Bol bebiş topiği

Allahım bi avazda kurtarsın inşallah.Korktuğun hiçbişeyi yaşama inşallah.

dimi ya çok yattı içerde. çıksın biraz çalıştıralım biz bunları. evi sil süpür temizle filan...

Yok kııız.Yatsın varsın.Kıyamam ben ona.

Aysecim guzel gunlerde kullanin insallah hepsi cooook guzel olmus emegine, zevkine saglik canim...

Karin dalgalanmasi nezaman basliyor canim:) Benimki sagda ayaklari var ordan arada pit diye vuruyor minis minis daha:)

Aysecim guzel gunlerde kullanin insallah hepsi cooook guzel olmus emegine, zevkine saglik canim...

Karin dalgalanmasi nezaman basliyor canim:) Benimki sagda ayaklari var ordan arada pit diye vuruyor minis minis daha:)

Teşekkür ederiz İpek teyzesi.
Benimkiler 10-15 gündür var.Ürküyorum bazen.Ama artık nerde olduğunu dokunmadan anlayabiliyoruz dışardan.Diğer taraf küçülüyor,bi tarafa toplanıyor topacım

canım ben ilk defa bugün yaşadım. bugün tam tamına 25+0 olduk. geriye kaldı 15 haftacık..
benimki heryerde vuruyor bazen yukarda bazen aşağıda. dolanıyor ohhhh

Son düzenleme:
canım ben ilk defa bugün yaşadım. bugün tam tamına 25+0 olduk. geriye kaldı 15 haftacık..
benimki heryerde vuruyor bazen yukarda bazen aşağıda. dolanıyor ohhhh

benimki daha asagida gobekten
sanirim daha 23-24lerde mi yukari cikiyor
benim hep ayni yerden vuruyo sag alttan:)

Son düzenleme:
benimki daha asagida gobekten
sanirim daha 23-24lerde mi yukari cikiyor
benim hep ayni yerden vuruyo sag alttan:)

evet ipekcim 23-24.haftalarda yukarı doğru çıkıyor artık göbek hizasını geçiyor. sonra da mide ekşimeleri yanmaları başlıyor..
Ayşenin dediği gibi benim de karnım yamuktu bir ara. toplandı herhalde oraya. yamultuyor küçük hanım beni.

Uyku setimiz de geldiiiii
Eve gidip bi an önce sermek istiyorum diyeceğim ama yatağı yok daha

Minik askılar alayım hemen.Eşyalarını asayım dolabına.Dolabını silmek lazım önce.Toz içinde beyaz da olunca görünüyor her yerde tozlar.
Bu akşam da bana dinlenme yok.Bu heyecanla zaten oturmak ne mümkün

güzel telaşlar bunlar. yavaş yavaş yaparsınız kuzum babanız da yardım eder.
benimki bu ara pek meraklı hiçbirşeyi elletmiyor. geçen günki şeker düşmesinden korktu herhalde. herşeye ben yaparım diyor. maşallah maşallah nazar dedireceğim

evet Aişecim merak ediyordum hemde çok ama dün doktor iyi dedikten sonra içime ferahlık geldi MAŞAALLAH.
Şimdi okadar merek etmiyorum kuzum iyi olsunda gerisi zamanla gelir teyzesiii
Rabbim seni korudu canım.
Hepimizi korusunn..
Sağlıkla doğuralım inş...
Canım inan doktor ilgilenmedi yani bebişim görsterseydide söylemez gibime geldi nedense
Kız olsun teyzesi seviniriz inann...
Ama bu aralar içimden erkekmiş gibi bir his uyandı nedenseeee
aynen kuzum hiç fark etmez sağlıklı olsunlardaaa...
Maşaalllah İnci çok narin ince bir yüzü var kıza benziyor buuuu
ŞOk şok şokkkkk
Nasıl yani hiçmi son zamanlarda anlamamışlar :26:
aynen özicim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
9 ay boyunca kızım kızım diye sevvv..
Belki bebiiş tekmeleri ben kız değilimmm diye sert sert vuruyordrda zavallı annenin haberi yokturrrrrr
Annam tubishim kızz bitirdin zamanınııııı MAŞAALLAH.
Hadi bakalım sağlıkla doğur bebişini...
bizede dua et...
aminn ozim ALlah razı olsu
evet geliyor yaa
hamd olsun hamişliği güzellikle tamamlıyorum.
darısı başınıza inşallahh
Amin canım darısı bize...
Canımmm ya Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasınız inş sağlıkla atlatırsın bu günleri...
Rabbim dualarına icabet etsin tatlımmm...
İyi canımmm çok şükür inş bebişimi hissetmeye başlasam daha iyi olacağımmm..
evet Tubish doğru diyorsun:26:
bu kadar stres yapmamalıydım ama elimde değildi ne yapayım.
İnanki iki saniye bakmadı ya baksaydı gösterirdi ilgilenmedi doktorrrr...
Bakalım c.tesi kendi doktoruma gidiyorum gösterirmi?
Ozaman derim göstermedi diye.
Nerden biliyorumbiliyormusun?
Benden önce14+3 günlük gebe birine 16 dan önce bilemem dedi üstüne banada anında pozisyonu uygun değil dedi

Anlamadım duygu yani bişi olmadımııııı

aynen bende öyle zanneettim eğlenceli.
AişeAllah sabır versin Çikolataya

Canım ya Rabbim korusun sizi.
İnş birdaha bebk acısı göstermez hiçbirimizeeee
Zamanında kucağına alırsın inş.

Beline kadar uuzunmuuuu
İnş geçer canım yaaa.
herkeste oluyor bu bakalım bizde olacakmı?
Ay çok şekersin özi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım hepsi çok tatlı beğendim.
güle güle kullan eşinle birlikte sağlıkla eskitin hepsiniii...
Oğulların şiçine böyle oda hazırlarsınız inş...
Aişem buluzun şu bi ara defactodan aldığın bulüzmü?
Dikkatimi çekti.
MAŞAALLAH göbekte büyümüşşşşşşş

Bence odanız gayet sadeeeeeeeeeeeeee hemde oldukça sade...
Bizim bebişimize bir beşik alınacak.
evimiz 3 oda.
Ve malesef küçük.
Aldığımız ev 4 oda missler gibi kuzuma oda yapardık amma gel görki eşimin işi nedeni ile taşınamadıkkk
MAŞAALLAH tekrar...

Son düzenleme:

Aman Allah nazarlardan korusun.Hep böyle gitsin inşallah

Yok kızmam niye kızayım.Bende açıksözlüyümdür.Fikirlerinizi almak için paylaşıyoruz resimleri
Bende bayılmadım aslında çantaya,özellikle rengine.Napayım aldım bi kere.Daha güzelini bulmak için çabalayamam.Yorgunum artık araştırmaktan.Bu da böyle oluversin.
Oğlum olsaydı turkuaz veya denizci takımı düşünüyordum.Yatağının cibinliği bile gemi yelkeni gibi yapacaktım.Kısmet sonraya inşallah.
Evet bluzu defactodan almıştım.Yakası çok kapalı değil ama giyebiliyorum.İnce olduğu için de çok serin tutuyor tavsiye ederim :)
İnşallah evinize taşındığınızda yaparsın sende odasını kuzunun.Bakalım kendi evimizde çocuk odası olacak mı bizim?
Ben en az 3+1 istiyorum ama kısmetimizde ne var bilemeyiz tabi.

size dünki doktorun ELEVİt ile ilgili dediği sözleri söylemeyi unuttum.
Benden önceki gebeyede aynısını dedi.
Eğer yemen içmen iyi ise gerek yok dedi kullanma:26:
Birde17.haftda 4 lü test yapılıyormuş nasık bişey bu siz yaptırdınızmı?

Aişem ne olur ne olmaz belki hoşlanmazsın diye düzelttim mesajı ama okumuşsun hangi ara okudun kzızzzz maşaallah hızınaaaaaaaaaaaaa
İnş oda olur canım Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
İnş hayırlı komşusu olan islami açıdan rahat edeceğimiz yer neresiyse Rabbim rızkımızı ordan ayırmasınn...
İnş göbişim büyürse bakarım canım.
Eşim geçen lcw den almıştı son demlerimiz kış olduğu için gidip uzun kollu il edeğiştim bide penyeydi nasıl olu bilemedim diye kararsız kaldım amannn ozaman giyerim heraldeeeee:44:

Normal yesen bile vitamini yeterince alabiliyormuyuz bakalım:26:
Ben 2li,3lü yada 4lü test yaptırmadım,o yüzden bilmiyorum nasıl oluyor.Kürtajı düşünmüyorsan sende yaptırma derim.Boşuna kafamı karıştırıp üzülmek istemem.Testler kötü çıkıp da sağlıklı doğuranda var çünkü.Hadi sağlıklı bebeği aldırmış olanlar varsa yanlışlıklar yüzünden
Yada testi iyi çıkıp da bebeği sıkıntılı olanlar da olabiliyor.Rabbimin verdiğine boynum kıldan ince benim.Ne olursa olsun benim yavrumdur,O verdiyse O alır canını

Çok acı çekiyorum hemoroid yüzünden.Canım yanıyor bugün
Sürekli sıvı alıyorum,kayısı yiyorum,sabah da duphalac içtim banamısın demedi.Anca karnım ağrıyor.Ne yapmam lazım kızlar.Bi fikir verin

Bebeğin bütün organlarının yapıldığı test hangisi peki?
Tabiki seninle aynı fikirdeyim o yüzden ikiliy,i yaptırmadık.

Canım sabahları aç karnına kuru BALSAM üzümü ye çok iyi gelir inş.
Büyük siyah üzüm çekirdekli olan.
20 tane ya şifadır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…