- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.601
ilk ikisi kucuk evet. Buyuyunce de odasina gecirince aslinda cogu arkadasim da 6-7 aydan sonra odasina geciriyor bakalim durumlar ne gosterecek. Kucukler boy 90 cm en 50 civari
Canım, bu paylaştıgın küçük beşikler çok hoşuma gitti.
0-9 ay kullanımlık olanlar benim küçük evim için çok ideal olacak.
Ahşap beşiğimizi babam yaptıracak
Bende böyle kullanışlı bişi almak istiyorum. Eşimede gösterdim çok begendi. Yatak odam küçük. Bunlar tam benlik.
Buralarda bulabilirsem kesin alıcam.
Tubiş, ahşapların temizliğinin çok kolay oldugunu söylemişti. Park yatakların temizliği zor dedi.
Ahşap beşiğe dediğin gibi 6-7 aylık olunca geçirecem. Senin gibi düşünüyorum.
Aişe eşiile ilgileniyor hastaneye ytış yapacaklardı hayırlısıyla şifasını bulur inşaallah..
Senin adetine 14 gün yokmuydu canım.
Adet için çok erken değilmi ?
Yoksa benmi yanlış anladım.. 14 gün var diye
Allah şifa versin normale dönsünn...Öyleydi de döngü normale dönüyor galiba bugün 32. Gün adet düzensizliği var
Allah şifa versin normale dönsünn...
Bebişler gelsinnn
Canım nasılsın nasıl gidiyor?
Sesin sedan çıkmıyor neler yapıyorsun yoğunsun galiba
Kırmızılar tamamen geldi. Neyse hayırlısı artik
Graco Petite Bassinet Mini Park Yatak Apple | Graco | Oyun Park ve Park Yataklar
Graco Petite Bassinet Mini Park Yatak Benny Bell | Graco | Oyun Park ve Park Yataklar
canim ornek buldum sana detayli bakarsan vardir mutlaka:)
Arabayla beraber oto koltuğu 479 tl canım. kuzum benim eşim azıcık kıl da o yüzden epey araştırdık. bir sürü model buldum gösterdim hepsine bir kulp buldu sadece bunu beğendi. İyice araştır canım acele karar vermeyin.Kuzum arabayı çok begendim. Fiyatı ne kadar ? Bende böyle bişi istiyorum.
Canım 15 temmuzda gidicem. Bakalım gösterecek mi ? Çok merak ediyorum. Artık kesinleşsinde alışveriş yapayım diyorum
Evi temizledim bugün yorulmuşum.
Allah tan yemegim var. Kayınvalidem sağolsun. Dolma yapmıştı. ona gitmiştik. Onu yicez.
Artık kendime de güzel bir hastane araştırıyorum. Doktorumu seviyorum ama daha çok ilgili bir yer istiyorum.
evet canim kucukler epey sevimli. TR de var mi bilmiyorum ama mutlaka vardir diye dusunuyorum. Eger odasina ya da mobilya yataga gecirme fikri varsa ideal. Bilmiyorum durum ne gosterir de bir arkadasim 2 cocugunu da 6-7 civari ayri odaya almisti cocuklar yalniz yatmaktan korkmuyor alismislar. Akli epey erince ayirmak zor olur gibi dusunuyorum tabi bu cocuga gore degisir canim. Bakalim gorcez:)
bide 2. olan ayicikli hosuma gitti kucuk yatakta :)
Hayırlı olsun canım.Hemen ekliyorum seni ve kuzunu listemize..Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Ayşeeeee unutma yaz beni yine listeye...
İnnnşallah son batındır.Bir daha da gelmez batasıcahadi beni de yazın listeye
bat 28 temmuz...
Hoşgeldin canım.Slm kızlar sohbetiniz bol olsun
Ikınmak yasakBenim bugün ilk defa böyle bir akıntım oldu endişelendim yaaaaa...
Beyaz krem gibi ve baya geldi...
Kabız olduğum için ıkınırken bi an hisseetim ve geldi :18::18::18::18::18:
Geçmişi okudum,listeyi tazeledim derken yeni yazabiliyorum meraklarınıza...
3 gündür gitmediğimiz prof sormadığımız akıl kalmadı.1,5 ay içinde 2.ameliyat fikri bizi çok germişti.Helede diğer proflardan en az5-6 ay bekleyin cümlesini duyduktan sonra zorla gittik dün hastaneye yatış için.Doktorumuz ameliyatta olduğu için sabah 9dan akşam 6ya kadar bekledik hastanede.Beklediğimize değdi ama.Kafamızdaki bütün soru işaretlerini sorduk.15 Temmuz'da amerikaya gidecekmiş dr.Gitmeden ameliyat edeyim ben gelinceye kadar ilaç tedavisine başlansın diye acele etmiş.İstiyorsanız kasımda döndükten sonra da olabilir ameliyat dedi.Acil bi durum yokmuş.Sadece hormonun yüksek olması yorgunluk,halsizlik gibi yorar seni dedi.Bi sıkıntı yaratmazmış beklememiz.Bizde valizimizle geri döndük.Zaten alelacele olması bizi çok yıpratmıştı.Derin bi nefes aldık.Akşamda rahatlamanın verdiği mutlulukla ufak bi kutlama yaptık ailece.Gelemedim aranıza:26:
Sandaletim ayağımın üstünde su toplaması yaptı ayakta durmaktan.Ökçem ve tabanlarım iğne gibi batıyor yorgunluktan.Belden aşağımı hissetmiyorum hala daha.Çok aşırı yoruldum.İnanırsanız daha kahvaltı etmedim,tostla geçiştiriyorum.İlaç alacağım sonrada.Çok ama çok ağrım var.Çok hafifim ama.Binlerce şükür olsunki huzura döndük.2.ameliyatı zaten bekliyorlarmış drlar.Bizim için sürpriz olmuş yani.Normal bişeymiş bu.Sıkıntı olduğundan değilmiş.Kafamız rahat olunca hazırlıklar daha kolay olacak inşallah.
Bizde durumlar böyle.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Merak etmiş,sormuş,dualar etmişsiniz.Allah hepinizden bin kere razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?