- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.121
Aleykümselam İpekcim.Topacın dönmeye başlamış işte.
Nabız,ateş yükseliyor artık.Bende sıcacık soba borusu gibi dolaşıyorum.Çarpıntıdan duramıyorum bazen.Ciğerlere baskı yapmaya başladığı için nefes yetmiyor.Normal bunlar.Çok acayip bişey olmadığı sürece korkma
kansızlıktan değildir kan miktarında artıştan dolayıdır kuzum meraklanma..Donme mi bu vay yaramazlar :) Kan ilaci almiyorum ya bu parmakta nabiz hissetme kansizlik mi ki acaba dedim ondan endise ettim..
benim doktorum hiç doğum tarihini söylemiyor herhalde son günlerde söyleyecek...Bir de kizlar her ultrasona giriste tahmini dogum tarihi degisiyor mu? Yoksa 1-2 gun mu fark ediyor yani benim en son tahmini dogum hesabi 11+4te yapildi da bundan sonra cok tarih degisen oldu mu?
5 gündür hastanedeydik oğlum hastaydı bogazında iltihaplı beze olmuş 5 gün hastanede yattık dün akşam taburcu olduk 10 gün sonra kontrolü var tabi yanında ben kaldım banada bu hamile halimle cok zor oldu ama insan evladını düşünüyor bizde durumlar böyle 5 temmuzda doktorumuz sezeryan için gün verecek az kaldı doğuma.
5 gündür hastanedeydik oğlum hastaydı bogazında iltihaplı beze olmuş 5 gün hastanede yattık dün akşam taburcu olduk 10 gün sonra kontrolü var tabi yanında ben kaldım banada bu hamile halimle cok zor oldu ama insan evladını düşünüyor bizde durumlar böyle 5 temmuzda doktorumuz sezeryan için gün verecek az kaldı doğuma.
Bende de oluyor o nabız hissetme.Normal bişey.Endişelenme.Donme mi bu vay yaramazlar :) Kan ilaci almiyorum ya bu parmakta nabiz hissetme kansizlik mi ki acaba dedim ondan endise ettim..
Değişebiliyor canım.Bebeğin gelişimine göre hesaplıyorlar.Hele 30-34.haftadan sonra daha çok değişiyormuş doğum tarihi.Bir de kizlar her ultrasona giriste tahmini dogum tarihi degisiyor mu? Yoksa 1-2 gun mu fark ediyor yani benim en son tahmini dogum hesabi 11+4te yapildi da bundan sonra cok tarih degisen oldu mu?
Geçmiş olsun periim.Ne zor olmuştur sana bu son haftalarında.Rabbim ikisini de sizlere bağışlasın5 gündür hastanedeydik oğlum hastaydı bogazında iltihaplı beze olmuş 5 gün hastanede yattık dün akşam taburcu olduk 10 gün sonra kontrolü var tabi yanında ben kaldım banada bu hamile halimle cok zor oldu ama insan evladını düşünüyor bizde durumlar böyle 5 temmuzda doktorumuz sezeryan için gün verecek az kaldı doğuma.
Kızlar terapistten geldik. Kozalakla birbirimizi cok seviyormusuz yani bir kozalaga aşığımD Birbirinizi dinlemiyorsunuz ikimizinde cok.canı yanmışdedi biz o kadar konustuk ki sıra terapiste gelmedi pek. 2 hafta sonra gelin.dedi. Bakalim ise yarar inş. Bu hafta pek şey olmadı 2 hafta sonra daha iyi olur inş devam edersek.
Kızlar terapistten geldik. Kozalakla birbirimizi cok seviyormusuz yani bir kozalaga aşığımD Birbirinizi dinlemiyorsunuz ikimizinde cok.canı yanmışdedi biz o kadar konustuk ki sıra terapiste gelmedi pek. 2 hafta sonra gelin.dedi. Bakalim ise yarar inş. Bu hafta pek şey olmadı 2 hafta sonra daha iyi olur inş devam edersek.
Kavga ettik eşimle.Daha doğrusu kalbimi kırdı,ağlattı beni.Öğlen yemeğe işyerime geldi.Böbrektaşı için dra gitmişti.Hem tlf sesi iyiydi,hemde geldi espiriler falan yapıyor.Korkulacak bişey yokmuş falan dedi gülerek.Benimde aklıma idrar tahlilinde bebek çıktımı espirisi geldi.Arkadaşların yanında yapamayınca kendi kendime güldüm.O da "güleceksen gidiyorum ben"dedi çekti gitti.Arkasından koştum aklıma geleni niye güldüğümü söyledim yinede gitti.Boğazıma dizdi yiyeceğim yemeği.Hemde beni işyerimde rezil etti.Kimse bişey yokmuş gibi davrandı ama rezil oldum.Kalbimi çok kırdı.Gizli gizli ağladım bende.Hayır ben ne yaptım anlayamadım.Ters bi laf etmedim.Alay etmedim.İdrarda 8 tane bişey çıkmış dedi gülerek.Hayırdır dedim,normal olması gereken değerlermiş dedi yine gülerek.Bende ikizin biri senin idrarda mı çıktı diye aklıma geldi,güldüm kendi kendime.O da güleceksen dinlemeyeceksen gidiyorum diye kalktı gitti herkesin içinde.Bi suçum varmı Allah aşkına doğruyu söyleyin.Herkes gülüyordu zaten,8 tane bişey çıkmış falan diyince o.Akşam eve falan gitmek istemiyorum.Yüzünü görmek istemiyorum,sesini duymak istemiyorum.Niye böyle yaptı anlamadımki
hadi inşallah herşey yoluna girer duygu..
Kavga ettik eşimle.Daha doğrusu kalbimi kırdı,ağlattı beni.Öğlen yemeğe işyerime geldi.Böbrektaşı için dra gitmişti.Hem tlf sesi iyiydi,hemde geldi espiriler falan yapıyor.Korkulacak bişey yokmuş falan dedi gülerek.Benimde aklıma idrar tahlilinde bebek çıktımı espirisi geldi.Arkadaşların yanında yapamayınca kendi kendime güldüm.O da "güleceksen gidiyorum ben"dedi çekti gitti.Arkasından koştum aklıma geleni niye güldüğümü söyledim yinede gitti.Boğazıma dizdi yiyeceğim yemeği.Hemde beni işyerimde rezil etti.Kimse bişey yokmuş gibi davrandı ama rezil oldum.Kalbimi çok kırdı.Gizli gizli ağladım bende.Hayır ben ne yaptım anlayamadım.Ters bi laf etmedim.Alay etmedim.İdrarda 8 tane bişey çıkmış dedi gülerek.Hayırdır dedim,normal olması gereken değerlermiş dedi yine gülerek.Bende ikizin biri senin idrarda mı çıktı diye aklıma geldi,güldüm kendi kendime.O da güleceksen dinlemeyeceksen gidiyorum diye kalktı gitti herkesin içinde.Bi suçum varmı Allah aşkına doğruyu söyleyin.Herkes gülüyordu zaten,8 tane bişey çıkmış falan diyince o.Akşam eve falan gitmek istemiyorum.Yüzünü görmek istemiyorum,sesini duymak istemiyorum.Niye böyle yaptı anlamadımki
oy kıyamam kuzum ya boşver alınacağı tutmuş onun.. seni sinir etmek istemiş anlaşılan..
sıkma canını boşver erkekler işte..boşuna koca dememişler kocatır bunlar insanı...
O kadar üzüldümki anlatamam.Durup dururken oldu bu.Hiçbişey yokken.Beni bu kadar üzmeye ne hakkı var.3 gün sonra sınava gireceğim.Zor nefes alıyorum.İşyerim yoğun.Bi yandan bebeğimin eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum.Bi yandan evimle ilgilenmeye çalışıyorum.Bende insanım ama.Zaten hormonlarım yüzünden karmakarışık içim Çok mutlu olsun bu halimi görüp.
O kadar üzüldümki anlatamam.Durup dururken oldu bu.Hiçbişey yokken.Beni bu kadar üzmeye ne hakkı var.3 gün sonra sınava gireceğim.Zor nefes alıyorum.İşyerim yoğun.Bi yandan bebeğimin eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum.Bi yandan evimle ilgilenmeye çalışıyorum.Bende insanım ama.Zaten hormonlarım yüzünden karmakarışık içim Çok mutlu olsun bu halimi görüp.
Ayşem yapma ne olur. Zaten biz bu erkeklerianlayabilsek ooooo. Takmamaya çalış bak.sancin felan olur. Yapma kuzum ya
Kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.2 dk çalışsam 10 dk boş boş bakıyorum((((((( Ölsemde çağırmam artık onu yanıma.Herkes gibi sonradan öğrensin artık herşeyi.Cuma günü de gelmesin kontrole benimle.İstemiyorum yanımda olmasını.Akşam eve gitmek bile istemiyorum.Beni bu kadar üzdükten sonra görmese de olur artık (((((((((((((((
Canim nazara geldiniz bence. Oku birşeyler rahatlarsin. Biz sürekli kavgalar ediyoruz bak ben butlere gittiğimde bile beni eve bağıra çağıra çağırdı ettiği hakaretlerde cabasi. Adetim gecikti beni uzme dedim o zaman bile nr kadar üzdü ikidir 43 gün sürüyor belki düşük yaptım onu bile bilmiyorum. Komşuya anneme bile gidemiyorum 4 duvar aradindayim. Uzme kendini bebisine saril.
Nasıl verecekler gözyaşlarımızın hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?