- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.741
fmfm
Hoşgeldin canıımmm.Nasılsın??
ESMERŞİRİNE
Sende hoşgeldin.Senin durumlar ne?
Doktora sordum geçen hafta cinsellik konusunda varmı söyleyeceğiniz diye.Biraz uzak durun dedi.Zaten risk var ya bende.Eşimde tedirgin.Eski hallerimizi özlüyorum ama ben:26::26::26::26: Korku çöktü,adamı tek başına bıraktım sanki.Aldatmaz da ne biliyim işte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İyiyim canım son günleri dolduruyoruz işte ... Sen nasılsın ?
yok canım baba olacak yapmaz öyle şey. akıllarından bile geçmez sanmıyorum..
son 3 ay zaten önerilmiyor ya benim doktorda demişti ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yok.. 12. haftadan sonra serbest demişti.. azıcık sabredecek kuzum ne yapalım.. evlilik sadece cinsellik değil ki kuzum tamam o da olmalı ama şuan olağanüstü bir durum o yüzden birazcık sabredecekler sonra sahalara çıkarız elbet yine.. sen onun yanındasın zaten hiç bir zaman yalnız bırakmadın ki...manevi olarak yanında ol şuan yeter. başbaşa gezin arkadaşlarınızla görüşün sonuçta evlilik paylaşmaktır..
O da aynı şeyleri söylüyor ama işte gelde düşünmeden etme.Neler duyuyorum neler?Rabbim yuvamızı bozmasın,huzurumuzu bozmasın.Kimseninkini....
Konudan konuya atlıyorum da dönence ve dişlik aldınmı sen?Aklıma takıldı e-bebekten bakıyorum şimdi.
aminnn canım... kuzum bizim oyun parkında dönence var. dişlik de almadım canım daha erken değil mi? 4-5.aydan sonra alırım diye düşündüm. çıngırak alsam mı bitane diyorum sadece...
Dönencenizi sık sık dinlemeye özen göster.Özellikle uyurken.Onun sesine alışınca doğduktan sonra duyduğunda uyku moduna giriyormuş.Bende bu hafta alayım diyorum.Dinlesin her akşam.Dişliği,çıngırağı falan kardeşim alır sanırım.Neyse söylerim bi ara alacağım diye.Bakalım ne diyecek
Ya Özlem bende bi halsizlik var anlatamam.Hani uykuyu da aldım kalktım bugün.Çok ağrı sızı falan da yok ayaklarımda ama bi gör uyurgezer gibiyim.
Bu arada gece yatmadan hem süt içiyordum hem de demir hapı yutuyordum.Aklıma takıldı baktım ikisinin arasında en az 2 saat olmalı diyor.Senin bilgin varmı bu konuda?
bazen bende de oluyor cnm özellikle demiri düzenli içmediğim zamanlarda çok oluyordu. şimdi biraz daha düzenli içiyorum daha dinç hissediyorum kendimi. kanın düşüyor olabilir.
ben demir hapını süt içtikten en az iki saat sonra içiyorum. saat 2,30 süt ya da yoğurt saatimiz. işten 5 te çıkıyorum eve gidince de demiri içiyorum tam bir saat sonra da yemek yiyorum.. yemeğin yanında yoğurt yememeye çalışıyorum yediklerimden demir alayım diye. yatarken filan yoğurt yiyorum..benim program böyle canım. kesinlikle demirle sütün arası en az 2 saat olacak.
etin yanında da kesinlikle ayran içmeyin diyorlar.. aklında bulunsun..
Hmmm tamam bende programımı yenileyim en iyisi.Ben sabah 9da elevit içiyorum.11de bir kase yoğurt.12,30-13 öğlen yemeği.2,30-3 gibi 2-3 tane meyve yada bir avuç kuruyemiş.Akşam 7 de yemek.Yatarken demir hapını içip üstüne de 1 bardak süt içiyordum.Demir hapımı öğlen 4e alayım ben.En uygun saat bu.Sütü kesmemem lazım geceleri.Belki de benim halsizlik de demir hapını 3 gündür içmediğim içindir:26: Hastane koşturmacasında ne hap ne uyku ağlamaktan helak olmuştum.Toparlanayım artık
bebişler kanımızı alıyorlar canım.. ben hergün içiyorum artık. mideme dokunmuyor ama tuvalete giderken sanki maratona katılıyorumben de eleviti akşam içiyorum yatmadan az evvel...benim kuruyemiş sabah saat 10 da :) gündüz meyve yok akşam yiyorum..o da toplasan 2-3 porsiyon eder..
kuzum ne kadar süt içiyorsun? ya sütü fazla içemiyorum şu ara yoğurda yüklenmeye karar verdim. karapisso 1 lt süt içmek lazım günde
dedi. doktoru öyle demiş..ben içemiyorum o kadar :26::26::26::26::26:
Meyveyi yatmadan 4 saat önce kesmelisin dedi bana drum.Özellikle çok şekerli olanlar direkt kilo yapıyormuş,enerji ve vitaminden çok:26: Bana kilo aldıran da günde 2-3 tabak meyve yiyor olmammış.1 tabak meyve yerine 1 avuç kuruyemiş ye daha iyi dedi. Doktorum sütü akşam yatarken 1 bardak dedi bana.Haftada 1 yumurta dedi.Hergün yiyordum.Yani en azından haftada 5-6 yiyordum.Haftada 2ye düşürdüm bende.Günde 1 lt süt çok fazla değilmi?Çok süt de kansızlık yapar diye biliyorum ben.3-4 kaşık da yoğurt.Akşam yemekte,öğlen yemekte hatta bazen arada en ufak kaselerden bile yiyorum ben.Dişlerim sağlam ama bebeğime yarasın tedbir olsun.
Süt konusunu doktoruna sorsana sende.Bende sorayım bir daha.Bakalım ne diyecek.
Suyu kesin olarak 3 lt içiyorum.1,5lt x 2 şeklinde.Sabah evde ve akşam 6dan sonra içtiklerim hariç.Doktor çok iyi dedi.Günde 1 bardak bile içmeyen biri olarak alışması zor oldu ama susuzluktan bebeğini kaybedenleri ve kaybetme riski olanları görünce alıştım:18::18::18::18:
Ne bileyim kuzum ya öyle demiş doktoru. 1 lt bana da çok geldi. kesinlikle süt kansızlık yapar. yoğurt yiyorum ama bol bol..
meyveyi ben saat 7,30 8 gibi yiyorum 10 buçuk gibi yatıyorum. dur ozaman az daha erkene alayım. şeker yükselmesin sonra :18::18::18::18:
canım maşallah sen iyi içiyorsun suyu ben en fazla 2 lt filan içiyorum.çok yemekten bahsettik haydii afiyet bal şeker olsunnn
Bence başla Rabbim tüpünüde açar bebişinide verir Peygamberimizin hürmetinebende suundum sımdı baslasııkmı dıye adetın 2 gunundeyım ama tüpte soorun varya
acaba amelıytatn sonrmaı baslasm dıyorum sizce napıyım :26:
evet tatlım inşaallah daha net hissederim deli oluyorum resmen yaaaaaaaaOldu tabi.Ayırt edinceye kadar acaba gaz mı diyorsun.Sonradan farkı anlıyorsun.Balıklarımız kıpırdadıkça alışıyoruz onlara
yine duramadım yaramaslık yaptım
aama çok şekerler dayanamadım
Maşaallah güle güle giydirin canımmm...Aminn kesinlikle Ayşem çok haklısın. para su gibi akıyor ama çok şükür sıkıntı olmadı. Rabbim rızkını veriyor.
hihihhiii bu sefer kocişi de suç ortağı yaptım..
Eki Görüntüle 749248 Eki Görüntüle 749249 Eki Görüntüle 749250 Eki Görüntüle 749251 Eki Görüntüle 749252 Eki Görüntüle 749253
çocuğun üzerinden para kazanmayı düşünür gibi sonuç çıkacak
kıyamam ya.. kaç günün yorgunluğu var bir de üzerinde. eskisi gibi değiliz ki vücut kaldıramıyor..Su şişesi gözümün önünde duruyor direk gibi.Farkında olmadan içiyorum.Bakıyorum bitmiş.Dışarı çıkacağımda pek içmiyorum.Wc enfeksiyonundan korkuyorum.2 gündür hastanelerde 1 lt bile içemedim korkudan.Temiz ama tedirginim yine de.
Acıktım bende.Ne yiyeceğiz demekten de sıkıldık büroda.Kuru fasülye,haşlama tavuk varmış lokantada.İkisini de istemedi canım.Pizza geçiyor aklımdan aslında Fast food ne kadar yasak o kadar tatlı geliyor insana Uyumak üzereyim klavyenin üstüne
Bence başla Rabbim tüpünüde açar bebişinide verir Peygamberimizin hürmetine
evet tatlım inşaallah daha net hissederim deli oluyorum resmen yaaaaaaaa
Hareketlerini dinlerken
Maşaallah güle güle giydirin canımmm...
Bak sennn adamıda suç ortağı yapmışmışşşş
Allah yardımcın olsun Feyzacım.İnşallah sağlıkla alacaksın paşanızı kucağınıza.İsmini kesinleştirdiniz mi?Hangi paşayı bekliyoruz Allah izin verirse?
Hergün biraz daha ağırlaşıyorum sanki ben
Sık sık uyuma ihtiyacı hissediyorum.Bitkinim.Ayaklarımı uzatıp dinlenesim var sürekli.Ama biliyorumki evde olsam 5 dk oturmam.Son 1 ay işyerimde.Ona da dayanabilirsem tabi.1 ağustostaki kontrolde bakalım ne diyecek drumuz.Bayramda 35.hafta oluyoruz.O zamana kadar dururum diyorum ama bakalım[/QUOTE
Ayyyyyy Ayşem senle yazışırken uyuyakalmışım demin kalktım .ilk ismi Ahmet ikincisi bir hocamız var doğduğunda soracağız inşallah .çok ağırlaşılıyor canım benim gibi oturduğun yerde uyuklarsın :)))))hayırlısı ile evine geç dinlen ....
markafonide benim aldığım yastık 30,99 tl.
kazıklandım mı ben şimdi
neyse 7 lira da kargosu varmış. ohh içim rahatladı...
Ayyyyyy Ayşem senle yazışırken uyuyakalmışım demin kalktım .ilk ismi Ahmet ikincisi bir hocamız var doğduğunda soracağız inşallah .çok ağırlaşılıyor canım benim gibi oturduğun yerde uyuklarsın :)))))hayırlısı ile evine geç dinlen ....
Delüüüü.Ben aldıklarımın fiyatına bir daha asla bakmam.İçime oturuyor sonra çok ucuza bulunca
Bende bugün çok zor duruyorum.Uyudum uyuyacağım ramak kaldı.Çalışıyorum ama gel bi de bana sor.Ne yapıyorsun deseler bilmem diyeceğim o durumdayım.Allah adıyla yaşatsın Ahmetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?