- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.701
ayyyy teyzesi gurban. Minicik bi kiz yirim onu ben. Dwmek sende bi kiz annesi oluyorsun. Isim dusundunmu[/QUOTE
evet canım ayşe şevval olucak adı inşsoyadımız da k hafiyle başlıo baş harflerinden AŞK çıkıyor [/QUOTE
Vay vay vay.. rabbim adi gibi guzel omur nasip etsin insallah. Sabirsizlanmani cok iyi anliyorum gülüm. Nasil gececek gunler degilmi)]
hem seviniyorum hem korkuyorum nasıl olacak diye anne olmak nasıl bişi acaba çok merak içindeyim elleri ellerime değdiğinde ne hissedicem söylerken kalbim güm güm oluyo orasıda ayrı bakalım sağ salim bi kavuşim bebişime ozaman yasıcam ve görücem
ayy canım yaaaaaa kızlardan okadar çok gelmeyen varkiiKizlarim beni unuttunuz ... henuz hamile degilim diyemi disladiniz ask olsun. :)
Canım sende pak görünmüyorsunn..tatlım nasıllsın ne var ne yok epeydir görünmüosun nerelerdesin
Canlarim bendei son durum su gecen ay doktora gittim polikistik iver varmis. Progestsn verdi hemen hamile kaldim ama adet olunca dustu bebis. Bu ayda adetim gecikti 5 gun. Suzce hamis olabilirmiyim ne dersiz
tatlıebi canım gebesindir inşallah 5 gün geçmiş çok umutlu ...
Karapisso çok ama çok cici aldıkların güle güle kullanmak dileğiyle canım:))))
ayy canım yaaaaaa kızlardan okadar çok gelmeyen varkii
İnan hangisini soracağımı şaşırıyorum bennn
Canım sende pak görünmüyorsunn..
Minik kzının tekmeleriyle aran nasıl.
Benimki ilk defa dün çok güzel haraeketler yaptı bugün hafif hisseetiriyor
Yerim ben onun hareketleriniii...
Ay Sunbalcm inşaallah salih anneler oluruz bebişlerimzi güzel yeiştiririz
Canım bence olabilirsin 5 gün azbi sire değil idrar testi yapsanaaaaaaaa
güle güle kullnın canım çok güzeller sen şimdi hreketlerini bazen hissedersin bazaen hissetmessin endişe etme hiç gün geçtikçe hareketleri güçleniyoo dışarıdan bile farkedilio benim kızçem şimdilerde daha hareketli çok keyifli çok hoşuma gidiyoo doğunca özlicem karnımdaki hareketlerini bende hep öyle dua ediyorum yavrumuza hayırlı anne baba olmayı nasip et diorum inş salih saliha evlatlarımız olurKızlar bebeğimin cicileri...
Yavaştan çeyizini hazırlıyoruz inşaallah cinciyet değişmezde
Yeni yeni olaylar duyuyorum 9 ay erkek demişlerrr kaç kışının kız olmuşşş
Darısı isteyen bütün kardeşlerimize inşaallah...
Canıım inşaallah en kısa zamanda Ramazan ayının hürmetineee Rabbim seni ve bütün bekleyenleri sevindirsin...
AMİNNNN Canımm...güle güle kullnın canım çok güzeller sen şimdi hreketlerini bazen hissedersin bazaen hissetmessin endişe etme hiç gün geçtikçe hareketleri güçleniyoo dışarıdan bile farkedilio benim kızçem şimdilerde daha hareketli çok keyifli çok hoşuma gidiyoo doğunca özlicem karnımdaki hareketlerini bende hep öyle dua ediyorum yavrumuza hayırlı anne baba olmayı nasip et diorum inş salih saliha evlatlarımız olur
amin amin canım inşallah..lütfen dualarda anmayı unutmayın..
AMİNNNN Canımm...
Evet Sunbalcım dediğin gibi bazen hissetmiyorum aaartık endişe etmem inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız..
Bende bazen diyorum hareketlerini hissetmeyi özlermiyim diyeee
Biz hatunlar hepimiz aynıyız yaaaaaa
Emin ol canım Rabbim unutturmuyor... inş kabul olur
KK daki bütün kızlar diyorum ve inan aklımdan geçiyorsunuz tektek bazen nikleri unutuyorum ama seninkiiini unutmam...
Benden özel dua isteyen herkes diye dualarıma ekliyorummm
allah razı olsun canım..rabbimde sizlere kolaycacık doğumlar nasip eylesin..evlatlarınızı hayırlı bir şekilde islam erleri olarak yetiştirmeyi nasip eylesin..
Hoşgeldin tatlımmm
Varmı değişik haller gebelikle alakalıııı
İnşaallah bbeişin seninledir canımm
tatlıebi canım gebesindir inşallah 5 gün geçmiş çok umutlu ...
Karapisso çok ama çok cici aldıkların güle güle kullanmak dileğiyle canım:))))
oy kıyamam ben o minik erkeğe..yavaş yavaş kendini hissettiriyor artık annesine..İyiym canım dışarı çıktım.
Dün 3 kez hareket etti
Maşaallah gece 2 de 2 dakika elim karnımda pıtpıt vurdu
Annesini şekeriii
Yeni ciciler aldım oğluma
Bi altüst takım yeni doğan.
2 tanede badi mavi renklerinde çok şekerler fırsatım olursa eklerim
oy kıyamam ben ona.. minik ablamız bizim.. yirim o minik tekmelerii.:44::44::44: Bende öyle.Bu kadar fiyat farkı olması garip geldi :44::44::44::44:
Ikınmak hamileyken yapacağın en son şey.Aile hekimin bilmiyor sanırım.Kadın doğumcuna sorarsan da öyle diyecektir.Gaz yada kabızlığım var dediğin anda dr ilaç veriyor.Ikınmaman için.Bitkisel yollar en güzel çözüm ama.Özellikle aç karnına kayısı kurusu,zeytinyağı vb.
Teşekkür ederiz teyzesi.Darısı bütün isteyenlerin başına innnşallahhh
Sağol canım.Cadiozy gibi bende almadım pompa.İhtiyacın olmazsa kalır kenarda dediler.Genelde bebek emmeyi öğrenemediğinde yada göğsündeki yaradan ötürü bi süre pompa gerekebiliyormuş.Yada 2 ay sonra işe başlayacaksan sağıp eve bırakmak için.Ben araştırdım pompaları.Genelde otomatik olanı al diyorlar.Elle sağmak uzun süreli sağmalarda yorabiliyormuş.Ben senin yerinde olsam lazım olduğunda alırım.Ve tabiki philps avent derim..
Kız kim var kim yok demeye fırsatım olmadı 2 salak eleman yüzünden.Bugün birini vurmadan evime bi gideydim. Mutlu mutlu başladım güne.Sinirle bitircem onlar yüzünden.Sırtım falan kasıldı onların aptallıklarına cevap vermekten Yoksa hepiniz aklımdasınız emin ol.Can arkadaşlarım benim
Güle güle cadi teyzesiiiii.Kızım sana tepikler gönderiyor minik minik.Yoğurt yedi coştu fırıldağım
Paylaş tabi.Merak ederiz biz meraklı hatunlar
Aslında benimde kafam karışık.Hiç alt üst ayrı almadım ben.Hepsi takım.Farklı şeyler giymeyi pek sevmem.Hepsi takım olsun dedim.Ayrıca alt ve üst alsam mı ki:44::44::44::44::44::44::44:
Kızlar bebeğimin cicileri...
Darısı isteyen bütün kardeşlerimize inşaallah...
günaydın ipekcim. canım benim yatışımı görsen deli gibi bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum rahat edemiyorum uykuya dalana kadar epey cebelleşiyorum.. gece bazen sırt üstü uyanıyorum sonra hemen dönüyorum soluma..bazen karnımın üzerine doğru uyanıyorum içerde çalışmalar var tabi anneeeee sıkıştıııımmm diye bağırıyor sankiGunaydin kizlar;
Herkese guzel bir gun dilegiyle:) Ya kizlar geceleri surekli donuyorum ben bir sol bir sag olmadi bi yanim yastikta bi yanin yatakta duzumsu bir yatis. Bir turlu rahat edemiyorum. Ayrica 90 derece dik yatamiyorum az da karina dogru yatiyorum bebis tekmelemiyor arada daraliyor olabilir mi? Siz 90 derece dik sekilde yan yatabiliyor musunuz? Sola da cok yatamiyorum ya
bugun sabah kalkinca normalde buyuk olan gobegim az kucuk geldi gozume. Geceleri sisiyor cok buyuk oluyor da bu kadar da azalmyordu sabaha kadar normal mi?
Ben gibi evin en büyüğüysen ve kız çocuğu gibi değilde erkek gibi yetiştirildiysen ne naz yapmayı bilirsin ne de naz yapmak istediğinde seninle ilgilenen birini.Naz yapmayı sana öğreten,nazını çeken tek kişi eşin olursa o zaman kız olduğunu hissedersin.....Canım benim aldığımda takım ayrı değil.
Bende senin gibi ayrı ayrı giydirmeyi sevmem
Naz yapacak kimsem yok Aişem yaaaaa ne yapayim baktim kimsecikler adımı yazmamışşş
Benimde bazen öyle oluyor ama şişkinlikten olduğunu anlıyorum...
Bence önemli bişey değil. sabaha kadar gazın bitmiştirr
Branş dr değil ne de olsa.Ben onun söylediklerini kadın doğumcuma soruyordum hep.O ne derse onu yapıyordum.Uyardığın için çok sağol artık ıkınmayacağım Allah razı olsun.
Şunuda söyleyebilirim bidaha aile hakimine hiçbi derdimi şikayetimi anlatmayacağımmm
Bu ne aya adamı bebğinden eder bu doktor
Kizlarim beni unuttunuz ... henuz hamile degilim diyemi disladiniz ask olsun. :)
ayyyy teyzesi gurban. Minicik bi kiz yirim onu ben. Dwmek sende bi kiz annesi oluyorsun. Isim dusundunmu[/QUOTE
evet canım ayşe şevval olucak adı inşsoyadımız da k hafiyle başlıo baş harflerinden AŞK çıkıyor Ne kadar güzel denk gelmiş AŞK....Adıyla yaşasın inşallah
Kızlar bebeğimin cicileri...
Darısı isteyen bütün kardeşlerimize inşaallah...Güle güle giyin o mavişleri inşallah.Bende çok duyuyorum bunları.Dra da söyledim.Güldü.Seninki %100 kız merak etme almaya devam pembeleri dedi Alem dr valla
Hemen not aldım bunu canım.İkinciye inşallah yapacağım.Bir peçeteye 40 tane yazıyoruz.Onları kesiyoruz 40 parçaya.Sonrada suya ıslatıp hergün bir parçasının olduğu suyu içiyoruz dua ederek değilmi?Doğrumu anlamışım?:26::26::26::26:Çocuğu olmayanlar için dua
Yaaaaaa ben sizinle önemli bir şey paylaşacağım ama bana neden şimdiye kadar söylemedin demeyinn
Bizim çok mübarek bir hocamız var dini mübin sağlam biridir.
Benim düşiklerimi biliyordu bana bir şey tavsiye etti.
Ve dediki biz bunu erkekevlat isteyenlere yapıyoruz ama sen niyet ederken Allahım hayırlı evladım olsun diye dua et.
Sonra ben bunu çevremde çocuk isteyen ve olmayan birine söyledim kadında sanki Allahtan değilde bunu yapınca olacağına inanırmış gibi oluyor diye yapmadı.
Bende dedimki bu böyle yaparsa KK daki kızlarda yanlış anlayabilirler.
Ve söylemedim sizlere...
Özellikle çocuğu olmayanlar için inanarak yapılacak dua...
Bir peçetenin üzerine 40 tane arapça MUHAMMED yazıyorsunuz ama harekesi olmayacak.
Sonra bunu 40 adet ayırıyorsunuz 40 gün dua ederek içiyorsunuz... Hergün bir tane.
Zaten iki adet arası oluyor toplamı.
Yani illa 40 gün bitmeden sonucu alırsınız
Peygamberimizin s.a.v hürmetine bu bedende tertemiz bir zürriyet yarat diye dua ediyorsunuz...
Erkek isteyenlerin ve olmayanların hepsinin olmuş...
Bende adet olduğum 3.günü öğrendim heman yaptım yutmaya başladım ve tekrar adet olmadım...
Hatta gebe olduğumu öğrendikten 15 gün sonra bitti...
Her yuttuğumda Rabbim Onun hürmetine sıkıntımı aldı ve bebişimizi bize verdi...
Hemide ertettttt
Gunaydin kizlar;
Herkese guzel bir gun dilegiyle:) Ya kizlar geceleri surekli donuyorum ben bir sol bir sag olmadi bi yanim yastikta bi yanin yatakta duzumsu bir yatis. Bir turlu rahat edemiyorum. Ayrica 90 derece dik yatamiyorum az da karina dogru yatiyorum bebis tekmelemiyor arada daraliyor olabilir mi? Siz 90 derece dik sekilde yan yatabiliyor musunuz? Sola da cok yatamiyorum ya
GÜnaydın kuzum.Bende yastığı soluma koyup sağ bacağımı üstüne atıyorum.Tekmeyi yiyince biliyorumki sıkıştı kuzum.Bazen düz,bazen sağ oluyor şeklim.Dönerken zor oluyor biraz ama çok sıkıntım yok bin şükür.Sola yatmaya alışmaya çalış.Kordondan kanın rahat gitmesi için kuzuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?