Bol bebiş topiği

Ayrintili 19+5 te oldugumuz son ultrasondu organlara falan bakilan. Bakalim ozel ultrason yerleri var arastirdim. Benim merakim bize hic kilo boy gun bisey solemediler 19+5te nasil ne durumda o aslinda.

Ayrintili 19+5 te oldugumuz son ultrasondu organlara falan bakilan. Bakalim ozel ultrason yerleri var arastirdim. Benim merakim bize hic kilo boy gun bisey solemediler 19+5te nasil ne durumda o aslinda.

Oradaki zamanlar farklı.Sen gitmeye karar verdiğin yerle görüş bence.Gelmem gereken haftalar hangisi dersin.Kilosunu boyunu da kendin sor.Ben sormayınca bana bile söylemiyor bazı drlar.:26:

Sagol Aysecim.. Bu arada banyo havlusu 1 tane yetmez mi? Ben 1 tane aldim ama. Bebek urunlerini sebamed alcam bakalim siparis vercem. Bebek yagi yok sebamedin, losyon da ayni gorev olmuyor mu? Sabun, losyon, pisik kremi, sampuan verdim siparis

Sagol Aysecim.. Bu arada banyo havlusu 1 tane yetmez mi? Ben 1 tane aldim ama. Bebek urunlerini sebamed alcam bakalim siparis vercem. Bebek yagi yok sebamedin, losyon da ayni gorev olmuyor mu? Sabun, losyon, pisik kremi, sampuan verdim siparis

Yeter bi tane havlu.Ben "babannem beni çok seviyo" yazan aldım netten.Dokusu çok sert geldi,annem bi tane de yumuşak olanlardan aldı.Kayınvalidemde Afyon'a gitmişti.Ordan bornoz almış 2+ için.3 oldu havlu.Bilerek almadık yani bu kadar çok havlu.Herkesin hevesini aldı :) Bambu veya çok çok yumuşak alacaktım ben.Bornozu zaten 1,5-2den önce kullanamaz.1mt*1mt kare bi havlu işini görür.Zaten hemen giydireceksin.
Yağ daha yağlı oluyor sadece.Kurumasın cildi diye yağ kullanılıyor.Şampuan kadar lazım bişey değil zaten.Komili alabilirsin illa alayım diyorsan.Jhonson baby kesinlikle tavsiye etmiyorlar.Doğal yağlardan oluşsun alacağın ürün.Bende senin aldıklarını aldım 4 tane.Losyon yerine yağ var bende sadece.

sagol canim bakayim bida. Ben ana kucagi da dusunuyorum bakalim o yolladigimi:

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Pric...73448536&sr=8-7&keywords=fisher+price+bouncer

bakalim.

ayşeee bu nasıl bir bebek yaa..yanaklara ağza burna bak..bunu görüpte doğuma kadar sabretmek çok zor olsa gerek..maşallah barekallah..rabbim nazardan korusun..

canım tebrik ederim..senin değerin 3 gün önceki..bence kan tahlillerini başka yerde tekrar ettir ki bu kadar fazla bekleme sonuç için..

Canim ikiside hos ama pamuk sateni tek gecerim. Bende oyle aldim.kirmizi uzeri siyah dantelli,dogum icin aliyorsun degilmi?

Durup durup bakıyorum bende inanırsan.O kadar farklı bişeyki Rabbim herkese nasip etsin bu muhteşem anı....

canım inan ben de öyle altta kalıyor bazen. rahat yatamıyorum ben normalde de çok deli yatan biri olarak göbekli olunca daha deli yatmya başladım.
yok kuzum ezilmez ezilse benimki şimdiye kadar pestili çıkmıştı :) ama ultrasonda hiç öyle bir hali yoktu
Canim ikiside hos ama pamuk sateni tek gecerim. Bende oyle aldim.kirmizi uzeri siyah dantelli,dogum icin aliyorsun degilmi?

evet canım ya doğuma alayım diyorum şöyle iyi güzel bir tane. gelen giden olacak malum..çoğu gitti azı kaldı.. daha kendime gecelik filan alacağım..eksik çok canım ya.. sen yine tecrübelisin. ben nasıl olacak neleri almam lazım başıma hastanede neler gelecek diye düşünüyorum sürekli :44::44::44::44::44::44: bir sürü soru işareti dolu kafamda..

Son düzenleme:
Aysecim masslh ne kadar guzel bebisin.cok guzel bir poz vermis annesine.rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin.
Dr o pozu almak için ter döktü.Dur kız dönme,dur dur biraz daha,hayır hayır dönme arkanı diye diye çekti garibim
Amiin canım.Hepimize nasip etsin inşallahhh

masallahhhhhhhhhhhhhhhh allahım sağlıkla aldırsın kucana çok tatlı
Teşekkür ederim.Darısı herkesin başına inşallahhh

o senin ilk göz ağrın..bakmakta haklısın..doğunca üzerine titreyeceksin..bakıp koklamaktan kendini alamayacaksın..rabbim bizlerede nasip eylesin..
Hep dualarımdasınız emin ol.Her sıkıntılı ve her güzel anımda dua ediyorum herkese nasip et Rabbim diye.

Kızlar bebek şekerimi tamamlamak için sarf malzeme alacağım.Nettekiler çok güzel.Güvenebileceğim bi site varmı bildiğiniz?:26::26::26:

Kizlar merhaba
Uzun bir zaman giremedim topige insallah herkes iyidir,aysecim bebegini gordum cok tatli massallah,bende 4 boyutlu ultrasonu 4 gozle bekliorum olusumu gorebilmek icin..
Kizlar benim bir sorunum var yaklasik 15 gundur vucudumda kasintili dokuntuler var,once ellerimin ustunde basladi sirasiyle koltuk altim ve kollarimin icine yayildi,kasiklarima ve bacaklarimin icine yayildi simdi boynumda ve ayaklarimda da var.2 haftadir hayat zehir oldu geceleri uykumdan kasinarak uyaniyorum 2-3 kez ve ellerimi buz dolu kaplara sokuyorum kasintisi gecmesi icin,ozellikle ellerim ve parmaklarim cok kasiniyo parmaklarim kasindikca su topluyo ama diger yerler su toplamiyo,dermotologum ve kadin dogumcum beraber izliyorlar suan beni karaciger enzimlerine bakildi temiz,gebelik kolestazi denilen bebek icin ciddi sorun olusturan durumdan suphelenip safra asidi testleri yapildi,o da temiz suan kortizon tedavisine basladi doktorlar hap ve krem kullaniyorum,kabarciklarim resmen kizamik gibi oldu sanki geciyolar ama kasintilarim devam ediyo cildirmak uzereyim,bi yandan da ilac kullandigim icin kendimi inanilmaz kotu hissediyorum,gecmiyo bi turlu bu illet,kizlar hic boyle bir durum yasayan varmi aranizda ya da cevresindekilerde?

Ayşe canım muhteşem bir foto yakalamış doktorun... Yüz hatları ne kadar da güzel nazar değmesin yavrum benim...

Pamuk saten tercih et canim ozaman.inanki ikincide olsa hep o telaslar oluyor.hepsi olur:bebis ve senin sagligin onemli olan.

Kızlar bebek şekerimi tamamlamak için sarf malzeme alacağım.Nettekiler çok güzel.Güvenebileceğim bi site varmı bildiğiniz?:26::26::26:
valla kuzum daha bebek şekerlerine gelemedim ben. hiç bir fikrim yok bu konuda..
Ayşe de böyle birşey yaşadı ama fazla vitamin alımından olmuştu sanırım. kendisi anlatır şimdi
Pamuk saten tercih et canim ozaman.inanki ikincide olsa hep o telaslar oluyor.hepsi olur:bebis ve senin sagligin onemli olan.

bende öyle düşündüm canım taçtan alayım diyorum düz sade birşey istiyorum. tabi bu göbekle gezebilirsem
motor su kaynatıyor hemen. senin nasıl gidiyor var mı sıkıntıların?

ayşecim çok guzel cok şirin maşallah güzel poz yakalamış doktorun :) bende uzun bı tatil yaptım uğrayamadım buralara hamiş olmayan ben ve taydin kalmışız benım batım 13-14 temmuz. tatılde bos durmadık eşime sperm testi yapıldı tekrardan doktor vitamın verdı demekk ki çokta ciddi bı durum yok :) benım yumurtlamalarım iyiymiş. bu arada doktor adetının 3. gunu gel yumurtlarını uyaralım ilaç vercem dedı ama ben bılemıorum gitsem mi gitmesem mi.. herkese ne güzel tatlı doğum telaşları sarmış Rabbim bizlere nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…