Bol bebiş topiği

ilk ikisi kucuk evet. Buyuyunce de odasina gecirince aslinda cogu arkadasim da 6-7 aydan sonra odasina geciriyor bakalim durumlar ne gosterecek. Kucukler boy 90 cm en 50 civari

Canım, bu paylaştıgın küçük beşikler çok hoşuma gitti.

0-9 ay kullanımlık olanlar benim küçük evim için çok ideal olacak.

Ahşap beşiğimizi babam yaptıracak

Bende böyle kullanışlı bişi almak istiyorum. Eşimede gösterdim çok begendi. Yatak odam küçük. Bunlar tam benlik.

Buralarda bulabilirsem kesin alıcam.

Tubiş, ahşapların temizliğinin çok kolay oldugunu söylemişti. Park yatakların temizliği zor dedi.

Ahşap beşiğe dediğin gibi 6-7 aylık olunca geçirecem. Senin gibi düşünüyorum.

evet canim kucukler epey sevimli. TR de var mi bilmiyorum ama mutlaka vardir diye dusunuyorum. Eger odasina ya da mobilya yataga gecirme fikri varsa ideal. Bilmiyorum durum ne gosterir de bir arkadasim 2 cocugunu da 6-7 civari ayri odaya almisti cocuklar yalniz yatmaktan korkmuyor alismislar. Akli epey erince ayirmak zor olur gibi dusunuyorum tabi bu cocuga gore degisir canim. Bakalim gorcez:)

bide 2. olan ayicikli hosuma gitti kucuk yatakta :)

Son düzenleme:

Öyleydi de döngü normale dönüyor galiba bugün 32. Gün adet düzensizliği var

Kızlar ben geldim nasılsınız...
Ya bi daha Aişe gelirse ona ulaşacağımız bi adres alalım merak ediyoruz ya...
Dua etmeyi untmayalım..

Canım nasılsın nasıl gidiyor?
Sesin sedan çıkmıyor neler yapıyorsun yoğunsun galiba

yok canım yaa..sizlerin güzel heyecan ve telaşlarınızı okuyorum..rabbim banada nasip eder mi birgün diye düşündüm..doktoru herşeyi bıraktım..ramazandan önce evimi temizledim onunla uğraştım..sonrada mukabeleye başlayacağız..yavrum da bana sürpriz yapar inşallah..

Arabayla beraber oto koltuğu 479 tl canım. kuzum benim eşim azıcık kıl da o yüzden epey araştırdık. bir sürü model buldum gösterdim hepsine bir kulp buldu sadece bunu beğendi. İyice araştır canım acele karar vermeyin.

az kalmış canımcım. haftaya cmt ben gidicem doktora. benden iki gün sonra da sen gidiyorsun. hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin. inşallah gösterir.
oh ellerine sağlık güle güle kirletin.. ne güzel olmuştur..

ben chicconun park yatağına bakmıştım. 65*95 ölçülerinde.. tabi biraz fiyatlı ama güzel kaliteli. kumaşı filan çok güzell..

Günaydın kızlar... Nasılsınız?
Ayşem bugün inşallah bir uğrarsın bize güzel haberler verirsin. Hepimiz meraktayız..
Allahım yardım etsin. Dualarımız sizinle....

BEBEK İÇİN:
-park yatak
-büyüyen karyola, gardırop yada şifonyer
-bebek arabası ana kucağı oto koltuğu
-uyku seti, yatak, nevresim takımı, yedek lastikli çarşaf
-bebek telsizi
-emzirme minderi
-alt açma minderi
-nazal aspiratör (otribebe)
-tarak, fırça seti
-sebamed şampuan, bebeyağı, sabun, pişik kremi..
-banyo kovası maşrapa
-banyo termometresi
-Banyo küveti filesi
-2 adet banyo havlusu ve kese.
-prima premium care no 1
-2 adet penye 1 tane peluş battaniye 1 tane kapitone battaniye
-ağız silme bezleri
-çorap, külotlu çorap, patiklerimiz örgü olarak gelecek :)
-2 tane 10 lu hastane çıkışı ( ben 10 lu almadım tubiş onlar kullanılmıyor dedi. 4 takım 5 li var bizim)
-iç dış zıbın takımı.
- değişik boylarda çıtçıtlı badiler atletler..
-Penye yelek.
-Nuk silikonlu emzik ve kabı..Emzik askısı ( en zoru bu galiba)
-biberon ( dr. brown, chicco) 30-60-120 ml ve biberon fırçası
-unibaby ıslak mendil
-Göbek bakım seti
-Pamuk, batikon
-Alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü- kullan at olanlardan)
-Bebek bakım çantası
-Ateş ölçer
-çıtçıtlı ayaklı ayaksız tulum
-tırnak makası (bebedor)
-beyaz yüz örtüsü
-bebek kaşığı (ilaçlar için)
-dalin sıvı deterjan ya da sabun tozu

Hayırlı olsun canım.Hemen ekliyorum seni ve kuzunu listemize..

hadi beni de yazın listeye

bat 28 temmuz...
İnnnşallah son batındır.Bir daha da gelmez batasıca

Slm kızlar sohbetiniz bol olsun
Hoşgeldin canım.

Benim bugün ilk defa böyle bir akıntım oldu endişelendim yaaaaa...
Beyaz krem gibi ve baya geldi...
Kabız olduğum için ıkınırken bi an hisseetim ve geldi :18::18::18::18::18:
Ikınmak yasak Sakın ıkınma.İshal yapıcı bişeyler ye.Katı yemeklerden uzak dur ama sakın ıkınma.Akıntı çok fazla değilse normal.Druna sor gittiğinde.Sıkıntı etme akıntını.Ama ıkınmaktan kaçın.

Geçmişi okudum,listeyi tazeledim derken yeni yazabiliyorum meraklarınıza...
3 gündür gitmediğimiz prof sormadığımız akıl kalmadı.1,5 ay içinde 2.ameliyat fikri bizi çok germişti.Helede diğer proflardan en az5-6 ay bekleyin cümlesini duyduktan sonra zorla gittik dün hastaneye yatış için.Doktorumuz ameliyatta olduğu için sabah 9dan akşam 6ya kadar bekledik hastanede.Beklediğimize değdi ama.Kafamızdaki bütün soru işaretlerini sorduk.15 Temmuz'da amerikaya gidecekmiş dr.Gitmeden ameliyat edeyim ben gelinceye kadar ilaç tedavisine başlansın diye acele etmiş.İstiyorsanız kasımda döndükten sonra da olabilir ameliyat dedi.Acil bi durum yokmuş.Sadece hormonun yüksek olması yorgunluk,halsizlik gibi yorar seni dedi.Bi sıkıntı yaratmazmış beklememiz.Bizde valizimizle geri döndük.Zaten alelacele olması bizi çok yıpratmıştı.Derin bi nefes aldık.Akşamda rahatlamanın verdiği mutlulukla ufak bi kutlama yaptık ailece.Gelemedim aranıza:26:
Sandaletim ayağımın üstünde su toplaması yaptı ayakta durmaktan.Ökçem ve tabanlarım iğne gibi batıyor yorgunluktan.Belden aşağımı hissetmiyorum hala daha.Çok aşırı yoruldum.İnanırsanız daha kahvaltı etmedim,tostla geçiştiriyorum.İlaç alacağım sonrada.Çok ama çok ağrım var.Çok hafifim ama.Binlerce şükür olsunki huzura döndük.2.ameliyatı zaten bekliyorlarmış drlar.Bizim için sürpriz olmuş yani.Normal bişeymiş bu.Sıkıntı olduğundan değilmiş.Kafamız rahat olunca hazırlıklar daha kolay olacak inşallah.
Bizde durumlar böyle.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Merak etmiş,sormuş,dualar etmişsiniz.Allah hepinizden bin kere razı olsun

Kuzum Cooookk Büyük Geçmiş Olsun Allah yardımcın olsun Ben tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla büyük bir yükkalkmış üzerinden çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…