- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.541
Aminnn canım inşallah.Fıstığım siz alışveriş muhabbeti yaparken canı gönülden okumuyordum maaleseffff
Daha zaman var diyeeeee ama ben ne listesi yapacağım I DONT KNOW
Şimdi sen kaç takım zıbın ve 0-3 takim aldın.
Bana birileri çok alma dedi ama bi arkadaş çok almamış sonra ortada kalınca bebiş doğduktan sonra kocası mecburen almış.
düşünsene
İnşaallah atlattık 17.haftadayız kötü şeyler düşünme istemiyorum.
Ama çoook var bebeğini kaybeden kişiler.
Allah yardım etsin.
Bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın...
Kucağımıza alalım Allaha layık kul Habibine layık Ümmet olarak yetiştirelim inşaallah...
Dua edelim inşaallah...
Benim iki düşükten sonra eşimin ailesine yeni bebişler katıldı.
Onlara hediye alırken içim gidiyordu kendimize ne zman alacağız acaba diyeeeeeeee???
Şimdi ozamanlar geldi Elhamdülillah geriside gelecek inanıyorummm
ben ilk alışverişi 16.haftada cinsiyeti öğrendikten sonra yapmaya başladım canikom. ilk ateşölçer aldım eşimle beraber alından ölçenlerden... bir de banyo filesi almıştık.Kuzum sen nezman alışveriş yapmaya başladın?
ooo karapissommmm erkek anasıııı
nasılsın kuzum?
biz çokkk iyiyiz hamd olsun.
bebişim hızla değişmeye ve büyümeye devam ediyor.
her yarım saat bir saatte emzirmeme ragmen bebişimin rengi hafif sarı oldu.
kenan da sarılık olmuştu.
demekki her bebekte görülüyor.
sık emzirmeye devam ediyorum.
o bize maviş maviş baktıkça hala şaşkınlıkla izliyoruz.
ailede renkli gözlü olmadıgı için...
hamd olsun Rabbime bu günleri de gördük.
darısı başınıza inşallah.
agrılarım çok azaldı. sadece yataga yatıp kalkarken az agrıyor okadar.
ve süt ineği kıvamına gelmiş durumdayım.
aynaya bakınca gözlerime inanamıyorum
bebiş büyüyüp daha güçlü emmeye başlayınca düzeliyor ama
Rabbim şifalar nasip eylesin Ayşenin eşine inşallah...
hayırlı haberlerini almamızı nasip eylesin RAbbimm
hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...ayşemmm, rabbim acil şifalar versin inşallah.. göndereceksin ve sağlığına kavuşmuş olarak geri gelecek inşallah, miniğinle sen de heyecanla sağlıklı babanızı bekleyeceksiniz.. Allah yardımcınız olsun canım, üzme kendini ne olur...
önceki gün dün damla bile değil akıntıya karışık halde kahverengimsiydi. bugün patladı gittii
Gözün aydın evris, darısı başımıza
Cinsiyet meselesinde hep yanlışı kızlarda söylüyorlar demiştik yaaaa.
Bizim bi tanıdığa 8 aya kadar erkek demişlerrr Bebek kız doğmuuuşşş
Amam Allahımmmm
Gerçi bizimki 16.haftaya kadar bişey demediiii.
İyi bir hekim güveniyorum İnşaallah.
Ama bu yanlışı yapanlar nasıl yapıyor anlayamadım
Gunaydin Kizlar,
Insallah herkes iyidir. AYse´yi de cok merak ediyoruz insallah yolundadir her sey. Buarada cadiozycim minik adam kiyafetleri cok guzel ben bide papyon seviyorum komik oluyor. Kot, gomlek ve papyon :)
Aminnn canım inşallah.
Canımcım şuana kadar aldıklarımı söyleyeyim 4 tane zıbın takımımız var 5 li set olanlardan. 3 takım iç dış zıbın takımımız var. bu iç dış zıbınları hastaneden giydiriyorlarmış. herşeyi var onlarında içinde. eldiven alt zıbın şapka iç zıbın ve dış zıbın. 2 tane de tulumumuz var. 3 tane 0-3 ay atlet aldım 3 tane de 3-6 ay atlet aldım. birkaç tane de çıtçıtlı uzun kol badilerimiz var. 2 tane penye yelek aldım birisi 0-6 ay birisi de 6-18 ay. 4 tane de alt pijamamız var onlar da boy boy ama hepsi 3 aydan büyük.
şimdilik aklıma gelenler bunlar canımcım.
ben ilk alışverişi 16.haftada cinsiyeti öğrendikten sonra yapmaya başladım canikom. ilk ateşölçer aldım eşimle beraber alından ölçenlerden... bir de banyo filesi almıştık.
kuzum kadınlar klübü forumlarında listeler var. ben ordan aklıma yatan listenin birisi aldım kızlarla konuştukça eklemeler ve çıkarmalar yaptım. kendim için alınacaklar, bebek için alınacaklar ve hastane çantası olmak üzere üç tane listem var.istersen ben sana yazarım listemi..
tubişim annem kardeşim uyurken beşiğinin üstüne hep sarı bez atardı acaba faydası var mı ki?
yenidoğan sarılığı illaki oluyor çocuklarda ama inşallah hemen atlatırsınız florasana gerek kalmaz..
hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...
valla kuzum ben de anlamıyorum. her ay bizim doktor bütün organlarını gösteriyor. hiç mi dikkat etmiyor ne bileyim. benim doktor 2 kez kız diye doğruladı ayrıntılı ultrasonda da radyoloji uzmanı kız dedi. daha da yanlışlık olmaz herhalde. ne bileyim o kadar saat inceliyorlar sonra da cinsiyet farklı çıkıyor doğunca..nasıl oluyor anlamıyorum..
Amin canımmm aynen ...Kuzum bugün hayırlı haber verirsin inşallah bize. Meraktayız.
İnşallah herşey yolundadır...
Amin canım iki tadıda tattırsın Mevlammgünaydın cnm. Dimi ya çok şeker duruyor...
Rabbim herkese nasip etsin..
Gunaydin Kizlar,
Insallah herkes iyidir. AYse´yi de cok merak ediyoruz insallah yolundadir her sey. Buarada cadiozycim minik adam kiyafetleri cok guzel ben bide papyon seviyorum komik oluyor. Kot, gomlek ve papyon :)
Slm kızlar sohbetiniz bol olsun
Canımm gel sende katılll
Bebeğin hayırlı olsun kalp atışını duydunuzmu?
Allah razı olsun kuzum memnun olurum listeni bekleyeceğimmm
Sende beim haftalarda başlamışsın alışverişe.
Canım aklınızda bulunsun bebklerin yüzlerine asla SARI ÖRTÜ örtmeyin.
Peygamberimiz beyaz örtün diyor sarı iyi değilmiş.
Bizim aildede var sarı örtü meselesi ama ben örtmeyeceğim şahsen.
Senin tastiklenmişşş benimkide öyle sayılır hatta Kuzumunnn minnakını gördüğüm halde inanmıyordum ama şimdi içim rahat
bence doktorlar kıza veya erkeğe benziyor dedikten sonra kontrola gidenler tekrar sormuyor kesinleştimi diyeee.
EEEEEEEE haliyle doktorda söylemiyor sonra birgün hhoooop meğersem erkekmişşş veya kızmışşş değişiyor.
Bizim komşuya kıza bensiyor demiş 11+3 iken.
Kadın 5..aya kadar hiçç sormamış sonra doktor demiş erkekkkk
Allah zihin açıklığı versin cnm.Amin canımmm aynen ...
Dualarımız seninle Aişemmm
Oyyyy erimmmm bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bej kahve çok hoşşşş artık çıkınca bakarız teyzesiiiiiii
Eşimde bugün iznne ayrılıyor Canım.
Artık ramazanın 15.gününe kadar evde ders çalışacak hiççç çıkmaz evdennn
EEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napsın adam çalışması lazımm...
hoşgeldin buyrun sizi de alalım..Slm kızlar sohbetiniz bol olsun
Çatlama Annesi inşaallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelecek...Duymadık canım 9. haftada gidicem inş bu sefer duyarım heycandan çatlamak üzereyim
aaaa bilmiyordum kuzum ya beyaz örtü isteyeyim annemden ben o zaman. dediğin iyi oldu cnm.
listemi bulayım canım yazcam aklımdasın..
benziyor deyince değişiyor galiba cnm ama doktor kesin söylerse değişmiyor herhalde.
Allah zihin açıklığı versin cnm.
hoşgeldin buyrun sizi de alalım..
Kızlar ben kırmızı kartı görücem bu ay anlaşılan lekeler kırmızıya dönüyor. Aysem nerde cok merak ediyorum. Umarım hersey yolundadır da girmese de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?