- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.641
1 grlık bebeklerinizi yesinler sizin
Allahım sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşalllahhh
Bende bu haftalarda acaba 28-30ları görecekmiyim diyordum.Az önce naz da söylüyor aynı şeyiDemekki bir hamiş klasiği bu sözler
hakikaten epey fark varmış canım ya. sitenin adını bir ara atarsan canım ben kocişe de göstereyim..benim eşim meraklı böyle şeyler yapmaya. kapı süsü yapalım diyor. ne ara yetiştireceksek :)
ama bildim canımcım geldin
hissettim işte.. çünkü Ayşe geldi bugün.. hepimiz merak ettik..
Arkadaşlar herşey yolunda çok şükür haftaya kontrolüm var
Naz canım tebrik ederim seni de 9 ayı sağlıkla sıhattle tamamlamak dileğiyle...
Cadiozy çok şekersin şimdi gelir yazına çok güldüm:))))
Evet.Hastanede değilde evimize gelip kızımızı görenlere ufak bi anı olacak.Her gelene verirsek 200-300 falan olması lazım sayının.Yakınlar,akrabalar,eş-dost falan.Anının kıymetini bilecek olanlara anlayacağın
1 grlık bebeklerinizi yesinler sizin
Allahım sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşalllahhh
Bende bu haftalarda acaba 28-30ları görecekmiyim diyordum.Az önce naz da söylüyor aynı şeyiDemekki bir hamiş klasiği bu sözler
5-6 hatta 10 ayırırım ben sanırım.Diğer çocuklarıma daAyşe çok farklı ve nostaljik geldi bana değişik ve güzel... Sepetine şeker koyacaksın herhalde çok hoş... Kendine kızına hatıra ayırmayı unutma hepsini çıkarma ortaya öyle... Tecrübe konuştu...
İsimlerimiz aynı olacak bizim.Ana kız beraber olacağızinşşş Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızmı olacakk ay kıyamammmm ismi ne olacak varmı aklınızda bişe Alllah bagışlasın cok sevndimBurdada bebegin ve annenin kırkı çıkınca mevlut yapıyorlar o mevlutte dagıtılıyor sanırım :26:
miinacık bizim bebeklerimiz teyzesi sizinkiler kadar olacaklar ben cinsiyetini cok merak ediom kaçıncı haftada belli oluyorki :26::26:
Yetişir yetişiiiirr.Bi akşam oturursunuz.Şunu buraya dikelim,buraya şunu yapıştıralım derken bi bakmışsın bitmiş.En zoru süsleri seçmek dükkandan.Saatlerce gezdim ben.Şu fırfır olurmu,bu ördekmi şu çiçekmi daha hoş durur falan.Ana hatlarını yaparsın tamamlandıkça süsleri dükkanda ben burdayım,lazım olan aradığın süs benim diye bağırır zatenOlmayınca kızacaksın.Göbüşünden eğilemeyince evde masa-sandalye dolaşacaksın nerde rahat ederim diye Fikir verecek birileri,kafanı karıştıracak yada daha güzel olacak.Olmayınca sökeceksin Ama olacak.Gönlüne göre,zevkine göre,emeğine en önemlisi sevgine göre...
Çok güzel anılar bunlar.Heyecanı hiç unutulmayacak şeyler.Denemekten zarar gelmezki.Sorarsan bende yardımcı olurum fikir veririm.Neyi nasıl yapabilirsin diye.
5-6 hatta 10 ayırırım ben sanırım.Diğer çocuklarıma daManyak kadın.Birini doğurdunda diğerleri kaldı sanki
İsimlerimiz aynı olacak bizim.Ana kız beraber olacağız
Mevlütte dağıtan da var,gelene veren de.Ben doğumdan itibaren dağıtırım sevdiklerime.Mevlüt de zaten ikramlar olur diye düşünüyorum.
Kızlar erken gösteriyorlar ama ben 20.haftaya kadar kesinleştiremedim.13-14te belli olabiliyor bazen.Rabbim gönlünüze göre versin sizede.
Tazecik annemiz gelmiiş.Geçmiş okuyor belliki
HASTANE ÇANTASI
anne için olanları koy.
bebek için:zıbın takımı,( 2takım iç dış zıbın bir tane diğer setlerden alacağım)ve çorap
penye ve peluş battaniye
bebek bezi
ıslak mendil, pamuk
biberon ve emzik ( Ayşe mama da götürelim demişti milupa mama da eklenebilir)
ağız silme bezleri..
selam kızlarrrrrr
nasılsınız bakalımmmm
bu sabah annem memlekete geri döndü.
artık çok iyiyim hamd olsun. sen gidebilirsin dedim.sonuçta Ramazan geliyor. onun da işleri güçleri vardı.
sağolsun çok yardımcı oldu bana...
evimin erkekleri halen uyyolar
3 erkek maşallah ya
en minik paşamı güneşlendiriyorum şu angüneşte uyyor
abisi Kenan paşa da benim yatagımda sere serpe yatıyor
en büyüğümüz babamız da kenan ın yatagıda yatıyor.
herbirimiz ayrı köşelere dağılmışız
hamd olsu herşey yolunda gidiyor.
bebişim hızla büyüyor ve abimizde kıskançlık yok hiç
çok yardım ediyor bana.
temiz bez veriyor, kirliyi atıyor, kıyafetlerini getirip götürüyor ve daha nelerhamd olsun Rabbime.
tek sıkıntım var (aman tek sıkıntım da bu olsun) göğüslerim fena şiştiler.
sabaha kadar yatak yorgan kalmamış yine. heryer sırılsıklam.
bebişim az daha büyüse de daha fazla emebilse.
üzülüyorum böyle akıp gittikçe
sizlerde ne var ne yok bakalım??
geçmişi çok cevaplayamadım kusura bakmayın. ama artık eski enercimle aranıza dönüyorummm
çok özledim sizleri kuzum yaaa
ameliyat durumunun çok ciddi olmadıgına sevidim
ohh hamd olsn içim rahatladı.
selam özimmm naber kuzucan
listelerini begendim
bir ara hastane çantası hakkında görüşelim.
ben neleri kullandım neleri geri getirdim ve neler eksikmiş detaylı görüşürüz...
yardımım olur belki
selam kızlarrrrrr
nasılsınız bakalımmmm
bu sabah annem memlekete geri döndü.
artık çok iyiyim hamd olsun. sen gidebilirsin dedim.sonuçta Ramazan geliyor. onun da işleri güçleri vardı.
sağolsun çok yardımcı oldu bana...
evimin erkekleri halen uyyolar
3 erkek maşallah ya
en minik paşamı güneşlendiriyorum şu angüneşte uyyor
abisi Kenan paşa da benim yatagımda sere serpe yatıyor
en büyüğümüz babamız da kenan ın yatagıda yatıyor.
herbirimiz ayrı köşelere dağılmışız
hamd olsu herşey yolunda gidiyor.
bebişim hızla büyüyor ve abimizde kıskançlık yok hiç
çok yardım ediyor bana.
temiz bez veriyor, kirliyi atıyor, kıyafetlerini getirip götürüyor ve daha nelerhamd olsun Rabbime.
tek sıkıntım var (aman tek sıkıntım da bu olsun) göğüslerim fena şiştiler.
sabaha kadar yatak yorgan kalmamış yine. heryer sırılsıklam.
bebişim az daha büyüse de daha fazla emebilse.
üzülüyorum böyle akıp gittikçe
sizlerde ne var ne yok bakalım??
geçmişi çok cevaplayamadım kusura bakmayın. ama artık eski enercimle aranıza dönüyorummm
Herkesin gönlünde vardır ağır basan bi cinsiyet.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Gerisi boş.Cinsiyet ayırmıom sağlıklı sıhatlı akıllı olsun eli ayagı düzgün olsun tabi ama Allah bilio içimde hep bi aslan var yaw
Anaaam.Kız listeyi tekli sayılara düşürdüm derken bi de bu mu çıktıtubişim bak bu butikbebede. fiyat olarak daha uygun ama kullanışlı olur mu? bir de otururken destek için de kullanılmaz herhalde.
Babyjem daha mantıklı dimi?
Eki Görüntüle 748400
Eki Görüntüle 748401
Anaaam.Kız listeyi tekli sayılara düşürdüm derken bi de bu mu çıktıHadi sen araştır da bende alıvereyim Hazıra konayım bu konuda
Ayşem ben de emzirme minderi almayı düşünmemiştim ama tubiş rahat oluyor dedi..hem bebek oturmaya başladığı dönemlerde destek için iyi olur dedim. kardeşimi oturma aşamasında çok uçuşlar yaptırdımçocuğun önünde otururken her tarafı yastık iki dakka tv ye bak çocuk yerlerde çok şükür gözleri kaymadı da.. hep tecrübe bunlar...kendi çocuğumu iyi desteklemem lazım otururken yere çakılmasın..
ben araştırıyorum kuzum. değişik tipleri var. ama ben alttakini beğendim. tabi tecrübe de onaylarsa onu almayı düşünüyorum. 40 tl filan fiyatı.. diğeri 28 tl ama işte destek amaçlı olmaz o sonradan..
Bende burda mağazalara bakıyım bari:44: Madem bu kadar işe yarıyor bu yastık alalım.
Benim liste kuşa döndü çok şükür.
Perde
Cibinlik
Yatak
Mama
Islak mendil
Veee tabiki emzik askısı
Dolapların içinin örtüsü,benim nevresim takımım,örgüleri ve nevresimlerini de annanne getirecek,babaanne de örgülerini tamamlıyor.Çok şükür pek bişey kalmadı.
süper kuzum sen bitirmişsin...
şu emzik askısı benim listede de kabak gibi duruyor..bir de kendim için alınacaklar var...emzirme atleti ve sutyeni birer tane aldım. birkaç tane daha almak lazım. sen kaç tane aldın onları?
işte birkaç resim. aslında insan kendisi de yapabilir bu yastığı..
birkaç mağazada çok pahalı geldi bana canım o yüzden netten alayım dedim.
sen de bak bakalım canım ne kadar fiyatlar...
Ben civilde falan gördüm o yastığı fiyat sormadım.Alan varmı,kullanışlımıymış dedim.Fikir veremediler.Bakayım şu yorgunluğu bi atayımda.
Aklıma benimde gelmedi değil yapmakMakinayı bilsem dikerim de annemlere de yük olmak istemiyorum :26:
Belli de olmaz bana.Elimde de deneyebilirim.Nasıl olsa dış dünyaya açılmayacağız emzirirken
Unutmuşum cevaplamayı kuzum.Ben 1 tane emzirme body aldım daha.Onu da denemedim bile.Ramazandan sonra göğüslerim net boyutuna ulaşsın da ona göre alacağım sütyenleri.2 alsam yeter diye düşünüyorum.Bilmiyorum belki 3 de olur.Ama atletin sütyenden daha çok işe yaradığını duydum.Atletin göğüs kısmı bady gibi dar olunca tutuyormuş.Göğüs pedi de kullanacağın için çok rahat olur sütyene gerek kalmaz dediler.2 daha alırım atlet.Çıtçıtlı alıyorum ben.Belim falan açılmasın o koşturmada alışkınız zaten yıllardır zıbın giymeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?