Bol bebiş topiği

Kızlar merhaba.

Ben orucumu tutmaya karar verdim. Ve bugün Allah ıma binlerce şükürler olsun çok rahat geçiyor. 30 dakika kaldı.

dogumdan sonrada vakit bulup tutabilecek miyim ? Garantisi olmadıgı için tutuyorum. Lohusalık, emzirme dönemi derken 1 yıl tutamam kafadan. sonradanda rahatlıga alışıp ya tutamazsam diye çok korktum açıkcası. 7. 8. 9. vu aylarda olsaydım tutmazdım tabiki.

Ama daha başlardayız. Rabbim güç verirde hayırlısıyla orucumu tutarım.

Yemegimi yaptım.

Bakalım yarın ne olacak

Son düzenleme:
Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı.. Çok şükür herşey yolunda kalp atışları falan derken fasulye kadar olmuş yavrum evladım:))))

gunaydin kizlar,
umarim herkes iyidir. ben dunden beri biraz ayakta kaldim ve karnimin siskin kismini normalden asagida hissediyorum sanki. Gereksiz telas mi bu haftada rahim nerede? Yani onceden esit sisken sanki bi kisim siskinlik gobek deligi altinda toplanmis gibi normal mi? Yani ille top gibi dumduz oluyor mu herzaman? Benim sanki oyleydi ama simdi gobek ustten bakinca gobek deliigne kadar daha az sikik, gobek deligi sonrasi daha cok sisik.

Benimde kiz canim.6.5 yasinda oglum var birde.
aaa ne güzel. bir oğlan bir kız..Allahım oğluşuna uzun ömür versin. minik kızını da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
sen de tecrübelilerdensin. muhtemelen sana çok sorular soracağız :)
canim bir sey sorayim yeri gelmisken 4 gun once diyorsun ya dr buna gore dogum tarihi degistiriyor mu yoksa sen yine eski haftani gununu mu soyluyorsun?
canım benim doktorum hiç doğum tarihini söylemez. pcden bakar son adetime. kaç haftalık olduğunu elinde birşey var ona göre hesaplar. sonra ultrasonla bakalım der. ultrasonun ölçümlerine göre şuan şukadarlık der. ama ben hep son adete göre hesaplıyorum..
Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı.. Çok şükür herşey yolunda kalp atışları falan derken fasulye kadar olmuş yavrum evladım:))))
ayy canım gözünaydın. oyy minik fasulye.. ALlahım hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

günaydın canım. kuzum o bebişin pozisyona göre değişiyordur. benim bazen sağ tarafım şişiyor öyle. yamuk oluyor karnım o kısma toplanıyor herhalde. yukardan bakıyorum sağ taraf top gibi sol daha inik..meraklanma normal bunlar.

canım benim bebişine yazık ya artık senden besleniyor sen yemezsen o da aç.. Rabbim izin vermiş yazık günah minik yavruya..
kaza yaparsın neden bebişini de sıkıntıya sokuyorsun..
tabi karar senin. Allah kabul etsin.

Evet canim.geliyordum.hamile kalinca ilk 5 ay bulantidan mahvoldum.artik daha iyiyim geliyorum topige.
Geçmiş olsun.Atlatmışsın o kara günleri.Bundan sonra tadını çıkarırsın artık.Göbüş de büyümeye başlar Desene bi kızımız daha geliyor.Hemen güncelliyorum listemizi

Kendini çok zorlama ama olurmu?:26: Farz görevini yapmaya çalışıyorsun biliyorum ama karnındaki masumun da vebalini düşün.Açsın ve o da aç.Ondanda önemlisi susuzsuz o da susuz:18: Allah'a emanet elbette kuzularımız ama insan korkuyor yinede.:18::18::18::18:Allah kabul etsin inşallah

Yerim o fasulyeyi beeen
Kucağına da aldırsın inşalllahhh o minik fasulyeyi...

Kız hamilemisin seeeennn
Hayırlı olsuuun.

Günaydın İpekcim.Bu haftalarda daha aşağıda duruyor bebek.Rahim daha küçük ya o yüzden.Kasıklarda oluşuyor ilk hareketler.Gittikçe yukarı çıkıyor.Merak etme normal durumdasın.Kızlar daha aşağıda durur derler eskiler.Benimki de öyleydi.Hatta hala öyle diyebilirim.

Kızım sizlere imzalı foto gönderdi teyzeleriiiii
Gördüğüm en güzel fotoğraf
Dün çekti doktor teyzemiz.Aynı ben kızlar.Benim bebekliğime çok benziyor.1580 gr olmuş kuzum.15 gün önden gidiyormuş gelişimi.Çok uzun bi bebek olacak dedi.Suyu çok iyi dedi.Sıcaklarda terden dolayı sıvı azalıyor ama sen çok iyi içmişsin dedi.3 lt diyince aferin dedi.
İçim o kadar hafifki...İyiki gitmişim görmeye,iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oyyy o yanakları o minik burnu yerim benn.. çok tatlı yaaa...
Maşallah Allah nazarlardan korusun
benim sıpa da benim küçüklüğüme benziyor. çocukları da kendimize benzettik
ben de arttırdım suyu. artık 2,5 ltyi buluyorum. hedefim 3 lt. bu sıcaklarda su çok önemli..

Doktorun söylediği doğruymuş Özlem.Hesap yapsam içemem o kadar suyu.Ama şişe yanımda olunca elim gidiyor sürekli.Bi bakmışım bitmiş.1,5lt bitiyor 2 kere.Akşam 5 bile olmadan.Şimdi arkadaşların karşısında içemiyorum ama alışmışım arıyorum sürekli.Gidip mutfakta içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…