- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.161
Eki Görüntüle 743547 Eki Görüntüle 743548
Bunlar da diğer renkleri.Aslında bej olan çantama da uyar.Kırmızı da güzel ama ben hiç sevmem kırmızı rengi.Hem kırmızının nazarı çok etkili olur derler.:26::26: Bilemedim.Sen olsan hangisini alırdın??
ben olsam beji alırdım canım çünkü çantanla çok uyumlu olacak. tabi zevk meselesi kuzum.
turkuaz da olur niye olmasın canım. sen beğendikten sonra.
ama ben beji beğendim...
Teşekkür ederim açıksözlü olduğun için
Kız ben bu topiktekileri çok seviyorum bu yüzden.Herkes fikrini söylüyor.
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
birbirimize destek oluyoruz işte..
Almaya giderken çantayı da götürcem yanımdaBakalım nasıl duracak ikisi yanyana.
Sen nasılsın?Neler yaptın dün akşam?
Alışveriş nasıl gidiyor?Daha çok mu eksik?
Canlarımm gece eşim 10 gibi uyudu hasta dedim ya.
Bende yatağa girdim dinleneyim diye uyuyuş o uyuyuş iyiki uyandım 3 gibi imsak girmeden yatsıya yetiştik
Sizlere duacıyım.
Gece vakti yapılan duaları Mevlam geri çevirmez...
Allahım en kısa zamanda bekleyenlere müjdesini versin...
kevok ssirin cevodileksu duygubaby seyidecim deep ve diğerlerine
Bizlerinkileride sağlıkla zamanını gelince kucağımıza versin...
tubish fmfm htc doğumu yakın olanlarıda bir avazda kurtarsınnn
kesinlikle çok iyi olur. denersin hatta asarsın sapına.. bence çok hoş olur ikisi takım gibi..
iyiyim canım daha iyiyim bir yudum içtim bugün şurubu. başka da gerek duymadım. çok şükür..
yelekle cebelleşiyorum akşamları. bitane yelek öreyim dedim 3 defa söktüm
eşim de dalga geçiyor örüp söküp oyalan sen bunla diyor. seneye biter nasılsadedim daha dur senin başına çorap öreceğim
alışverişe biraz ara verdim canım aslında vermek zorunda kaldım. bu ara işyerinde pek boş kalamadım da ondan
kendime gecelik filan bakıyorum netten ama işe yarar birşey bulamadım. lcw ya filan bakayım diyorum işte. etek filan da almak lazım gerçi eski eteklerim vardı ama anneme sormam lazım. buraya getirmedim de memlekette vardır herhalde.
bakım ürünlerinden bir emzik askısı kaldı en zoru kaldı iştebabamıza attım topu ama beğenemedi
bir de yatak yorgan nevresim var işte. onları da beğendim netten. sipariş vericem inşallah bugün yarın. işyerinde fırsat bulamadım olmadı haftasonu evde veririz.. kocişe de göstermek lazım dimi? gerçi ben çok şeyi hiç demeden aldım geçtimeve gelince görüyor nasılsa.
kuzum ne dertliymişim yaw amma uzun yazdım. sen nasılsın? kapı süsü bitti mi?
Eki Görüntüle 743547 Eki Görüntüle 743548
Bunlar da diğer renkleri.Aslında bej olan çantama da uyar.Kırmızı da güzel ama ben hiç sevmem kırmızı rengi.Hem kırmızının nazarı çok etkili olur derler.:26::26: Bilemedim.Sen olsan hangisini alırdın??
Bencede bej güzel hem kıza hem erkeğe olur.
Bende minie şeklinde örgü öreceğim de bi ip almaya gidemedim kuzuma.Benimkiler basit ama.Bi şapka,bi eldiven bi patik.Çok cici duruyor.Öreceğim mutlaka.Hatta işi bırakınca öreyim diyorum evde.2 günde bitiririm ben.Sökmezsem tabi.Bende sen gibiyimde azıcık
Pijamaları denemeden alma bence.Nevresimleri de.Ucuz oluyor ama kalitesiz oluyor nette satılan bazı eşyalar.Ben gidip taçın kalitesine dokundum sonra netten aldım.Tabi markada kalite değişmiyor.Nevresimlerinde 35-50 arası fiyatları var.
Emzik askısı benimde listemde halaAman ne zor şeymiş bu askı dedikleri illet.Olmadı bi yaka iğneliğine keçeden süs yaparım,ipini de şeritten kestimmi alsana askı En son çare bu.Hatta bunu da yaparım,yedek olsun kuzuma Giysilerine göre değişik değişik takarım.Bi askıya 8tl istiyor heryer
Bende öyle.Herşeyi kendim seçtim hemen hemen.Zaten renk körü kendisi.Sen seç alalım diyor hep.Bende öyle yapıyorum.Yalnız dolaba yerleşince çok az gibi geldi takımları tulumları.Annemle çıkınca da 3-5 alırım galiba.Daha örgüler gelmedi.Battaniyeler gelmedi.Yatağı var.Ana kucağını beşik olarak kullanır mıyız diye düşündük.Olmadı bambam beşikten alırım bi tane de.60-80 arası fiyatları,bakmıştım daha önce.Veee cibinlikPrensesimizin neyi eksik.Tüller içinde yatsın topacım
Kapı süslerini tamamladım sonunda.Sadece kapıya sarmak için tüller alınacak.Onu da alıyım dedim bu akşam.Tamamen bitireyim de kalmasın kafamda.Sonra lohusa takımlarının süslerine geçeceğim.Hoşgeldin bebeğim yazan şerit aldım ona eklenecek minik aksesuarlar alacağım sadece.Emzik,puset,boncuk,fırfır gibi şeyler yani.Süs konusunda bir de hastane odasına bağlanacak ponponlar var.Onlara da tül alayım bugün.Bugün tül almaya gideyim en iyisi benAaaaa daha pusetten sepet alacağım.Ve şekerleeeeerrr
Ben de az dertli değilmişim kııızzzz
sökmeden olmaz illa sökülecekişim rast gitmez yoksa.. kuzum benim de ördüğüm yelek zaten bir karış bir şey ama denk gelmedi sayılar bir türlü. unutkan oldum bir de söktüğümün aynısını örüyorum eşim de gülüyor. ben sinirden kuduruyorum tabi..
kıyafet konusunda ben de aynı düşünüyorum bana da az gibi geliyor biraz daha almak lazım..
ya benim kocam cibilik istemiyorrr:26::26::26::26::26: ben istiyorum ama ne güzel olur. alsam takıverir mi acaba? uyuzluk yaparsa kafasına geçiririm o tülü
bizim dertler bitmez kuzum. doğursak bile bitmez.
Erkek olsa cibinlik acaba olurmu dersin ama kız olunca çok tatlı durur ya.
Ben o sökme işini kitap alarak çözmüştüm.Hoşuma giden bi kitabı alıyorum.İplerini ve şişini de alıyorum.Ne sayı dediyse ondan örüp gidiyorum.Hem kolay bitiyor sökülmediği için.
Eki Görüntüle 743569
Bunun toz pembesini örmüştüm bekarken.Kızım olursa giydiririm diye.Kısmet bu yılmış
yarım duran diğer yeleğimiz bu model..ipi bulamadım burda. yanlış almışım. bizimki lila. lila kurdela aldım ama bitiremedim o da yarım duruyor. kociş kapalı çarşıya götürürse alacağım inşallah.
aynı sayıları yapıyorum kuzum da bakar kör ben sayarken yanlış sayıyorum
o zaman kocişi razı etmek lazım. kız çocuğuna güzel olur dimi ya..
diğer yeleğimiz bu.. çok basit..bi de ben becerebilirsem..Eki Görüntüle 743570
Yine koşturmacalı bi gün olmuş senin için.Anam sen çekiyorsun koşturmacayı kendine.Evde otursan da iş sana geliyor belli
Düzeltmeye çalışıyor ama içimden gelmiyor gülmekÇok kırıldım dün.Sarılmak bile gelmedi içimden.Hiç yapmadığım şeydir akşamları nete takılmak.Ama onu bile yaptım dün akşam.Bebeğimin günlüğünü yazdım.Bugün akşamın yemeğini yaptım.Oyalandım yani.Zaten evimiz çok sıcaktı.İnsanın konuşası bile gelmiyor sıcaktan.Sınav stresi bastı iyice beni:18: Hayırlısıyla bi verseydim şu dersi de
4 rengi yanyana görünce en güzeli turkuaz ve bej oluyor zaten.Burda göründüğünden daha net renkleri.Çantamla uyumlu olmazsa turkuaz alacağım.Pazar günü o işi de hallederiz inşallah.
Kraft alırız gibi geliyor bana da.Kışlık tulumu kış çıkıncaya kadar kullanacağım sadece.Sonrası yok.İçinin geniş olması da avantaj. Turkuaz alsam çokmu garip olur Özlem:26:Eki Görüntüle 743546
4 rengi yanyana görünce en güzeli turkuaz ve bej oluyor zaten.Burda göründüğünden daha net renkleri.Çantamla uyumlu olmazsa turkuaz alacağım.Pazar günü o işi de hallederiz inşallah.
selam kızlarrr nasılsınız???
annişkom geldiiiiiiii
ve bir dünya hediye. minicik ayakkabılar kıyafetler vs...
zamanım olursa resim eklerim olurmu
yol yorgunu oldugu için uzandı azıcık. ama gelir gelmez hemen yıkanmamış bebiş kıyafetlerini yıkamaya koyuldu.
annem yaa... annelerimiz olmasa napardık
miğdem öyle yanıyor ki, tahmin edemezsiniz sanki komple yemek borum yara olmuş gibi.
2 gündür bu miğde yanması beni deli etti...
kıllı bir çocuk geliyo sanırım
annem beni görünce 'aa çok kilo almışsın ' dicek sandım.
ama öyle olmadı
kızım kilo almamışsın,göbeğin önde top gibi başka bişeyin yok dedi sevindim.
çok garip duruyorsun arkadan bişey yok yadan bildiğin kocaman top diyor
ayhh dimi ayşem. koşuşturma bitmiyor ki...
ben bıraksam o beni bırakmıyor
sınavın inşallah çok rahat geçer ayşem de sen de bu stresten kurtulursun.
eşini de takma. düzelicek. anlasın yaptıgını
hamile olan sensin. sen trip atma hakkına sahipsin dimi ama
canım bende aynısını söylicektim.
bej olan çantana da uyar,renk de çok hoş bence.
ama uymazsa turkuaz da olur.
rengi çok tatlı.
illaki mavi tonları erkeklerde kullanılır die bir kural yok ki...
Bizim pofuduk hamişimizde geldiiNasılsın Tubilosh hamiş?
Gözünaydın ilk misafirin gelmiş.Sıra büyük misafirde
Alırken çantayı da götürcem bakalım arabayla nasıl duracak yanyana
Ona göre ya bej ile ya da turkuazla eve dönerim artık pazar günü.
Son mide yanmaların inşallah Tubiloshum.Kurtuluyorsun sıkıntılardan.Benimde bugün midem yanıyor ama şurup evde kalmış:26: Karbonatlı sakız idare eder inşallah akşama kadar:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?