- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.141
Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim :)Kizlar merhaba
Uzun bir zaman giremedim topige insallah herkes iyidir,aysecim bebegini gordum cok tatli massallah,bende 4 boyutlu ultrasonu 4 gozle bekliorum olusumu gorebilmek icin..
Kizlar benim bir sorunum var yaklasik 15 gundur vucudumda kasintili dokuntuler var,once ellerimin ustunde basladi sirasiyle koltuk altim ve kollarimin icine yayildi,kasiklarima ve bacaklarimin icine yayildi simdi boynumda ve ayaklarimda da var.2 haftadir hayat zehir oldu geceleri uykumdan kasinarak uyaniyorum 2-3 kez ve ellerimi buz dolu kaplara sokuyorum kasintisi gecmesi icin,ozellikle ellerim ve parmaklarim cok kasiniyo parmaklarim kasindikca su topluyo ama diger yerler su toplamiyo,dermotologum ve kadin dogumcum beraber izliyorlar suan beni karaciger enzimlerine bakildi temiz,gebelik kolestazi denilen bebek icin ciddi sorun olusturan durumdan suphelenip safra asidi testleri yapildi,o da temiz suan kortizon tedavisine basladi doktorlar hap ve krem kullaniyorum,kabarciklarim resmen kizamik gibi oldu sanki geciyolar ama kasintilarim devam ediyo cildirmak uzereyim,bi yandan da ilac kullandigim icin kendimi inanilmaz kotu hissediyorum,gecmiyo bi turlu bu illet,kizlar hic boyle bir durum yasayan varmi aranizda ya da cevresindekilerde?
:)) Çok teşekkür ederiz teyzesi.Çok tatlı çıkmış hakikatenAyşe canım muhteşem bir foto yakalamış doktorun... Yüz hatları ne kadar da güzel nazar değmesin yavrum benim...
ayşecim çok guzel cok şirin maşallah güzel poz yakalamış doktorun :) bende uzun bı tatil yaptım uğrayamadım buralara hamiş olmayan ben ve taydin kalmışız benım batım 13-14 temmuz. tatılde bos durmadık eşime sperm testi yapıldı tekrardan doktor vitamın verdı demekk ki çokta ciddi bı durum yok :) benım yumurtlamalarım iyiymiş. bu arada doktor adetının 3. gunu gel yumurtlarını uyaralım ilaç vercem dedı ama ben bılemıorum gitsem mi gitmesem mi.. herkese ne güzel tatlı doğum telaşları sarmış Rabbim bizlere nasıp etsın
evet ogluşumda ilk tahlilimde 1000 lerdeydi degerim bu sefer düşük çıkınca dr öle söleyince nebilim 1 senedir bugünü bekliyorum biraz korkuda var bişey olmasın die ama sende bak 22 degerim diosun ilk yapılınca yükselir inş allahın izniyle
canım inan ben de öyle altta kalıyor bazen. rahat yatamıyorum ben normalde de çok deli yatan biri olarak göbekli olunca daha deli yatmya başladım.
yok kuzum ezilmez ezilse benimki şimdiye kadar pestili çıkmıştı :) ama ultrasonda hiç öyle bir hali yoktu
evet canım ya doğuma alayım diyorum şöyle iyi güzel bir tane. gelen giden olacak malum..çoğu gitti azı kaldı.. daha kendime gecelik filan alacağım..eksik çok canım ya.. sen yine tecrübelisin. ben nasıl olacak neleri almam lazım başıma hastanede neler gelecek diye düşünüyorum sürekli :44::44::44::44::44::44: bir sürü soru işareti dolu kafamda..
Kizlar merhaba
Uzun bir zaman giremedim topige insallah herkes iyidir,aysecim bebegini gordum cok tatli massallah,bende 4 boyutlu ultrasonu 4 gozle bekliorum olusumu gorebilmek icin..
Kizlar benim bir sorunum var yaklasik 15 gundur vucudumda kasintili dokuntuler var,once ellerimin ustunde basladi sirasiyle koltuk altim ve kollarimin icine yayildi,kasiklarima ve bacaklarimin icine yayildi simdi boynumda ve ayaklarimda da var.2 haftadir hayat zehir oldu geceleri uykumdan kasinarak uyaniyorum 2-3 kez ve ellerimi buz dolu kaplara sokuyorum kasintisi gecmesi icin,ozellikle ellerim ve parmaklarim cok kasiniyo parmaklarim kasindikca su topluyo ama diger yerler su toplamiyo,dermotologum ve kadin dogumcum beraber izliyorlar suan beni karaciger enzimlerine bakildi temiz,gebelik kolestazi denilen bebek icin ciddi sorun olusturan durumdan suphelenip safra asidi testleri yapildi,o da temiz suan kortizon tedavisine basladi doktorlar hap ve krem kullaniyorum,kabarciklarim resmen kizamik gibi oldu sanki geciyolar ama kasintilarim devam ediyo cildirmak uzereyim,bi yandan da ilac kullandigim icin kendimi inanilmaz kotu hissediyorum,gecmiyo bi turlu bu illet,kizlar hic boyle bir durum yasayan varmi aranizda ya da cevresindekilerde?
ozlemcimm cok guldun pestil isine:)
abraxasguzel canim gecmis olsun hic bilgim yok ama asiri yukleme yaptigsan Aysenin dedigi gibi belki ondandir canim..
Kızlar benim arada bi midem bulanıyorÜşütme belirtisi falan da yok ama normalmiki.Bi an geliyor bulantıdan çok rahatsız oluyorum.
:26:
Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim :)
Bende kaşıntı yapadım bi dönem.17-20.haftalardaydık.2 cilt doktoruna gittim,kadın doğumcumla beraber baktılar seninki gibi testlere falan.Benimki de temiz çıkmıştı.Ben çok aşırı vitamin almışım ondandır dedi dr.Başka sebep bulamadılar çünkü.Multivitamin,omega3,c vitamini,d vitamini,magnezyum desteği,saf arı sütü,saf bal,kuru üzüm vs çok yiyordum.Saf arısütünü bırakınca kesildi çok şükür.Bitli gibi sürekli kaşınıyordum.Uyandırıyordu benide kaşıntı.Kaşımaktan sivri ısırması gibi kabarıyor sonra da kanıyordu.Yara oluyordu.Ama sadece belden aşağım.Baldırlarım,bacaklarım ve ayaklarım.Belki sende de fazla vitamin vardır.Yediğin herşeyi söyle dra.Yumurta,süt,vitamin,meyve takviyelerini bırak bi süre istersen.Hafifleyebilir benimki gibi.Ben ilaçlarımı bile bırakmıştım dr söylediği için.Sonra yine başladım.Saf arı sütü hariç.
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hemen kurtulursun.
:)) Çok teşekkür ederiz teyzesi.Çok tatlı çıkmış hakikaten
( of aysecim ya gunlerdir denemedigim sey kalmadi ki,karpuzu kirazi domatesi biraktim yumurta zaten yiyemiyorum,ayni sey benimde aklima geldi ve neredeyse 1 haftadir multivitamini ve omega 3 u icmiyorum,banamisin demiyor napicam ya eger doguma kadar gecmezse?? Psikolojim pozuldu resmen,her tarafimi kolonya dokup yakmak istiyorum biktim artik,yarin kontrol var bakalim ne dicek doktor
Hoşgeldin canım.Benimki de kız ama kasıklarda değil kramplar.Tüm bacakta özellikle alt bacakta.O koca göbekle nasıl fırlıyorum bi görsen gece.Ayağa kalkınca geçiyor.
inanır mısın dizlerim agırmaya başladı bugun acaba senin dediğinle aynı sey mi?
Bu haftalardaki farklı.Daha acı veriyor.Senin zamanında çok hafifti ağrılar.Rahatsız ediyordu ama fazlalaştıkça anladımki hiçbişeymiş o ağrılar.:26::26::26::26::26:
yandık desenekız mı sizin ki?
Kız cadiiiiii yinemi alışveriştesin
yandık desenekız mı sizin ki?
Kız
Yandık diye düşünme.Belki sen daha dayanıklısın benden,daha hafif yaşayacaksın belkide.İnşallah zor bi hamilelik olmasın seninkide.Ama ne kadar zor olursa olsun onun kıpırdadığını hissettiğinde bitiyor bütün kötü anlar..
kesinlikle öyle düşünme.. bende fazla olmuyor bak kasılmalar. Ayşe de ilaçlarını ve sütünü biraz aksatmış ondan olabilir. sen düzenli yemeğini ye dengeli beslen sütünü yoğurdunu aksatma o zaman hiçbirşeyden korkmana gerek yok...
valla kuzum daha bebek şekerlerine gelemedim ben. hiç bir fikrim yok bu konuda..
Ayşe de böyle birşey yaşadı ama fazla vitamin alımından olmuştu sanırım. kendisi anlatır şimdi
bende öyle düşündüm canım taçtan alayım diyorum düz sade birşey istiyorum. tabi bu göbekle gezebilirsem
motor su kaynatıyor hemen. senin nasıl gidiyor var mı sıkıntıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?