Bol bebiş topiği

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?

akşam yazdıgım sitem dolu mesajım çok etki etmiş heeeeee

maşallah herkeşler yazmış bana

cevapliiciim itina ile şimcik...

gece 4-5 defa wc yolcusu olmak çok yordu beni.gidiyorum çıkıyorum 50 ml küçük şişeyi bir dikişte bitiriyorum 1 saat sonra yine wc kafayı yedim sabaha kadar. artık iyice aşağı inince sıpacık,zor oluyor...

yarın sabah annem burd olucak Rabbimin izniyle. sonn hazırlıklara bakıcaz ne eksik ne yapılması lazım vs.

genel temizlik ve kaş aldırma günü

doğum geliyooorrr

Günaydın canlarımmm
Sabah aç karna kara üzümde hiç gitmiyor ama mecburen yiyorummm
Şifamız olsunnn inşaallah..
Geçmişi okuyup cevaplayacağım ama önce bi selam vereyim dedim SELAMUN ALEYKÜMMMMM
Nasılsınız bugün inş herkes çok iyidir.
Aişem rahatladınmı biraz kuzummm
Daha kahvaltı yapmadım
Ben kendimi nazae ettim bebişimi erkenden hissediyorum dedim dedim
Tık yok ya. Yani geçen gün ultrasonda iyi olduğunu görmesem inanman içimde minnakımın olduğunaaa

Benim anacım Resimdeki gibi büyük olmasada artık yer verilmeye,ikramlarda bulunulmaya,karşıdan gelenin göbeğime bakmasına alıştım
Gelmedi daha duygu.Randevusu kaçtaydı acaba?:26: İnşallah çok güzel geçer.

günaydın tubişim hoşgeldinnn..
sensiz olur mu tubişim ya..
lazımlık koysak yatağın yanına? nasıl fikir...

Aleykumselam canım hoşgeldin...
iç tarafa dönmüştür canım benim o yüzden hissetmiyorsundur. meraklanma bebişin iyi. yakında halaylara da başlar.

Tubisim yemin ederim simdi kizlar tubis geldi mi hic bugun diye mesaj atmaya girdim topige kalp kalbe karsi:)

ayy kuzum benim. biliyorum gönlünüzden mutlaka geçmişimdir. azıcık sinir edeyim şunları dedim
benim gelmediğim tabii belli olur. ortada koca göbidikli biri eksik çünki

hepinizi seviyorum

ayhh kuzummm miğden yanıyor dimii
sorma benim de çok yanmıştı ama şu 1-2 gündür geceleri uyandırıcak derecede arttı.
Kenan da hiç yanmamıştı ama çok saçlı da doğmadı.
şimdi test etme şansım doğdu. bakalım saçlandıgı için mi yanıyormuş :)
3 gün sonra anlaşılıcak
hehehh wirelles olursa neden yazmiim.
hatta eşime diyorum ben ameliyatta angry birds oynasam nasıl olur?
çocugu getirir gösterirler aa pek sevimliymiş tamam götürün daha oyunum bitmedi der oyunuma devam ederim
nasıl olur

ederim tabiii
maksat gıcık etmek değilmi

kuzum cidden ben çok begendim çantanı. boyutları da çok kocaman değil zaten.
güzel günlerde kullanırsınız inşallah

evet bende de yok arkada yadnda. önde basketbol topunun daha büyüğü var gibi

yapıdan dolayı sanıyorum :44:

evet ayşem hormonlar devreye giriyor artık.
sinirlenicen,kızıcan,durduk yere gülücen,saçmalıcan
ahh şu hormonlar ahhh....
neyse ki geçici

hiç sorma kuzum yaa... aslında alışverişi sona bırakmak hiç de mantıklı değil.
hele ki sıcak aylara denk geliyorsa çok daha zor.
bitirin kurtulun bence de.

Süslü seni Hadi cevapla geçmişi de gel

Biraz daha iyiyim.Dün akşamdan beri çok fazla gaz çıkarıyorum.Sanırım o rahatlattı.
Merak etme sakin bi bebektir inşallah seninki de.Büyüdükçe hiç durmayacak zaten yerinde topaçlar gibi

günaydın tubişim hoşgeldinnn..
sensiz olur mu tubişim ya..
lazımlık koysak yatağın yanına? nasıl fikir...

heheh bak o iyimiş
in yap geri yat. ama yine wc ye gidip dökmek,sonra da taharetlenmek lazım değilmi kız
öyle çişli mi yatcam. ama olmadı bu daa

nasılsın özim? keyifler yerindemi

heheh bak o iyimiş
in yap geri yat. ama yine wc ye gidip dökmek,sonra da taharetlenmek lazım değilmi kız
öyle çişli mi yatcam. ama olmadı bu daa

nasılsın özim? keyifler yerindemi

öyle tabi canım mecbur wc ye taşınacağız.. ben şimdi bir kere kalkıyorum gece. sonraları artık 4-5 i bulacağız yandık desene..
en iyisi yatağı tuvaletin yanına taşımak bir gözüm kapalı gidiyorum valla uykum kaçmasın diye..

çok şükür canım işte midemde sıkıntı var birkaç gündür onun dışında iyiyim. kadeh kaldırıyorum ayyaşa bağladım artık.. neyse buna da şükür. böyle birkaç gün bağırtıyor beni sonra birkaç gün iyi oluyor..alıştım artık..

de hadi çabuk git gel. geç kalma haaa

Allah razı olsun arkadaşım benim
darısı başına inşallahhh...

sen nasılsın bakalım? ne var ne yok?

Çok teşekkür ederim gayet iyiyim arkadaşlar. Haftaya kan tahlili yaptırıp ertesi gün ultrasona girmeyi düşünüyorum.. Düşük yapmış biri olarak vajinal baktırmak istemiyorum o nedenle bir hafta daha geçsin diye bekliyor, kalp atışlarını duyacağım günü sabırla bekliyorum:)

Dimi canım ya heryerden yetişir tubiş o.....
Aynen Allah Tubishimizi bize bağışlasınnn
Topiğimizinnn şekerliğiii olsun ozamnnn
Kararsızım 4 lü testi yaptırmaktan bilemiyorumm
Canım sahil dediğim florya bakırköy üsküdar sahilleri yüzecek deniz bulsam dururmuyum heeeççççç
Sağlıkla ebbişimizle gideriz artık
Be adamla zor amma
Yok yaaa öyle düşünme inşaallah kızınız zamanında gelir anasını babasını yormaz
Herşeyini tam yapmasını seven birine benziyorsun sen eminim eşinde yarım kalmasını istemiyordur.
Perdede alınsınn ohhh misler gibi herşey tamtakır olsun istşyordur
iiiiiiiyi düşün bebişşş
Ay bende aynıyım ama sonra kötü oluyorum.
Geçen eşimin anası beni deli etti resmen
ayy şunlara bakın kızlar ya pek şeker.
oğlum olursa alacağım bunlardan..

Eki Görüntüle 742973 Eki Görüntüle 742972
Eki Görüntüle 742975
Aynen oğluşum olursa alırım inşaallahhh :))
İnşaallah Helelinden bol rızıkla alırsınız....
Bebişlerimizde bol rızıkla geldimi bu iş tamamdır
Sizde 2 seneye kalmaz alırsınız evinizi
Evet meşajınla korkuttun bizi
Hadi bakalım sana kolay gelsinn...
İnşaallah bebişim sağlıklı olsunda hissederim teyzesi demi yaaaaaaa

Son düzenleme:

evet iştee çözüm sonda ben takarım
gel tubiş hemen gayet steril bak...

tabi ki kuzum hissedeceksin. bak daha neler yapacak... korkutacak seni tekmeleriyle geceleri kaldıracak..
hiç telaş yapma sakin sakin bekle emi. zaten randevunuza da az kaldı bakalım cinsiyet söyleyecek mi doktorunuz..

Kizlar herkese selam, gunumuz guzel gecsin insallah..
Dun gece epey ilgincti benim icin yattim biraz da kanim hizli akiyor hissediyorum nabzimi parmaklarimda pit pit pit.. Bu normal mi? Daha ilginci de oglusun tekmelerine minik pit pitlar diyordum ya nolduysa gece yatista ayni anda 8-10 tane alttan sag yandan vurdu ve sanki orada toplanip epey hareket etti. Ilk basta korktum bukadar olmuyordu diye buyuyor mu bu minis simdi :)

Aleykümselam İpekcim.Topacın dönmeye başlamış işte.
Nabız,ateş yükseliyor artık.Bende sıcacık soba borusu gibi dolaşıyorum.Çarpıntıdan duramıyorum bazen.Ciğerlere baskı yapmaya başladığı için nefes yetmiyor.Normal bunlar.Çok acayip bişey olmadığı sürece korkma

Bu arada Aysecim akinti icin cadiozy e katiliyorum. Su icince bir de ben de artma zamani ayakta cok kalip, yuruyunce ve ben cok is yapamiyorum ama yine de hic yapmadigim zamana gore yaptigimda artiyor. Ben de o sorunu merak ediyorum beyaz bulut renkli akinti bakalim doktor ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…