Bol bebiş topiği

Maşaallah canımmm ne güzell
Canım sevindim bişey çıkmamasına
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın

kuzum sesin çıkmadı bugün? iyi misin?

canım pompa almayı düşünmüyorum ben şimdilik. ihtiyaç olursa ilerde aldırırım arkadaş basit bir şey al dedi. hepsi bozuluyor dedi..

kuzum sesin çıkmadı bugün? iyi misin?

canım pompa almayı düşünmüyorum ben şimdilik. ihtiyaç olursa ilerde aldırırım arkadaş basit bir şey al dedi. hepsi bozuluyor dedi..

İyiym canım dışarı çıktım.
Dün 3 kez hareket etti
Maşaallah gece 2 de 2 dakika elim karnımda pıtpıt vurdu
Annesini şekeriii
Yeni ciciler aldım oğluma
Bi altüst takım yeni doğan.
2 tanede badi mavi renklerinde çok şekerler fırsatım olursa eklerim

:44::44::44: Bende öyle.Bu kadar fiyat farkı olması garip geldi :44::44::44::44:

Ikınmak hamileyken yapacağın en son şey.Aile hekimin bilmiyor sanırım.Kadın doğumcuna sorarsan da öyle diyecektir.Gaz yada kabızlığım var dediğin anda dr ilaç veriyor.Ikınmaman için.Bitkisel yollar en güzel çözüm ama.Özellikle aç karnına kayısı kurusu,zeytinyağı vb.
Teşekkür ederiz teyzesi.Darısı bütün isteyenlerin başına innnşallahhh

Sağol canım.Cadiozy gibi bende almadım pompa.İhtiyacın olmazsa kalır kenarda dediler.Genelde bebek emmeyi öğrenemediğinde yada göğsündeki yaradan ötürü bi süre pompa gerekebiliyormuş.Yada 2 ay sonra işe başlayacaksan sağıp eve bırakmak için.Ben araştırdım pompaları.Genelde otomatik olanı al diyorlar.Elle sağmak uzun süreli sağmalarda yorabiliyormuş.Ben senin yerinde olsam lazım olduğunda alırım.Ve tabiki philps avent derim..

Bebişim hiç kimse yokluğumuzu fark etmemiş bizimmm
Soran olmamışşş
Kız kim var kim yok demeye fırsatım olmadı 2 salak eleman yüzünden.Bugün birini vurmadan evime bi gideydim. Mutlu mutlu başladım güne.Sinirle bitircem onlar yüzünden.Sırtım falan kasıldı onların aptallıklarına cevap vermektenYoksa hepiniz aklımdasınız emin ol.Can arkadaşlarım benim

kızlar benim mesai bitti. çok öptüm sizleri..
iyi bakın kendinize ve kuzucuklarınıza...
Güle güle cadi teyzesiiiii.Kızım sana tepikler gönderiyor minik minik.Yoğurt yedi coştu fırıldağım

Paylaş tabi.Merak ederiz biz meraklı hatunlar
Aslında benimde kafam karışık.Hiç alt üst ayrı almadım ben.Hepsi takım.Farklı şeyler giymeyi pek sevmem.Hepsi takım olsun dedim.Ayrıca alt ve üst alsam mı ki:44::44::44::44::44::44::44:

Canım benim aldığımda takım ayrı değil.
Bende senin gibi ayrı ayrı giydirmeyi sevmem
Naz yapacak kimsem yok Aişem yaaaaa ne yapayim baktim kimsecikler adımı yazmamışşş

bugun sabah kalkinca normalde buyuk olan gobegim az kucuk geldi gozume. Geceleri sisiyor cok buyuk oluyor da bu kadar da azalmyordu sabaha kadar normal mi?

Benimde bazen öyle oluyor ama şişkinlikten olduğunu anlıyorum...
Bence önemli bişey değil. sabaha kadar gazın bitmiştirr

Uyardığın için çok sağol artık ıkınmayacağım Allah razı olsun.
Şunuda söyleyebilirim bidaha aile hakimine hiçbi derdimi şikayetimi anlatmayacağımmm
Bu ne aya adamı bebğinden eder bu doktor

Canlarim bendei son durum su gecen ay doktora gittim polikistik iver varmis. Progestsn verdi hemen hamile kaldim ama adet olunca dustu bebis. Bu ayda adetim gecikti 5 gun. Suzce hamis olabilirmiyim ne dersiz

biz iiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık teyzesi depreyondamı aa sana hiç yakışmıyooooo

Canim cok sevindim bende senin adina. Nasil hissediyorsub. Heyecan varmi heyecan. Minik bi kizinmi yoksa minik bi oglunmu olcak canim arkadasim. Rabbim saglicakla kucagina slmanizi nasip etsin. Hamileligini nasil gecirdin. Ayyy cok soru sordum. Epeydir konusmayinca

aaa demek düşük yaptın demekki sağlıklı değilmiş en azından hamile kalabiliosun çok şükür yine olur inş sen kendini motive et ama böle olmaz benim tatlımı tatlı bi kızım olucak inş nasıl sabırsızlanıyorum gün geçtikçe rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin

ayyyy teyzesi gurban. Minicik bi kiz yirim onu ben. Dwmek sende bi kiz annesi oluyorsun. Isim dusundunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…