Bol bebiş topiği

Aynen canım ya biraz yürüsem motor su kaynatıyor..
Su kaybedince de hemen fena oluyorum.. bizim burda yağmur yağdı sabahtan. şimdi gökyüzü arada açıyor.
bizim 2 tane tulumumuz var ben de alacam daha..

bak şimdi hergün bebegin üzeri degişiyo banyo yapınca en az bir kez ben yıkarım hemen elimde yada yanımda kim varsa o yıkar diosan yeter ama yok canım kim ugraşcak makineye atarıs sabun tozuyla dersen ozaman lazım ben yaklaşık 10 takın 03 ay 10 takımda 06 ay aldım annemde gettirdi ohh makinada yıkıyoduk daha kolay bu arada yaz bebegi olcak sizinkiler ince pamuklu kumaşlar var alın onlaran kestirin annecikleriniz kıvırsın kenerını emzirirken hoppp bohça bebişi daha güzel emio kalınlarla olmuyo

evet belki bebekler çok çabuk büyüyo ama şöle sölim ikide bir elde yıkamak hiç güzel deil hem ben güzellerini ayırıp yıkadım naftalinledim kaldırdım geçen gün baktım misler gibi yepyeni 5 çocuk daha büyütür olmasa bile ogluma saklarım görsün cicilerini büyüyünce kayınvalidem eşimin bi dünya şeyini verdi taş gibi hep giydirdim ogluşumada

kim uğraşacak diyorum ben de canım o zaman bir kaç tane daha yedek almak lazım. makinaya atacağız mecbur..
ben tulum almak istiyorum ama seyidecim ayaksız mı alayım. ayaklılar çabuk küçülüyor filan diyorlar...

senin ikinci de geliyor zaten onu da büyütür..

hayatım ayaksız olsada büyüyünce o kuzucuklar düdük gibi kalıyor üzerlerinde :) bunları dert etme hamdolsun herkezin alıcak gücü var zaten 3 aylık olana kadar giydiriceksin aldıklarını sora tekrar alman gerekicek sorasında çok çabuk büyüyolar ilk 3 ay idare eder

Kenarını kıvırdığımız şeyleri bohça yapıp bebeğimi saracağız:44::44::44: Anlayamadım ben:26::26::26:
Benim doğum eylülde.Pek yaz bebeği olmayacak.

Bazen battaniye aldım 1 tane ben hazır olanlardan.O da olmazmı?1 tane bazen,2 tane hastane çıkışı battaniyesi,2 uyku tulumu olabilen battaniye,1 tane ince triko battaniye,1 el örgüsü battaniye,1 tane de büyük polar battaniyesi var.2 tane de uyku tulumu şeklinde battaniye var.Yetmezse 2 bazen daha alayım incecik olanlardan:26::26::26:

:26: Annem nakış hocası benim,kvalidemde eski terzi.Ama annemde boyun fıtığı var,kvalidemde bel fıtığı.İkisindende bişey istemeye çekiniyorum,kıyamıyorum.Parasını verelim yaptıralım diyorlar garipler.Elişinde en basit şeyleri bile dıışarı yaptırıyorum elimde iki usta olduğu halde.Yakın arkadaşımda beyaz tülbenti metrelik al,10cm olarak 3 katlı kemer diksin annen dedi.Göbeğinin mikrop kapmaması için çok iyiymiş.7-8 yapsın annen her bezde yenile demişti.Onu bile 1 kere söyleyebildim,üstüne basmayınca tekrar hatırlatamadım:26: Kendim alacağım 2 mt tülbentlik elimde dikivereceğim bende.Dolapiçine kapitone dikilecek,herşey var dikecek olanı bulamadım

ohooo kuzum bir sürü battaniyeniz var sizin daha ne olsun. bizim örgüyle beraber toplam 5 tane battaniyemiz olacak. ben daha almayı düşünmüyorum...bir tane annem dikiyor bazen battaniye bir peluş bir penye bir tane de kapitone var. uyku tulumlarından almadım.

Arkadaşımın kızı var 4 aylık.O da penye battaniye 2-3 olsun dedi.Bendekiler hep kalın kışlık.Eylül olunca doğum incelere pek yanaşmadık.Ama hastane çıkışlarınınki ince.Bir de ayrıca aldım tek penye.civilde kafası kulaklı,tavşan kesimli, cep gibi ayaklarını soktukları uyku tulumu varya ondan almıştık k.validemle.Annede fermuarlanınca tulum olan kalın battaniyeden aldı.2 uyku tulumu oldu.Yastık ve yorgan ayrı almayı düşünüyorsan english homeda fiyatlar iyi.%100 pamuk hemde.Dün aldım ben yastığı 6tl,yorganı 45tl.

ooo baya almışın yeter onlar yeter eylül ama canım gene sıcak çok sararsan isilik olur masum dogumda bitane dogdugu gibi sarıyolar onu güzel sabuntozuyla yıka vernel sürme güzelde ütüle öle ver sora yıkayıp üzerini giydiriyolar sarıyolar temiz battaniyeye ama o ilk sardıkları kan oluyo hep bide bak aklında olsun çantaya hazırlarken o hastane çıkışını battaniyesini aç içine badisini tulumunu bitane bez eldivenlerini güzelce koy bohça gibi sar hemen verirsin hepşireye derli toplu oluyo onları hazır et

Evet bunu daha önce de duymuştum.Ama bebek kanlıyken sararlarsa hastane çıkışının battaniyesine:26: Ayrıca bi bazen battaniye daha mı koysam?Aldığım hastane çıkışı krem.Kan olursa çıkmaz da:26: Doğuma yattığımda hemşireyle mi konuşayım bunu acaba?Uffff ilk olmak ne zor.Tecrübesizlik bi yandan

ben ayrıca battaniye götürdüm sora kocişimin akrabaları geldi birinle yolladım o kanlıyı saolsun hemen yıkamış bişeycigi kalmamıştı ama bence al bitane çıkmazsa bide yazık olmasın battaniyene kız 8 10 liraya var bi dünya alıver onlardan bitane

Alırım mutlaka.Şöyle koyu renkli bişey.Çıkmazsa da gözüme batmasın:26: Benimkini de yıkarlar.Hastaneye götüreceklerimin listesine bi göz atarmısın sende.Çantayı hazırlamaya başlayacağım bu hafta.
BEBEK İÇİN HASTANE ÇANTASI
-2 hastane çıkışı
-1 uyku tulumu,1 penye battaniye.
-bez
-pamuk
-ıslak mendil
-mama
-2 takım iç zıbın
-biberon
-emzik
-5-6 tane ağız bezi
-burun aspiratörü
-pişik kremi
-losyon
-çorap
-göbek temizleme seti.
-2 göbek kuşağı
ANNE İÇİN HASTANE ÇANTASI
-hasta bezi,orkid
-4-5 tane atlet külot
-1 gecelik-sabahlık takımı
-3 pijama takımı
-terlik
-el havlusu
-saç tokası-saç bandı-makyaj mlz.
-yelek
-çorap
-rulo peçete
-pamukçuğu engellemek için karbonat

harika herşeyin tamam tek soru sezeryanmı normalmi bide bardak koy bide annnenle kocişin kalcaksa bi takım çatal kaşık refakatçi yemgini bölüşürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…