Bol bebiş topiği

Cinsiyet meselesinde hep yanlışı kızlarda söylüyorlar demiştik yaaaa.
Bizim bi tanıdığa 8 aya kadar erkek demişlerrr Bebek kız doğmuuuşşş
Amam Allahımmmm
Gerçi bizimki 16.haftaya kadar bişey demediiii.
İyi bir hekim güveniyorum İnşaallah.
Ama bu yanlışı yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım

Aminnn canım inşallah.
Canımcım şuana kadar aldıklarımı söyleyeyim 4 tane zıbın takımımız var 5 li set olanlardan. 3 takım iç dış zıbın takımımız var. bu iç dış zıbınları hastaneden giydiriyorlarmış. herşeyi var onlarında içinde. eldiven alt zıbın şapka iç zıbın ve dış zıbın. 2 tane de tulumumuz var. 3 tane 0-3 ay atlet aldım 3 tane de 3-6 ay atlet aldım. birkaç tane de çıtçıtlı uzun kol badilerimiz var. 2 tane penye yelek aldım birisi 0-6 ay birisi de 6-18 ay. 4 tane de alt pijamamız var onlar da boy boy ama hepsi 3 aydan büyük.
şimdilik aklıma gelenler bunlar canımcım.
Kuzum sen nezman alışveriş yapmaya başladın?
ben ilk alışverişi 16.haftada cinsiyeti öğrendikten sonra yapmaya başladım canikom. ilk ateşölçer aldım eşimle beraber alından ölçenlerden... bir de banyo filesi almıştık.
kuzum kadınlar klübü forumlarında listeler var. ben ordan aklıma yatan listenin birisi aldım kızlarla konuştukça eklemeler ve çıkarmalar yaptım. kendim için alınacaklar, bebek için alınacaklar ve hastane çantası olmak üzere üç tane listem var.istersen ben sana yazarım listemi..

tubişim annem kardeşim uyurken beşiğinin üstüne hep sarı bez atardı acaba faydası var mı ki?
yenidoğan sarılığı illaki oluyor çocuklarda ama inşallah hemen atlatırsınız florasana gerek kalmaz..

hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...

valla kuzum ben de anlamıyorum. her ay bizim doktor bütün organlarını gösteriyor. hiç mi dikkat etmiyor ne bileyim. benim doktor 2 kez kız diye doğruladı ayrıntılı ultrasonda da radyoloji uzmanı kız dedi. daha da yanlışlık olmaz herhalde. ne bileyim o kadar saat inceliyorlar sonra da cinsiyet farklı çıkıyor doğunca..nasıl oluyor anlamıyorum..

Gunaydin Kizlar,
Insallah herkes iyidir. AYse´yi de cok merak ediyoruz insallah yolundadir her sey. Buarada cadiozycim minik adam kiyafetleri cok guzel ben bide papyon seviyorum komik oluyor. Kot, gomlek ve papyon :)

Gunaydin Kizlar,
Insallah herkes iyidir. AYse´yi de cok merak ediyoruz insallah yolundadir her sey. Buarada cadiozycim minik adam kiyafetleri cok guzel ben bide papyon seviyorum komik oluyor. Kot, gomlek ve papyon :)

günaydın cnm. Dimi ya çok şeker duruyor...
Rabbim herkese nasip etsin..

Allah razı olsun kuzum memnun olurum listeni bekleyeceğimmm
Sende beim haftalarda başlamışsın alışverişe.
Canım aklınızda bulunsun bebklerin yüzlerine asla SARI ÖRTÜ örtmeyin.
Peygamberimiz beyaz örtün diyor sarı iyi değilmiş.
Bizim aildede var sarı örtü meselesi ama ben örtmeyeceğim şahsen.
Senin tastiklenmişşş benimkide öyle sayılır hatta Kuzumunnn minnakını gördüğüm halde inanmıyordum ama şimdi içim rahat
bence doktorlar kıza veya erkeğe benziyor dedikten sonra kontrola gidenler tekrar sormuyor kesinleştimi diyeee.
EEEEEEEE haliyle doktorda söylemiyor sonra birgün hhoooop meğersem erkekmişşş veya kızmışşş değişiyor.
Bizim komşuya kıza bensiyor demiş 11+3 iken.
Kadın 5..aya kadar hiçç sormamış sonra doktor demiş erkekkkk

Kuzum bugün hayırlı haber verirsin inşallah bize. Meraktayız.
İnşallah herşey yolundadır...
Amin canımmm aynen ...
Dualarımız seninle Aişemmm

Oyyyy erimmmm bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bej kahve çok hoşşşş artık çıkınca bakarız teyzesiiiiiii
Eşimde bugün iznne ayrılıyor Canım.
Artık ramazanın 15.gününe kadar evde ders çalışacak hiççç çıkmaz evdennn
EEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napsın adam çalışması lazımm...

günaydın cnm. Dimi ya çok şeker duruyor...
Rabbim herkese nasip etsin..
Amin canım iki tadıda tattırsın Mevlamm
Gunaydin Kizlar,

İyiyiz canımm sen nasılsınnn.
Ben daha minnik bebğimiz hissetmiyorum Epeck

taydin canım en kısa zamanda gebelik haberini alacaksın inşallah... Biz de seni buradan tebrik edeceğiz:)

leyla canım bi görünüyorsun bu kayboluyorsunnn nerelrdesin sennnnn
Hani artık buralarda olacaktınnn
Duygusallık iyice yoğunlaştı bende
Dikkatini çekerim tatlımmmm

aaaa bilmiyordum kuzum ya beyaz örtü isteyeyim annemden ben o zaman. dediğin iyi oldu cnm.
listemi bulayım canım yazcam aklımdasın..
benziyor deyince değişiyor galiba cnm ama doktor kesin söylerse değişmiyor herhalde.
Allah zihin açıklığı versin cnm.
Slm kızlar sohbetiniz bol olsun
hoşgeldin buyrun sizi de alalım..

Kızlar ben kırmızı kartı görücem bu ay anlaşılan lekeler kırmızıya dönüyor. Aysem nerde cok merak ediyorum. Umarım hersey yolundadır da girmese de olur.

Merhaba kızlar.

Ayşecim seni bende çok merak ediyorum. Hayırlı haberlerle bize gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ve yarın 2 günlük tatile çıkıyoruz yine. 2 gün deniz sefası yapıcaz inşallah.. Tabi kendimi fazla yormıcam. Ramazan gelmeden bi sefa yapalım dedik.

sıkıldım evde otur otur.

Duymadık canım 9. haftada gidicem inş bu sefer duyarım heycandan çatlamak üzereyim
Çatlama Annesi inşaallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelecek...

Allah razı olsun tatlım bekliyoruz listenizi
Benimki değişmesin hayırlısıyla ben sevdimmm oğluşum fikrini

Benim bugün ilk defa böyle bir akıntım oldu endişelendim yaaaaa...
Beyaz krem gibi ve baya geldi...
Kabız olduğum için ıkınırken bi an hisseetim ve geldi :18::18::18::18::18:

Kızlar ben kırmızı kartı görücem bu ay anlaşılan lekeler kırmızıya dönüyor. Aysem nerde cok merak ediyorum. Umarım hersey yolundadır da girmese de olur.

Aişe eşiile ilgileniyor hastaneye ytış yapacaklardı hayırlısıyla şifasını bulur inşaallah..
Senin adetine 14 gün yokmuydu canım.
Adet için çok erken değilmi ?
Yoksa benmi yanlış anladım.. 14 gün var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…