- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.081
aldın mı sonucu? yaniiii hamilesiiinnn ...bu topikin halay başı kim yaaaa
Doktorun söylediği doğruymuş Özlem.Hesap yapsam içemem o kadar suyu.Ama şişe yanımda olunca elim gidiyor sürekli.Bi bakmışım bitmiş.1,5lt bitiyor 2 kere.Akşam 5 bile olmadan.Şimdi arkadaşların karşısında içemiyorum ama alışmışım arıyorum sürekli.Gidip mutfakta içiyorum
Beeeeeeeeen olurum senin halay başııııııınnnnnn
Kaç çıktı sonuuuuçççççççççç
aldın mı sonucu? yaniiii hamilesiiinnn ...
:124::124::124::124::124:
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasipetsin..
evet canım ama sevinmek için bile korkuyorum çokkk yeni
46.51 çıktı sevinmek içinn çokkk yolun başındayım okadar küçükki melegim ama orda işte var normalde 7 falan olması lazım gebelik yoksa dedi senin var ama çokk yeni dedi çok korktum ama sevindimde melegim orda işte
46.51 çıktı sevinmek içinn çokkk yolun başındayım okadar küçükki melegim ama orda işte var normalde 7 falan olması lazım gebelik yoksa dedi senin var ama çokk yeni dedi çok korktum ama sevindimde melegim orda işte
ççokkkkk teşekkür ederim kızlar dr çok umutlu konuşmayınca çok korktum pzt tekrar çagardı tahlil tekrarlanıcak ozamana kadar bekle dedi
Sen bizden daha deneyimlisin bu konuda ama drları biliyorsun.Kalp atışı duymadan,bebeği tam görmeden umutlu konuşmuyorlar.Hatta düşük olabilir diye bile insanı heyecana kaptırmıyorlar.Benimki de kalbi duymadan hamilesin diyemeyiz demişti.Sinir olmuştum.Ama haklılar bi açıdanda.Biz o heyecanı bekliyoruz,onlar sağlık yönünü düşünüyorlar.Sıkma canını sen drun söylediğine.Dua et bol bol.Onu sana gönderen Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahh
evet ogluşumda ilk tahlilimde 1000 lerdeydi degerim bu sefer düşük çıkınca dr öle söleyince nebilim 1 senedir bugünü bekliyorum biraz korkuda var bişey olmasın die ama sende bak 22 degerim diosun ilk yapılınca yükselir inş allahın izniyle
Adetime 5 gün var diyince bi de bu yüzden azar işittim drdan.22 çıktı dedim,yoktur dedi.1 gün arayla tekrarladık testi 98 oldu.Var gibi görünüyor dedi gıcık herif.Sonra kadın doğumcumu aradım.2 hafta bekle sonra gel keseyi görelim tabi adet olmazsan dedi o da.Sinir küpü olmuştum.Ama oldu işte.Seninki de öyle olacak inşallah.
dün okadar zor geçtiki eşim yoktur boşuna sevinmeyelim dedikçe ben var orda biliyorum dedim okadar hayal kırıklıgının üzerine sevincimiz bile yarım kalıyo aradıgımda hem seviniyo hem dur bakalım pzt belli olur diyo :) rabbim isteyen kim varsa nasip kısmet etsin dünyanın en tatlı duygusu ve ben 1 senedir ilk defa bu ay umursamayıp popomun altına yastık koymadım yatmadım hemen kalkıp duşa girdim olucaga varsa nasılsa olur dedim ve oldu inş allahın izniyle
Melek insanlar yorumlarınız için teşekkür ederim. 9 ay sağlıkla sona erer inşallah hepimiz için...
Seyide canım tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşallah değerin yükselecek inşallah...
Bizler burada ovulasyondan konuşuyorduk aylar önce... Bu günümüze çokkkkk şükürrrrrrr Yarabbim...
kızlar kendime nevresim takımı alacağım..
pamuk saten mi alayım yoksa şu dört mevsim setlerden mi alayım kapitoneli olanlardan?
benim pike takımına da ihtiyacım var aslında. kapitoneli olanlar daha mı iyidir ama pamuk satenler çok şık duruyor.. karar veremedim...:44::44::44::44::44:
Melek insanlar yorumlarınız için teşekkür ederim. 9 ay sağlıkla sona erer inşallah hepimiz için...
Seyide canım tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşallah değerin yükselecek inşallah...
Bizler burada ovulasyondan konuşuyorduk aylar önce... Bu günümüze çokkkkk şükürrrrrrr Yarabbim...
aminnnnn çokkk teşekkür ederim canım geç oldu ama temiz oldu inş :))
Canım bende her ikisi de var.Pamuk satenler (bendekiler taç) muhteşem oluyor.Kışında kullanabilirsin içine yorgan veya battaniye geçirip.Sadece yaza diye düşünme.Kapitoneli olan pike takımları da güzel ama kışın kullanamıyorsun onu.Evin çok sıcak oluyorsa kullanırsın ama yine de insan üşüyor.Yazında kalın oluyor o pike takımları.Eşim hiç sevmiyor benim.Nevresimleri tek çarşaf gibi örtüyorsun çok iyi oluyor yazın.Pikelerin kalitesi ne olursa olsun saten nevresimler gibi yumuşak olmuyor.Sen ikisine de bak öyle karar ver bence.Dokunmadan bilemezsin ama taç bu konuda kendini aşmış durumda.Her mevsim kullanıyorum,ayda en az 1 kez yıkanıyor ne rengi soldu,ne bozuldu.
anladım cnm. taç almayı düşünüyorum ben de almışken iyisi olsun. kapitonelere baktım da çok kalın geldi bana da dediğin gibi benim eşim de istemez kalın diye. en iyisi pamuk saten o zaman. tşk ederim canımcım... şimdi önce modelleri araştıralım sonra da yerinde görelim
sıcaklarda dolaşamıyorum da haftasonu artık kociş götürsün. hemen su kaynatıyorum valla
Aynen valla.Alışverişi son aya bırakın diyenlere şaşıyorum.Şimdi buz gibi mağazalarda bile çekilmiyor alışveriş.Bitsin de kurtulalım diye bakıyorum valla.Tamam zevkli bişey,heyecanlı bişey ama artık eskisi gibi değiliz
Dün sabah 10da eşime aldığım hediyeye uygun kutu sormaya gittim bi yere.200 mt kadar uzaktı,gittim dükkan kapalıymış geri döndüm.Gezmediğim halde toparlanamadım.5te eve gittim.Yemek hazırla,hediyesini süsle derken bayılma noktasına geldim.Kafayı kaldıramadım baygınlıktan.Eşim ambulans arayacaktı az kalmıştı.11/6 tansiyon,93 nabız.Gözler kapalı,sayıklıyorum.Çok kötüydüm.Saat 6'dan gece 11e kadar kalkamadım ayağa.Hayal ettiğim gibi bi gece de olmadı benim yüzümdenAlacaklarımı 2 saatte hallederim aslında ama o kadar yoruluyorumki gözlerimi çevirmeye takatim kalmıyor.:26::26: Bu akşam yatağını ve cibinliğini alacağız inşallah.İftardan önce gelebilirse eşim.Şekerleri de bitireyim artık diyorum.Evde bile oturmaya takatim olmuyor.Sabun alıp kuzumun eşyalarını da yıkayalım dedik.Ağustos'a da bırakabilirim ama erken doğumdan korkuyorum:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?