- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.101
Ne yazmışsınız be kızlar, oku oku bittiremedim vallahiAyşeeee kız o kocaman göbüş senin miiiiiii Akşam sabah doğuracakmış gibi duruyorsun ya Oda takımına bayıldım. İyi günlerde kullanın..
Duygu dan haber var mı ?? Ne yaptı kozalağı ile ??
Öptüm hepinizi
günaydın tubişim hoşgeldinnn..günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?
akşam yazdıgım sitem dolu mesajım çok etki etmiş heeeeee
maşallah herkeşler yazmış bana
cevapliiciim itina ile şimcik...
gece 4-5 defa wc yolcusu olmak çok yordu beni.gidiyorum çıkıyorum 50 ml küçük şişeyi bir dikişte bitiriyorum 1 saat sonra yine wckafayı yedim sabaha kadar. artık iyice aşağı inince sıpacık,zor oluyor...
yarın sabah annem burd olucak Rabbimin izniyle. sonn hazırlıklara bakıcaz ne eksik ne yapılması lazım vs.
genel temizlik ve kaş aldırma günü
doğum geliyooorrr
Günaydın canlarımmm
Sabah aç karna kara üzümde hiç gitmiyor ama mecburen yiyorummm
Şifamız olsunnn inşaallah..
Geçmişi okuyup cevaplayacağım ama önce bi selam vereyim dedim SELAMUN ALEYKÜMMMMM
Nasılsınız bugün inş herkes çok iyidir.
Aişem rahatladınmı biraz kuzummm
Daha kahvaltı yapmadım
Ben kendimi nazae ettim bebişimi erkenden hissediyorum dedim dedim
Tık yok ya. Yani geçen gün ultrasonda iyi olduğunu görmesem inanman içimde minnakımın olduğunaaa
Benim anacımResimdeki gibi büyük olmasada artık yer verilmeye,ikramlarda bulunulmaya,karşıdan gelenin göbeğime bakmasına alıştım
Gelmedi daha duygu.Randevusu kaçtaydı acaba?:26: İnşallah çok güzel geçer.
Tubisim yemin ederim simdi kizlar tubis geldi mi hic bugun diye mesaj atmaya girdim topige kalp kalbe karsi:)
tubişim kuzum dün aklıma geldin inan sesi çıkmadı dedim doğuma filan gitmiş olmasın?
neyse çok şükür iyisin..
iyiyiz canımcım gavisconla yaşıyoruz işteşerefeeeeeeeeeeeeee
sen nasılsın?ben de pek gösterecek göbidik yok ama eklerim yine de senin için..
dar giyersem çıkıyor yoksa diğer bol giysilerde belli değil diyorlar tombiş sanıyorlar beni
kuzum az kaldı ya son üç gün. Kaç gün kalırsın acaba hastanede? sen her yerden yetişirsin kuzum hatta ben senden şuan sezeryandayım bebiş doğdu dikiş atıyorlar filan diye bir mesaj bekliyorum
Dimi canım ya heryerden yetişir tubiş o.....
Seni gidi koca göbek.Hemende sitem edermiş.Hormonların taksimde eylemde sanırımMerak etmez olurmuyuz seni?Doğumdan sonra da yalnız bırakmazsın inşallah bizleri
Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Çantaya da ısınmaya başladım baktıkça.Ağız kısmı falan düşündüğümden daha geniş.Kullanışlı olacak sanırım
Göbidiğim önde şimdiden.Gören erkekmi diyor hala.Çünkü yanlardan ve arkadan hiç almadım kilo.Sadece önde taşıyorum 8 kg
cadiozy
Şerefe haaa Allah iyiliğini versin emi?Şurup ayyaşı olacaksın böyle giderse.
Tubilosh konusunda katılıyorum sana.Sezeryandayım diye her an msj atabilir
Dün akşam odamızı temizledik babamızla.Bütün dolapları sildik.Aldıklarımızı dolaplara astık.Paketlerini sökmedik ama.Yıkanacağında sökeriz.O kadar şey aldık dolaplar bomboş kaldıŞaşırdım kaldım. Yatağı alınmadı ama boş yatağa uyku setini açtım.Çok cici durdu Perdesi yok odamızın daha.Ona da bayramdan sonra bakarız diyorum ama babamız sabırsızlanıyor dün.Alıverelim onu da tamamlansın herşey artık diyor.Bu kadar acele bize bişeylerin habercisi olabilirmi diye düşünmüyor değilim:18::18::18: Çünkü benim akıntı yeniden çoğaldı:18::18::18::18: Yeni druma soracağım ilk şey bu olacak.
Cuma günü 4'te randevumuz var prensesimizle.Herşey yolundadır inşallah.
Bana bundan sonra hormon manyağı diyebilirsiniz kızlarEşimle tartışmaktan,herkese sinirlenmekten bitap düşer oldum Birilerinin katili olmadan bitirseydim şu hamileliği
Cuma günü yeni druma gideceğim o baksın bakalım bi de.İnşallah normal bu kadar akıntı der.Tahlil falan yapar belki.Erken olmasın doğum.Daha elbise giymedim ben
Annem bayramdan sonra yapalım kalan alışverişlerini diyor ama az önce hesapladım 35.hafta olacak bayram haftası.Çok zor olur o haftadan sonra.Baksana fmfm ile Tubilosh'a neler çekiyor garipler.Bizim şurda rahat edeceğimiz taş çatlasa 4 haftamız var.Vay beee.Sonlara geliyoruz artık bizde.Ne zaman hamile kaldım da,ne zaman bitti 7 ay bilmemki:44::44::44::44::44:
Önümüzdeki 2 hafta pazarları annemlerle çıkacağız alışverişe.Az önce konuştuk,akıntıyı da söyleyince bi an önce bitirelim alacaklarımızı dedi kadın
Bu kontrol hepsinden önemli olacak benim için.Doğum hakkında konuşacağım artık.:18::18::18::18::18::18:Akıntımı soracağım.Bacaklarımda onlarca yağ bezesi oluştu onları soracağım.Hatta hormon druna da gitmem lazımdı benim.:26: Onu da öbür haftaya bırakayım bari.Bi gün izin alırım.Sabah dru hallederim,öğleden sonra da alışverişe başlarız annemle.Tekstil alışverişi kolay olacaktır.Çeşitler belli sonuçta.
Ayyy ne düşüneceğimi şaşırdım artık.Telaş arttı.Araya ramazanda girince daha bi daraldı sanki zaman:18::18::18::18::18::18::18:
Süslü senigünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?
gece 4-5 defa wc yolcusu olmak çok yordu beni.gidiyorum çıkıyorum 50 ml küçük şişeyi bir dikişte bitiriyorum 1 saat sonra yine wckafayı yedim sabaha kadar. artık iyice aşağı inince sıpacık,zor oluyor...
yarın sabah annem burd olucak Rabbimin izniyle. sonn hazırlıklara bakıcaz ne eksik ne yapılması lazım vs.
doğum geliyooorrr
Günaydın canlarımmm
Sabah aç karna kara üzümde hiç gitmiyor ama mecburen yiyorummm
Şifamız olsunnn inşaallah..
Geçmişi okuyup cevaplayacağım ama önce bi selam vereyim dedim SELAMUN ALEYKÜMMMMM
Nasılsınız bugün inş herkes çok iyidir.
Aişem rahatladınmı biraz kuzummm
Daha kahvaltı yapmadım
Ben kendimi nazae ettim bebişimi erkenden hissediyorum dedim dedim
Tık yok ya. Yani geçen gün ultrasonda iyi olduğunu görmesem inanman içimde minnakımın olduğunaaa
günaydın tubişim hoşgeldinnn..
sensiz olur mu tubişim ya..
lazımlık koysak yatağın yanına? nasıl fikir...
heheh bak o iyimiş
in yap geri yat. ama yine wc ye gidip dökmek,sonra da taharetlenmek lazım değilmi kız
öyle çişli mi yatcam. ama olmadı bu daa
nasılsın özim? keyifler yerindemi
Allah razı olsun arkadaşım benim
darısı başına inşallahhh...
sen nasılsın bakalım? ne var ne yok?
heheh bak o iyimiş
in yap geri yat. ama yine wc ye gidip dökmek,sonra da taharetlenmek lazım değilmi kız
öyle çişli mi yatcam. ama olmadı bu daa
nasılsın özim? keyifler yerindemi
Dimi canım ya heryerden yetişir tubiş o.....Canım benim o senin kalbinin güzelliği..
Sensin o şeker
Kuzum ben 5 te çıkıyorum işten. Akşam da yazamadım habire minnoşun yeleği ile uğraşıyorum kollarım ağrıdı örgü örmekten
Ben yaptırdım kuzum ultrasonla bakıp kana gönderiyor. Aynı gün kan vermek zorundasın. Haftasına da sonuçları aldım. Kanda 4 tane maddeye bakıyorlar. o yüzden 4 lü tarama adı..
Geçmiş olsun Ayşem mısır konusunda ipeğe katılıyorum beni de ishal yapar..
çörekotu yağı ve zeytinyağını not aldım ben de.
burdayım kuzum nasılsın? az kaldı doktor kontrolünee.
bugün sanırım incinin kontrolü vardı yanılmıyorsam?
bunu ben de deneyeceğim feyzam senden daha öğrenceğimiz çok şey var.
tubişim kuzum dün aklıma geldin inan sesi çıkmadı dedim doğuma filan gitmiş olmasın?
neyse çok şükür iyisin..
iyiyiz canımcım gavisconla yaşıyoruz işteşerefeeeeeeeeeeeeee
sen nasılsın?ben de pek gösterecek göbidik yok ama eklerim yine de senin için..
dar giyersem çıkıyor yoksa diğer bol giysilerde belli değil diyorlar tombiş sanıyorlar beni
kuzum az kaldı ya son üç gün. Kaç gün kalırsın acaba hastanede? sen her yerden yetişirsin kuzum hatta ben senden şuan sezeryandayım bebiş doğdu dikiş atıyorlar filan diye bir mesaj bekliyorum
Canım sahil dediğim florya bakırköy üsküdar sahilleri yüzecek deniz bulsam dururmuyum heeeçççççİnsan suyu görürde kenarda durabilirmi kıız.Yüzmesen bile girersin mutlaka.Aklında olsun diye söyledim ben
Hoşgelmişsin canım.İkiz oğluşlarım bir dahaki bahara kaldıRabbim "önce kızınla deneyimsizliğini at,sonra ikizlere koşturursun" dedi inşallah
Benim ölçülerim doktorunkiyle aynı gidiyor hemen hemen.Normal diyor dr da.Fazla da değil eksik de.Bakalım bu ay nasıl çıkacak değerlerimiz.Malum o kadar kilo aldık
Seni gidi koca göbek.Hemende sitem edermiş.Hormonların taksimde eylemde sanırımMerak etmez olurmuyuz seni?Doğumdan sonra da yalnız bırakmazsın inşallah bizleri
Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Çantaya da ısınmaya başladım baktıkça.Ağız kısmı falan düşündüğümden daha geniş.Kullanışlı olacak sanırım
Göbidiğim önde şimdiden.Gören erkekmi diyor hala.Çünkü yanlardan ve arkadan hiç almadım kilo.Sadece önde taşıyorum 8 kg
Yok yaaa öyle düşünme inşaallah kızınız zamanında gelir anasını babasını yormazcadiozy
Şerefe haaa Allah iyiliğini versin emi?Şurup ayyaşı olacaksın böyle giderse.
Tubilosh konusunda katılıyorum sana.Sezeryandayım diye her an msj atabilir
Dün akşam odamızı temizledik babamızla.Bütün dolapları sildik.Aldıklarımızı dolaplara astık.Paketlerini sökmedik ama.Yıkanacağında sökeriz.O kadar şey aldık dolaplar bomboş kaldıŞaşırdım kaldım. Yatağı alınmadı ama boş yatağa uyku setini açtım.Çok cici durdu Perdesi yok odamızın daha.Ona da bayramdan sonra bakarız diyorum ama babamız sabırsızlanıyor dün.Alıverelim onu da tamamlansın herşey artık diyor.Bu kadar acele bize bişeylerin habercisi olabilirmi diye düşünmüyor değilim:18::18::18: Çünkü benim akıntı yeniden çoğaldı:18::18::18::18: Yeni druma soracağım ilk şey bu olacak.
Cuma günü 4'te randevumuz var prensesimizle.Herşey yolundadır inşallah.
Bana bundan sonra hormon manyağı diyebilirsiniz kızlarEşimle tartışmaktan,herkese sinirlenmekten bitap düşer oldum Birilerinin katili olmadan bitirseydim şu hamileliği
Aynen oğluşum olursa alırım inşaallahhh :))ayy şunlara bakın kızlar ya pek şeker.
oğlum olursa alacağım bunlardan..
Eki Görüntüle 742973 Eki Görüntüle 742972
Eki Görüntüle 742975
İnşaallah Helelinden bol rızıkla alırsınız....Deepp kuzum nerelerdesin sen ? Artık bizlerle olmanı istiyorum. Öyle kaçak göçek olmuyor bu işler. bende kaçmıştım bi ara. Ondan sonraki ay bebiş gelmişti. Hiç umutsuzluga kapılma. Yaşadıgın kötü tecrübeyi unutturacak nurtopu gibi bir bebişin olacak inşallah.
Karapiiso canım, senin evde 3 odalı demek. bendensinTubişimin evide öyle. Kutu gibi evimi seviyorum ama
Bende ilk etapta bir beşik alıcam. ama bellide olmaz misafir odasını düzenleyip fazla eşyalarımı biryerlere postalayabilirsem oda yaptırasım var ama şimdi değil. Dogduktan sonra. Tabi bunlar benim hayallerim kocişin daha haberi yok
Çok şükür sizin eviniz varmış. biz lojmanlarda kaldıkNasip olursa bizde 2-3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz.
İnşallah geniş geniş evlerimiz olurda rahat rahat oyun oynar bebişlerimiz
Evet meşajınla korkuttun bizigünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?
doğum geliyooorrr
İnşaallah bebişim sağlıklı olsunda hissederim teyzesi demi yaaaaaaagünaydın tubişim hoşgeldinnn..
sensiz olur mu tubişim ya..
lazımlık koysak yatağın yanına? nasıl fikir...
Aleykumselam canım hoşgeldin...
iç tarafa dönmüştür canım benim o yüzden hissetmiyorsundur. meraklanma bebişin iyi. yakında halaylara da başlar.
En iyisi sonta
tabi ki kuzum hissedeceksin. bak daha neler yapacak... korkutacak seni tekmeleriyle geceleri kaldıracak..Dimi canım ya heryerden yetişir tubiş o.....
Aynen Allah Tubishimizi bize bağışlasınnn
Topiğimizinnn şekerliğiii olsun ozamnnn
Kararsızım 4 lü testi yaptırmaktan bilemiyorumm
Canım sahil dediğim florya bakırköy üsküdar sahilleri yüzecek deniz bulsam dururmuyum heeeççççç
Sağlıkla ebbişimizle gideriz artık
Be adamla zor amma
Ay bende aynıyım ama sonra kötü oluyorum.
Geçen eşimin anası beni deli etti resmen
Yok yaaa öyle düşünme inşaallah kızınız zamanında gelir anasını babasını yormaz
Herşeyini tam yapmasını seven birine benziyorsun sen eminim eşinde yarım kalmasını istemiyordur.
Perdede alınsınn ohhh misler gibi herşey tamtakır olsun istşyordur
iiiiiiiyi düşün bebişşş
İnşaallah Helelinden bol rızıkla alırsınız....
Bebişlerimizde bol rızıkla geldimi bu iş tamamdır
Sizde 2 seneye kalmaz alırsınız evinizi
Evet meşajınla korkuttun bizi
Hadi bakalım sana kolay gelsinn...
İnşaallah bebişim sağlıklı olsunda hissederim teyzesi demi yaaaaaaa
adet geldı maşallah tek bır gunbıle sektırmedı yawww :) öncekı aylarda gecıkırdı hep( bı yıl oldu neden olmuyo bnm cocuğum yaww
iki saate cevaplayebildimmm ne bu yaaaaaaaaaaaaa
Şİmdi gideyim kahvaltı yapayım bari bebeğim acıkmıştır
Kizlar herkese selam, gunumuz guzel gecsin insallah..
Dun gece epey ilgincti benim icin yattim biraz da kanim hizli akiyor hissediyorum nabzimi parmaklarimda pit pit pit.. Bu normal mi? Daha ilginci de oglusun tekmelerine minik pit pitlar diyordum ya nolduysa gece yatista ayni anda 8-10 tane alttan sag yandan vurdu ve sanki orada toplanip epey hareket etti. Ilk basta korktum bukadar olmuyordu diye buyuyor mu bu minis simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?