersiniz :26::26::26::26::26:[/QUOTE
Aynen ayşem. Geçen susulendigimde gözündeki ne diye sinir etmisti bu defa makyaj bile yapmadım. Topuklu giydirmiyor bense platform topuklulara bayılırım. Düğünde bile 2 cm topuklu zor giydirdi, babet giyecekmisim. Evde giydim diyo benim içın giymedin poff bilmiyor kiymetimi kozalak. Her gün ne maymunluklar yapıyorum tontis halimle. Günler boş geçmiyor. Uzaktaydim diye hiç hayır dememhhatta hep ben yanasiyorum ona. Hiç naz niyaz bilmiyorum ben ya ne olacak bu halim. Bebis gelsede bende bebisle oyalansam. Inş devam ederiz ve aile danışmanı da iyidir.
10 dk sonraaaaa
Doktoruna sormalısın bunu.Bende de herhangi bir sorun yoktu ama kalp atışına kadar yasak dedi drum.Kalbini duyduk.Haftada1 sadece dedi.3 ay geçince normale bindi.Ondan sonra da siz korkuyorsunuz zaten mikmik yapmaya
Hadi inşallah güzel bi görüşme olsun bugün.Erkekler işte.Bende ne zaman güzel pırıltılı bi makyaj yapsam hep mi böyle boyanacaksın diye somurtur.Nişanımda,kınamda ve düğünümde bile yaptı bunu.Oysaki normalde çok makyaj yapan biri de değilimOnların güzellik anlayışı süs,boya değil maalesef.Sıkma canını
Kız dur yükleyeceğim şimdi
Bilemedim sizi böyle korkutacağımı :26::26::26: Tubilosh da öyle sanmış.Sadece okuyunca şok oldum sizinle de paylaşayım istedim.Afedersiniz :26::26::26::26::26:[/QUOTE
Aynen ayşem. Geçen susulendigimde gözündeki ne diye sinir etmisti bu defa makyaj bile yapmadım. Topuklu giydirmiyor bense platform topuklulara bayılırım. Düğünde bile 2 cm topuklu zor giydirdi, babet giyecekmisim. Evde giydim diyo benim içın giymedin poff bilmiyor kiymetimi kozalak. Her gün ne maymunluklar yapıyorum tontis halimle. Günler boş geçmiyor. Uzaktaydim diye hiç hayır dememhhatta hep ben yanasiyorum ona. Hiç naz niyaz bilmiyorum ben ya ne olacak bu halim. Bebis gelsede bende bebisle oyalansam. Inş devam ederiz ve aile danışmanı da iyidir.
sen üzerine çok düştüğün için oluyor işte. Sallamayacaksın. giyin süslen al eline kitap oku aç tvyi dizi izle. ben öyle yapınca dayanamaz benimki kuzu kuzu gelir yanıma. fazla ilgi şımartır insanları.. sen naz yap bak nasıl peşinde koşuyor.
sen üzerine çok düştüğün için oluyor işte. Sallamayacaksın. giyin süslen al eline kitap oku aç tvyi dizi izle. ben öyle yapınca dayanamaz benimki kuzu kuzu gelir yanıma. fazla ilgi şımartır insanları.. sen naz yap bak nasıl peşinde koşuyor.
Himm iyi taktikmis. Deniyicem ama naz nasil yapılır ınan bilmiyorum. Bundan sonra sallamayayim ama oda beni sallamazsa ne olacakben sallamayinca oda sallamiyor yada agresiflesiyor. Şımarık çocuklar gibi elindeyken kıymetini bilmeyip elinden alınınca oyuncağı avaz avaz bağırır ya bende onun oyuncaklarindan biri gibi.hissediyorum kendimi.
Himm iyi taktikmis. Deniyicem ama naz nasil yapılır ınan bilmiyorum. Bundan sonra sallamayayim ama oda beni sallamazsa ne olacakben sallamayinca oda sallamiyor yada agresiflesiyor. Şımarık çocuklar gibi elindeyken kıymetini bilmeyip elinden alınınca oyuncağı avaz avaz bağırır ya bende onun oyuncaklarindan biri gibi.hissediyorum kendimi.
canım sen de hepten küsme adama. vur dedik öldürme :)
normal davran yine..sadece biraz ağırdan sat kendinii.
canım sen de hepten küsme adama. vur dedik öldürme :)
normal davran yine..sadece biraz ağırdan sat kendinii.
Tamam deniyicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?