Bol bebiş topiği

Hem travel hem de baston bebek arabası arıyorum kızlar. Aklınızda olsun.Annem arabanızı da alalım bu pazar dedi.Ben daha seçemedim.:26:

bugün trendyolda chicco nun kampanyası var. hem baston hem travel sistem olanlar var ama biraz pahalı. istersen bak.

Baktım şimdi.Dediğin gibi pahalı geldi.Piere cardin alacağım sanırım 200-400 arası hem travel hem baston olanlar.

Sizce hangisi daha güzel kızlar?
Kırmızı olan 6,9kg ağırlığında ve 18 kg taşımalı.3 kademeli yatıyor.Bütün tekerleri çift.
Diğeri 8,9 kg ağırlığında ve 20kg taşımalı.4 kademeli yatıyor.Ön tekerleri tek.
Geri kalan özellikleri aynı.

Eklentiler

• $102.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $112.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ikisi de guzel peki bunlar araba koltugu koymadan da cift yonlu oluyor mu? Ben olsam hafifi tercih ederim:)

Son düzenleme:
hadi güzel güzel doyurun karnınızı gelin..
afiyet olsun şekercim...
He he doyurduk akşam oldu gelemedik dahaaa
Eltim geldi sonra yemek falan bi bakayım dedim neler olmuş bitmiş ben yokken
Maşaallah canım ayyy heyecanlandım şimdi darısı banaaaaaaa
Benimde nabzımı göbeğimde pıtpıtpıt atarkan hissediyorum.
hatta eşimde diyor bu atan ne diye soracaktım ama unuttum.
Senin yazını okuyunca yazayım dedim benimkide normal nabzımmı yoksa bebşşimin kalpp atışımı ?
Darısı benim topacıma...
Çok geçmiş olsun canım...
Güzelim bnim yaaaa oda hassas sende ne olacak bu durum.
Bari eşin hassas olmasaydı bu zamanlarında

canim ben kendi nabzimi hissediyorum parmak uclarimda biyere koyunca falan. Gobekte de oluyo ama kendimin de olabilir nabiz benim onceden de biraz hizliydi

Kozalagi bugün aile danışmanına götürdüm ama bizden kadına sıra gelmedi ki. 2 hafta sonra gelin dedi ama dayanacak.gücüm yok hiç. Ben cok bunaldim ama farkeden yok. Pazar gününden beri iş yapmıyorum evde ama kozalak fark etmiyor. Hayattan.bezdim.

Canim ikisi de guzel peki bunlar araba koltugu koymadan da cift yonlu oluyor mu? Ben olsam hafifi tercih ederim:)
İkisi de çift yönlü değil canım ((
Bu akşam mağazaya gittik.Chicco Liteway ile Kanz London arasında kaldık.İkisinden birini alırım sanırım :26:

Bende evdeyim ama buzdolabından farklı değilim Hiç içimden gelmiyor sıcak davranmak...

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım??

güyaa azıcık çıkıp gelcektim dimi

yha sabah eşimi uyandırdım kahvaltı hazırlarken kayınvalideler geldiler. onlar için de hazırlık yaptım.
evlerine gittiler.eşim de dışarı çıkarken aa unuttum Yasemin abla bugün temizliğe gelicektii dedi :44:
(Yasemin ablam çok yakın bir arkadaşım ve ayrıca aile dostumuz)
akşam yasemin abla eşine söylemiş, tugbanın eşine söyle yarın ona temizliğe yardıma gidicem demiş.
ama uyuz oldum kocişe. insan erkenden söylemezmi
ya evim çok pis olsaydı? Allah'tan ortalık derli topluydu.
sonra da süpürgeyi vs çıkartıcakken kapı çaldı,
sağolsun kadıncagız camları sildi heryeri bal dök yala yaptı Allah razı olsun...
ama kendimi kötü hissettim ya
alışkın değilim kendim yapmadan başkasının benim evimin işini yapmasına...

herneyse temizlik bitti kadıncagız gitti. saat oldu akşam tabi.
bu defa eşimle dışarı çıktık yegenine hediye almaya.
unutmuşum ki çocugun doğumgünüydü bugün
oradaydık daha yeni gelebildim.

yarın sabah anneciim yanımda olucak Allah'ın izniyle...

veee şafak 2 3. gün bebişimiz bizimleeeeeeeee

ah be ayşem. sıkıntı yapma yaa. bazen bu kocişler okadar alıngan oluyorlar ki.
senin yapmadıgın hareketi onlar yapıyorlar...
emin ol peşinden koşup özür dileyecek senden.
kafası karışıktır belki.
canını sıkıp da bebişini de üzme olurmu?
inşallah şimdiye kadar aranız düzelmiştir

canim cift yonden vaz mi gectin? ben de liteway seviyorum hafif diye ama tek yon iste. onun araba koltuklusu var o da siyah ve kirmizi renk yok :)

Canlarımm gece eşim 10 gibi uyudu hasta dedim ya.
Bende yatağa girdim dinleneyim diye uyuyuş o uyuyuş iyiki uyandım 3 gibi imsak girmeden yatsıya yetiştik
Sizlere duacıyım.
Gece vakti yapılan duaları Mevlam geri çevirmez...
Allahım en kısa zamanda bekleyenlere müjdesini versin...
kevok ssirin cevodileksu duygubaby seyidecim deep ve diğerlerine
Bizlerinkileride sağlıkla zamanını gelince kucağımıza versin...
tubish fmfm htc doğumu yakın olanlarıda bir avazda kurtarsınnn

canim cift yonden vaz mi gectin? ben de liteway seviyorum hafif diye ama tek yon iste. onun araba koltuklusu var o da siyah ve kirmizi renk yok :)
Çift yön istiyorum dediğimde hantal araba çıkarıyorlar.3 tekerli olanlarda var çift yön.Hem hafif,hem çift yön ama fiyat en az 500-600 diyorlar.Kraftın bi modelini gösterdiler dün mağazada.3 teker,pusetli,çift yönlü,baston gibi hafif,çabuk katlanıyor,pratik.Amaa 700tl.Bi de indirimde diyor.O kadar bütçem yok maalesef araba için.Doğumdan sonra geri döneceğim sabit bi işim yok benim.Kendi büromuzu açalım diyoruz ama kapıda beklemiyor müşteriler.Yani bizim gelirimiz şu an için tek.Ev kira,çocuk masrafı derken bir de borç yapmayalım fuzuli yere.İnşallah durumum iyi olur da ilerde alırım istediğimi.

Yine koşturmacalı bi gün olmuş senin için.Anam sen çekiyorsun koşturmacayı kendine.Evde otursan da iş sana geliyor belli

Düzeltmeye çalışıyor ama içimden gelmiyor gülmek Çok kırıldım dün.Sarılmak bile gelmedi içimden.Hiç yapmadığım şeydir akşamları nete takılmak.Ama onu bile yaptım dün akşam.Bebeğimin günlüğünü yazdım.Bugün akşamın yemeğini yaptım.Oyalandım yani.Zaten evimiz çok sıcaktı.İnsanın konuşası bile gelmiyor sıcaktan.Sınav stresi bastı iyice beni:18: Hayırlısıyla bi verseydim şu dersi de

ben olsam hafif olanı tercih ederdim. tentesi tam kapanıyor mu? bir de ayak örtüsü de önemli diyorlar. var mı?

canim ben kendi nabzimi hissediyorum parmak uclarimda biyere koyunca falan. Gobekte de oluyo ama kendimin de olabilir nabiz benim onceden de biraz hizliydi
benim de atıyor heryerde. kendimi dinleyince fark ediyorum.
Kanz london bebek arabasını aradım ama göremedim canım nette..bulursam bir yorum yaparım. ama chicco daha iyi gibi..

Günaydın arkadaşlar.
Dün akşam araba için mağazaya gittik.Satıcının söylediklerini sizinle paylaşmak istedim.
Chicco Liteway en çok satılan ve memnun olunan arabaymış.Oturma yerinin 3-5 cm dar olması ve çift yönlü olmaması dışında bi sıkıntısı yokmuş.Üstelik chicco yedek parça ve sıkıntıda en çabuk dönüş yapıp,yeni ürün gönderen firmaymış.Dün akşam yanlış yazmışım Kraft olacaktı diğer marka.
Farklarına gelince.
Kraft'ta tentede pencere+ön bar var,chicco'da yok.Chicco'da kışlık tulum+sırt çantası olabilen eşya sepeti var,kraft'ta sadece sepet var.Chicco'nun oturma yeri 3-4cm dar,ayaklık kısmı daha kısa.
Kalan bütün özellikler hemen hemen aynı.Bu iki araba baston.Pusetleri yok.6-8ay için pusete o kadar para vermeye gerek varmı diye düşündük.Bize kullanışlı hafif bi araba lazım.Kraft daha iyi gibi geldi bana.Siz ne dersiniz kızlar?En çok istediğim şey çift yön ikisinde de yok maalesef Bi özellikten vazgeçmemiz lazımdı o da bu sanırım
Kraft 319tl,chicco 320...Fiyat da caydırıcı bi fark yok yani.
Dün akşam piere cardin 102 ve 112 modellerini incelemiştim internetten.Onlarda tek yön.Ama travel sitem ikisi de.Mağazada onları inceleyemedik.Belki bu akşam da onlara bakarız.:44::44::44::44:

Kafam çorba oldu.Bi alaydık da kurtulaydım şu stresten de...

Eklentiler

• $k.webp
    5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi de 7 kg. canım.Tenteleri tam kapanmıyor hiçbir baston pusetin.Kraft da ayak örtüsü falan yok galiba.Ay onu sormamışım:26::26::26: Litewayin hem yağmurluğu var hem kışlık tulumu.
Kanzı yanlış yazmışım Kraft canım diğer marka

Günaydın Ayşem..valla kuzum karar vermek çok zor. ikisi de güzel fiyat farkı da yok. internette yorumlarına filan baktın mı?ikisi de iyi marka bence. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..
ikisinden birine karar verirsiniz. öyle de olsa kullanılacak böyle de sıkma canını..

Zaten caydırıcı tek fark yok.Chicconun kışlık tulumu çok iyi ama içi dar.6 ay için değermi içini dar almaya.Bence değmez.Kraft daha sağlam duruyor görünüşte.Sürüş tarzları da hemen hemen aynı.Kapanışları,kgları.Kraftın ön barı var.30tl verirsen chiccoya da takıyorlar ön bar.Renkleri konusunda karar vereceğim sanırım.Kraftta turkuaz-bej-siyah ve kırmızı var.Chiccoda turuncu ve turkuaz.Turkuaza bayılıyorum ama kız çocuğa olmaz diyorlar.:26::26::26::26: Eşim de renk körü fikir veremiyor renk konusunda.

kraft daha iyi geldi canım ama bilmiyorum renk seçenekleri filan fazla.içi geniş. tabi karar sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…