- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.721
İnşaallah en kısa zamanda gelir bebişin.Hosbulduk canikom.. iyim cok sukur. Valla 6. Gun bugun adetimin geceli. Dun idrar testi yaptim negatif cikmisti.pazartesini bekliyorum kan testi icin. Gecen ay dusuk olmustu. Iste boyle csnim srn nasilsin
Öyle deme Annesi nazlı bi bebiş oluyor İnşaallah nazı biterdeInssllah csnim adey duzendizligim duzelmisti. Yine badlamamistir umarim ve artik bebisimde gelir. Beklettigi yeter aryik yanı
Kız niye küçülsün.Açken biraz sönük duruyor o kadar.Sabahları da aç uyanıyorsun,gece su da içmeyince öyle görünmüş gözüne.Bişey olmaz Allah'ın izniyle.Suyu sakın ihmal etme İpekcim.Bu sıcaklarda en büyük tehlike susuzluk.:18:
Ben gibi evin en büyüğüysen ve kız çocuğu gibi değilde erkek gibi yetiştirildiysen ne naz yapmayı bilirsin ne de naz yapmak istediğinde seninle ilgilenen birini.Naz yapmayı sana öğreten,nazını çeken tek kişi eşin olursa o zaman kız olduğunu hissedersin.....
Branş dr değil ne de olsa.Ben onun söylediklerini kadın doğumcuma soruyordum hep.O ne derse onu yapıyordum.
Unuturmuyuz ebiiimmm.Hoşgelmişsin.Hamilelik bekleyenler daha çok aklımızda bizim.Dualarımız hep sizler için.Bi an önce gelin peşimizden diye dualar ediyoruz hep.Bu güzel ve sıkıntılı günleri herkes tatsın istiyoruz.Bakma sen sürekli eşya,bebek konuştuğumuza.İnsan ister istemez kapılıyor o heyecana.Hele de ucunda alışveriş olunca bir bayan olarak sırt çeviremiyorsun 5 gün gecikmişsin.İnşallahhh listemizin en minişi olarak ekleyeceğim seni de topiğe
Ne kadar güzel denk gelmiş AŞK....Adıyla yaşasın inşallah
Güle güle giyin o mavişleri inşallah.Bende çok duyuyorum bunları.Dra da söyledim.Güldü.Seninki %100 kız merak etme almaya devam pembeleri dedi Alem dr valla
Hemen not aldım bunu canım.İkinciye inşallah yapacağım.Bir peçeteye 40 tane yazıyoruz.Onları kesiyoruz 40 parçaya.Sonrada suya ıslatıp hergün bir parçasının olduğu suyu içiyoruz dua ederek değilmi?Doğrumu anlamışım?:26::26::26::26:
GÜnaydın kuzum.Bende yastığı soluma koyup sağ bacağımı üstüne atıyorum.Tekmeyi yiyince biliyorumki sıkıştı kuzum.Bazen düz,bazen sağ oluyor şeklim.Dönerken zor oluyor biraz ama çok sıkıntım yok bin şükür.Sola yatmaya alışmaya çalış.Kordondan kanın rahat gitmesi için kuzuna.
aman Aişem ya eşimede naz yapamıyorumki açıkça diyor hiççç nazını çekemem.
Adam evlenmeden pazarlığını yapmıştı naz çekmem diyeee
Neyse kuzum sağlıklı olalaımda nazsız nuzsuz geçer ömrümüz
Yokkk kız suda ıslatmıyorsun.
Zaten yazıları okadar küçük yazmıştımki peçetenin 4te birini bile kaplamadı.
E ona göre parçalarıda minnnacık oluyor.
Yutarken ağzında hissetmiyorsun bile
İnan yazarken aklımdan geçti dedim Aişemde 2.gebeliğinde yapsuın inş muradım olur kuzum
Günaydın canıımm.AmiinnGunaydın KızLarrrr Hayırlı Cumalar oLsunn
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yarın.günaydın herkeseeeeeeeeeeee
bugun cuma bol bol dua edelimm
aynı zmanda haftanın osn gunu yarın tatıl ve ben yarın doktora gııdyorumm baklaım nemzna gun verıcek amelıyta için
karapisso canım peceteyımı yutuyoruz yoksa aysenın dedıgı gıbımı yapıyoruz bu işi
Adam evlenmeden pazarlığını yapmıştı naz çekmem diyeee
Neyse kuzum sağlıklı olalaımda nazsız nuzsuz geçer ömrümüz
Yokkk kız suda ıslatmıyorsun.
Zaten yazıları okadar küçük yazmıştımki peçetenin 4te birini bile kaplamadı.
E ona göre parçalarıda minnnacık oluyor.
Yutarken ağzında hissetmiyorsun bile
İnan yazarken aklımdan geçti dedim Aişemde 2.gebeliğinde yapsuın inş muradım olur kuzum
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım...günaydın herkeseeeeeeeeeeee
bugun cuma bol bol dua edelimm
aynı zmanda haftanın osn gunu yarın tatıl ve ben yarın doktora gııdyorumm baklaım nemzna gun verıcek amelıyta için
karapisso canım peceteyımı yutuyoruz yoksa aysenın dedıgı gıbımı yapıyoruz bu işi
Gunaydın KızLarrrr Hayırlı Cumalar oLsunn
Günaydın canıımm.Amiinn
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yarın.
Anladım peçeteyi yutuyorsun.Tamam canım.Yaparım bende mutlaka.
Allahım herkese muradını versin inşallah
Evet canım.
Ben yutmaya başladım 25.gün gebe olduğumu öğrendim
Elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Benim bebişim evel gün çok iyi hareket etti ama dün azıcık titrer gibii hisseetim ama evelgünki gibi değil.
Barsaklarımın sesinden ayırt edemiyorummm sizdede oldumu ilk zamanlarda
bende suundum sımdı baslasııkmı dıye adetın 2 gunundeyım ama tüpte soorun varya
acaba amelıytatn sonrmaı baslasm dıyorum sizce napıyım :26:
Başla bence.Ne çıkar ki?Rabbim şifanla beraber göndersin kuzunu da inşallahhh
Dualarım seninle canım benim.Sende sağlıkla geleceksin aramıza 2 belki de 3 kişi olarak
amin canım inşş eşimin zaten en bastan berıı ıkız olmasını cok ıstıyo ama tabıkı allh bılır hayırlısı neyse o olsunda cok zor olur ıkı coouga bırden bakmak ya maddı manevı her yönden
Sen merak etme.Rabbim öyle güzel ayarlarki herşeyi şaşar kalırsın valla.2 aydır hemen hemen hergün para harcıyoruz hala para var.Eşim hayret etti.Nasıl oluyor bu diye.Hani tamam yardım da ediyor aileler ama harcadığımız belli bizim.Bakıyoruz sanki fazladan paramız var hala.Borç da yapmadık kredi kartına falan.İlerde sıkıntı yaratmasın bize.Olup gidiyormuş hakikaten.Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın...[
hayırlısı olsun canımmm hiç fark etmez olsundaaaa
yine duramadım yaramaslık yaptım
aama çok şekerler dayanamadım
hayırlısı olsun canımmm hiç fark etmez olsundaaaa
Aminn kesinlikle Ayşem çok haklısın. para su gibi akıyor ama çok şükür sıkıntı olmadı. Rabbim rızkını veriyor.Sen merak etme.Rabbim öyle güzel ayarlarki herşeyi şaşar kalırsın valla.2 aydır hemen hemen hergün para harcıyoruz hala para var.Eşim hayret etti.Nasıl oluyor bu diye.Hani tamam yardım da ediyor aileler ama harcadığımız belli bizim.Bakıyoruz sanki fazladan paramız var hala.Borç da yapmadık kredi kartına falan.İlerde sıkıntı yaratmasın bize.Olup gidiyormuş hakikaten.Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın...
Ne aldın yineeeeee
Aminn kesinlikle Ayşem çok haklısın. para su gibi akıyor ama çok şükür sıkıntı olmadı. Rabbim rızkını veriyor.
hihihhiii bu sefer kocişi de suç ortağı yaptım..
Eki Görüntüle 749248 Eki Görüntüle 749249 Eki Görüntüle 749250 Eki Görüntüle 749251 Eki Görüntüle 749252 Eki Görüntüle 749253
çocuğun üzerinden para kazanmayı düşünür gibi sonuç çıkacak
Biz de aynı şeyi düşünmüştük öpücük 5tl yazan önlüğü görünce.Hani anne babası da muhasebeci olunca çocuk şimdiden başlamış parayla ilgilenmeye demesinler diye almadık
Babasının kuzusu badisini babalar gününde hediye etmiştim eşime.Çok beğenmişti
Kız ozyy.Sana bişey sorcamBiz kardeş ülke olduk resmen.Benim canım hiçbişey yapmak istemiyor
bitane tişört vardı takıl bana hayatın kararsın hehehe bir eşşek sıpası yazan... ama onlar büyüktü 2 yaş üzeri..onları da ilerde alırız artık
ohoo Ayşem biz çoktandır kankayız benim kociş pimpirikli birşey olacak diye hiç dokunmuyor ben yanaşsam da adam olmaz diyorbebişe birşey olur diyor. erken doğum riski olanlarda kasılmalar doğuma sebep olabiliyormuş ya biz de öyle risk yok ama adam korkuyor. ne yapayım canıma minnet..zaten zor kıpırdıyorum akrobatik hareketler yapamam bir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?