Bol bebiş topiği

hayatım korkma kramp girmiştir muhtemelen gece çıglıklarla uyandıgımı biliyorum onlar yüzünden dogum sancısı (bende öle olmuştu başkasını bilemem) karnın yerden kalkarken nasıl kasılır işte öle kasılıyo ve düzenli olmaaya başladıgında 5 dk bir giriyo ve inana saniyesi bile geçmio hep 5 dk bir oluyo ve bu gittikçe 4 dk 3 dk olarak düşüyo canım muhtemelen 2 3 haftaya başlar yalancı dogum sancıları çok panikleme giren kasılmaları saate bakarak bekle 5 dk oldugunda problem yok korkup hastaneye gitme ama genede tedbirli ol herkezin başka sonuçta

Tahta düğmeler var Özlem bayıldım görünce.Anneme de söyledim onalrdan al çok değişik duruyor diye.Araba,çiçek şeklinde falan yapmışlar.Bayıldım :) Bende daha minie takım örecem.İpleri aldım duruyor öylece.Her akşam bi parçasını örememmiki ya:26::26::26::26::26:

O ağrılar son aylarda normalcanım nefesini kesip bağıracak kadar acıtabilir rahim genişleyip bebek aşağı doğru indiğinden oluyormuş.
Ben de son kez Dr kontrolündeyim nst ye bağlanacağım son muayene şafak 6

Kasılmaydı benimki de.:18::18::18::18::18: Kramplar giriyor sağolsunlar her gece.Onlardan farklıydı.Nefes egzersizlerine başlayım ben hemen:18::18::18::18::18::18::18: Bebeğimde 10-15 gün önde gidiyormuş zaten:18::18::18::18::18:

ayy kıyamam canım ya ara ara böyle sancılar yaşıycaz galiba yalancı doğum sancıları..
bakayım canım gidebilirsem herşeyi haftasonuna attım bakalım muhtemelen hiçbirini halledemeyeceğim yorgunluktan. erkenden doktor randevum var zaten kan şekeri için..
azar azar örersin canım. ben çok yüklenemiyorum kendime yoruluveriyorum hemen gidip yatıyorum...

Hoşgeldin canım.Benimki de kız ama kasıklarda değil kramplar.Tüm bacakta özellikle alt bacakta.O koca göbekle nasıl fırlıyorum bi görsen gece.Ayağa kalkınca geçiyor.

bende de o bacak kasılmaları süt içmeyince oluyor. özellikle alt bacakta baldırda...sütü içeyim çok şükür olmuyor....

bende de o bacak kasılmaları süt içmeyince oluyor. özellikle alt bacakta baldırda...sütü içeyim çok şükür olmuyor....

Sütü de,eleviti de aksatıyorum ben 1 haftadır.Üşengeçlikten:26::26::26::26: Demir hapını sabah işyerinde alıyorum da,uykulu halde yatarken elevit içmek zoruma gidiyor Sütü de öyle.
Bu akşam başlayım tekrar ben ikisine de.

aman kuzum düzenli iç kasılmalar çok fena. beni uykudan uyandırdı geçen gün. ayran içtim dedim süte gerek yok iki kez gece uyandım ayağımı bilekten oynatamadım..
eleviti de demiri de düzenli içiyorum ben..kötü kokuyor ikisi de ama neyapalım az kaldı. çoğu gitti azı kaldı hepsi geçmiş olacak...bebişlerle savaşa başlayacağız sonra..

Masallahhhhhhhhh prensese cok tatli:) Aysecim 15 gun onden gidince dogum tarihin de degisti mi simdi? TR de nasil oluyor bilmiyorum bebek ondeyse bazen drlar dogum tarihin degisti falan mi diyor. Cadiozy SAT a gore demis.
Bide 23 haftada rahim hala asagida sanirim demi peki nezaman cikiyor? Sabahlari az daha minis aksamlari buyuyor gobek:)

24. haftadan sonra çıkıyor canım..
ben akşamları baskıdan rahat yatamıyorum cebelleşiyorumsabahları öyle olmuyor ama. göbek şişiyor akşamları..

Ağzımda bekletince alıyorum kokuyu ben.Ağzıma atar atmaz suyu içersem olmuyor koku.

Tabi önden gidiyorsa doğum tarihi öne çekiliyor.Ama daha erken.Değişebilir daha.19-20 Eylül diyordu hep dr.Dünkü hesaba göre eylül 10 falan oldu.15 olsa da doğumgünümde gelse kuzum :) Benim anneme geldiğim gibi :)))
Ben 25-26da daha yukarda duruyor diye düşünmüştüm.Bünyene göre değişebiliyor görünüm.

24. haftadan sonra çıkıyor canım..
ben akşamları baskıdan rahat yatamıyorum cebelleşiyorumsabahları öyle olmuyor ama. göbek şişiyor akşamları..

Az kalmis desene.. Rahim cikinca bebek de ille o yonde mi ilerliyor yani ben kasik bolgesinde hissediyorum daha..Gece ben de hala dedigim gibi 90 derece olmuyor yan yatis. Mecburen gobegin bi kisminin ustune yatiliyor ozellikle yanlar bebis de ordan tekmeliyor. Ezcem diye korkuyorum :) Yan yatiyorum ama nasil desem dimdik yan olmuyor gobek agirligindan one egilmis oluyorum haliyle gobegin ne yana yattigsam o kismi altta kaliyor

Sagol Aysecim peki bir sey danisayim sizlerden baska soracak olmadigindan soruyorum kusura bakmayin. Simdi bizim burda 20den sonra doguma kadar ultrason yok devletin biz kendimiz ozel gidelim diyoruz hem gelisim hem dogum tarihi hesabi icin falan. Suan 23+3 uz. Hangi haftalar kritik ve gidilmesi iyi olur misal 27-33-37 iyi mi? Benim en son 11 haftada tarih belirlendi ki benim SAT ile yumurtlama farki 2 hafta oynuyor. (kesin yumurtlama tarihim belli) Oyuzden ultrasonda yumurtlama gunume gore birebir cikmisti 11 haftada.

Ben kalın bi yastığı sağ yanıma koyuyorum.Sağ ayağımı üstüne atıyorum.Hem göbeğimin üstüne yatmamış oluyorum hem de kasıklarım rahat ediyor.Bacak arama aldığımda göbeğimin üstüne uyuyorum mecburen.Tekmeyi yiyince uyanıyorum hemen

Ben de sizler solu zorla deyince cozum bacak arada yastikla anca solda duruyorum. Dedigini deneyeyim sol ayak ozaman yastik ustunde olmuyor. Gobek dedigim o cikinti usutune yatmiyorum da kasiklar bolgesin var ya oralar altta kaliyor..Ezmem degil mi bebegi yazikkkk

Dün doktor bana 22-24 arası ayrıntılı ultrasona girmeliydin dedi.İlk drum uyarmadığı için ve o haftalarımız eşimin ameliyatıyla geçtiği için bende atlamışım.Kemik sayımları ve ölçümleri yapılırmış o haftalarda.Sıkıntılı bi durum varsa doğumdan hemen sonra müdahale edilirmiş,çok faydalıymış.Ama ben yaptırmadım.İyiki ilk dru bırakmışım dedim bunu duyunca.Bakalım daha neler atlayacaktı Toy da değil dr,o kadar da öveni var,bende sevmiştim ama bazen hata yapabiliyor onlarda.24.haftanın içinde gitsen iyi olur o yüzden.Orada durumlar nasıl bilmiyorum ama:26:Özel dra gidip sorsan daha aydınlatıcı olmazmı?Belki şu haftalarda gel daha iyi olur der

Bir de sunu sorayim 19+5 ten sonra plesanta pozisyonu degisen oldu mu? Mumkun mu?
Değişen oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tubiloshunki değişti ama kaçıncı haftaydı hatırlayamadım.

Yanlış yazmışım :26: Sol yanıma yastık koyuyorum,sağ ayağımı atıyorum üstüne.Sola yatmaya çalış diyorlar ya.Dünkü dr da tembih etti sola yat mümkün olduğunca diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…