Bol bebiş topiği

günaydın herkeseeeeeeeeeeee

bugun cuma bol bol dua edelimm

aynı zmanda haftanın osn gunu yarın tatıl ve ben yarın doktora gııdyorumm baklaım nemzna gun verıcek amelıyta için

karapisso canım peceteyımı yutuyoruz yoksa aysenın dedıgı gıbımı yapıyoruz bu işi

Hosbulduk canikom.. iyim cok sukur. Valla 6. Gun bugun adetimin geceli. Dun idrar testi yaptim negatif cikmisti.pazartesini bekliyorum kan testi icin. Gecen ay dusuk olmustu. Iste boyle csnim srn nasilsin
İnşaallah en kısa zamanda gelir bebişin.
Canım ben iyiyim barsaklarla başım belada
Bu durumdan sıkıldım artıkkk
Allahım yardımcımız ıplsun inş düzelirim ne deyim
dua et barsaklarıma
Inssllah csnim adey duzendizligim duzelmisti. Yine badlamamistir umarim ve artik bebisimde gelir. Beklettigi yeter aryik yanı
Öyle deme Annesi nazlı bi bebiş oluyor İnşaallah nazı biterde

Gunaydın KızLarrrr Hayırlı Cumalar oLsunn
Günaydın canıımm.Amiinn

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yarın.

Anladım peçeteyi yutuyorsun.Tamam canım.Yaparım bende mutlaka.
Allahım herkese muradını versin inşallah

İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım...
Sanada hayırlı cumalar...
Peçeteyi yutuyoruz canım iaşenin sorusuna cevap yazdım orayıda okursan dada iyi anlarsın kuzum.
En kısa zamanda inşaaallahhhh bebiş müüjdenizi alırız
Gunaydın KızLarrrr Hayırlı Cumalar oLsunn

Amin canım sanada hayırlı cumalar...
Dua edrlim birbirimize

Günaydın canıımm.Amiinn

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yarın.

Anladım peçeteyi yutuyorsun.Tamam canım.Yaparım bende mutlaka.
Allahım herkese muradını versin inşallah

Evet canım.
Ben yutmaya başladım 25.gün gebe olduğumu öğrendim
Elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Benim bebişim evel gün çok iyi hareket etti ama dün azıcık titrer gibii hisseetim ama evelgünki gibi değil.
Barsaklarımın sesinden ayırt edemiyorummm sizdede oldumu ilk zamanlarda

Benim bebişim evel gün çok iyi hareket etti ama dün azıcık titrer gibii hisseetim ama evelgünki gibi değil.
Barsaklarımın sesinden ayırt edemiyorummm sizdede oldumu ilk zamanlarda

Oldu tabi.Ayırt edinceye kadar acaba gaz mı diyorsun.Sonradan farkı anlıyorsun.Balıklarımız kıpırdadıkça alışıyoruz onlara

bende suundum sımdı baslasııkmı dıye adetın 2 gunundeyım ama tüpte soorun varya
acaba amelıytatn sonrmaı baslasm dıyorum sizce napıyım :26:

Başla bence.Ne çıkar ki?Rabbim şifanla beraber göndersin kuzunu da inşallahhh
Dualarım seninle canım benim.Sende sağlıkla geleceksin aramıza 2 belki de 3 kişi olarak

Başla bence.Ne çıkar ki?Rabbim şifanla beraber göndersin kuzunu da inşallahhh
Dualarım seninle canım benim.Sende sağlıkla geleceksin aramıza 2 belki de 3 kişi olarak

amin canım inşş eşimin zaten en bastan berıı ıkız olmasını cok ıstıyo ama tabıkı allh bılır hayırlısı neyse o olsunda cok zor olur ıkı coouga bırden bakmak ya maddı manevı her yönden

Sen merak etme.Rabbim öyle güzel ayarlarki herşeyi şaşar kalırsın valla.2 aydır hemen hemen hergün para harcıyoruz hala para var.Eşim hayret etti.Nasıl oluyor bu diye.Hani tamam yardım da ediyor aileler ama harcadığımız belli bizim.Bakıyoruz sanki fazladan paramız var hala.Borç da yapmadık kredi kartına falan.İlerde sıkıntı yaratmasın bize.Olup gidiyormuş hakikaten.Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın...

Aminn kesinlikle Ayşem çok haklısın. para su gibi akıyor ama çok şükür sıkıntı olmadı. Rabbim rızkını veriyor.

Ne aldın yineeeeee

hihihhiii bu sefer kocişi de suç ortağı yaptım..

çocuğun üzerinden para kazanmayı düşünür gibi sonuç çıkacak

Biz de aynı şeyi düşünmüştük öpücük 5tl yazan önlüğü görünce.Hani anne babası da muhasebeci olunca çocuk şimdiden başlamış parayla ilgilenmeye demesinler diye almadık
Babasının kuzusu badisini babalar gününde hediye etmiştim eşime.Çok beğenmişti

Kız ozyy.Sana bişey sorcam Biz kardeş ülke olduk resmen.Benim canım hiçbişey yapmak istemiyor

bitane tişört vardı takıl bana hayatın kararsın hehehe bir eşşek sıpası yazan... ama onlar büyüktü 2 yaş üzeri..onları da ilerde alırız artık

ohoo Ayşem biz çoktandır kankayız benim kociş pimpirikli birşey olacak diye hiç dokunmuyor ben yanaşsam da adam olmaz diyor bebişe birşey olur diyor. erken doğum riski olanlarda kasılmalar doğuma sebep olabiliyormuş ya biz de öyle risk yok ama adam korkuyor. ne yapayım canıma minnet..zaten zor kıpırdıyorum akrobatik hareketler yapamam bir de...

Doktora sordum geçen hafta cinsellik konusunda varmı söyleyeceğiniz diye.Biraz uzak durun dedi.Zaten risk var ya bende.Eşimde tedirgin.Eski hallerimizi özlüyorum ama ben:26::26::26::26: Korku çöktü,adamı tek başına bıraktım sanki.Aldatmaz da ne biliyim işte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…