- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.621
CanıımmmAyşem nasılsın? eşin nasıl oldu? herşey yolundadır inşallah..Çok merak ettik sizi..
Hoşgeldin taze hamiş ve minişiGunaydın kızlarr Biz Geldikkkkkkkkkkkkk
CanıımmmÖzledim kız seniii.Listeler paylaşılmış,eşyalar konuşulmuş.Epey kaynatmışsınız kızlarla
Allahım herkese güle güle kullandırtsın inşallahhh
Hoşgeldin taze hamiş ve minişi
çok şükür canım ya çok geçmiş olsun..Geçmişi okudum,listeyi tazeledim derken yeni yazabiliyorum meraklarınıza...
3 gündür gitmediğimiz prof sormadığımız akıl kalmadı.1,5 ay içinde 2.ameliyat fikri bizi çok germişti.Helede diğer proflardan en az5-6 ay bekleyin cümlesini duyduktan sonra zorla gittik dün hastaneye yatış için.Doktorumuz ameliyatta olduğu için sabah 9dan akşam 6ya kadar bekledik hastanede.Beklediğimize değdi ama.Kafamızdaki bütün soru işaretlerini sorduk.15 Temmuz'da amerikaya gidecekmiş dr.Gitmeden ameliyat edeyim ben gelinceye kadar ilaç tedavisine başlansın diye acele etmiş.İstiyorsanız kasımda döndükten sonra da olabilir ameliyat dedi.Acil bi durum yokmuş.Sadece hormonun yüksek olması yorgunluk,halsizlik gibi yorar seni dedi.Bi sıkıntı yaratmazmış beklememiz.Bizde valizimizle geri döndük.Zaten alelacele olması bizi çok yıpratmıştı.Derin bi nefes aldık.Akşamda rahatlamanın verdiği mutlulukla ufak bi kutlama yaptık ailece.Gelemedim aranıza:26:
Sandaletim ayağımın üstünde su toplaması yaptı ayakta durmaktan.Ökçem ve tabanlarım iğne gibi batıyor yorgunluktan.Belden aşağımı hissetmiyorum hala daha.Çok aşırı yoruldum.İnanırsanız daha kahvaltı etmedim,tostla geçiştiriyorum.İlaç alacağım sonrada.Çok ama çok ağrım var.Çok hafifim ama.Binlerce şükür olsunki huzura döndük.2.ameliyatı zaten bekliyorlarmış drlar.Bizim için sürpriz olmuş yani.Normal bişeymiş bu.Sıkıntı olduğundan değilmiş.Kafamız rahat olunca hazırlıklar daha kolay olacak inşallah.
Bizde durumlar böyle.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Merak etmiş,sormuş,dualar etmişsiniz.Allah hepinizden bin kere razı olsun
aminnn hepimize inşallah..CanıımmmÖzledim kız seniii.Listeler paylaşılmış,eşyalar konuşulmuş.Epey kaynatmışsınız kızlarla
Allahım herkese güle güle kullandırtsın inşallahhh
Hoşgeldin taze hamiş ve minişi
hoşgeldin nazlı. yedi haftalık evris var gelir birazdan...Şöyle bi baktım da sanırım en küçük biziz aranızda
Sağol canım.Eşim 1,5 ay önce beyin ameliyatı oldu.Çabuk toparlandı,herşey yolunda derken ptesi tekrar acil ameliyat dediler.3 gündür anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.Çok şükür acillik bi durum yokmuş.2.ameliyatı kasıma ertelendi.İnşallah o zamana kadarda olumlu sonuç alırız ve gerek kalmaz.Kuzum Cooookk Büyük Geçmiş Olsun Allah yardımcın olsun Ben tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla büyük bir yükkalkmış üzerinden çok sevindim
Bi küçüğünüz daha var.İlk sayfadaki listemiz güncel canım.Şöyle bi baktım da sanırım en küçük biziz aranızda
Hemde ne rahatlama Özlemcim ya.çok şükür canım ya çok geçmiş olsun..
doktorlar anlatmamış desene. normal yani beklenen bir ameliyatmış..
neyse canım iyisiniz herşey yolunda ya..
Allah sizden de razı olsun abimiz iyi olsun sen de iyi ol..
fiziksel yorgunluk geçer elbet canım psikolojik olarak rahatlamışsın ya...
aminnn hepimize inşallah..
sensiz tadı yok be kuzum ben de özledim seni valla.. hiçbir şey almadım bak sen yoksun diye.
hoşgeldin nazlı. yedi haftalık evris var gelir birazdan...
Sağol canım.Eşim 1,5 ay önce beyin ameliyatı oldu.Çabuk toparlandı,herşey yolunda derken ptesi tekrar acil ameliyat dediler.3 gündür anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.Çok şükür acillik bi durum yokmuş.2.ameliyatı kasıma ertelendi.İnşallah o zamana kadarda olumlu sonuç alırız ve gerek kalmaz.
Bi küçüğünüz daha var.İlk sayfadaki listemiz güncel canım.
Hemde ne rahatlama Özlemcim ya.Mutluluktan ne ayak ne baş ağrıları unuttum hopladım zıpladım dün.E tabi bugün fırtladı ağrılar
Sağol canım.Eşim 1,5 ay önce beyin ameliyatı oldu.Çabuk toparlandı,herşey yolunda derken ptesi tekrar acil ameliyat dediler.3 gündür anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.Çok şükür acillik bi durum yokmuş.2.ameliyatı kasıma ertelendi.İnşallah o zamana kadarda olumlu sonuç alırız ve gerek kalmaz.
Bi küçüğünüz daha var.İlk sayfadaki listemiz güncel canım.
Hemde ne rahatlama Özlemcim ya.Mutluluktan ne ayak ne baş ağrıları unuttum hopladım zıpladım dün.E tabi bugün fırtladı ağrılar
aminnn hepimize inşallah..
sensiz tadı yok be kuzum ben de özledim seni valla.. hiçbir şey almadım bak sen yoksun diye.
hoşgeldin nazlı. yedi haftalık evris var gelir birazdan...
Canımsın.Benimde dün akşamdan beri aklımdasınız.Gelemedim bi türlü.
Bizim de bebek şekerlerimiz geldi İstanbul'dan.İskeleti daha doğrusuSüslemesini ellerimle yapacağım kuzuma.Eki Görüntüle 748375
Nasıl pisikletimiz :))
Ben de varım küçükler arasında:))))) Mini mini bebişler...
Ayşeciğim tekrar geçmiş olsun canım...
Aman da aman en minnağımız da gelmiş annişinin göbüşündeBen de varım küçükler arasında:))))) Mini mini bebişler...
Ayşeciğim tekrar geçmiş olsun canım...
waaoooooowwwww ! Süper ne içinki bu ben pek bilmiyorum böle şeyleri :26: banada öğretin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evetttttttt yaşasınbitane bana yakın varrrrrrrr olleyy
Canımsın.Benimde dün akşamdan beri aklımdasınız.Gelemedim bi türlü.
Bizim de bebek şekerlerimiz geldi İstanbul'dan.İskeleti daha doğrusuSüslemesini ellerimle yapacağım kuzuma.Eki Görüntüle 748375
Nasıl pisikletimiz :))
canın sağolsun kuzum iyi olun da siz..
oy oy pisikletinizi yerim ben sizin.. çok şeker ya..
Bebek şekerimiz teyzesi.Fırıldağımın şekeri.Babasıyla özel bi anlamı var bisikletin bizim için :) Puset alacaktık ama bisiklet daha yakın geldi.Daha tüllerle,güllerle,şekerlerle süsleyeceğiz inşallah.
50 tanesini de kuzumuzun çekmecesinin birine sıraladık.Harika görünüyorlar 50 tane bisiklet
ee nolcak sonra onlar gelenleremi dağıtılacak yani onun için mi yapılıyor :26:
Bende şimdi internetten kapı süslerine baktımm süperrr şeyler varrrrr heves ettimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hakikaten epey fark varmış canım ya. sitenin adını bir ara atarsan canım ben kocişe de göstereyim..benim eşim meraklı böyle şeyler yapmaya. kapı süsü yapalım diyor. ne ara yetiştireceksek :)Bunun süslenmişine 3,5-4,5 arası fiyat istediler.Eminönü'nden 1tlye aldık biz.Daha doğrusu sevdiğimiz bi teyzesi netten gösterdi resimleri bizde seçtik,kargoladı bize.Sende düşünürsen evde süslemeyi sitenin adını vereyim sipariş verilebiliyordur sanırım.:26:
Arkadaşlar herşey yolunda çok şükür haftaya kontrolüm var
Naz canım tebrik ederim seni de 9 ayı sağlıkla sıhattle tamamlamak dileğiyle...
Cadiozy çok şekersin şimdi gelir yazına çok güldüm:))))
Arkadaşlar herşey yolunda çok şükür haftaya kontrolüm var
Naz canım tebrik ederim seni de 9 ayı sağlıkla sıhattle tamamlamak dileğiyle...
Cadiozy çok şekersin şimdi gelir yazına çok güldüm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?