Bol bebiş topiği

Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim :)
Bende kaşıntı yapadım bi dönem.17-20.haftalardaydık.2 cilt doktoruna gittim,kadın doğumcumla beraber baktılar seninki gibi testlere falan.Benimki de temiz çıkmıştı.Ben çok aşırı vitamin almışım ondandır dedi dr.Başka sebep bulamadılar çünkü.Multivitamin,omega3,c vitamini,d vitamini,magnezyum desteği,saf arı sütü,saf bal,kuru üzüm vs çok yiyordum.Saf arısütünü bırakınca kesildi çok şükür.Bitli gibi sürekli kaşınıyordum.Uyandırıyordu benide kaşıntı.Kaşımaktan sivri ısırması gibi kabarıyor sonra da kanıyordu.Yara oluyordu.Ama sadece belden aşağım.Baldırlarım,bacaklarım ve ayaklarım.Belki sende de fazla vitamin vardır.Yediğin herşeyi söyle dra.Yumurta,süt,vitamin,meyve takviyelerini bırak bi süre istersen.Hafifleyebilir benimki gibi.Ben ilaçlarımı bile bırakmıştım dr söylediği için.Sonra yine başladım.Saf arı sütü hariç.
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hemen kurtulursun.

Ayşe canım muhteşem bir foto yakalamış doktorun... Yüz hatları ne kadar da güzel nazar değmesin yavrum benim...
:)) Çok teşekkür ederiz teyzesi.Çok tatlı çıkmış hakikaten

Hoşgeldin canıımm
Teşekkür ederiz teyzesi.Çok tatlıymışız gerçekten
Bence takip için git dra.O ilacı herkes kullanıyor,beklememek için.Yumurtanın çatlamasını hızlandırıyor.Gitmeyi düşünmezsen de btç kürü yap.O da yumurta destekleyici.Ovu ile de takip edersin.Ve inşallah yakalarsınız bebişi.Tatil yaramış olsun spoşlarla yumoşlara inşallah

ozlemcimm cok guldun pestil isine:)

abraxasguzel canim gecmis olsun hic bilgim yok ama asiri yukleme yaptigsan Aysenin dedigi gibi belki ondandir canim..

Kızlar benim arada bi midem bulanıyor Üşütme belirtisi falan da yok ama normalmiki.Bi an geliyor bulantıdan çok rahatsız oluyorum.
:26:

ozlemcimm cok guldun pestil isine:)

abraxasguzel canim gecmis olsun hic bilgim yok ama asiri yukleme yaptigsan Aysenin dedigi gibi belki ondandir canim..

öyle ama canım ben çok deli yatıyorum..rahat edemiyorum ne yapayım.
eşim de garibim uç kısımda yatıyor. yatağı ben kaplıyorum

Kızlar benim arada bi midem bulanıyor Üşütme belirtisi falan da yok ama normalmiki.Bi an geliyor bulantıdan çok rahatsız oluyorum.
:26:

benim sabahları oluyor canım ya böyle değişik bir bulantı ama tansiyonum düşük çıkıyor... tansiyonuna bir baktır istersen...
üşütmüş de olabilirsin kuzum ayaklarına dikkat et aman...

( of aysecim ya gunlerdir denemedigim sey kalmadi ki,karpuzu kirazi domatesi biraktim yumurta zaten yiyemiyorum,ayni sey benimde aklima geldi ve neredeyse 1 haftadir multivitamini ve omega 3 u icmiyorum,banamisin demiyor napicam ya eger doguma kadar gecmezse?? Psikolojim pozuldu resmen,her tarafimi kolonya dokup yakmak istiyorum biktim artik,yarin kontrol var bakalim ne dicek doktor

Seni çok iyi anlıyorum.Sinirden ağlardım bazen.Deli gibi kaşınmaktan utanırdım.Yolda yürürken durup kaşındığımı hatırlıyorum. Geçer merak etme.Biraz çekiyorsun ama geçiyor.Bak tahlillerinde temiz çıkmış.Krem,vücut losyonu,duş jellerinden falan da uzak dur.Herşey etkiliyor olabilir.Havadaki polenden bile olabilir.Çok hassaslaşıyor cilt hamileyken.Ben şimdi iyi bi kaşıyım yara oluyor elim kolum.Geçen gün sadece dizlerimin üstünde 1-2 dk durup bişey yaptım çekmecede çocukken düşünce kanar kabuk bağlardı ya dizlerimiz.Şu an aynen öyle:26:

yandık desene kız mı sizin ki?

kesinlikle öyle düşünme.. bende fazla olmuyor bak kasılmalar. Ayşe de ilaçlarını ve sütünü biraz aksatmış ondan olabilir. sen düzenli yemeğini ye dengeli beslen sütünü yoğurdunu aksatma o zaman hiçbirşeyden korkmana gerek yok...

iş yerinde oldugum için dayanamıyorm bazen bagrıyorum falan :) ofiste sırf erkek
kilolu hamile kaldıgım için diyetisyene gönderdi beni doktor 10 fındık 2 ceviz 2 kuru kayısı offf sıkıldımmm

Tac super pamuk satenleride harika benimkide dantel detayi var ama cok sade.resim koyardm ama nasil eklenio.canim hic sorma ya ben bu hamileligimde enerji dusuklugu yasiyrm.resmen kalkmio basim.ogluma hamileligimde ne kadar cok gezerdim.bunda hemen yoruluyrm.alis veris isini bitirmk istyrm hmn.son zamanlara birakmk istemiom

kizlar sizin bebisler heran harekette mi? benimki sabaha karsi bikac tekmeliyor, oglene dogru arada 3-5 arasi gibi bide aksam. Gece yataga girince bikac kez. Oyle 1 saat ustuste olmuyor.
Aysecim naneli limonlu yesil cay bulantiya iyi geliyor diyorlar. Gerci nane limon la benzer tad. Bulanti tansiyon ve sicaktan olabilir canim dikkat et kendine..

Buarada ben de Osteocare kalsuyim, magnezyum, cinko ve bikac element olan vitamine basladim. Gunde 2 yaziyor da ben 1 tane gece yatarken aliyorum. Bide multivitamin sabah 6 da aliyorum. Centrum Pregnancy Care.. Hayirlisi. Kramplar icin bol su. Bir de bacagi duz zemindeyken bas parmaklari ice dogru cekip ters yonde bikac kez hareket ettirmek iyi geliyor. Egzersiz olarak yapiyorum. Kasi ters yonde calistirinca agri geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…