- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.981
ayy inşallah canım..çok fazla yazmazsam da silerin paylaşımlarını sürekli takip ediyorum..bazen hamile olduğumu düşğnmek daha beni o kadar mutlu ediyor ki kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor..bebeğimi görmedim ama onu o kadar çok özlüyorum ki sabır sınavını verip bir an evvel kavuşmak istiyorum..bekarken böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi
Alayım randevu o zaman.Haklısın söylediğinde
Allah kabul etsin dualarınızı inşallah.En kısa zmanda gelsin minişleriniz
Onu bende duydum.Nasıl yapılır bilmiyorum ama faydası olan çok kişi var.Şifanı her yerde arayacaksın sonuçta.Gerek kalmadan ilaca,aşıya gelsin kuzunuz.
Erkekler doğumdan sonra,kadınlar akıllarına düştüğünde duyguları başlarmış.Sıkma canını sen.İnşallah dualarımız kabul olur da gerek kalmaz bunlara hiç.
canım benim hepsi bir sınav. Ben inanıyorum Rabbim yollayacak meleğini. ümidini hiç bir zaman yitirme.. Rabbim ol dediğinde olacak ben hep öyle dua ettim. Kız ya da erkek dile getirmedim hiç elbet vardı içimden geçen ama Rabbim hayırlısını versin dedim..
İnanıyorum senin de miniğin gelecek göbüşüne. sana tekmeler atacak ordan. Bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksın ne çok beklettin bizi diyeceksin. Sen yeter ki inancını yitirme..
Asma o suratını bakayım. Sen benim hemşerim sayılırsın.. gerçi ben buralı değilim ama eş durumundan buralı oldum :)
eşim dualarında muhammed mirza dese de ben hayırlısını diliyorum rabbimdeninşallah o tatlı telaşı yaşayacağım günler yakındır..tabi hemşeri sayılırız..bende evlendikten sonra geldim bursa ya ama hayran kaldım doğasına maneviyatına..
slm canlar ben geldim kendi doktorumdu oğlumun kontrolleri derken zaman su gibi akıp geçmiş sezeryan günümüz belli oldu sata göre 39.haftada alacak doktorum yani 19 temmuzda rabbimin izniyle kızım elif naz dünyaya gelecek 11 gün kaldı bizde de heyecan başladı rabbim hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
slm canlar ben geldim kendi doktorumdu oğlumun kontrolleri derken zaman su gibi akıp geçmiş sezeryan günümüz belli oldu sata göre 39.haftada alacak doktorum yani 19 temmuzda rabbimin izniyle kızım elif naz dünyaya gelecek 11 gün kaldı bizde de heyecan başladı rabbim hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım benim ederim tabi Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına aldırsın inşallah
Eki Görüntüle 751018 Eki Görüntüle 751019 bakın bakalım kızlar bi fark varmı
Eki Görüntüle 751018 Eki Görüntüle 751019 bakın bakalım kızlar bi fark varmı
offf hayırlısıyla bi çarşamba olsada ögrensem yetti canıma yaaa
Kan sonucu neden bu kadar geç çıkıyor orda?Özel hastaneler 1,5 saatte veriyor.Devlet hastanesi hatta sağlık ocakları bile 1 gün sonra veriyor.Hatta sabah 9 gibi verirsen kanı öğlen 2 gibi çıkıyor sonuç:44::44::44::44::44:
Tubilosh da başka Tuğba isimli bi arkadaşım da nivea sensitive dedi bana.O yüzden yazdım bende.Annemde sakallı varmış alma dedi.Öreriz oturup bi saatte dedi.Belki minik süngerlerdende alırım kuzuma.Renk olsun :)
Atlet,sütyen ve alt pijama bende alacağım.Son ay alacağım onları.Göğüsler büyürmüş daha.Bedeni küçük almayım kullanamazsam kim gidip değiştirecek bide.Çamaşırda rahat edemezsem çok sıkıntı olur.
Dr ümitsiz değilmiş ama.Belki de geç döllenmedir ondan görünmemiştir.Hem hatırlıyorumda benim adetimden 15 gün sonra görünmüştü kese.Sıkma canını.Yer tutmaya başlamıştır kuzun.Oluşur keseniz de kalbiniz de inşallahh
Vaay bi de kabus ha.Zaten uyku sorunu yaşıyorsunuz bir de uyuyunca kabusla mı uğraşıyorsun senRabbim yardımcın olsun valla.8 kg çok az almışsın Feyza.Ne güzel valla.Bende 15 gündür dikkat ediyorum drun söylediklerine daha 500 gr almışım.Haftada 350 gr,ayda 1,5 kg almalısın demişti zaten dr.
Bende sabah dra adımı yazdırdım,müsait olunca arayacak gel diye.Gidip kilosuna boyuna bi baktırıyım kuzumun.Ultrason resmini alayım birde.İçime oturdu son kontrolde almayınca.Önemsemiyormuş gibi kuzumu
Canımsın.Rabbim en hayırlı zamanda gönderecektir yavrunu seninde.İnşallah ilacın şifa olur.
Benim eşim de dostinexe başladı perşembe günü.Gerçekten çok ağır bi hap.Hala ya etkisi sürüyor
Rabbim hrkesin şifasını versin bi an önce inşallah..
Allah nazarlardan korusun.Söyleme herkese nazar değer valla.
Maşaallah ya çok güzel bir duyguuuNe güzel denk gelmiş yazdığı güne tekmeleriniz.
Tamam teyzesi başka kimselere söylemeyiz
İyi gezmeler size.Afiyet olsun,yarasın paşamıza.
Bende aylar sonra ilk kez bugün öğlen beyaz ekmek yedim.Kilo almayınca fazlaca rahat oldum
AminTeyzesi Rabbim hepimizinkini nazarlardan kazalardan belalardanuzak tutsunnnoy maşallah küçük paşama yaaa yerim o küçük ayakları ben..
Allahım nazarlardan korusun...
Canım tutmuş sevabı alacağız ama inşaallah eşin iyleştiği gibi bizde emzirirken tutabilirsek hemen kazalarımızı tutarızzzSusuzluk etkileyebilir,tutma demiş doktoru eşime...
Bu sene bizim evimize ramazan gelmeyecek maalesef
Çok garip hissettim kendimi,terkedilmiş,dışlanmış gibi...:26::26::26::26::26:
İkimizde sağlığımız için tutamıyoruz biliyorum ama garip geldi işte.Sabah kahvaltı,öğlen yemek,su...Akşam yemeğimizi iftara yaparız ama.Tutmasak da o anı yaşamaya hakkımız var değilmi:26:
Tüm müslümanların ramazanı mübarek olsun.Sağlıkla tutmayı ve bayrama erişmeyi nasip etsin Rabbim..Bebek bekleyen kardeşlerimize de bu mübarek günlerde hayırlı evlatlar göndersin Rabbim.....
Canım göbek düşmesi diye biliyorum onu.arkadaşlar geçenlerde bir komşumuz göbek kaymasından bahsetti..daha öncedende duymuştum ben ama hiç baktırmadım göbeğime..komşumuzun kuzenininde 2 yıl bebeği olmamış tüm tetkikleri yapılmış ve benim gibi sebebsiz infertiliteymiş..o da gidip göbeğini kaldırtmış ve o ay adet görmemiş ve şuan 8 aylık hamileymiş..bende kafamda şüphe kalmaması için eşim işten gelince gitmeyi düşünüyorum..
siz ne diyorsunuz..yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım:18::18::18:
hayır dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hepiniz için dua edicem canlarım doğum yaptıktan sonra güzel haberlerimizi ve kızımın resmini paylaşırım sizlerle
Yarın evlilik yıldönümümüz ve ben daha ne alacağımı bilmiyorum(((((((((((((( Ne kadar hayırsızım değil mi kızlar? ((((((((((((((( Hadi acil bi fikir verin ((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?