- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.661
Canıım inşaallah en kısa zamanda Ramazan ayının hürmetineee Rabbim seni ve bütün bekleyenleri sevindirsin...yok canım yaa..sizlerin güzel heyecan ve telaşlarınızı okuyorum..rabbim banada nasip eder mi birgün diye düşündüm..doktoru herşeyi bıraktım..ramazandan önce evimi temizledim onunla uğraştım..sonrada mukabeleye başlayacağız..yavrum da bana sürpriz yapar inşallah..
Hadi hayırlı olsun.Bende bakınayım azıcık minder çeşitlerineemzirme minderini aldım kızlar. bursadan satıyormuş. 39 tl.
yarın elinizde olur dedi bakalım gelecek mi...
Eki Görüntüle 748505
çok iyi canımcım herşey normal yani. çok şükür geçmiş olsun..
benim arkadaş da öyle meyveyi fazla yiyince çok kilo almış. doktor meyveyi azalttırmış..
meyvenin fazlası da kilo aldırıyor..incir ve üzümde şeker çokmuş.. ben bu ikisini duymuştum ..
salatalık kemirmeye devam...
Hadi hayırlı olsun.Bende bakınayım azıcık minder çeşitlerine
:)) Salatalık da midemde ekşime yapıyor çok yiyince
Kaç kg aldın Özlemcim sen?
Kızlar bişi sorucam benim canım cok nescafe istiyo içsem bişi olurmuki ? :26::26:
tşk ederim Ayşem. bak araştır değişik tiplerde olanlar da var. hangisi işine gelirse....
canım en son 6 kg almıştım toplamda. haftaya cmt doktora gidince belli olacak. evde de tartılıyorum ama bizim kantar şaşıyor sanki.
bozuk herhalde. hiç tutmuyor. geçen doktorda 1 kilo almışım çıktı evdekine bakınca 2 kilodan fazla...ben de anlamadım ama bu ay daha fazla alacam galiba.. en az 2 kg diyorum..
Hmm.Benim işyerimdeki ve hastanedeki tartı aynı.Dijital ikisi de.Gramı bile tutuyor bazen.Haftada 350 gr alman gerek demişti dr geçen hafta.Acaba kaç oldumKorkuyorum gidip tartılmaya.Hızlı kilo almak kolestrol habercisiymiş.İnşallah bişey olmaz.8 kg almıştım.2+2 daha alırsam 12 ile tamamlayacağım o da çok fazla sayılmaz:44: 15e kadar normal diyorlar çünkü.
Kızlar bişi sorucam benim canım cok nescafe istiyo içsem bişi olurmuki ? :26::26:
Yok kız katı yağ olarak saf tereyağı var sadece evimizde.Onu da kahvaltı da seviyorum.Tuzsuz ev yapımı.Yemeklerde hep saf zeytinyağı çok çok az da ayçiçek kullanıyorum.Zaten kabızlık sorunuma zeytinyağı iyi geliyor varsa yoksa o benim içinkesinlikle canım. bizim burda kızlar 20 kilo almışlar hepten.. şimdi ikisi de eski kilolarındalar. boşver kuzum normal gidiyorsun sen. tahlilerde de sorun yok. bebişin de normal kilosunda..sıkıntı yapma kendine..sen yemeklerini yağlı da yapmıyorsun katı yağ sanmıyorum kullandığını..
hayırlısı ile kurtulalım inşallah hepsi normale dönecek..
Canımcım kahve türü şeylere elveda demelisin artık.Ben hiç içmedim 7 aydır.İçmeni de tavsiye etmem.Hani belki nefsini köreltmek için 3-5 yudum olabilir ama özellikle 3ü bi arada tarzı hazırlardan içme.Bebekte kalp ritim bozukluğu yapabiliyormuş,ben korkumdan içemedimKızlar bişi sorucam benim canım cok nescafe istiyo içsem bişi olurmuki ? :26::26:
ben hiç içmedim canım kafein zararlı diyorlar. şu haftaya kadar bir kere yarım bardak içtim o da öyle uykum gelmişti o yüzden dayanamadım artık.. çok canın istediyse azıcık iç istersen...
Yok kız katı yağ olarak saf tereyağı var sadece evimizde.Onu da kahvaltı da seviyorum.Tuzsuz ev yapımı.Yemeklerde hep saf zeytinyağı çok çok az da ayçiçek kullanıyorum.Zaten kabızlık sorunuma zeytinyağı iyi geliyor varsa yoksa o benim için
Normale dönmek sıkıntısı yok bende.Zor da kilo verenlerdenim aslında ama korkum başka sıkıntılar doğurmasın fazla kilo almam.
:18:
Canımcım kahve türü şeylere elveda demelisin artık.Ben hiç içmedim 7 aydır.İçmeni de tavsiye etmem.Hani belki nefsini köreltmek için 3-5 yudum olabilir ama özellikle 3ü bi arada tarzı hazırlardan içme.Bebekte kalp ritim bozukluğu yapabiliyormuş,ben korkumdan içemedimSabır doğurunca doya doya içeceğiz demli çayımızı da kahvelerimizi de
Kokusu geliyooo burnumaaaa
Kız cadiozyy..Bu yastıkların 13 tlye olanları da var.Onlar işe yaramazmı acep?İlla markamı olacak kızz:44::44::44:
yok kuzum yarar elbet. yakından görme şansın varsa incele bak..
mağazada daha fazlaydı bu yastık. ben ondan alayım dedim..
markanın ne önemi var işe yarasın yeter..
Acaba boyutlarımı farklı dedim ama hiçbir üründe de ebat yazmıyorki:44:
14,90a da var 100tlye de.Neyse bakayım biraz daha.Senin aldığın gibi yuvarlaklar daha çok kullanışlıymış öyle yazmış yorumlara herkes.:44::44::44:
Ama .aişem doktor dedi ıkın diye Aile hekimi yaniii.Hayırlı olsun canım.Hemen ekliyorum seni ve kuzunu listemize..
İnnnşallah son batındır.Bir daha da gelmez batasıca
Hoşgeldin canım.
Ikınmak yasakSakın ıkınma.İshal yapıcı bişeyler ye.Katı yemeklerden uzak dur ama sakın ıkınma.Akıntı çok fazla değilse normal.Druna sor gittiğinde.Sıkıntı etme akıntını.Ama ıkınmaktan kaçın.
Elhamdülillah herşey yolundaymışşş inşaallah 2.ameliyatta gayet rahat geçer mutluluğunu paylaşırsın tatlım...Geçmişi okudum,listeyi tazeledim derken yeni yazabiliyorum meraklarınıza...
3 gündür gitmediğimiz prof sormadığımız akıl kalmadı.1,5 ay içinde 2.ameliyat fikri bizi çok germişti.Helede diğer proflardan en az5-6 ay bekleyin cümlesini duyduktan sonra zorla gittik dün hastaneye yatış için.Doktorumuz ameliyatta olduğu için sabah 9dan akşam 6ya kadar bekledik hastanede.Beklediğimize değdi ama.Kafamızdaki bütün soru işaretlerini sorduk.15 Temmuz'da amerikaya gidecekmiş dr.Gitmeden ameliyat edeyim ben gelinceye kadar ilaç tedavisine başlansın diye acele etmiş.İstiyorsanız kasımda döndükten sonra da olabilir ameliyat dedi.Acil bi durum yokmuş.Sadece hormonun yüksek olması yorgunluk,halsizlik gibi yorar seni dedi.Bi sıkıntı yaratmazmış beklememiz.Bizde valizimizle geri döndük.Zaten alelacele olması bizi çok yıpratmıştı.Derin bi nefes aldık.Akşamda rahatlamanın verdiği mutlulukla ufak bi kutlama yaptık ailece.Gelemedim aranıza:26:
Sandaletim ayağımın üstünde su toplaması yaptı ayakta durmaktan.Ökçem ve tabanlarım iğne gibi batıyor yorgunluktan.Belden aşağımı hissetmiyorum hala daha.Çok aşırı yoruldum.İnanırsanız daha kahvaltı etmedim,tostla geçiştiriyorum.İlaç alacağım sonrada.Çok ama çok ağrım var.Çok hafifim ama.Binlerce şükür olsunki huzura döndük.2.ameliyatı zaten bekliyorlarmış drlar.Bizim için sürpriz olmuş yani.Normal bişeymiş bu.Sıkıntı olduğundan değilmiş.Kafamız rahat olunca hazırlıklar daha kolay olacak inşallah.
Bizde durumlar böyle.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Merak etmiş,sormuş,dualar etmişsiniz.Allah hepinizden bin kere razı olsun
Canımsın.Benimde dün akşamdan beri aklımdasınız.Gelemedim bi türlü.
Bizim de bebek şekerlerimiz geldi İstanbul'dan.İskeleti daha doğrusuSüslemesini ellerimle yapacağım kuzuma.Eki Görüntüle 748375
Nasıl pisikletimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?