- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.761
aslında haklısın bakmamak lazım ama görünce bakayım dedim dayanamadım ayyy ne manyağım dimi
şimdi orda bir tane daha patik beğendim şeytan dürtüyor ama yok olmaaaazzzz almayacağım patik 8 tl kargo 7 tl.. olmaaaazzzzzzzzzz almayacağımmmmmmmmmmmm ısrar etmeyinnnnnnnnnnnnnnn
Kız ben hiç ayrı patik almadım.Anam benim çocuk çıplakmı büyüyecek yoksa Takımların setlerin var diye hiç ayrı patik almadım ben
8+7 pek pahalı kız.Git mağazadan al daha ucuz olur.
ama baksana teyzesi çok şekeeeerrrr :))9
Eki Görüntüle 749411
ben de almamıştım cnm bugün bir tane aldım oturmaya emeklemeye başladığı dönemlerde iyi olur dedim yoksa annem de örecek zaten patik.. kendim ördüm bir tane...çok acil bir ihtiyaç değil...
Oyyy ne tatlıymış kıızz.Bizim örgü patiğimiz yok.İstemedim ben.Son ay alırım görüp beğendiklerimi belki.Herşeyi tamamladık sayılır.Boş geçmesin Ağustos
Mevlüt takımlarına bakıyorum da çok pahalı ya.80-100den başlıyor minicik bi elbise.Ama prenses gibi görünür içinde kuzum.Bakalım o ne zaman denk gelecek.
ya dimi? ben geçen ay 638 ödedimKredi kartı ekstrem gelmiiiiiişşşşşş500 cük
Ona göre yap alışverişini.Bak bunun birde son hesap kesim tarihi var
cadiozycim aldiklarin cok sevimli cok guzel, guzel gunlerde saglikla insallah. Aysecim uyku hem hamilelik hem de demir eksikligi olabilir o da halsizlik yapiyor. Bide sicak havalar..
Bugun uykumu alamadim genelde 5-6 gibi uyaniyorum peynir ekmek yeyip yatiyorum gel gor ki uyku tutmuyor don don sag sol bi turlu uygun pozisyon yok bulana kadar yine acikiyorum zaten tekrar kalk ye bisey derken sersem gibi. Dun ve bugun bi onceki gun gibi asiri da hareket yok bebiste merak da ediyorum. Ne zaman kesin bir duzene giriyoronceden yine sabah, oglenleri ve aksam hareket olyordu 2 gundur onlarin yaninda yok denecek kadar az..Neden ki? Nezaman duzenli oluyor?
Bir de mide yanmalari ilk aylardaki agiz tadi pisligi,istahsizlik, bulantidan daha mi kotu stres basti....
Anlamadim bende de ses yok hep oluyordu merak ettim simdi
Genelde tatlı yediğinde hareket ediyor diyorlar ama benimki süt-yoğurt ve dondurma delisi.Bir de tıkabasa karnımı doyurduğumda çok dönüyor.Sen de deneyerek-dikkat ederek bulabilirsin ne yiyince hareket ettiğini.Herkes sırtüstü uzanında çok hissedersin diyor ama benimki oturduğumda daha çok tekmeliyorcadiozycim aldiklarin cok sevimli cok guzel, guzel gunlerde saglikla insallah. Aysecim uyku hem hamilelik hem de demir eksikligi olabilir o da halsizlik yapiyor. Bide sicak havalar..
Bugun uykumu alamadim genelde 5-6 gibi uyaniyorum peynir ekmek yeyip yatiyorum gel gor ki uyku tutmuyor don don sag sol bi turlu uygun pozisyon yok bulana kadar yine acikiyorum zaten tekrar kalk ye bisey derken sersem gibi. Dun ve bugun bi onceki gun gibi asiri da hareket yok bebiste merak da ediyorum. Ne zaman kesin bir duzene giriyoronceden yine sabah, oglenleri ve aksam hareket olyordu 2 gundur onlarin yaninda yok denecek kadar az..Neden ki? Nezaman duzenli oluyor?
Genelde tatlı yediğinde hareket ediyor diyorlar ama benimki süt-yoğurt ve dondurma delisi.Bir de tıkabasa karnımı doyurduğumda çok dönüyor.Sen de deneyerek-dikkat ederek bulabilirsin ne yiyince hareket ettiğini.Herkes sırtüstü uzanında çok hissedersin diyor ama benimki oturduğumda daha çok tekmeliyorHer geçen gün daha çok hissediyorsun ama
Çok uygunmuş fiyatı.
Yok kız bence o günler daha kötüydü.Mide yanmasının en azından çaresi var.Gaviscon,renie duo,karbonatlı sakız,soda...Bir de mide yanmalari ilk aylardaki agiz tadi pisligi,istahsizlik, bulantidan daha mi kotu stres basti....
ya dimi? ben geçen ay 638 ödedim479 tlsi arabaydı zaten..bu ay daha da fazla gelecek.. oyun parkının siparişini geçmedim daha 120 ye nevresim takımı aldım zaten bugün aldıklarım var dün aldığım minderle beraber yine 500 ü geçer herhalde neyse parasız kalırsam caminin orda mendil açarım artık
ya da kocişe mendil açarım
tşk ederiz ipek teyzesi..
canım valla aynen ben de öyleyim rahat pozisyonu bulup uykuya dalana kadar epey cebelleşiyorum..
benim kızım da öyle bazen çok hareketli oluyor hiç durmuyor göbeğimi titretiyor..bazen de çok sakin sadece hafif hafif pıt pıt yapıyor..sanırım pozisyonu ile alakalı..şimdi yoğurt yedim ses yok.
Genelde tatlı yediğinde hareket ediyor diyorlar ama benimki süt-yoğurt ve dondurma delisi.Bir de tıkabasa karnımı doyurduğumda çok dönüyor.Sen de deneyerek-dikkat ederek bulabilirsin ne yiyince hareket ettiğini.Herkes sırtüstü uzanında çok hissedersin diyor ama benimki oturduğumda daha çok tekmeliyorHer geçen gün daha çok hissediyorsun ama
Çok uygunmuş fiyatı.
butikbebede öykü bebe nin kampanyası bu.. butikbebede oluyor hep mevlüt takımları..
yok bence değil. en azından yemek yiyebiliyorsun rahat rahat iştahsız olmuyorsun.. bir de sakız ayşe demişti bana da o yemekten sonra iyi geliyor aklında bulunsun.
butikbebede öykü bebe nin kampanyası bu.. butikbebede oluyor hep mevlüt takımları..
Yok kız bence o günler daha kötüydü.Mide yanmasının en azından çaresi var.Gaviscon,renie duo,karbonatlı sakız,soda...
Korkma arada bi olur geçer hemen.
Bi de kucağına 1 yaşında bi çocuk oturt daha fazla para kazanırsın.Bi yandan laptoptan alışverişe devam etmedeBu ekstremde sadece 120tl sınav harcamam var benim.150si uyku seti onu da annem verecek.Gerisi biberon vs.Yine az tutmuş benimki Sana bakınca mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?