- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.681
Maşaallah canımmm ne güzellselam kızlarrrrrr
nasılsınız bakalımmmm
bu sabah annem memlekete geri döndü.
artık çok iyiyim hamd olsun. sen gidebilirsin dedim.sonuçta Ramazan geliyor. onun da işleri güçleri vardı.
sağolsun çok yardımcı oldu bana...
evimin erkekleri halen uyyolar
3 erkek maşallah ya
en minik paşamı güneşlendiriyorum şu angüneşte uyyor
abisi Kenan paşa da benim yatagımda sere serpe yatıyor
en büyüğümüz babamız da kenan ın yatagıda yatıyor.
herbirimiz ayrı köşelere dağılmışız
hamd olsu herşey yolunda gidiyor.
bebişim hızla büyüyor ve abimizde kıskançlık yok hiç
çok yardım ediyor bana.
temiz bez veriyor, kirliyi atıyor, kıyafetlerini getirip götürüyor ve daha nelerhamd olsun Rabbime.
tek sıkıntım var (aman tek sıkıntım da bu olsun) göğüslerim fena şiştiler.
sabaha kadar yatak yorgan kalmamış yine. heryer sırılsıklam.
bebişim az daha büyüse de daha fazla emebilse.
üzülüyorum böyle akıp gittikçe
sizlerde ne var ne yok bakalım??
geçmişi çok cevaplayamadım kusura bakmayın. ama artık eski enercimle aranıza dönüyorummm
Canım sevindim bişey çıkmamasınaBu arada ben hormon tahlilleri yaptırdım dün.Hastanede beklerken aklıma geldi.Endokronoloji bölümüne gittim,dr a hızlı kilo aldığımı söyledim.Tahlilleri de öğleden sonra aldım.Çok şükür herşey normal çıktı.Çok meyve yemekten olabilir dedi dr.Meyveyi günde 1 porsiyona düşürdüm.Onda da az şekerli olanları yemem lazımmış.
kuzum sesin çıkmadı bugün? iyi misin?Ama .aişem doktor dedi ıkın diye Aile hekimi yaniii.
sağol uyardığın için..
Elhamdülillah herşey yolundaymışşş inşaallah 2.ameliyatta gayet rahat geçer mutluluğunu paylaşırsın tatlım...
İnş dinlenirsin bu geceeeeee :)
Ay çok şeker bişey buuuu maşaallah güle güle dağıt canımmm :)
kizlar selamlar,
Bugun disetlerim yine cok hassas balonlar olustu yine. Biyer duzelse digeri sisiyor Allahim yardim et.
Aysecim son duruma cok sevindim insallah her sey yoluna girmis simdilik canim benim.
Cadizoycim yastik cok guzel. Bir de kizlar gogus pompasi gerekli miymis ille? Sunlardan mi bahsediyorsunuz ne aldiniz sizler?
Philips AVENT SCF310/12 Manual Breast Pump with VIA Storage Cups: Amazon.co.uk: Baby
http://www.amazon.co.uk/dp/B007ZPFO6S/#productDetails
kuzum sesin çıkmadı bugün? iyi misin?
canım pompa almayı düşünmüyorum ben şimdilik. ihtiyaç olursa ilerde aldırırım arkadaş basit bir şey al dedi. hepsi bozuluyor dedi..
kızlar benim mesai bitti. çok öptüm sizleri..
iyi bakın kendinize ve kuzucuklarınıza...
:44::44::44: Bende öyle.Bu kadar fiyat farkı olması garip geldi :44::44::44::44:tubiş de bu yarım simitler iyi demişti..
aynen ben de o yüzden çok kararsız kaldım. ebatları yazmıyor hiçbirinde. acaba biraz daha mı küçük onlar ya da daha mı tombik bazıları... ben çözemedim canım ya.
Ikınmak hamileyken yapacağın en son şey.Aile hekimin bilmiyor sanırım.Kadın doğumcuna sorarsan da öyle diyecektir.Gaz yada kabızlığım var dediğin anda dr ilaç veriyor.Ikınmaman için.Bitkisel yollar en güzel çözüm ama.Özellikle aç karnına kayısı kurusu,zeytinyağı vb.Ama .aişem doktor dedi ıkın diye Aile hekimi yaniii.
sağol uyardığın için..
Elhamdülillah herşey yolundaymışşş inşaallah 2.ameliyatta gayet rahat geçer mutluluğunu paylaşırsın tatlım...
İnş dinlenirsin bu geceeeeee :)
Ay çok şeker bişey buuuu maşaallah güle güle dağıt canımmm :)
Sağol canım.Cadiozy gibi bende almadım pompa.İhtiyacın olmazsa kalır kenarda dediler.Genelde bebek emmeyi öğrenemediğinde yada göğsündeki yaradan ötürü bi süre pompa gerekebiliyormuş.Yada 2 ay sonra işe başlayacaksan sağıp eve bırakmak için.Ben araştırdım pompaları.Genelde otomatik olanı al diyorlar.Elle sağmak uzun süreli sağmalarda yorabiliyormuş.Ben senin yerinde olsam lazım olduğunda alırım.Ve tabiki philps avent derim..kizlar selamlar,
Bugun disetlerim yine cok hassas balonlar olustu yine. Biyer duzelse digeri sisiyor Allahim yardim et.
Aysecim son duruma cok sevindim insallah her sey yoluna girmis simdilik canim benim.
Cadizoycim yastik cok guzel. Bir de kizlar gogus pompasi gerekli miymis ille? Sunlardan mi bahsediyorsunuz ne aldiniz sizler?
Philips AVENT SCF310/12 Manual Breast Pump with VIA Storage Cups: Amazon.co.uk: Baby
Philips AVENT SCF330/20 Comfort Manual Breast Pump: Amazon.co.uk: Baby
Bebişim hiç kimse yokluğumuzu fark etmemiş bizimmm
Soran olmamışşş
kızlar benim mesai bitti. çok öptüm sizleri..
iyi bakın kendinize ve kuzucuklarınıza...
İyiym canım dışarı çıktım.
Dün 3 kez hareket etti
Maşaallah gece 2 de 2 dakika elim karnımda pıtpıt vurdu
Annesini şekeriii
Yeni ciciler aldım oğluma
Bi altüst takım yeni doğan.
2 tanede badi mavi renklerinde çok şekerler fırsatım olursa eklerim
Canım benim aldığımda takım ayrı değil.:44::44::44: Bende öyle.Bu kadar fiyat farkı olması garip geldi :44::44::44::44:
Ikınmak hamileyken yapacağın en son şey.Aile hekimin bilmiyor sanırım.Kadın doğumcuna sorarsan da öyle diyecektir.Gaz yada kabızlığım var dediğin anda dr ilaç veriyor.Ikınmaman için.Bitkisel yollar en güzel çözüm ama.Özellikle aç karnına kayısı kurusu,zeytinyağı vb.
Teşekkür ederiz teyzesi.Darısı bütün isteyenlerin başına innnşallahhh
Sağol canım.Cadiozy gibi bende almadım pompa.İhtiyacın olmazsa kalır kenarda dediler.Genelde bebek emmeyi öğrenemediğinde yada göğsündeki yaradan ötürü bi süre pompa gerekebiliyormuş.Yada 2 ay sonra işe başlayacaksan sağıp eve bırakmak için.Ben araştırdım pompaları.Genelde otomatik olanı al diyorlar.Elle sağmak uzun süreli sağmalarda yorabiliyormuş.Ben senin yerinde olsam lazım olduğunda alırım.Ve tabiki philps avent derim..
Kız kim var kim yok demeye fırsatım olmadı 2 salak eleman yüzünden.Bugün birini vurmadan evime bi gideydim. Mutlu mutlu başladım güne.Sinirle bitircem onlar yüzünden.Sırtım falan kasıldı onların aptallıklarına cevap vermekten Yoksa hepiniz aklımdasınız emin ol.Can arkadaşlarım benim
Güle güle cadi teyzesiiiii.Kızım sana tepikler gönderiyor minik minik.Yoğurt yedi coştu fırıldağım
Paylaş tabi.Merak ederiz biz meraklı hatunlar
Aslında benimde kafam karışık.Hiç alt üst ayrı almadım ben.Hepsi takım.Farklı şeyler giymeyi pek sevmem.Hepsi takım olsun dedim.Ayrıca alt ve üst alsam mı ki:44::44::44::44::44::44::44:
bugun sabah kalkinca normalde buyuk olan gobegim az kucuk geldi gozume. Geceleri sisiyor cok buyuk oluyor da bu kadar da azalmyordu sabaha kadar normal mi?
tatlım nasıllsın ne var ne yok epeydir görünmüosun nerelerdesinKizlarim beni unuttunuz ... henuz hamile degilim diyemi disladiniz ask olsun. :)
tatlım nasıllsın ne var ne yok epeydir görünmüosun nerelerdesin
Canim depressiondayim. Dedim hamis kalim ayni sohbete devam edelimcanim nasilsin ne var ne yok
biz iiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık teyzesi depreyondamıaa sana hiç yakışmıyooooo
Canim cok sevindim bende senin adina. Nasil hissediyorsub. Heyecan varmi heyecan. Minik bi kizinmi yoksa minik bi oglunmu olcak canim arkadasim. Rabbim saglicakla kucagina slmanizi nasip etsin. Hamileligini nasil gecirdin. Ayyy cok soru sordum. Epeydir konusmayinca
aaa demek düşük yaptın demekki sağlıklı değilmiş en azından hamile kalabiliosun çok şükür yine olur inş sen kendini motive et ama böle olmaz benim tatlımı tatlı bi kızım olucak inş nasıl sabırsızlanıyorum gün geçtikçe rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin
ayyyy teyzesi gurban. Minicik bi kiz yirim onu ben. Dwmek sende bi kiz annesi oluyorsun. Isim dusundunmu[/QUOTE
evet canım ayşe şevval olucak adı inşsoyadımız da k hafiyle başlıo baş harflerinden AŞK çıkıyor
ayyyy teyzesi gurban. Minicik bi kiz yirim onu ben. Dwmek sende bi kiz annesi oluyorsun. Isim dusundunmu[/QUOTE
evet canım ayşe şevval olucak adı inşsoyadımız da k hafiyle başlıo baş harflerinden AŞK çıkıyor [/QUOTE
Vay vay vay.. rabbim adi gibi guzel omur nasip etsin insallah. Sabirsizlanmani cok iyi anliyorum gülüm. Nasil gececek gunler degilmi)]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?