- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.981
Merhaba kızlar dün gece hastanedeydim gece 12.30 da kanama geldi Dr u aradım en yakın hastaneye git nst ye gir , açılma varmı bakılsın dedi gitti bebiş iyi herşey yolunda az sancı çıktı ama açılma yok şimdilik durum böyle yarın Dr dayım bakalım hayırlısı
Merhaba kızlar dün gece hastanedeydim gece 12.30 da kanama geldi Dr u aradım en yakın hastaneye git nst ye gir , açılma varmı bakılsın dedi gitti bebiş iyi herşey yolunda az sancı çıktı ama açılma yok şimdilik durum böyle yarın Dr dayım bakalım hayırlısı
yanıyor, ekşiyor nedir bu mideden çektiğim arkadaş..
bebek saçlanıyor diyorlar ne saçmış ya çıka çıka bitmedi gitti.. bellerine kadar uzun çıkacak herhalde..
ölçeği bıraktım artık gavisconu şişeyle içiyorum..
Bebedor göbek bakım setimiz de geldi
Taç kargolamış görünüyor ekranda.İnşallah bugün teslim ederler.Merakla bekliyorum uyku setimizi
Bende ölçeklerini atıyorum şişeyi aldığımdaTepeme dikiyorum ne zaman yanarsa.1 yudum yetiyor zaten
Geçen gün yolda yanmaya başladı.Dayanamadım kenarda durdum diktim tepeme
Ooooooffffff çok büyük boyutlu olduğundan yüklenemiyoor
Nasıl yapacağım fikri olan varmı???
Evet.tac.satıs'tan aldım ben.ebe arkadaş bana kapatırken solüsyonu sürme dedi. kuru kapat dedi..
uyku setini 149 a mı aldın Ayşem? Ben de kittyli almaya karar verdim nevresimi..ama bu ara vakit kalmadı sipariş vermeye..
Ayrıca dün butikbebeden aldığım ürünlerde fazlalık çıktı. alt donun bir tanesi fazla gelmiş. görüştüm bugün..yarın iade edeceğim..
şarapçılara döndüm ya resmen.. masamın üzerinde duruyor evde başucumda.. bizi ne hale sokacak daha bu sıpalar...
Canım, fotografın boyutu büyükse, pc den fotografı aç ekranın resmini çek.
Paint i aç. Ctrl + V yap. Fazlalık kısımlarını kesmek için kırp kısmını kullan. Ctrl + X ile kes.
Yeni bir sayfa aç. Oraya CTRL + V ile kestiğin yeni resmi kopyala. Jpg olarak farklı kaydet
İşte bu kadar umarım anlatabilmişimdir.
Evet.tac.satıs'tan aldım ben.
Genelde eksik gönderirler sende şanslıymışsın fazla gelmiş
Ben bi de çantamda taşıyorumAğır oluyor ama napıyım.Çok sıkıntı veriyor.3-4 gündür şeytan kulağına kurşun içme gereği duymuyorum.Yanma başlarken sakız alıyorum ağzıma geçiyor.Aklında olsun belki sende de işe yarar
Eki Görüntüle 742585 Eki Görüntüle 742581 Eki Görüntüle 742583 Eki Görüntüle 742582 Eki Görüntüle 742584 Eki Görüntüle 742586
İşte kızlar resimler
Minie kulplarımız :) Çantam da bu.Işıkta rengi değişiyor biraz.Hani ebruli derler ya o şekilde.Kir götüren bi renk.Bej-krem-pudra arasıNasıl bi renkse artık
bazen sakız iyi geliyor canım özellikle yanma olunca ama benim midem acıyor ayrıca. sanki yara var orda öyle acıyor. sakız çiğneyince asitliği daha artıp bu sefer daha da fena oluyor. benim mide anormalben de anormalim gerçi de
aman tükürelim maşallah maşallah tüttütütütüüüüü inşallah olmaz artık..
valla kuzu ben de şaşırdım fazla görünce. dedim ben mi fazla aldım. fişi kontrol ettim yazmıyor bir gözüküyor. dedim haram olmasın geri göndereyim...
hadi Ayşem fotoları bekliyoruuuuuzzzzz
bence çanta çok güzel kuzum. sen beğenmemiş gibi bir yorum yazmıştın..
Ayy bayıldım takımlarınıza çok şekerler ya..Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
aman da aman bu yatakta mı yatacakmış minik prenses. oyyy yirim ben onu yaa..
Ayşem ve minik gobidiği :)) bacakların filan ne kadar zayıf kuzum ya sen sade göbekten büyümüşsün..
herkes gobidiğini gösterdi ben de mi çeksem acaba
Dün mobilyacılar bizede yatak getirmişler.Pazarlığın içinde yatak yoktu bizde dedim.Hatırladılar sonradan.Satış çok olunca karıştırmışlar yazık.Geri götürdüler.Ayyy daha yatak alınacak
Teşekkür ederiz teyzesi.Herkesle beraber inşallah.
Çantanın pudra rengine hasta olduğum için biraz burun kıvırdım.Biraz da büyük göründü gözüme.Arkadaşım normal,ancak yeter dedi de rahatladım azıcık.Neyse geldi ya,aklımda duracağına elimde dursun
Hadi sende çek göbeğini.Aslında resmim daha büyüktü ama ben kırpınca küçüldü.Sığmıyor büyük resim.:26:
Eki Görüntüle 742585 Eki Görüntüle 742581 Eki Görüntüle 742583 Eki Görüntüle 742582 Eki Görüntüle 742584 Eki Görüntüle 742586
İşte kızlar resimler
Minie kulplarımız :) Çantam da bu.Işıkta rengi değişiyor biraz.Hani ebruli derler ya o şekilde.Kir götüren bi renk.Bej-krem-pudra arasıNasıl bi renkse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?