Bol bebiş topiği

Canıım inşaallah en kısa zamanda Ramazan ayının hürmetineee Rabbim seni ve bütün bekleyenleri sevindirsin...

Bu arada ben hormon tahlilleri yaptırdım dün.Hastanede beklerken aklıma geldi.Endokronoloji bölümüne gittim,dr a hızlı kilo aldığımı söyledim.Tahlilleri de öğleden sonra aldım.Çok şükür herşey normal çıktı.Çok meyve yemekten olabilir dedi dr.Meyveyi günde 1 porsiyona düşürdüm.Onda da az şekerli olanları yemem lazımmış.

çok iyi canımcım herşey normal yani. çok şükür geçmiş olsun..
benim arkadaş da öyle meyveyi fazla yiyince çok kilo almış. doktor meyveyi azalttırmış..
meyvenin fazlası da kilo aldırıyor..incir ve üzümde şeker çokmuş.. ben bu ikisini duymuştum ..
salatalık kemirmeye devam...

Son düzenleme:
emzirme minderini aldım kızlar. bursadan satıyormuş. 39 tl.
yarın elinizde olur dedi bakalım gelecek mi...

Eki Görüntüle 748505
Hadi hayırlı olsun.Bende bakınayım azıcık minder çeşitlerine

:)) Salatalık da midemde ekşime yapıyor çok yiyince
Kaç kg aldın Özlemcim sen?

Hadi hayırlı olsun.Bende bakınayım azıcık minder çeşitlerine

:)) Salatalık da midemde ekşime yapıyor çok yiyince
Kaç kg aldın Özlemcim sen?

tşk ederim Ayşem. bak araştır değişik tiplerde olanlar da var. hangisi işine gelirse....
canım en son 6 kg almıştım toplamda. haftaya cmt doktora gidince belli olacak. evde de tartılıyorum ama bizim kantar şaşıyor sanki.
bozuk herhalde. hiç tutmuyor. geçen doktorda 1 kilo almışım çıktı evdekine bakınca 2 kilodan fazla...ben de anlamadım ama bu ay daha fazla alacam galiba.. en az 2 kg diyorum..biraz abarttım bu ara..

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorucam benim canım cok nescafe istiyo içsem bişi olurmuki ? :26::26:

Hmm.Benim işyerimdeki ve hastanedeki tartı aynı.Dijital ikisi de.Gramı bile tutuyor bazen.Haftada 350 gr alman gerek demişti dr geçen hafta.Acaba kaç oldum Korkuyorum gidip tartılmaya.Hızlı kilo almak kolestrol habercisiymiş.İnşallah bişey olmaz.8 kg almıştım.2+2 daha alırsam 12 ile tamamlayacağım o da çok fazla sayılmaz:44: 15e kadar normal diyorlar çünkü.

kesinlikle canım. bizim burda kızlar 20 kilo almışlar hepten.. şimdi ikisi de eski kilolarındalar. boşver kuzum normal gidiyorsun sen. tahlilerde de sorun yok. bebişin de normal kilosunda..sıkıntı yapma kendine..sen yemeklerini yağlı da yapmıyorsun katı yağ sanmıyorum kullandığını..
hayırlısı ile kurtulalım inşallah hepsi normale dönecek..

Kızlar bişi sorucam benim canım cok nescafe istiyo içsem bişi olurmuki ? :26::26:

ben hiç içmedim canım kafein zararlı diyorlar. şu haftaya kadar bir kere yarım bardak içtim o da öyle uykum gelmişti o yüzden dayanamadım artık.. çok canın istediyse azıcık iç istersen...

Yok kız katı yağ olarak saf tereyağı var sadece evimizde.Onu da kahvaltı da seviyorum.Tuzsuz ev yapımı.Yemeklerde hep saf zeytinyağı çok çok az da ayçiçek kullanıyorum.Zaten kabızlık sorunuma zeytinyağı iyi geliyor varsa yoksa o benim için
Normale dönmek sıkıntısı yok bende.Zor da kilo verenlerdenim aslında ama korkum başka sıkıntılar doğurmasın fazla kilo almam.
:18:
Canımcım kahve türü şeylere elveda demelisin artık.Ben hiç içmedim 7 aydır.İçmeni de tavsiye etmem.Hani belki nefsini köreltmek için 3-5 yudum olabilir ama özellikle 3ü bi arada tarzı hazırlardan içme.Bebekte kalp ritim bozukluğu yapabiliyormuş,ben korkumdan içemedim Sabır doğurunca doya doya içeceğiz demli çayımızı da kahvelerimizi de

canım benim gebelikte kolesterol zaten yükselirmiş.. normal dediler bana da benim de yüksek çıktı ki sen gayet sağlıklı besleniyorsun her öğünde de et yemediğine göre hiç korkma.gayet sağlıklı bir şekilde pırtlatacağız tubişin kulakları çınlasın..

aynen doğurduktan sonra uyumamak için bol bol içeceğiz zaten. benim oda arkadaşım kahvelerle ayakta duruyordu valla

Kız cadiozyy..Bu yastıkların 13 tlye olanları da var.Onlar işe yaramazmı acep?İlla markamı olacak kızz:44::44::44:

yok kuzum yarar elbet. yakından görme şansın varsa incele bak..
mağazada daha fazlaydı bu yastık. ben ondan alayım dedim..
markanın ne önemi var işe yarasın yeter..

yok kuzum yarar elbet. yakından görme şansın varsa incele bak..
mağazada daha fazlaydı bu yastık. ben ondan alayım dedim..
markanın ne önemi var işe yarasın yeter..

Acaba boyutlarımı farklı dedim ama hiçbir üründe de ebat yazmıyorki:44:
14,90a da var 100tlye de.Neyse bakayım biraz daha.Senin aldığın gibi yuvarlaklar daha çok kullanışlıymış öyle yazmış yorumlara herkes.:44::44::44:

tubiş de bu yarım simitler iyi demişti..
aynen ben de o yüzden çok kararsız kaldım. ebatları yazmıyor hiçbirinde. acaba biraz daha mı küçük onlar ya da daha mı tombik bazıları... ben çözemedim canım ya.

Ama .aişem doktor dedi ıkın diye Aile hekimi yaniii.
sağol uyardığın için..
Elhamdülillah herşey yolundaymışşş inşaallah 2.ameliyatta gayet rahat geçer mutluluğunu paylaşırsın tatlım...
İnş dinlenirsin bu geceeeeee :)

Ay çok şeker bişey buuuu maşaallah güle güle dağıt canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…