- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.001
GüNAYDIN dünyanın ennn güzel hamişleri hamiş kalmak için kocası umursamada kendini paralayan güzel hatunlarıRABBİM bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin bize inşALLAH oruç tutamasada gönlü oruç tutmaktan yana olan bollllll bereketli evlerimizde bollll iftarlı bereketli bi ramazanımız olsun inşALLAH Eki Görüntüle 751259 Eki Görüntüle 751260 buda an itibariyle gebelik testim RABBİME binlercekere hamdolsun artık daha ümitliyim
Yeni oluşuyor kuzuuuuuuuuu
Ramazan sonuna kadar hergün böyle güzel test fotolarıyla günaydın demek dileğiyleeeeee
GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNN
ayyy ayşemmmm içim içime sıgmio bi testler varmış hep pozitif çıkıp kandıran ayyy dedim benimkidem onlardan akşam ogluşumdaan idrar örnegi alıp denedim :) yok vallaha saatler geçsede silik bile yok
GüNAYDIN dünyanın ennn güzel hamişleri hamiş kalmak için kocası umursamada kendini paralayan güzel hatunlarıRABBİM bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin bize inşALLAH oruç tutamasada gönlü oruç tutmaktan yana olan bollllll bereketli evlerimizde bollll iftarlı bereketli bi ramazanımız olsun inşALLAH Eki Görüntüle 751259 Eki Görüntüle 751260 buda an itibariyle gebelik testim RABBİME binlercekere hamdolsun artık daha ümitliyim
Allah iyiliğini versin emi
Kız oldu bu sefer
Ramazan evinize bereketiyle geldi çok şükür.Darısı bütün bekleyenlerin başına
Kız oldu bu sefer
Ramazan evinize bereketiyle geldi çok şükür.Darısı bütün bekleyenlerin başına[/Q RABBİM bekleyen herkeze yardım etsin banada inş yarın güzel haberi alim hayırlısıyla asıl ozaman sevinicem
günaydın hanımlar...Ayşeye katılıyorum seyidecim.. bebiş geliyooooorrrrrr
herkes hazırlansın yarın halay var...
beni yalnız bırakırsanız kendimi alışverişe veririm haaa
Nasılsın?Ne var ne yok ?
beni yalnız bırakırsanız kendimi alışverişe veririm haaa
ver gitsin hani derler yaa amannn çok bişey almayın hediyede gelir alın kızlar ama 5 takım 03 ay 5 takımda 06 ay alın o çamaşırcıklar hemen kirleniveriyo ve alıp getirende büyük getiriyo mutlaka üzerine göre tek tük geliyo belki sizin farklı olur bilemem ama çok iyisinden olmasada bolll bolll badi ve picama takımı tulum alın alıcaksanız biberon emzik veeee mutlaka benden tavsiye gögüs ucu kreminizi alın sora kocişlere kalınca 500 defa tlf onumu alim bunumu :) gerçi hepsi tatlı telaşlar ama elinizin altındaki gibi olmaz ilk çocukta insan çokk panik oluyo 7 ci ayınızda sizin picamanız iç çamaşırınız pediniz çocugun hastane çıkışı ve bezi hazır beklesin allah korusun ama her ihtimal mümkün ayyy ne çok konuştum :)
dimi yaaaa? ben de öyle diyorum zaten. kusacak altına yapacak acemiyiz bol bol çamaşır değiştireceğiz.. ama gel de sen bunu benim anama anlat. telefonda çemkiriyor bana.. almaa artıkk ..yeter... sonra küçülecek ...birşeye yaramayacakk... ben de karar verdim aldıklarımı söylemiyorum
hastane çantası hazırlayalım dimi seyidecim ufaktan ufaktan.. kendi eksiklerim var daha benim. gecelik almadımhasta bezi ped..oyy alayım ben onları da dursun ne olur olmaz haklısın bir de geliyorum filan der.. ortada kalırım :18::18::18::18:
çokk uzun olcak ama anlatim belki işinize yarar ben 2 çantayla eşimin tabiriyle bavulla gittim hastaneye :) çocuga ayrı çanta kendime ayrı hastaneye bi uzun gecelik 2 takım picama götürdüm en az 5 6 kilot :) ben fazla pipirikliyim ama çokkk işe yaradı alt picaması 3 tane olabilir çünkü lazım oluyo hasta bezi alt pedi normal ped hepsinden bolca koydum özeldeydim ama ordada boll boll vermiyolar nihayetinde kanlı kanlıda yatılmıyo benim kanamam çoktu hamdolsun ama rahatladım dogumdan sonra çocuga hastane çıkışını koyun bi picama bi tulum 2 badi yeni dogdugunda kusmuyo kakasını çok yapmio ama ameliyethaneye gitçek pamuklu bebege çıplakken yapışmicak bi battaniye sora giydirip temizine sariolar aklınızda olsun memiş kreminizi 1 ay önceden başlatın ben lansinoh almıştım müthiş memnun kaldım büyügünden almıştım sora bebegede sürebiliyosunuz poposuna falan sürünce emzirebiliosun bebegin agzındaki pamukçuk oluşumunu engelliyo bide milupanın süt çayı sallama poşet 15 lira falan mutlaka alıp dogumdan 2 gün önce başlayın içmeye sütünüz insin hastaneyede götürün 2 tane falan soraaa dogumdan sonra sade soda ve kayısı suyunu karıştırıp verdi dr çok güzel gaz attırıyo :) benimki sezeryandı bu arada normal dogumu bilemem boll bolll emzirme videoları izleyin hemşire anne vs faktörlerine çokta güvenmeyin emmiyosa gene bana sorun bi alet var şiddetle tavsiye ederim ama inş emer buarada bardak kahve peçete havlu gibi şeylerinizi şansa bırakmadan çantanıza koyun ayy çok ayzdım sora gene akklıma geldikçe yazarım :)
süper bilgiler bunlar canım ya hemen notlarımı alıyorum.. çok teşekkürler....
ben oglumu emziremedim gögüs uçlarım hiçç yoktu nerdeyse ama sezeryanda sütümde inmedi bu süt çayı çok faydalı ve tavsiyem dogumdan sonra kilo vericem diye az yeyip çocugun sütünün kalitesini bozmayın sizin yedikleriniz direk etkiliyo nekadar yemek+su boll bol süt demek
Bizim büroda sakin olur ramazanda.İnşallah bu ramazanda sakin olur.Pembe tül lazımdı hava ısınmadan alayım geleyim dedim ama ne sıcakiyidir canımcım sen nasılsın? patron yok sakin bir ortam...
alışveriş yapacaktım sen tuttun beni bak
park yatağın da siparişini verdim. cuma günü filan gelir herhalde..
şimdi işin en zor kısmı kalıyor emzik askısı
onu da babası seçsin ben karar veremedim amannnnn
tabi birde karyolamız var. onu da önümüzdeki aya inşallah. epey birşeye benzedi yaw. aldıkça üzerimden yük kalkıyor sanki hafifliyorum paralar ağırlık yapıyor galibaçok zenginim ya...
Hmmm.Bende 6-7 kısa kol-kolsuz zıbın,4-5 tane de tüm tulum-altüst takım var.Yeter mi ki?:44::44::44::44: Bi kaç tulum daha alayımmı? Çok konuşma olurmu hiç.Sizin gibi deneyimlilere ihtiyacımız varver gitsin hani derler yaa amannn çok bişey almayın hediyede gelir alın kızlar ama 5 takım 03 ay 5 takımda 06 ay alın o çamaşırcıklar hemen kirleniveriyo ve alıp getirende büyük getiriyo mutlaka üzerine göre tek tük geliyo belki sizin farklı olur bilemem ama çok iyisinden olmasada bolll bolll badi ve picama takımı tulum alın alıcaksanız biberon emzik veeee mutlaka benden tavsiye gögüs ucu kreminizi alın sora kocişlere kalınca 500 defa tlf onumu alim bunumu :) gerçi hepsi tatlı telaşlar ama elinizin altındaki gibi olmaz ilk çocukta insan çokk panik oluyo 7 ci ayınızda sizin picamanız iç çamaşırınız pediniz çocugun hastane çıkışı ve bezi hazır beklesin allah korusun ama her ihtimal mümkün ayyy ne çok konuştum :)
çokk uzun olcak ama anlatim belki işinize yarar ben 2 çantayla eşimin tabiriyle bavulla gittim hastaneye :) çocuga ayrı çanta kendime ayrı hastaneye bi uzun gecelik 2 takım picama götürdüm en az 5 6 kilot :) ben fazla pipirikliyim ama çokkk işe yaradı alt picaması 3 tane olabilir çünkü lazım oluyo hasta bezi alt pedi normal ped hepsinden bolca koydum özeldeydim ama ordada boll boll vermiyolar nihayetinde kanlı kanlıda yatılmıyo benim kanamam çoktu hamdolsun ama rahatladım dogumdan sonra çocuga hastane çıkışını koyun bi picama bi tulum 2 badi yeni dogdugunda kusmuyo kakasını çok yapmio ama ameliyethaneye gitçek pamuklu bebege çıplakken yapışmicak bi battaniye sora giydirip temizine sariolar aklınızda olsun memiş kreminizi 1 ay önceden başlatın ben lansinoh almıştım müthiş memnun kaldım büyügünden almıştım sora bebegede sürebiliyosunuz poposuna falan sürünce emzirebiliosun bebegin agzındaki pamukçuk oluşumunu engelliyo bide milupanın süt çayı sallama poşet 15 lira falan mutlaka alıp dogumdan 2 gün önce başlayın içmeye sütünüz insin hastaneyede götürün 2 tane falan soraaa dogumdan sonra sade soda ve kayısı suyunu karıştırıp verdi dr çok güzel gaz attırıyo :) benimki sezeryandı bu arada normal dogumu bilemem boll bolll emzirme videoları izleyin hemşire anne vs faktörlerine çokta güvenmeyin emmiyosa gene bana sorun bi alet var şiddetle tavsiye ederim ama inş emer buarada bardak kahve peçete havlu gibi şeylerinizi şansa bırakmadan çantanıza koyun ayy çok ayzdım sora gene akklıma geldikçe yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?