- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.021
Sağolun kızlar valla dün akşam doğuruyorum herhalde dedim bir panik atak başladı fenalık falan geldi ne zaman ki bebişi gördük biraz rahatladım. Neyse herşey olacağına varır Mevlam neylerse güzel eyler . Öpüyorum hepinizi
dimi ya çok yattı içerde. çıksın biraz çalıştıralım biz bunları. evi sil süpür temizle filan...
Eki Görüntüle 742585 Eki Görüntüle 742581 Eki Görüntüle 742583 Eki Görüntüle 742582 Eki Görüntüle 742584 Eki Görüntüle 742586
İşte kızlar resimler
Minie kulplarımız :) Çantam da bu.Işıkta rengi değişiyor biraz.Hani ebruli derler ya o şekilde.Kir götüren bi renk.Bej-krem-pudra arasıNasıl bi renkse artık
Alışıcaz inşallah bu hareketlere de :)
ya dimi eşşek kadar oldu valla
düzenli aralıklarla vuruyordur seninki de ya da titretiyor benimki. ben hıçkırması diyorum ama bilmiyorum.neyse öğrenicez daha huyunu suyunu.. alan daraldıkça daha iyi fark edeceğiz..
ama karnım yamulurken dedim herhalde aşağı yoldan uğraşmadan kestirmeden çıkacak
Aysecim guzel gunlerde kullanin insallah hepsi cooook guzel olmus emegine, zevkine saglik canim...
Karin dalgalanmasi nezaman basliyor canim:) Benimki sagda ayaklari var ordan arada pit diye vuruyor minis minis daha:)
Aysecim guzel gunlerde kullanin insallah hepsi cooook guzel olmus emegine, zevkine saglik canim...
Karin dalgalanmasi nezaman basliyor canim:) Benimki sagda ayaklari var ordan arada pit diye vuruyor minis minis daha:)
Teşekkür ederiz İpek teyzesi.
Benimkiler 10-15 gündür var.Ürküyorum bazen.Ama artık nerde olduğunu dokunmadan anlayabiliyoruz dışardan.Diğer taraf küçülüyor,bi tarafa toplanıyor topacım
canım ben ilk defa bugün yaşadım. bugün tam tamına 25+0 olduk. geriye kaldı 15 haftacık..
benimki heryerde vuruyor bazen yukarda bazen aşağıda. dolanıyor ohhhh
benimki daha asagida gobekten
sanirim daha 23-24lerde mi yukari cikiyor
benim hep ayni yerden vuruyo sag alttan:)
ozaman bana daha varmis:) benimki minis pitpit :)
Uyku setimiz de geldiiiii
Eve gidip bi an önce sermek istiyorum diyeceğim ama yatağı yok daha
Minik askılar alayım hemen.Eşyalarını asayım dolabına.Dolabını silmek lazım önce.Toz içinde beyaz da olunca görünüyor her yerde tozlar.
Bu akşam da bana dinlenme yok.Bu heyecanla zaten oturmak ne mümkün
evet Aişecim merak ediyordum hemde çok ama dün doktor iyi dedikten sonra içime ferahlık geldi MAŞAALLAH.Aleyküm selam
Burun kanaması bende de az az devam ediyor.Bişey çıkmaz sende de.Damarlar inceldiği için oluyormuş kanamalar.
İnşallah görürsünüz ctesi günü canım.Merakla beklemek öldürüyor insanı
Evet kuzum ya.Kabuğu yoktuki.Muzun kendi ezilmiş.Yerlerde krem fayans olunca görmedim.Yürüyen merdivenin çıkışı da olunca hiç göremedik.Çok ucuz kurtuldum ayağım bilekten 2ye büküldü yana doğru.Eşimi tutmasam yere kapaklanırdım hemde karnımın üstüneO kadar sıkmışımki kendimi o an akşama kadar karnım ve kasıklarım ağrıdı.Allah'tan kuzum döndü durdu da içim rahattı.
Evet teyzesi odamızın en büyük kısmı geliyor bu akşam inşallah.Gittik gördük mobilyacı da harika görünüyor.Hatta aynısının pembesini de başkası sipariş vermiş.Bu akşam eşime de 8de mr vermişler.Mobilyacı da 7den sonra gelecekti.Babamı arayacağım artık.Yanımda olsun evde diye.Eşimin yanına da gidemeyeceğim
Canım inan doktor ilgilenmedi yani bebişim görsterseydide söylemez gibime geldi nedenseİnşallah düzelir canım Rabbim şifa versin çabucak iyi olsun inşallah.
Sorma canım ya ben de bakamadım sitelere içim içimi yiyor :)
Çantanın rengi istediğin gibi değil mi?Fotosunu görelim bakalım.
canım benim geçmiş olsun benim de burun kanamalarım oluyor hatta geçen gün epey kan geldi burnumu silerken..
ama tansiyonum filan normal. sanırım gebelikten..
kuzum devlette pek ilgilenmiyorlar.merak etme cmt öğrenirsin cinsiyeti..
göstermiyorsa kız oluyor genelde. kız olmasın seninki de .. bir sürü cimcime olacak topikte :)
aynen kuzum hiç fark etmez sağlıklı olsunlardaaa...İlk hamiş oldugumu bilmeden lokum çok yedim hiç öyle saldırmazdımama ondan sonra ekşide çok yedim. Bakalım hakkı mı ayşe mi gelcek
Hiç farketmez benim içinde kız erkek Rabbim sağlıkla dogurmamızı nasip etsin.
Bakın teyzeleri benim sıpama
Eki Görüntüle 742113
ŞOk şok şokkkkkDün akşam BERAT isimli bir yiğenimiz olmuş kızlar.Bekledikleri SERENmiş9 ay boyunca kız demişler ve dün akşam oğlu çıkagelmiş.Benim drda emin konuşmuyor acaba bende de olurmu diye düşünmeden edemedim.Herşeyi de cicili bicili oldu yahhuuuu
aynen özicim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaminnnn canımm.. Oy kıyamam ben ona maşallah Allah nazarlardan korusun sizi..
hadi ya amma şok olur insan. kız beklerken erkek bebek olması. ben de herşeyi cicili bicili aldım bir de erkek gelir mi amanınnnnn çocuk psikolojik olarak çöker o cicili kıyafetleri görünce :)
Allah analı babalı büyütsün Berat paşayı..
Annam tubishim kızz bitirdin zamanınııııı MAŞAALLAH.SELAM KIZLAAAAARRR BİZ GELDİİİİKKK
dr teyzemiz usg den baktı,yusuf paşamız 3,050 gr olmuş.
aslında daha fazla olsa fena olmazdı
hareketleri çok az bugün. nst ye yolladı bizi. nst sonuçlarına göre bugün de alabiliriz belki dedi :18:
gittik nst de herşey temiz çıktı.
4 tane ciğer geliştirici iğne verdi.
aslında gerek yok ama her ihtimale karşı yapalım dedi...
ilk ikisini bugün oldum.
diğer ikisi de yarın yapılıcak.
veeee cumartesi sabah saat 7.30 da bebişimiz bizimle olucak inşallahhhhhhh
çok mutlu ve heyecanlıyımmm...
şafak 5
Amin canım darısı bize...aminn ozim ALlah razı olsu
evet geliyor yaa
hamd olsun hamişliği güzellikle tamamlıyorum.
darısı başınıza inşallahh
Canımmm ya Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasınız inş sağlıkla atlatırsın bu günleri...Nasılsınız kızlar sabah beri okuyorum yazmaya Halim yoktu. Sabah beri tansiyonum yerlerde 4-6 miğdem bulanıyor başım dönüyor çok sıcak ... Fenayımmmmmm anlayacağınız eşim de zavallı her dakika arayıp duruyor geliyimmi birini yollayımmı diye şimdi soğuk suyla duş aldım biraz daha iyiyim.
Ayşem dikkat et kendine ayağın nasıl şimdi.
Tubi az kaldı he hadi önce sen sonra ben kurtaralım inşallah .
Çikolata arkadaşımıza da çok üzüldüm Mevlam sabır versin.
Diğer arkadaşlar herkes iyidir umarım dün gece herkese dua ettim bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
İyi canımmm çok şükür inş bebişimi hissetmeye başlasam daha iyi olacağımmm..karapisso can naber kuzu?
dr a gitmişsin?
ayy ne güzel bak haberler çok iyi maşallah.
demek göstermedi cinsiyeti hee. kız olmasın bebişcik
aman canları sağolsun cinsiyet hiç önemli değil.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah...
gelişimi de öndeymiş maşallah
herşeyin iyi olmasına sevindim kuzum.
birdaha stres yapma bukadar olurmu
Günaydın Kızlar yarın kozalakla aile danışmanına gidicez dua edin inş herseyoluna girer. Dün maçtan geldi o kadar hazirlanmisim süslenmişim gülüp duruyor. Sonra dustayken beni çağırdı gittim fiskiyeyi tuttu üzerime. Sinirlendim üstümü değişip geldim yattım bende. Kozalak beni deli ediyor kendim istediğim içın süslenmişmisim. Yumurtlama haftası olduğu içın uğraşmadim onunla mikmik yaptık yine.
ayse ya ödümü kopardın resmen profılımden bakıyodum yazılarına cikolatadan alıntıdır yazısı gorunmuyo tabıı allh korusuun kendın için yazdın zannettım içim bi garip oldutabi arkadasada uzuldum allh sabır versın cok zor olsa gerek
herkese günaydın bu arada
Canım ya Rabbim korusun sizi.Merhaba kızlar dün gece hastanedeydim gece 12.30 da kanama geldi Dr u aradım en yakın hastaneye git nst ye gir , açılma varmı bakılsın dedi gitti bebiş iyi herşey yolunda az sancı çıktı ama açılma yok şimdilik durum böyle yarın Dr dayım bakalım hayırlısı
yanıyor, ekşiyor nedir bu mideden çektiğim arkadaş..
bebek saçlanıyor diyorlar ne saçmış ya çıka çıka bitmedi gitti.. bellerine kadar uzun çıkacak herhalde..
ölçeği bıraktım artık gavisconu şişeyle içiyorum..
Canım hepsi çok tatlı beğendim.Eki Görüntüle 742585 Eki Görüntüle 742581 Eki Görüntüle 742583 Eki Görüntüle 742582 Eki Görüntüle 742584 Eki Görüntüle 742586
İşte kızlar resimler
Minie kulplarımız :) Çantam da bu.Işıkta rengi değişiyor biraz.Hani ebruli derler ya o şekilde.Kir götüren bi renk.Bej-krem-pudra arasıNasıl bi renkse artık
Bende bayıldım :)) Çok içime sindi.Hep plastikti çeşitler.Zorla bişey seçecektim,bunlar tahta hemde harika oldu.Keşke şirinler şeklinde olsaydıNeyse dizaynı şirinler olacak nasılsa
Fazla seçenek yoksa çabuk alınır o zaman
Kendi eşyalarımı da alır bu.30*40*30dan daha büyük sanki boyutları.Ufak valiz gibi
Bakmıyorlar maalesef.Ultrason yok.Doplerde kalp atışını da 20.haftadan sonra dinletebiliyorlar.İnşallah sende dinlersin 20 hafta sonra pıtpıtını
Diğer takımlara bakınca bizimki baya bi sade oldu ama eşim de bende bayıldık.Ben süslü değilim ama kızım olurmu dersin
Çok süslü olmasın çabuk kaparlar
güzel telaşlar bunlar. yavaş yavaş yaparsınız kuzum babanız da yardım eder.
benimki bu ara pek meraklı hiçbirşeyi elletmiyor. geçen günki şeker düşmesinden korktu herhalde. herşeye ben yaparım diyor.maşallah maşallah nazar dedireceğim
Canım ya Rabbim korusun sizi.
İnş birdaha bebk acısı göstermez hiçbirimizeeee
Zamanında kucağına alırsın inş.
Beline kadar uuzunmuuuu
İnş geçer canım yaaa.
herkeste oluyor bu bakalım bizde olacakmı?
Ay çok şekersin özi yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım hepsi çok tatlı beğendim.
güle güle kullan eşinle birlikte sağlıkla eskitin hepsiniii...
Oğulların şiçine böyle oda hazırlarsınız inş...
Aişem buluzun şu bi ara defactodan aldığın bulüzmü?
Dikkatimi çekti.
MAŞAALLAH göbekte büyümüşşşşşşş
Bence odanız gayet sadeeeeeeeeeeeeee hemde oldukça sade...
Bizim bebişimize bir beşik alınacak.
evimiz 3 oda.
Ve malesef küçük.
Aldığımız ev 4 oda missler gibi kuzuma oda yapardık amma gel görki eşimin işi nedeni ile taşınamadıkkk
MAŞAALLAH tekrar...
Yok kızmam niye kızayım.Bende açıksözlüyümdür.Fikirlerinizi almak için paylaşıyoruz resimleri
Bende bayılmadım aslında çantaya,özellikle rengine.Napayım aldım bi kere.Daha güzelini bulmak için çabalayamam.Yorgunum artık araştırmaktan.Bu da böyle oluversin.
Oğlum olsaydı turkuaz veya denizci takımı düşünüyordum.Yatağının cibinliği bile gemi yelkeni gibi yapacaktım.Kısmet sonraya inşallah.
Evet bluzu defactodan almıştım.Yakası çok kapalı değil ama giyebiliyorum.İnce olduğu için de çok serin tutuyor tavsiye ederim :)
İnşallah evinize taşındığınızda yaparsın sende odasını kuzunun.Bakalım kendi evimizde çocuk odası olacak mı bizim?
Ben en az 3+1 istiyorum ama kısmetimizde ne var bilemeyiz tabi.
size dünki doktorun ELEVİt ile ilgili dediği sözleri söylemeyi unuttum.
Benden önceki gebeyede aynısını dedi.
Eğer yemen içmen iyi ise gerek yok dedi kullanma:26:
Birde17.haftda 4 lü test yapılıyormuş nasık bişey bu siz yaptırdınızmı?
Bebeğin bütün organlarının yapıldığı test hangisi peki?Normal yesen bile vitamini yeterince alabiliyormuyuz bakalım:26:
Ben 2li,3lü yada 4lü test yaptırmadım,o yüzden bilmiyorum nasıl oluyor.Kürtajı düşünmüyorsan sende yaptırma derim.Boşuna kafamı karıştırıp üzülmek istemem.Testler kötü çıkıp da sağlıklı doğuranda var çünkü.Hadi sağlıklı bebeği aldırmış olanlar varsa yanlışlıklar yüzünden
Yada testi iyi çıkıp da bebeği sıkıntılı olanlar da olabiliyor.Rabbimin verdiğine boynum kıldan ince benim.Ne olursa olsun benim yavrumdur,O verdiyse O alır canını
Çok acı çekiyorum hemoroid yüzünden.Canım yanıyor bugün
Sürekli sıvı alıyorum,kayısı yiyorum,sabah da duphalac içtim banamısın demedi.Anca karnım ağrıyor.Ne yapmam lazım kızlar.Bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?