Bol bebiş topiği

Ayşem nasılsın? eşin nasıl oldu? herşey yolundadır inşallah..Çok merak ettik sizi..
Canıımmm Özledim kız seniii.Listeler paylaşılmış,eşyalar konuşulmuş.Epey kaynatmışsınız kızlarla
Allahım herkese güle güle kullandırtsın inşallahhh

Gunaydın kızlarr Biz Geldikkkkkkkkkkkkk
Hoşgeldin taze hamiş ve minişi

çok şükür canım ya çok geçmiş olsun..
doktorlar anlatmamış desene. normal yani beklenen bir ameliyatmış..
neyse canım iyisiniz herşey yolunda ya..
Allah sizden de razı olsun abimiz iyi olsun sen de iyi ol..
fiziksel yorgunluk geçer elbet canım psikolojik olarak rahatlamışsın ya...

aminnn hepimize inşallah..
sensiz tadı yok be kuzum ben de özledim seni valla.. hiçbir şey almadım bak sen yoksun diye.
Şöyle bi baktım da sanırım en küçük biziz aranızda
hoşgeldin nazlı. yedi haftalık evris var gelir birazdan...

Kuzum Cooookk Büyük Geçmiş Olsun Allah yardımcın olsun Ben tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla büyük bir yükkalkmış üzerinden çok sevindim
Sağol canım.Eşim 1,5 ay önce beyin ameliyatı oldu.Çabuk toparlandı,herşey yolunda derken ptesi tekrar acil ameliyat dediler.3 gündür anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelmişti.Çok şükür acillik bi durum yokmuş.2.ameliyatı kasıma ertelendi.İnşallah o zamana kadarda olumlu sonuç alırız ve gerek kalmaz.

Şöyle bi baktım da sanırım en küçük biziz aranızda
Bi küçüğünüz daha var.İlk sayfadaki listemiz güncel canım.

Hemde ne rahatlama Özlemcim ya. Mutluluktan ne ayak ne baş ağrıları unuttum hopladım zıpladım dün.E tabi bugün fırtladı ağrılar

sensiz tadı yok be kuzum ben de özledim seni valla.. hiçbir şey almadım bak sen yoksun diye.

Hoşbulduk teşekkür ederim . sizin bebeklere bakıp iç çekiyorum şuan Benimkide bu kadar olacakmı bi gün yaffffff

Çok Geçmiş Olsun Canım Allah Kurtarsın Saglıkla gelsin beebgin şans getirsin size inş.

ağrı kesicin var dimi bu sefer yanında? inşallah keser ağrını canım..
Çok şükür atlattınız ya inşallah kasımda da gerek kalmaz ameliyata. enişte iyi olur kızı ona şifa olur inşallah.

Canımsın.Benimde dün akşamdan beri aklımdasınız.Gelemedim bi türlü.
Bizim de bebek şekerlerimiz geldi İstanbul'dan.İskeleti daha doğrusu Süslemesini ellerimle yapacağım kuzuma.
Nasıl pisikletimiz :))

Ben de varım küçükler arasında:))))) Mini mini bebişler...

Ayşeciğim tekrar geçmiş olsun canım...

waaoooooowwwww ! Süper ne içinki bu ben pek bilmiyorum böle şeyleri :26: banada öğretin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben de varım küçükler arasında:))))) Mini mini bebişler...

Ayşeciğim tekrar geçmiş olsun canım...

evetttttttt yaşasın bitane bana yakın varrrrrrrr olleyy

waaoooooowwwww ! Süper ne içinki bu ben pek bilmiyorum böle şeyleri :26: banada öğretin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evetttttttt yaşasın bitane bana yakın varrrrrrrr olleyy

Bebek şekerimiz teyzesi.Fırıldağımın şekeri.Babasıyla özel bi anlamı var bisikletin bizim için :) Puset alacaktık ama bisiklet daha yakın geldi.Daha tüllerle,güllerle,şekerlerle süsleyeceğiz inşallah.
50 tanesini de kuzumuzun çekmecesinin birine sıraladık.Harika görünüyorlar 50 tane bisiklet

canın sağolsun kuzum iyi olun da siz..
oy oy pisikletinizi yerim ben sizin.. çok şeker ya..

Son düzenleme:
canın sağolsun kuzum iyi olun da siz..
oy oy pisikletinizi yerim ben sizin.. çok şeker ya..

Bunun süslenmişine 3,5-4,5 arası fiyat istediler.Eminönü'nden 1tlye aldık biz.Daha doğrusu sevdiğimiz bi teyzesi netten gösterdi resimleri bizde seçtik,kargoladı bize.Sende düşünürsen evde süslemeyi sitenin adını vereyim sipariş verilebiliyordur sanırım.:26:

Arkadaşlar herşey yolunda çok şükür haftaya kontrolüm var
Naz canım tebrik ederim seni de 9 ayı sağlıkla sıhattle tamamlamak dileğiyle...
Cadiozy çok şekersin şimdi gelir yazına çok güldüm:))))

ee nolcak sonra onlar gelenleremi dağıtılacak yani onun için mi yapılıyor :26:

Bende şimdi internetten kapı süslerine baktımm süperrr şeyler varrrrr heves ettimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ee nolcak sonra onlar gelenleremi dağıtılacak yani onun için mi yapılıyor :26:

Bende şimdi internetten kapı süslerine baktımm süperrr şeyler varrrrr heves ettimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evet.Hastanede değilde evimize gelip kızımızı görenlere ufak bi anı olacak.Her gelene verirsek 200-300 falan olması lazım sayının.Yakınlar,akrabalar,eş-dost falan.Anının kıymetini bilecek olanlara anlayacağın

hakikaten epey fark varmış canım ya. sitenin adını bir ara atarsan canım ben kocişe de göstereyim..benim eşim meraklı böyle şeyler yapmaya. kapı süsü yapalım diyor. ne ara yetiştireceksek :)

ama bildim canımcım geldin
hissettim işte.. çünkü Ayşe geldi bugün.. hepimiz merak ettik..

1 grlık bebeklerinizi yesinler sizin
Allahım sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşalllahhh
Bende bu haftalarda acaba 28-30ları görecekmiyim diyordum.Az önce naz da söylüyor aynı şeyi Demekki bir hamiş klasiği bu sözler

Ayşe çok farklı ve nostaljik geldi bana değişik ve güzel... Sepetine şeker koyacaksın herhalde çok hoş... Kendine kızına hatıra ayırmayı unutma hepsini çıkarma ortaya öyle... Tecrübe konuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…