Bol bebiş topiği

canim senin bulantilar gecmis miydi? nasilsin?

MAŞAALLAH canım geçti.
Belli yiyeceklerde oluyor hala bide çok yiyince oluyor.
İlk zmanlara göreee ohhh Elhamdlillah iyiyim.
Senin geçmesi lazım canımcım.
Ay MAŞAALLAH bebişinin hareketlerini yazıyorsun ya çok hoşuma gidiyor darısı bizeeeeeee...

Ayşeciğim hemoroid için en iyi yöntem çok çekmiş biri olarak söyleyim:bir tabağa bir miktar çörek otu yağı, bir miktar hakiki zeytinyağı koy sonra pamuğu batır pamuk iyice emsin sonra pamuğu o bölgeye koy yalnız bunu yaparken eski eşofman giy biraz batıyor üstün pamuğu bir kaç saat çıkarma 1 hafta 15 gün devam et komple geçtiğini göreceksin . Bana ameliyat dediler geçti düşün. Geçmiş olsun canım

iyi hadi gozun aydin canim sevindim gecmesine.. Cok dolunca normal karismasi. Evet insallah darisi size minik pit pitlara:)

Canim bende yapmadi kaynamis ve koz farketmez. Bide derler ya misir ustune su icme circir olursun diye:)
Saka bi yana en azindan yarayabilir belki
Su da içerim üstüne.

İnşallah gidersiniz canım.Allah gönlüne göre versin.Ama hamileyken havuz-deniz tehlikeli.Mikrop kapma yüzünden.Dikkat et.

Hemen not aldım.Uygulayacağım.Çok sağol

Kızlar ben kaçıyorum.Kendinize cici bakın

kizalr suan alakasiz da feyzacim senin gebelik takviminde bebegimin boyu 32-33 cm yaziyor alttakinde bastan topuga 46 fln yaziyor kilo da tutmuyor. 20 haftaydan sonra FL boyuna gore mi hesaplaniyor toplam boy?

iyi hadi gozun aydin canim sevindim gecmesine.. Cok dolunca normal karismasi. Evet insallah darisi size minik pit pitlara:)
İnşaallah ipekcimm inşaallah bi hissetsem.
Kendimi nazar ettim hisssediyorum diye diye

Canımmm inş iyi olursun sbaha bomba gibi gelirsinnn....
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım ben hiç denize gitmedim kiiiii yüzmesinide bilmemmmmmm
İatanbulda sahile gideriz falan ama

Son düzenleme:
Canımmm inş iyi olursun sbaha bomba gibi gelirsinnn....
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım ben hiç denize gitmedim kiiiii yüzmesinide bilmemmmmmm
İatanbulda sahile gideriz falan ama

selam.. gelmeyeli okadar uzun zaman olmuş ki karapisso gebeymişsin çok çok sevindimmm..Ayşe hep ikiz istiyodu cinsiyeti ne bebeğinin.. varmı eskilerden başka hamiş kalan incim ne alemde geliyomu..

selam.. gelmeyeli okadar uzun zaman olmuş ki karapisso gebeymişsin çok çok sevindimmm..Ayşe hep ikiz istiyodu cinsiyeti ne bebeğinin.. varmı eskilerden başka hamiş kalan incim ne alemde geliyomu..

Allah razı olsun canım sen ne alemdesin varmı değişiklillerrr
Rabbim bekletmesin bekleyenleri.
Aişenin kızı olacak.
Cadiozninde kızı.
İncide hamile 14 haftalık oldu onunkide.
Başka kızlarda gelmeyen çoookkkk
Aslında bende bi ara kayboldummmm gelmedimmm
Anlayabiliyorum gelmeyenleri.
Bebişimden sonra daha sık gelmeye başladım.
Ssirin cevodilek uzun zamandır gelmiyorlar.
Kevok yumurtlam takibine başladı ama ilk ay olmadı.
Rabbim hayırlısını versin hepimize

Fmfm canım nasılsın ?
İnşaallah herşey yolundadır bolbol ayetelkürsi oku canım.
Rabbim yardımcız olsun.
Bizede dua et

amin canım cümlemizden.. Benimde düşükten sonra 3 ay geçmesi gerekiyodu çok şükür atlattım geçen ay kendi haline bıraktık bizde ama bugün regl oldum
Artık kısmet Rabbim ne zaman nasip ederse..
incimee çokkk sevindimmm..
Ayşenin ve cadıoznin kızı olcak demek maşallah hepinize
Tokoyay doğurmuş sanırım ne mutlu
Senin minnoşun cinsiyeti bellimi kuzum
Aminn Rabbim hepimize hayırlı evlat hayırlı gebelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

kizalr suan alakasiz da feyzacim senin gebelik takviminde bebegimin boyu 32-33 cm yaziyor alttakinde bastan topuga 46 fln yaziyor kilo da tutmuyor. 20 haftaydan sonra FL boyuna gore mi hesaplaniyor toplam boy?

Canım kendi adımı söyleyebilirim :Takvim: birebir uymuyor.
Hemde doktorun hesabına göre hiç uymuyor.

Canım boyunu fl X 7 larak hesaplanıyor benim boy 48 cm olarak çıktı.kilosu herkese göre değişiyor canım benim yediklerim benden çok bebişe yaramış kendim 8 kilo aldım.bebişn kilo almasında en büyük etken ne yersen ye bir yarım saat sola yat o zaman bebeğe direk kan akışı sağlandığından yediğin bebeğe yarıyormuş tecrübe ile sabit İnan . Sola yatmaktan sol yanım çürüdü ama olsun bebiş topladı normal doğursam 5 Ağustos da yani Dr bu bebek 4.5 -5 kg doğar dedi:))))))

evet Tokayay biraz stresli bir doğum oldu.
Çok şükür atlatta.
Benim inşaallah 16.haftada belli olur dedi doktorum.
Bugün 15+2 olduk.
Bu c.tesi gideceğiz bakalım inş öğreniriz
Senin düşük olduğunu hatırlayamadım yaaaa.
Geçti inşaallah tekrar sağlıkla kucağına alırsın.
Kaçıncı ayında gebe kaldın.
Bende 2 düşükten sonra minnoşuma gebe kaldım.
Hep 4.ayda gebe kaldım Tevafuk işte
Mevlam sağlıklı nasip etsin kucağımıza alalım inşaallah...
Darısı en kısa zamanda sana tüm isteyenlere

Vayyy be FMFM senden neler öğreneceğiz
Hımmmmm denek yarım saat sonra sola yatınca bebişe yarıyorrr çok kilolu bebekten hoşlanmam ama cılızda doğmasın demiiiiiiii
Deneyeceğim bunu

Vayyy be FMFM senden neler öğreneceğiz
Hımmmmm denek yarım saat sonra sola yatınca bebişe yarıyorrr çok kilolu bebekten hoşlanmam ama cılızda doğmasın demiiiiiiii
Deneyeceğim bunu

Dene canım kilolar yediklerimiz bebişe yarasın. Benim gibi 8. Hamileliğin olunca sende kadın doğum uzmanı gibi oluyorsun:)))

Oyy hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında..
sekizinci ayda gebe kaldım ben dokuz haftalıktı düşük yaptım canım
Ne güzell rabbim minnoşunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..
Darısı tüm isteyenlerin ve benim basşıma olsun inşallah

Fmfm canım nasılsın ?
İnşaallah herşey yolundadır bolbol ayetelkürsi oku canım.
Rabbim yardımcız olsun.
Bizede dua et

Canım yeni gördüm sağol iyiyim şimdilik Allah'a şükür okuyorum hergün 1 cüz okuyorum, ayrıca yakışıklı huyu güzel bir oğlan olsun diye Yusuf süresi okuyorum hergün Mevlama dayadım sırtımı rahatım . Hepimiz için hayırlısını versin Mevlam

Dene canım kilolar yediklerimiz bebişe yarasın. Benim gibi 8. Hamileliğin olunca sende kadın doğum uzmanı gibi oluyorsun:)))
Allah ahirette mükafatını katkat versin...
Maşaallah ne güzel karşılamışsın Allahtan gelenleri...
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin...
İnşaallah bu defa daha kısa sürede gelir bebişiniz ve sağlıkla kucağına alırsın...
Allah razı olsun...Aminnn bütün güzel dualarına
Aminnn...
Aynen canım bolbol okumak lazım.
İnşaallah huylarıda kendileride allahın istediği gibi olur...
Rabbim yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…