Bol bebiş topiği

Allah razı olsun canım.
Bende dikkatla okuyup yavaştan almaya başlarım inşaallah...
Allahım bol rızık ve bereket versinnnn
Sağlık versin canımm..

Canim arabaniz gayet guzelmis iyi gunlerde kullanin insallah:)
feyzacim gozun aydin az kaldi senin de insallah saglikla alirsinizi kucaginiza minik pasayi..
karapisson canim gozun aydin pit pitlar basladi demek:)

tşk ederim canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
sen ne yaptın karar verebildin mi?

MAŞAALLAH canım sağlıkla kucağına aldığının müjdesinide duyarız inşaallah...

amin canım aminn rabbim en iyisini bilir ne zmna hayırlıysa ozman olsun napalımmm biz dua etmeye devam edeıyoruzzzz inşşş olucakkk 1 yıldır ınanıyorum halada ınanmaya devam edıyorumm

Ayy inşaallah canım ye teyzesi ye sevilmezlermi yenilmezlermi hiçç helede bzizim gibi şeker kızların bebişleriiiiii

Şimdi hissetim dayandı resmen ve vurdu elimi koydum nerde olduğunu bile hisseetim kuzummm...
Olsun ya babaı olsun yeterki sevgi ile büyüsünler bizim gibi olmasınlar...
Hayalim hep sevgi ile çocuklarımı büyütmek oldu...
Rabbim nasip etsin...
Canim arabaniz gayet guzelmis iyi gunlerde kullanin insallah:)
feyzacim gozun aydin az kaldi senin de insallah saglikla alirsinizi kucaginiza minik pasayi..
karapisson canim gozun aydin pit pitlar basladi demek:)
Ayy sağol canımm inşaallah gerisi gelir..
Daha bugün dedim oğlum sen niye böyle tembelsinnn demek zoruna gitti bebişimin

amin canım aminn rabbim en iyisini bilir ne zmna hayırlıysa ozman olsun napalımmm biz dua etmeye devam edeıyoruzzzz inşşş olucakkk 1 yıldır ınanıyorum halada ınanmaya devam edıyorumm

İnanmaya istemeye devam tatalım gelene kadarrrr...
Sonrasındada 2.bebişler ,için duaya devammm

tşk ederim canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
sen ne yaptın karar verebildin mi?

canim daha hic bir seye karar vermedik. Buyuk seyleri sanirim 1 aya anca aliriz cok erken almak istemedik bakalim. Park mi normal kucuk yatak mi karar bile vermedik. Arabada cok ozellik istiyorum ben hem hafif, cift yonlu, 0 aydan itibaren kullanilan tutma yeri ikili olsun derken bulmak zor gibi burda mama and papas var bir de mothercare yakinda oralardan begencez bakalim sanirim. Aklimda var 1-2 model

ilki pek güzelmiş cicili bicili. ama kullananlar memnun değilse tabi ki sen de düşünme..
ikincisi de güzel duruyor canım. düz renk gayet hoş duruyor.

sagol canim daha yok net bir sey. Park yatak da buyuk boy mu alacaksiniz? kimileri park yatak sallaniyor cocuk uyaniyor falan diorlar yani sabit yatak gibi olmuyor diye. bilemedim. Kucuk boyu da cok kucuk gibi

sagol canim daha yok net bir sey. Park yatak da buyuk boy mu alacaksiniz? kimileri park yatak sallaniyor cocuk uyaniyor falan diorlar yani sabit yatak gibi olmuyor diye. bilemedim. Kucuk boyu da cok kucuk gibi

canım biz 60*120 olanlardan alacağız. diğer seçenekleri 70*110 boyları böyle burda.
60*120 olan benim karyolamın yanına sığar diye tahmin ediyoruz. eşim park yatak diyor..
beşikte uzun süre yatamaz diyor çocuk düşer beşikkten diyor..karyolamız olacak ama geceleri kalkıp gidip emzirmek zor olur. beşikte de uzun süre yatmaz diyorlar. park yatağın alt kademesi mantıklı geldi. ordan düşme ihtimali olmaz.
kimileri senin ddediğin gibi sallanıyor diyor ama kimileri çok memnun. benim oda arkadaşım pek memnun. oğlan 21 aylık hala onda yatıyor dedi.

canim burda boyut sabit degil bak ben sunlari diyorum bunlara kucuk park yatak denior:

http://www.amazon.co.uk/Graco-Petit...F8&qid=1372857615&sr=8-49&keywords=travel+cot

mesela bu 89 50 75 boyutu

hauck Dream'n Care Center Travel Cot Bear: Amazon.co.uk: Baby

bide buyukleri boyle 125 65

http://www.amazon.co.uk/infantastic...8&qid=1372857818&sr=8-103&keywords=travel+cot

ornek diye koydum begendim diye deil:)

canımcım ilk ikisi hakikaten küçük. bizim alacağımız en alttaki kadar.
üsttekiler normal beşikler kadar. park yatak dediğin büyük olmalı canım. büyüyünce de kullanalım..
bu benim düşüncem tabi. karar sizin..

ilk ikisi kucuk evet. Buyuyunce de odasina gecirince aslinda cogu arkadasim da 6-7 aydan sonra odasina geciriyor bakalim durumlar ne gosterecek. Kucukler boy 90 cm en 50 civari

ilk ikisi kucuk evet. Buyuyunce de odasina gecirince aslinda cogu arkadasim da 6-7 aydan sonra odasina geciriyor bakalim durumlar ne gosterecek. Kucukler boy 90 cm en 50 civari

canım kısa süreli kullanacaksan küçükler mantıklı tabi.
ben aşağı yukarı 1 yaşına kadar yanımda yatırırım gibi geliyor.

tecrubelilere de sormak lazim mesela tubis ve feyza napti?
arastirmaya devam
canim sagol fikirlerin icin simdilik ben kaciyorum..optummmmmm

tubiş park yatak taraftarı değilmiş o beğenmiyorum demişti. feyzaya da sormak lazım tabi. karar sizin kuzum.
biz alacağız ama kociş bu konuda kararlı..
ben de çıkıyorum cnm çok öptüm...

eksikler olabilir canım ben evde eski listemi bulayım onunla karşılaştırayım...
araba bu canım renk aynısı..
Eki Görüntüle 747921

Kuzum arabayı çok begendim. Fiyatı ne kadar ? Bende böyle bişi istiyorum.
İncicim sen ne zaman doktora gidiceksin senin kuzunun cinsiyeti ne olacak acaba?
iyi tatiller size cnm..

Canım 15 temmuzda gidicem. Bakalım gösterecek mi ? Çok merak ediyorum. Artık kesinleşsinde alışveriş yapayım diyorum

Evi temizledim bugün yorulmuşum.

Allah tan yemegim var. Kayınvalidem sağolsun. Dolma yapmıştı. ona gitmiştik. Onu yicez.

Artık kendime de güzel bir hastane araştırıyorum. Doktorumu seviyorum ama daha çok ilgili bir yer istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…