Bol bebiş topiği

iyi akşamlar kızlar....

yha geçmişi okudum ilk ama beni hiç özleyen olmamış sanırım
kimse yazmamış bu kız nerde bugün die...
demek doğum yapsam hepten unutcaksınız beni. aşk olsun
herkezin kendine göre telaşı var tabii. hamilelik hormonlarım cozurdadı yine sanırım

neyse şaka bir yana gönüller bir dimi :) önemli olan o...

biz bugün sabah erkeden son doz iğnelerimizi olmaya hastaneye gittik.
hastane çıkışı kahvaltı ettik ve Aksaray'a eşimin diplomasını almaya gittik
artık diplomalı bir kocişim var

ordan dönüşte kayınvalidelere ugradık.
yemek hazırladı yedik ve evimize geldik...

annem yarın akşam yola çıkıyor. perşembe sabahı Allah'ın izniyle burada olucak.
babam da dogumdan sonra gelicek inşallah...

herşey yolunda hamd olsun. son günlerimizi heyecanla sayyoruz...

yarından itibaren şafak; 3 4. gün bebişim benimle inşallahhh

ayyy feyzaam çok geçmiş olsun.
bir an dedim dogurdu mu aceba :18:
az daha dursun kuzucuk içerdeee acele etmesin :26:

zamanında gelsin inşallah...

aman kendie dikkat et. bu sıcaklar çok zorluyor insanı. az kaldı Rabbimin izniyle. ha gayret

ayşemm herşeyiniz çok güzel maşallah.
çok begendim.
kulplarınız çok şeker

çantan da çok şık bence. rengini de begendim.
güzel günlerde kullanın inşallah.

göbidik büyümüş maşallahhh
baya baya ben burdayım diyor. ayh ama ilerde çekilin yolddaaann göbidik geliyor dicek
senden önce göbek gidiyor. çok komik bir görüntü bence

özim naber canımcım?
evet evet sen de ekle bakalım göbidiği. biz gösterdik sana da bakalım yaw

hehehh evet aynen öyle göbek yarıştırırız ama ben cumartesi günü yarış dışı oluyorum
artık size devrediyorum yarışı...

resimleri cumartesiden önce ekle tamam mı. doğumdan sonra hemen gelemeyebilirim.
dünya gözüyle göriim seni de

Ben çok korkmuştum ilk olduğunda o dalgalanma.Gözlerimi yumup ellerimi sıkmıştım.Hala şiddetli olduğunda korkarım:18:
Aman olsun da ben korkmaya da alışırım.

hehehhh ayşem dalgalanmaları sen 30 lardan sonra gör
hatta 34-35 de. sırt üstü yatınca göreceklerin seni daha da şaşırtıcak
direkt bir ayak yada popo çıkıyor.
hehehh çok keyifli zamanlar yaa

karapissom naber canımcım?
evet zaman bitti yaa hamd olsun.
bebişimiz geliyor inşallah...
darısı başınıza kuzum...

ayy cumartesi mi gidiceksin dr aaa
ama ben sonucu okuyamicaam?
neyse artık azıcık toparlanınca gelir yazarım sizlere...
cumartesi gece hastanede kalıcam ama belki pazar günü gelir yazarım sizlere...
hayırlı haberlerle gel inşallahh

selam.. gelmeyeli okadar uzun zaman olmuş ki karapisso gebeymişsin çok çok sevindimmm..Ayşe hep ikiz istiyodu cinsiyeti ne bebeğinin.. varmı eskilerden başka hamiş kalan incim ne alemde geliyomu..

deepp naber canım?
bayadır görünmüyordun evet.
iyi olmana sevidim canım...
inşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucagına alırsın.

AMA BEN SENİ SORDUUUMMM...
MESAJ YAZDIM HATTA NASILSUN DİYE?
CANIM YAAA İNŞAALLAH SAĞLIKLA DOĞURURSUN BENDE ÖĞRENİRİM CİNSİYETİMİZİ
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...
SEN HAMARATSIN ORDAN BİLE YAZARSIN DURUMUNU

şaka yaptım kız :)
Aşk olsun ben size sitem edebilirmiyim
mesajını büyük bir keyifle okudum.
inşallah RAbbim gönlünüze göre verir.

bakalım hastanede wirelles varsa girerim nete :)
internet paketi yüklü değil telefonumda evde wirelles kullanıyorum die.

imkan olursa tabiiki sizinle paylaşmak isterim hastanedeki anlarımı.
aklım sizde olur çünki hep...

Anladım kuzuuuuum. Rabbim kurtarsın bir avazdaaaaaaaaaaaaaaaa
Dua etmeyi unjtma emiiii.
Daha çok konuşuruz c.tesiye kadar.

Tubisim yemin ederim simdi kizlar tubis geldi mi hic bugun diye mesaj atmaya girdim topige kalp kalbe karsi:)

Canım benim o senin kalbinin güzelliği..
Sensin o şeker
Yinemi zamansız geldm ben yaaaaaaaaaa

Ben geldim kimsecikler yok sohbet durmuşşş...
Kuzum ben 5 te çıkıyorum işten. Akşam da yazamadım habire minnoşun yeleği ile uğraşıyorum kollarım ağrıdı örgü örmekten

Ben yaptırdım kuzum ultrasonla bakıp kana gönderiyor. Aynı gün kan vermek zorundasın. Haftasına da sonuçları aldım. Kanda 4 tane maddeye bakıyorlar. o yüzden 4 lü tarama adı..

Geçmiş olsun Ayşem mısır konusunda ipeğe katılıyorum beni de ishal yapar..
çörekotu yağı ve zeytinyağını not aldım ben de.

Cadiozy nerdesin kuzum bugün göremedim seni ?
burdayım kuzum nasılsın? az kaldı doktor kontrolünee.
bugün sanırım incinin kontrolü vardı yanılmıyorsam?

bunu ben de deneyeceğim feyzam senden daha öğrenceğimiz çok şey var.

tubişim kuzum dün aklıma geldin inan sesi çıkmadı dedim doğuma filan gitmiş olmasın?
neyse çok şükür iyisin..
iyiyiz canımcım gavisconla yaşıyoruz işte şerefeeeeeeeeeeeeee
sen nasılsın?ben de pek gösterecek göbidik yok ama eklerim yine de senin için..
dar giyersem çıkıyor yoksa diğer bol giysilerde belli değil diyorlar tombiş sanıyorlar beni
kuzum az kaldı ya son üç gün. Kaç gün kalırsın acaba hastanede? sen her yerden yetişirsin kuzum hatta ben senden şuan sezeryandayım bebiş doğdu dikiş atıyorlar filan diye bir mesaj bekliyorum
Dimi canım ya heryerden yetişir tubiş o.....

İnsan suyu görürde kenarda durabilirmi kıız.Yüzmesen bile girersin mutlaka.Aklında olsun diye söyledim ben

selam.. gelmeyeli okadar uzun zaman olmuş ki karapisso gebeymişsin çok çok sevindimmm..Ayşe hep ikiz istiyodu cinsiyeti ne bebeğinin.. varmı eskilerden başka hamiş kalan incim ne alemde geliyomu..
Hoşgelmişsin canım.İkiz oğluşlarım bir dahaki bahara kaldı Rabbim "önce kızınla deneyimsizliğini at,sonra ikizlere koşturursun" dedi inşallah

Benim ölçülerim doktorunkiyle aynı gidiyor hemen hemen.Normal diyor dr da.Fazla da değil eksik de.Bakalım bu ay nasıl çıkacak değerlerimiz.Malum o kadar kilo aldık

Seni gidi koca göbek.Hemende sitem edermiş.Hormonların taksimde eylemde sanırım Merak etmez olurmuyuz seni?Doğumdan sonra da yalnız bırakmazsın inşallah bizleri
Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Çantaya da ısınmaya başladım baktıkça.Ağız kısmı falan düşündüğümden daha geniş.Kullanışlı olacak sanırım
Göbidiğim önde şimdiden.Gören erkekmi diyor hala.Çünkü yanlardan ve arkadan hiç almadım kilo.Sadece önde taşıyorum 8 kg

cadiozy
Şerefe haaa Allah iyiliğini versin emi?Şurup ayyaşı olacaksın böyle giderse.
Tubilosh konusunda katılıyorum sana.Sezeryandayım diye her an msj atabilir

Dün akşam odamızı temizledik babamızla.Bütün dolapları sildik.Aldıklarımızı dolaplara astık.Paketlerini sökmedik ama.Yıkanacağında sökeriz.O kadar şey aldık dolaplar bomboş kaldı Şaşırdım kaldım. Yatağı alınmadı ama boş yatağa uyku setini açtım.Çok cici durdu Perdesi yok odamızın daha.Ona da bayramdan sonra bakarız diyorum ama babamız sabırsızlanıyor dün.Alıverelim onu da tamamlansın herşey artık diyor.Bu kadar acele bize bişeylerin habercisi olabilirmi diye düşünmüyor değilim:18::18::18: Çünkü benim akıntı yeniden çoğaldı:18::18::18::18: Yeni druma soracağım ilk şey bu olacak.
Cuma günü 4'te randevumuz var prensesimizle.Herşey yolundadır inşallah.

Bana bundan sonra hormon manyağı diyebilirsiniz kızlar Eşimle tartışmaktan,herkese sinirlenmekten bitap düşer oldum Birilerinin katili olmadan bitirseydim şu hamileliği

Günaydın canım sorma ya kafa yaptı artık sarhoş gibi oldum heyttt var mı bana yan bakan
oh elinize sağlık ne güzel olmuş. Boş kaldıysa o zaman biraz daha alışverişe devam
dolar kuzum yavaş yavaş içleri dolacak sonra sığdıramayacağız kıyafetleri dolaplara...
Bence babanız haklı bir an önce halolsun bitsin. 7.ayı dolduruyorsunuz artık. kaldı 12 hafta.
Kuzum suyu çok içmekten olmasın suyu çok içince benim de akıntım artıyor. Hatta bir sitede okumuştum idrar kaçırma bile yaşanabilir diyordu kas kontrolü azalırmış gebelikte. akıntı ile de karışabilir filan diyordu.:26::26::26::26::26::26: dün suyu fazla içtim akıntım gözle görülür derecede arttı..
ayyy hadi inşallah güzel haberlerle geliin inşallah cuma günü ben de yine deldirmeye gitcem kendimi. aşı var aşı

Kuzum valla sorma al benden de o kadar. acaip asabi biri oldum çıktım. herkese herşeye sinir oluyorum. birinin gırtlağına yapışacağım yakında

Cuma günü yeni druma gideceğim o baksın bakalım bi de.İnşallah normal bu kadar akıntı der.Tahlil falan yapar belki.Erken olmasın doğum.Daha elbise giymedim ben
Annem bayramdan sonra yapalım kalan alışverişlerini diyor ama az önce hesapladım 35.hafta olacak bayram haftası.Çok zor olur o haftadan sonra.Baksana fmfm ile Tubilosh'a neler çekiyor garipler.Bizim şurda rahat edeceğimiz taş çatlasa 4 haftamız var.Vay beee.Sonlara geliyoruz artık bizde.Ne zaman hamile kaldım da,ne zaman bitti 7 ay bilmemki:44::44::44::44::44:
Önümüzdeki 2 hafta pazarları annemlerle çıkacağız alışverişe.Az önce konuştuk,akıntıyı da söyleyince bi an önce bitirelim alacaklarımızı dedi kadın
Bu kontrol hepsinden önemli olacak benim için.Doğum hakkında konuşacağım artık.:18::18::18::18::18::18:Akıntımı soracağım.Bacaklarımda onlarca yağ bezesi oluştu onları soracağım.Hatta hormon druna da gitmem lazımdı benim.:26: Onu da öbür haftaya bırakayım bari.Bi gün izin alırım.Sabah dru hallederim,öğleden sonra da alışverişe başlarız annemle.Tekstil alışverişi kolay olacaktır.Çeşitler belli sonuçta.
Ayyy ne düşüneceğimi şaşırdım artık.Telaş arttı.Araya ramazanda girince daha bi daraldı sanki zaman:18::18::18::18::18::18::18:

Güzel haberlerle gelirsin inşallah Ayşem.

Aynen kuzum 32.haftadan sonrası artık bizi zorlar diye düşünüyorum. son 8 hafta zor geçer ama ne yapalım hayırlısı olsun Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Bayramdan sonra geç olur kuzum yavaş yavaş yapın bencede bitirin.. Araya ramazan girince de çıkamazsınız.. Herşey halolacak inşallah canımcım. epey kolayladın sen.. fazla eksiğiniz kalmadı.

Deepp kuzum nerelerdesin sen ? Artık bizlerle olmanı istiyorum. Öyle kaçak göçek olmuyor bu işler. bende kaçmıştım bi ara. Ondan sonraki ay bebiş gelmişti. Hiç umutsuzluga kapılma. Yaşadıgın kötü tecrübeyi unutturacak nurtopu gibi bir bebişin olacak inşallah.

Karapiiso canım, senin evde 3 odalı demek. bendensin Tubişimin evide öyle. Kutu gibi evimi seviyorum ama

Bende ilk etapta bir beşik alıcam. ama bellide olmaz misafir odasını düzenleyip fazla eşyalarımı biryerlere postalayabilirsem oda yaptırasım var ama şimdi değil. Dogduktan sonra. Tabi bunlar benim hayallerim kocişin daha haberi yok

Çok şükür sizin eviniz varmış. biz lojmanlarda kaldık Nasip olursa bizde 2-3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz.

İnşallah geniş geniş evlerimiz olurda rahat rahat oyun oynar bebişlerimiz

Ne yazmışsınız be kızlar, oku oku bittiremedim vallahi Ayşeeee kız o kocaman göbüş senin miiiiiii Akşam sabah doğuracakmış gibi duruyorsun ya Oda takımına bayıldım. İyi günlerde kullanın..

Duygu dan haber var mı ?? Ne yaptı kozalağı ile ??
Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…