- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.961
Tubilosh da başka Tuğba isimli bi arkadaşım da nivea sensitive dedi bana.O yüzden yazdım bende.Annemde sakallı varmış alma dedi.Öreriz oturup bi saatte dedi.Belki minik süngerlerdende alırım kuzuma.Renk olsun :)
Atlet,sütyen ve alt pijama bende alacağım.Son ay alacağım onları.Göğüsler büyürmüş daha.Bedeni küçük almayım kullanamazsam kim gidip değiştirecek bide.Çamaşırda rahat edemezsem çok sıkıntı olur.
Dr ümitsiz değilmiş ama.Belki de geç döllenmedir ondan görünmemiştir.Hem hatırlıyorumda benim adetimden 15 gün sonra görünmüştü kese.Sıkma canını.Yer tutmaya başlamıştır kuzun.Oluşur keseniz de kalbiniz de inşallahh
Vaay bi de kabus ha.Zaten uyku sorunu yaşıyorsunuz bir de uyuyunca kabusla mı uğraşıyorsun senRabbim yardımcın olsun valla.8 kg çok az almışsın Feyza.Ne güzel valla.Bende 15 gündür dikkat ediyorum drun söylediklerine daha 500 gr almışım.Haftada 350 gr,ayda 1,5 kg almalısın demişti zaten dr.
Bende sabah dra adımı yazdırdım,müsait olunca arayacak gel diye.Gidip kilosuna boyuna bi baktırıyım kuzumun.Ultrason resmini alayım birde.İçime oturdu son kontrolde almayınca.Önemsemiyormuş gibi kuzumu
Canımsın.Rabbim en hayırlı zamanda gönderecektir yavrunu seninde.İnşallah ilacın şifa olur.
Benim eşim de dostinexe başladı perşembe günü.Gerçekten çok ağır bi hap.Hala ya etkisi sürüyor
Rabbim hrkesin şifasını versin bi an önce inşallah..
Allah nazarlardan korusun.Söyleme herkese nazar değer valla.
Sorma Ayşe ya zaten zor uyuyorum sonra bide bu kabuslar neyse bitecek inşallah haftaya ben de kuzumu kucaklamış olacağım sonra sıra sizde ...
Ben az aldım kiloyu ama gerçekten az yiyorum kız kardeşim geldi o da 6 aylık hamile ben yanında tersi gibi oldum sanki o doğuma gitcek ben 6 aylık . Kızıyorbana bu ne hal diye bebek 3 kg olmuş ben napıyım kiloyu. Sen de bu hafta iyi gitmişsin kilo iyi birşey değil sonra çok ağırlık olarak kalıyor. Tamam hamilelik en rahat yenen zaman ama önüne geleni boğazına sokan hamileler var yazık vücuduna sen ne kadar çok yersen ye bebek alacağını alıyor gerisi sana.. Al tabi kuzucuğun resmini ne kadar büyümüştür kim bilir:)))
Susuzluk etkileyebilir,tutma demiş doktoru eşime...
Bu sene bizim evimize ramazan gelmeyecek maalesef
Çok garip hissettim kendimi,terkedilmiş,dışlanmış gibi...:26::26::26::26::26:
İkimizde sağlığımız için tutamıyoruz biliyorum ama garip geldi işte.Sabah kahvaltı,öğlen yemek,su...Akşam yemeğimizi iftara yaparız ama.Tutmasak da o anı yaşamaya hakkımız var değilmi:26:
Tüm müslümanların ramazanı mübarek olsun.Sağlıkla tutmayı ve bayrama erişmeyi nasip etsin Rabbim..Bebek bekleyen kardeşlerimize de bu mübarek günlerde hayırlı evlatlar göndersin Rabbim.....
Cn:26:m Dostinex bende kullandım agır bi ilaçtır normal ilaçlar gibi kullanılmıyor doktor söyledi değilmi hangi günlerde alacagını ?
Doktor çağırmadı yaa
sen arayıp tekrar sorsan ayıp mı olur? unutmuş olmasın...
Sekreteri ile görüştüm ben.Müsait olduğunda ararız kesinlikle demişti.Yarına alayım bari randevuyu
bence de öyle yapsan iyi olur cnm. yarın için varsa randevu versin böyle beklemek daha zor...
Aslında kafam karışık bu konuda.Başka bi dra görünmek istiyorum(son gittiğimde kafası büyük diye yanlış ölçüm yapmıştı dr.yüreğim ağzıma gelmişti.başka dr baksın bi de diyorum).Ama akıntım kesilmedi diye kendi druma da sormak istiyorum.Hangisine gideceğimi bilemedim.:44::44::44::44::44::44::44::44:
Susuzluk etkileyebilir,tutma demiş doktoru eşime...
Bu sene bizim evimize ramazan gelmeyecek maalesef
Çok garip hissettim kendimi,terkedilmiş,dışlanmış gibi...:26::26::26::26::26:
İkimizde sağlığımız için tutamıyoruz biliyorum ama garip geldi işte.Sabah kahvaltı,öğlen yemek,su...Akşam yemeğimizi iftara yaparız ama.Tutmasak da o anı yaşamaya hakkımız var değilmi:26:
Tüm müslümanların ramazanı mübarek olsun.Sağlıkla tutmayı ve bayrama erişmeyi nasip etsin Rabbim..Bebek bekleyen kardeşlerimize de bu mübarek günlerde hayırlı evlatlar göndersin Rabbim.....
arkadaşlar geçenlerde bir komşumuz göbek kaymasından bahsetti..daha öncedende duymuştum ben ama hiç baktırmadım göbeğime..komşumuzun kuzenininde 2 yıl bebeği olmamış tüm tetkikleri yapılmış ve benim gibi sebebsiz infertiliteymiş..o da gidip göbeğini kaldırtmış ve o ay adet görmemiş ve şuan 8 aylık hamileymiş..bende kafamda şüphe kalmaması için eşim işten gelince gitmeyi düşünüyorum..
siz ne diyorsunuz..yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım:18::18::18:
canım valla o kadar sene sağlık okudum staj yaptım hastanede çalıştım ama böyle birşey duymadım..
sen bilirsin karar senin canım.. Belki de sebep olur..
offf canım ya kafam çok karışık..tıbben fayda görmedim..zamanı varsa o ayrı meselede..doktorumu değiştim koza tüp bebek merkezine gittim doktor direk aşılama öneriyor..eşi,mde aşılama istemiyor..bende doktorları bıraktım..kocakarı ilaçlarına başvuruyorum galiba..
canım benim göbek düşmesi diye birşey var ama gebeliğe engel olduğunu duymadım.. hatta göbeğim kaçtı filan derler. ama gebelikle alakasını duymadım. ama bazen kocakarı ilaçları dediğimiz şeyler fayda ediyor..
Rabbim en kısa zamanda göndersin inşallah bebişini..
Eşleri bazen anlamak zor oluyor. Keşke razı gelse belki aşılamanız tutar geliverir bir küçük melek..
bana gebe kalındığı söyleyince içime bir ümit doğdu..
aşılama konusundada ikna edemiyorum..kadınların annelik duyguları iç güdüsel ama erkeklerde babalık duygusu daha geç ortaya çıkıyor galiba..bizim kadar hassas olamıyorlar..bu ramazan ayında bizlere çokça dua edin..
feyzacım doğum anında yapılan dualarda kabul olurmuş..korkularını yenersen ve allah o anda bizleri hatırlatırsa ismen dua etmeni istiyorum mümkünse..
inan hep dua ediyorum sizlere.
kesinlikle haklısın canım.. erkekler bu konuda biraz daha farklı... biraz zaman ver ona belki değişir düşüncesi. kendisi der sana...
bir umut canım. sen bilirsin karar senin tabi ki..
Rabbim yardımetsin. İnşallah sebep olur gelir miniğin...
Alayım randevu o zaman.Haklısın söylediğindekendi doktoruna git istersen yine. akıntı konusu daha önemli değil mi? boy kiloyu bütün doktorlar ölçer sonuçta onda bir yanlışlık yapmaz ama yine ters birşey söyler seni üzerse harbi dayağı hak eder bu sefer...
Allah kabul etsin dualarınızı inşallah.En kısa zmanda gelsin minişlerinizcanım benim öyle düşünme..ramazan sizlerede geldi..rabbim bu yıl da ramazanı görmeyi nasip eyledi..oruç tutamamanız keyfi bir şey değil..sağlık sorunlarından dolayı..bu sebeble oruç tutamazsanızda kuran okuyarak,tesbihatlar ve dualarlada ramazanın hazzını alabilirsiniz..
bende bugün mukabeleye başladım komşularımla..allaha hamdettim bir ramazan daha nasip olduğu için..umarım ramazan hürmetine rabbim yavrularımızı da nasip eyler..
Onu bende duydum.Nasıl yapılır bilmiyorum ama faydası olan çok kişi var.Şifanı her yerde arayacaksın sonuçta.Gerek kalmadan ilaca,aşıya gelsin kuzunuz.arkadaşlar geçenlerde bir komşumuz göbek kaymasından bahsetti..daha öncedende duymuştum ben ama hiç baktırmadım göbeğime..komşumuzun kuzenininde 2 yıl bebeği olmamış tüm tetkikleri yapılmış ve benim gibi sebebsiz infertiliteymiş..o da gidip göbeğini kaldırtmış ve o ay adet görmemiş ve şuan 8 aylık hamileymiş..bende kafamda şüphe kalmaması için eşim işten gelince gitmeyi düşünüyorum..
siz ne diyorsunuz..yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım:18::18::18:
Erkekler doğumdan sonra,kadınlar akıllarına düştüğünde duyguları başlarmış.Sıkma canını sen.İnşallah dualarımız kabul olur da gerek kalmaz bunlara hiç.bana gebe kalındığı söyleyince içime bir ümit doğdu..
aşılama konusundada ikna edemiyorum..kadınların annelik duyguları iç güdüsel ama erkeklerde babalık duygusu daha geç ortaya çıkıyor galiba..bizim kadar hassas olamıyorlar..bu ramazan ayında bizlere çokça dua edin..
feyzacım doğum anında yapılan dualarda kabul olurmuş..korkularını yenersen ve allah o anda bizleri hatırlatırsa ismen dua etmeni istiyorum mümkünse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?