Bol bebiş topiği

canım benim hepsi bir sınav. Ben inanıyorum Rabbim yollayacak meleğini. ümidini hiç bir zaman yitirme.. Rabbim ol dediğinde olacak ben hep öyle dua ettim. Kız ya da erkek dile getirmedim hiç elbet vardı içimden geçen ama Rabbim hayırlısını versin dedim..
İnanıyorum senin de miniğin gelecek göbüşüne. sana tekmeler atacak ordan. Bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksın ne çok beklettin bizi diyeceksin. Sen yeter ki inancını yitirme..

Asma o suratını bakayım. Sen benim hemşerim sayılırsın.. gerçi ben buralı değilim ama eş durumundan buralı oldum :)

eşim 6 gibi gelecek..kafamda acabalar kalmaması için gideyim..teyze en azından göbeğin kayıp kaymadığını söyler..ve şifa olur..
karapiso nun dediğini de yapıyorum..yutarken aklıma aç karnına mı tok karnınamı içsem diye geldi..biz tedbirimizi alalım da takdir allahın

eşim dualarında muhammed mirza dese de ben hayırlısını diliyorum rabbimden inşallah o tatlı telaşı yaşayacağım günler yakındır..tabi hemşeri sayılırız..bende evlendikten sonra geldim bursa ya ama hayran kaldım doğasına maneviyatına..

slm canlar ben geldim kendi doktorumdu oğlumun kontrolleri derken zaman su gibi akıp geçmiş sezeryan günümüz belli oldu sata göre 39.haftada alacak doktorum yani 19 temmuzda rabbimin izniyle kızım elif naz dünyaya gelecek 11 gün kaldı bizde de heyecan başladı rabbim hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Canım benim ederim tabi Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına aldırsın inşallah

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin canım..yengeç burcu prensesin gelmesine sayılı günler kaldı..önce feyzadan sonra senden güzel haberler alırız inşallah..

Hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah canım benim .benim de 16 Temmuz sabah 8.30 da yatışım yapılacak

Peşpeşe geliyor bebişlerimizzzz
Mübarek cuma gününde hayırlı bir evlat olarak doğar inşallah Elif Naz'ımız.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Sonra sıra bize geliyor :18::18::18::18::18:

hayır dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hepiniz için dua edicem canlarım doğum yaptıktan sonra güzel haberlerimizi ve kızımın resmini paylaşırım sizlerle

offf hayırlısıyla bi çarşamba olsada ögrensem yetti canıma yaaa

Kan sonucu neden bu kadar geç çıkıyor orda?Özel hastaneler 1,5 saatte veriyor.Devlet hastanesi hatta sağlık ocakları bile 1 gün sonra veriyor.Hatta sabah 9 gibi verirsen kanı öğlen 2 gibi çıkıyor sonuç:44::44::44::44::44:

bu saglık ocagandan az büyük küçük bi hastane kan tahlilinde bitek negatif yada pozitif yaziomuş benım tatlili dışarı sevk eeti dr kaç haftalıksa görüncekmiş

Yarın evlilik yıldönümümüz ve ben daha ne alacağımı bilmiyorum (((((((((((((( Ne kadar hayırsızım değil mi kızlar? ((((((((((((((( Hadi acil bi fikir verin ((((((((((((((((((

Maşaallah ya çok güzel bir duyguuu
Sizden başkasına söylemiyoruz teyzesiii :))
ay dışarıı çıkamadık paşa annesini halsizleştirdi anidennn
Çıkacak hal kalmadııı
Bişeyler yedik evde sonra uyudum yeni uyandım bakayım sizler ne alemdesinzi
Aişecan randevunu al bence.
Ve şu kafa ölçümünü yapan doktordan vazgeç
Başka doktora görün derim sana
oy maşallah küçük paşama yaaa yerim o küçük ayakları ben..
Allahım nazarlardan korusun...
AminTeyzesi Rabbim hepimizinkini nazarlardan kazalardan belalardanuzak tutsunnn
Canım tutmuş sevabı alacağız ama inşaallah eşin iyleştiği gibi bizde emzirirken tutabilirsek hemen kazalarımızı tutarızzz
Canım göbek düşmesi diye biliyorum onu.
Ve düşünce kişi acayip halsizleşiyor göbeği yerine çekince iyleşiyor.
Dene bi bak zararı olmaz ama bebekle alakası varmı hiç duymadım
hayır dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hepiniz için dua edicem canlarım doğum yaptıktan sonra güzel haberlerimizi ve kızımın resmini paylaşırım sizlerle

İnşaallah preicim seninde fmfm inde sağlıkla doğurduğunuz müjdesini alırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…