Bol bebiş topiği

İkili,üçlü,dörtlü bunlar benzer testler sanırım.Bebek büyüdükçe daha ayrıntılı bakıyorlar.Hepsinin de müdahalesi yokmuş.Ben o yüzden hiçbirini düşünmedim.
Akşam bulup alalım olmazsa üzümü.Çok kötüyüm gerçekten

Rabbim şifa versin canım baharattan uzak dur.
Üzümde şifadır sbah açkarna yenildimizekayı kuvvetlendirir barsaklarıda rahatlatır.
Allah yardımcımız olsunnnnn

Oldu canim boş geçer mi :))

Oldu canim boş geçer mi :))

Hiiçbelli olmaz geçermi geçer :)))
Bende bi kez böyle bi olay yaşadım ama inatçı olan kesinlikle BEMİM
Şimdi deli oluyor kuduruyor ohhh keyfime diyecek yok bebişime bişey olacak korkusu yetiyor.
İnş seninde olsun ozman görür Efendinnn...
Bizim yasak yoktu ama benim midem bulanıyordu :26:
darısı san o vakit inat etsende çekecek mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ay inş ya ben ilgi alaka görmek içın yanasiyorum ona napimm oda olmasa o kadar ilgilendiği yok. Eşi memnun etmekte sevap ama dimi? Evlendigimizden beri 10 gün boş geçmemiştir benim yanda olduğum zamanlarda. Ilaç mi katiyo yemegime nedir bana bende anlamadim. Burda sadece bebis içın mik mil yapanları duyunca bende mi gariplik var diyorum

Ben gittim kızlar görüşürüz.
Ben geceleride burda oluyorum genelde,eşim ders çalışacağı içinnn bende ara ra giriyiyorum.
Bu arada eşim Temmuzun 4 ünde izne ayrılcak 2 hafta ders çalışacak dua edin inşaallah emeği boş olmaz.
Rabbim yardımcımız olsun.
Aslında bana kalsa bu yıl tatile gidelim diyordum yada yıl sonunda bebişimiz için kullansın diyordum ama kısmet ne yapayımm
Dersi daha önemli belki bende Memlekete giderim
Bir itimal hayal gibi geliyorrr okadar çok özledim kiiii :26:

Allah yardımcısı olsun eşinin.Bu sene bizim tatilde yattı.Seneye Allah kerim

Kuzuuuu yeni evlisin o yüzden...
Hele bir iki yılı atlatın ozaman görürüm seniii.
Ki biz ilk bir yıl bebişçalışması nedir bilmiyordukkk

aysecim bilmiyorum nasil olur ama ben de gecen kabiz gibi oldum misir yedim sonrasinda iyi oldu. Normalde de misir ishal gibi yapiyor ya. belki yarar..

aynen ayşe katılıyorum sana aslında hiç yaptırmıcaksın test falan ben yaptırdım 2li test riskli çıktı benim aminosentez yapıcaz dediler kabul etmedim çünkü öyle olsada ben sanki bebeğimim aldırıcam gerek yok dedim sinirimi bozdu dr benim belki drumu değiştirmeyi düşünüyorum bende

Allah yardımcısı olsun eşinin.Bu sene bizim tatilde yattı.Seneye Allah kerim

Canım işin kötü tarafı ilk defa bu yıl tatile gidecektik yani ben artık ısrar etmeye başladım.
Ayıptır söylemesi bi köşede 2 kururşumuz var.
Dedimki bebeğe Allah kerimdir herşeyi olur onu kafana takma biz bu para ile tatil yapalım ama yok adamda tık yok.
Aişem kalabalık ailede büyüdk tatil nedir bilmedik.
Evlendim baya zaman maaş problemi oldu zarzor geçindik.
E şimdi hiç olmazsa 2 gün bir yere gidelim istiyorum adam yanaşmıyor.
Ablamlar onun abisi yani kısaca herkes gidiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…