Bol bebiş topiği

Kızlar bebeğimin cicileri...
Yavaştan çeyizini hazırlıyoruz inşaallah cinciyet değişmezde
Yeni yeni olaylar duyuyorum 9 ay erkek demişlerrr kaç kışının kız olmuşşş
Darısı isteyen bütün kardeşlerimize inşaallah...

Eklentiler

• $IMG_20130704_212827.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_20130704_212942.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_20130704_213220.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 37
Kizlarim beni unuttunuz ... henuz hamile degilim diyemi disladiniz ask olsun. :)
ayy canım yaaaaaa kızlardan okadar çok gelmeyen varkii
İnan hangisini soracağımı şaşırıyorum bennn
tatlım nasıllsın ne var ne yok epeydir görünmüosun nerelerdesin
Canım sende pak görünmüyorsunn..
Minik kzının tekmeleriyle aran nasıl.
Benimki ilk defa dün çok güzel haraeketler yaptı bugün hafif hisseetiriyor
Yerim ben onun hareketleriniii...
Ay Sunbalcm inşaallah salih anneler oluruz bebişlerimzi güzel yeiştiririz
Canlarim bendei son durum su gecen ay doktora gittim polikistik iver varmis. Progestsn verdi hemen hamile kaldim ama adet olunca dustu bebis. Bu ayda adetim gecikti 5 gun. Suzce hamis olabilirmiyim ne dersiz

Canım bence olabilirsin 5 gün azbi sire değil idrar testi yapsanaaaaaaaa

tatlıebi canım gebesindir inşallah 5 gün geçmiş çok umutlu ...

Karapisso çok ama çok cici aldıkların güle güle kullanmak dileğiyle canım:))))

tatlıebi canım gebesindir inşallah 5 gün geçmiş çok umutlu ...

Karapisso çok ama çok cici aldıkların güle güle kullanmak dileğiyle canım:))))

Tatlım biliyormusun ben gebe olduğumu öğrendiğimde kız rengi almıştım iki parça bişeyler.
Erkek derse Kızı olan kişler var onlara hediye ederim diye...
E şimdi bizimkine erkek deyince gittim o iki parçayı değiştirdim
Diyorumki 1 hafta sonnra tekrar kız dese satıcı beni kovarrrrrrrr
Hepi topu iki parça onuda değişe değişe bi hal oldun diyeeeeeeeeee
E ne yapayım ilk aldığım kıyafetlerin anısı varrr

Son düzenleme:

güle güle kullnın canım çok güzeller sen şimdi hreketlerini bazen hissedersin bazaen hissetmessin endişe etme hiç gün geçtikçe hareketleri güçleniyoo dışarıdan bile farkedilio benim kızçem şimdilerde daha hareketli çok keyifli çok hoşuma gidiyoo doğunca özlicem karnımdaki hareketlerini bende hep öyle dua ediyorum yavrumuza hayırlı anne baba olmayı nasip et diorum inş salih saliha evlatlarımız olur

AMİNNNN Canımm...
Evet Sunbalcım dediğin gibi bazen hissetmiyorum aaartık endişe etmem inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız..
Bende bazen diyorum hareketlerini hissetmeyi özlermiyim diyeee
Biz hatunlar hepimiz aynıyız yaaaaaa
amin amin canım inşallah..lütfen dualarda anmayı unutmayın..

Emin ol canım Rabbim unutturmuyor... inş kabul olur
KK daki bütün kızlar diyorum ve inan aklımdan geçiyorsunuz tektek bazen nikleri unutuyorum ama seninkiiini unutmam...
Benden özel dua isteyen herkes diye dualarıma ekliyorummm

allah razı olsun canım..rabbimde sizlere kolaycacık doğumlar nasip eylesin..evlatlarınızı hayırlı bir şekilde islam erleri olarak yetiştirmeyi nasip eylesin..

allah razı olsun canım..rabbimde sizlere kolaycacık doğumlar nasip eylesin..evlatlarınızı hayırlı bir şekilde islam erleri olarak yetiştirmeyi nasip eylesin..

Amin canım Allah razı olsun.
Çok mübarek günlerdeyiz bolbol Kuran ve dua ile geçirelim günlerimizi.
Rabbime sevimli olalım oda bizi sevindirsin.
Tıpkı bir Annenin çocuğunu sevmesi gibi.
Birde yeni birşey öğrendim çocuğun kaderi anne karnındayken 4 ay 10 günlük iken yazılırmış.
Bu yüzden ilk aylarda çok Kuran okuyup dua etmeli..
Salih saliha olsunlar diye..
Tabi diğer herşey için...
Bol rızık vs...
Aklında bulunsun gebe kalmadan başlarsın artık hatimini bbeişinle birlikte tamamlarsın

Çocuğu olmayanlar için dua
Yaaaaaa ben sizinle önemli bir şey paylaşacağım ama bana neden şimdiye kadar söylemedin demeyinn
Bizim çok mübarek bir hocamız var dini mübin sağlam biridir.
Benim düşiklerimi biliyordu bana bir şey tavsiye etti.
Ve dediki biz bunu erkekevlat isteyenlere yapıyoruz ama sen niyet ederken Allahım hayırlı evladım olsun diye dua et.
Sonra ben bunu çevremde çocuk isteyen ve olmayan birine söyledim kadında sanki Allahtan değilde bunu yapınca olacağına inanırmış gibi oluyor diye yapmadı.
Bende dedimki bu böyle yaparsa KK daki kızlarda yanlış anlayabilirler.
Ve söylemedim sizlere...
Özellikle çocuğu olmayanlar için inanarak yapılacak dua...
Bir peçetenin üzerine 40 tane arapça MUHAMMED yazıyorsunuz ama harekesi olmayacak.
Sonra bunu 40 adet ayırıyorsunuz 40 gün dua ederek içiyorsunuz... Hergün bir tane.
Zaten iki adet arası oluyor toplamı.
Yani illa 40 gün bitmeden sonucu alırsınız
Peygamberimizin s.a.v hürmetine bu bedende tertemiz bir zürriyet yarat diye dua ediyorsunuz...
Erkek isteyenlerin ve olmayanların hepsinin olmuş...
Bende adet olduğum 3.günü öğrendim heman yaptım yutmaya başladım ve tekrar adet olmadım...
Hatta gebe olduğumu öğrendikten 15 gün sonra bitti...
Her yuttuğumda Rabbim Onun hürmetine sıkıntımı aldı ve bebişimizi bize verdi...
Hemide ertettttt

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar;
Herkese guzel bir gun dilegiyle:) Ya kizlar geceleri surekli donuyorum ben bir sol bir sag olmadi bi yanim yastikta bi yanin yatakta duzumsu bir yatis. Bir turlu rahat edemiyorum. Ayrica 90 derece dik yatamiyorum az da karina dogru yatiyorum bebis tekmelemiyor arada daraliyor olabilir mi? Siz 90 derece dik sekilde yan yatabiliyor musunuz? Sola da cok yatamiyorum ya

oy kıyamam ben o minik erkeğe..yavaş yavaş kendini hissettiriyor artık annesine..
maşallah canım Allahım nazarlardan korusun.
oy kıyamam ben ona.. minik ablamız bizim.. yirim o minik tekmelerii.
yoğurt mu severmiş o aman da aman.. küçük kardeşine el sallamıştır

hepsi çok tatlılar canım ya çok beğendim. Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

günaydın ipekcim. canım benim yatışımı görsen deli gibi bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum rahat edemiyorum uykuya dalana kadar epey cebelleşiyorum.. gece bazen sırt üstü uyanıyorum sonra hemen dönüyorum soluma..bazen karnımın üzerine doğru uyanıyorum içerde çalışmalar var tabi anneeeee sıkıştıııımmm diye bağırıyor sanki
merak etme canım sanmıyorum birşey olacağını..ben de dik yatamıyorum bacağımı epey yukarı çekiyorum rahat edemiyorum...

Son düzenleme:
bugun sabah kalkinca normalde buyuk olan gobegim az kucuk geldi gozume. Geceleri sisiyor cok buyuk oluyor da bu kadar da azalmyordu sabaha kadar normal mi?
Kız niye küçülsün.Açken biraz sönük duruyor o kadar.Sabahları da aç uyanıyorsun,gece su da içmeyince öyle görünmüş gözüne.Bişey olmaz Allah'ın izniyle.Suyu sakın ihmal etme İpekcim.Bu sıcaklarda en büyük tehlike susuzluk.:18:

Ben gibi evin en büyüğüysen ve kız çocuğu gibi değilde erkek gibi yetiştirildiysen ne naz yapmayı bilirsin ne de naz yapmak istediğinde seninle ilgilenen birini.Naz yapmayı sana öğreten,nazını çeken tek kişi eşin olursa o zaman kız olduğunu hissedersin.....

Branş dr değil ne de olsa.Ben onun söylediklerini kadın doğumcuma soruyordum hep.O ne derse onu yapıyordum.

Kizlarim beni unuttunuz ... henuz hamile degilim diyemi disladiniz ask olsun. :)
Unuturmuyuz ebiiimmm.Hoşgelmişsin.Hamilelik bekleyenler daha çok aklımızda bizim.Dualarımız hep sizler için.Bi an önce gelin peşimizden diye dualar ediyoruz hep.Bu güzel ve sıkıntılı günleri herkes tatsın istiyoruz.Bakma sen sürekli eşya,bebek konuştuğumuza.İnsan ister istemez kapılıyor o heyecana.Hele de ucunda alışveriş olunca bir bayan olarak sırt çeviremiyorsun 5 gün gecikmişsin.İnşallahhh listemizin en minişi olarak ekleyeceğim seni de topiğe

Aman da aman topiğimizde kalabalık başlamış güne. Siz olmadan çekilmiyor kızlar topik.Hep olun burda
Bugün sabah anlatacak çok bişeyim yok.Dün perdecimize uğradık,çok müşterisi vardı,kelebekli zebra için alo diyecek bize.Tanıdık olunca sıkıştırmak istemedik adamı.İnşallah çok pahalı olmaz
9-10 gibi uyumuşum dün.Ayaklarımın zonklamasından öldüm.Dinlenmişim ama.Sabah 5te başlıyor kuzum tekmelemeye annesini.Akşam yemeği az yiyince sabaha kurt gibi aç oluyoruz ondan sanırım Böyel hazır bekliyor sanki beni içerde
Artık o kadar sertki hareketleri korkuyorum:18: Niye bilmiyorum ama çok tedirgin oluyorum.Minik pıtpıtlara alışmışım ürküyorum iyi tekme yiyince.
Bu akşam kocacıkla free takılacağız.O arkadaşlarıyla ben de kankamla.İnşallah çocuklarıyla rahat sohbet edebiliriz:26:

Herkese dualarının kabul olduğu bir Cuma diliyorum.Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın.Göbüşü dolu olanlara da kucağına almayı nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…