- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.561
Benim bugün ilk defa böyle bir akıntım oldu endişelendim yaaaaa...
Beyaz krem gibi ve baya geldi...
Kabız olduğum için ıkınırken bi an hisseetim ve geldi :18::18::18::18::18:
Canim normal o akinti gebelik basindan beri oluyor bende beyaz renkte akinti ara ara. Merak etme kokulu ve kasintili deilse sorun yok.
merhaba kızlarr nasılsınızzzzz
tubiş gözün aydın canımmm dogum yapmısın
karapisso canım sneınde oglunn oluyomussss hadi gözün aydınnn
ayşe canım eşin tekrar amelıyat olması gerekıyomus galıba ıns ılkı kadr kolay olur sıızn işin ve cabucacık ayaga kalkar allahın izniyle inş
bende ilk defa bu ay kırmızılarım gelsin diye bekliyorum ki bıran once olup bıtsınde amelıyat olayım dıye ama 2 gün geçti olmadım hala
Canım başından beri oluyordu ama böyle yoğun değildi.
Teşekkerler tatlım.
Kokuda yok kaşıntıda Maşaallah diyelim.
İnşaallah bebişleri kucağımıza alydık sağlıkla sağsalim,kurtulurduk şöylemi böylemi diyeeeeeeeeee düşünmekten
Teşekkürler canımmm kesinliği 10 gün sonra belli olacakmışşşş
Doktor ablamız öyle dediii
Rabbim yardımcın olsun gönlündeki muradı versin tatlımmm...
İncicim sen ne zaman doktora gidiceksin senin kuzunun cinsiyeti ne olacak acaba?Merhaba kızlar.
Ayşecim seni bende çok merak ediyorum. Hayırlı haberlerle bize gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ve yarın 2 günlük tatile çıkıyoruz yine. 2 gün deniz sefası yapıcaz inşallah.. Tabi kendimi fazla yormıcam. Ramazan gelmeden bi sefa yapalım dedik.
sıkıldım evde otur otur.
ipeğin de dediği gibi canım normal bende de oluyor. kokulu ve kaşıntılı olursa sorun vardır..Benim bugün ilk defa böyle bir akıntım oldu endişelendim yaaaaa...
Beyaz krem gibi ve baya geldi...
Kabız olduğum için ıkınırken bi an hisseetim ve geldi :18::18::18::18::18:
hayırlısı olsun canım inşallah çabucak atlatırsın..merhaba kızlarr nasılsınızzzzz
tubiş gözün aydın canımmm dogum yapmısın
karapisso canım sneınde oglunn oluyomussss hadi gözün aydınnn
ayşe canım eşin tekrar amelıyat olması gerekıyomus galıba ıns ılkı kadr kolay olur sıızn işin ve cabucacık ayaga kalkar allahın izniyle inş
bende ilk defa bu ay kırmızılarım gelsin diye bekliyorum ki bıran once olup bıtsınde amelıyat olayım dıye ama 2 gün geçti olmadım hala
BEBEK İÇİN:
-park yatak
-büyüyen karyola, gardırop yada şifonyer
-uyku seti, yatak, nevresim takımı, yedek lastikli çarşaf
-bebek telsizi
-emzirme minderi
-nazal aspiratör (otribebe)
-tarak, fırça seti
-sebamed şampuan, bebeyağı, sabun, pişik kremi..
-banyo kovası
-banyo termometresi
-Banyo filesi
-prima premium care no 1
-2 adet penye 1 tane peluş battaniye 1 tane kapitone battaniye
-ağız silme bezleri
-çorap, külotlu çorap, patiklerimiz örgü olarak gelecek :)
-2 tane 10 lu hastane çıkışı ( ben 10 lu almadım tubiş onlar kullanılmıyor dedi. 4 takım 5 li var bizim)
-iç dış zıbın takımı.
- değişik boylarda çıtçıtlı badiler atletler..
-Penye yelek.
-Nuk silikonlu emzik ve kabı..Emzik askısı ( en zoru bu galiba)
-biberon ( dr. brown, chicco) 30-60-120 ml ve biberon fırçası
-unibaby ıslak mendil
-Göbek bakım seti
-Pamuk, batikon
-Alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü- kullan at olanlardan)
-Bebek bakım çantası
-Ateş ölçer
amma uzunmuş haa. gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama lazım bunlar
eline saglik canim tek eksik bebek arabasi yok sanirim
sen hangisine karar verdin arabada..
bide park yatakta?
evet canım ya ben aldıklarımı silmişim listeden. aldım ben bebek arabasını.
2080 pierre cardin travel sistem aldık. oyun parkı da büyük ihtimal kraft olacak. ona da karar verdik.
eksikler olabilir canım ben evde eski listemi bulayım onunla karşılaştırayım...Listeni aynen aliyorum canim bizim burda zibin seklinde pek olmuyor benim oyuzden hep tulum seklinde olucak:) Ama aldiklarini sildiysen eksikler var yani demi? Arabaniz hayirli olsun canim bakayim netten modeli nasilmis prensesin ve hangi renk aldin?
Nasılsınız kızlar Dr dan geldim bebiş 3040 olmuş keyfi yerinde böyle dudaklarını büzüp gözlerini kırptı bize az sancım var ama doğuracak kadar değil vee Dr um ayın 10 ile 15 arası yokmuş 16 sında sabah 8.30 da yatış verildi anestezi Dr U muayene etti herşey yolunda fazladan 4-5 gün daha hamileyim yani.
Ayşem haberlerini bekliyoruz
eksikler olabilir canım ben evde eski listemi bulayım onunla karşılaştırayım...
araba bu canım renk aynısı..
Eki Görüntüle 747921
ayy canım maşallah ya 3 kiloyu geçmiş. son 12 günün kaldı yani. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah.
bir küçük paşa daha geliyor geri sayım başladı..
Kızlar bebeğimi hisseetimmmm Çokkkk güzel bir duygu Allahım sana binlerce kez Hamd olsunnn
Çok etkilendimmmm yaaaaa benim kuzum büyüyor teyzeleri.
Bu ay büyüdüğü kadarın 6 katı büyüecek inşaallah
Ay çok duygulandım
Nasılsınız kızlar Dr dan geldim bebiş 3040 olmuş keyfi yerinde böyle dudaklarını büzüp gözlerini kırptı bize az sancım var ama doğuracak kadar değil vee Dr um ayın 10 ile 15 arası yokmuş 16 sında sabah 8.30 da yatış verildi anestezi Dr U muayene etti herşey yolunda fazladan 4-5 gün daha hamileyim yani.
Ayşem haberlerini bekliyoruz
eksikler olabilir canım ben evde eski listemi bulayım onunla karşılaştırayım...
araba bu canım renk aynısı..
Eki Görüntüle 747921
ayy canım maşallah ya 3 kiloyu geçmiş. son 12 günün kaldı yani. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah.
bir küçük paşa daha geliyor geri sayım başladı..
Kızlar bebeğimi hisseetimmmm Çokkkk güzel bir duygu Allahım sana binlerce kez Hamd olsunnn
Çok etkilendimmmm yaaaaa benim kuzum büyüyor teyzeleri.
Bu ay büyüdüğü kadarın 6 katı büyüecek inşaallah
Ay çok duygulandım
amin cnm inş baklaım nasıl olucak bi amelıyat olsaydım dıyorum bı yandanda korkuyorum
heyırlısııı olsun artıkk ama ümitliyimm inş ameliyattan sonra olucakk çok bekletmedennnn
bi yandanda diyorum belkıde hayırlısıı buu çunku bı problem olmasydı senelrce sebbsız yere bekleyecektık belkı dha ypratıcı olucaktı en azından sebebı bellı tedavı olduktan sonra normale doner inş hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?