Bol bebiş topiği

Canım teşekkür ederim foto yardımın için

oyy oyy inci teyzesi yer onun oda takımını süslü kokoş kızlar geliyor desenize

ne demek ayşecim Bebişinin odasını gördük güle güle kullanın inşallahh.

Ayşem güle güle kullanın cok güzel olmuş. Kulplarada bayıldım :))
Bende bayıldım :)) Çok içime sindi.Hep plastikti çeşitler.Zorla bişey seçecektim,bunlar tahta hemde harika oldu.Keşke şirinler şeklinde olsaydı Neyse dizaynı şirinler olacak nasılsa

Fazla seçenek yoksa çabuk alınır o zaman
Kendi eşyalarımı da alır bu.30*40*30dan daha büyük sanki boyutları.Ufak valiz gibi

Kızlar sağlık ocağında ultrasyonla bakıyorlarmi? Yumurtalarima gidip baktirsam mi ki?
Bakmıyorlar maalesef.Ultrason yok.Doplerde kalp atışını da 20.haftadan sonra dinletebiliyorlar.İnşallah sende dinlersin 20 hafta sonra pıtpıtını

oyy oyy inci teyzesi yer onun oda takımını süslü kokoş kızlar geliyor desenize

ne demek ayşecim Bebişinin odasını gördük güle güle kullanın inşallahh.
Diğer takımlara bakınca bizimki baya bi sade oldu ama eşim de bende bayıldık.Ben süslü değilim ama kızım olurmu dersin
Çok süslü olmasın çabuk kaparlar

Ne güzel işte kocaman. doldur içine herşeyii. tam teşekküllü gezersiniz.
sade iyidir çok süslü ben de sevmiyorum..İlerde de kullanacak bunları nasılsa..

karnım yamuluyorr meksika dalgası yapıyor galiba sağ taraf yüksek sol taraf alçakk noluyor bu çocuğa bugün

Ben çok korkmuştum ilk olduğunda o dalgalanma.Gözlerimi yumup ellerimi sıkmıştım.Hala şiddetli olduğunda korkarım:18:
Aman olsun da ben korkmaya da alışırım.

Aslında isteseler sirinler yapabilirlerdi kulplari ama böyle de güzel olmuş. Zaten en güzel yani.değişebilir olması ilerde değiştirirsiniz büyüyünce. Mobilyacilar ahşap kulp koyunca yanına yedek klasikte koyuyorlar genelde. Eşim mobilyaci da çalışıyor ondan biliyorum birseyleri

Bize yedek 1 tane verdiler sadece.Devamı bulunamıyormuş modellerde.İnternette gördüm şirinler kulpları da 3,5tl istedi 15 tanesi 52,50tl tutacaktı.Vazgeçtim bende.
Sen şanslısın.İstediğin gibi yaptırırsın eşine İnşallah en kısa zamanda

Ben çok korkmuştum ilk olduğunda o dalgalanma.Gözlerimi yumup ellerimi sıkmıştım.Hala şiddetli olduğunda korkarım:18:
Aman olsun da ben korkmaya da alışırım.

ben de korktum kuzum
ayy çok garip ya yamuk yumuk oldu karnım ben ilk defa yaşıyorum. hep yapacak mı böylee?
bir de titretiyor sanki. hareketleri değişmeye başladı..büyüyorlar mı ne?

ben de korktum kuzum
ayy çok garip ya yamuk yumuk oldu karnım ben ilk defa yaşıyorum. hep yapacak mı böylee?
bir de titretiyor sanki. hareketleri değişmeye başladı..büyüyorlar mı ne?

İnşallah hep yapacak annesi
Büyüyor tabi.500gr değil o artık.1kgya yaklaştı seninki de.
Hıçkırsa da görsem bende.Çok merak ediyorum hıçkırmasını

Amin canim inş ilham verdin bana minnie li konsept yapicam bende bebisime. Hep erkek istiyorum ama içimden bir ses kızım olacağını söylüyor aman sağlıklı olsunda önemli olan o. Sizi görünce kızda olabilir diyorum. Cok ozendim ya ikiz doguracam çıksın aradan. Bu ay hamile kalmayimda doktor bana ikiz icin formül versin.en.iyisi.

İnşallah hep yapacak annesi
Büyüyor tabi.500gr değil o artık.1kgya yaklaştı seninki de.
Hıçkırsa da görsem bende.Çok merak ediyorum hıçkırmasını

Alışıcaz inşallah bu hareketlere de :)
ya dimi eşşek kadar oldu valla
düzenli aralıklarla vuruyordur seninki de ya da titretiyor benimki. ben hıçkırması diyorum ama bilmiyorum.neyse öğrenicez daha huyunu suyunu.. alan daraldıkça daha iyi fark edeceğiz..
ama karnım yamulurken dedim herhalde aşağı yoldan uğraşmadan kestirmeden çıkacak

İlahi duygu.Bekleme 1 ay daha.İnşallah kendiliğinden ikiz olur
Bende ikinciye ikiz diye dua ediyorum
Rabbim gönlümüze göre versin

İlahi duygu.Bekleme 1 ay daha.İnşallah kendiliğinden ikiz olur
Bende ikinciye ikiz diye dua ediyorum
Rabbim gönlümüze göre versin

Amin Ayşem ağzından bal damlıyor. Ikiz olursa kozalak mecbur yardım edecek.ondan istiyorum birazda aslına bakarsan
Yoksa doğumdan korkup bir daha doğuramam diye birsey hiç yok :yalan:

Allah korusun daha erken.9 tamamlasın içerde.Yan gelip yatıyor zaten

ÇOOK güzeller.Rabbim ailenle sağlıklı günler nasip etsin cnm.

Teşekkür ederiz teyzesi.Hepimiz yavrularımızla mutlu olalım yıllarca inşallah.
Allahım olmayanlara da nasip etsin.
Dün akşam o yorgunluğa rağmen gidip gidip baktım odaya.Eşimle baktık durduk.Ne kadar güzel bi duygu.Yepyeni bir hayat doğuyor evimize.Sürekli dua ettim.Rabbim isteyenlere de hemen ver diye..

Hayırlısı olsun.Günlerimiz aynı bende bişey yok şimdilik.40 haftayı doldurur diyo herkes .Sağlık versin hepimize Rabbim.

Geçmiş olsun Feyzam.Gününden önce gelmez inşallah.:26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun feyzacım. inşallah zamanını bekler küçük paşa..

Sağolun kızlar valla dün akşam doğuruyorum herhalde dedim bir panik atak başladı fenalık falan geldi ne zaman ki bebişi gördük biraz rahatladım. Neyse herşey olacağına varır Mevlam neylerse güzel eyler . Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…