Bol bebiş topiği

önce resmi pc ye kaydetmen gerekli..cevap yazarken alt kısımda eklenti ekle yazıyor orayı tıklıyorsun sonra dosya aç deyip resmi resip upload file diyorsun. sonra içeriği ekle ve bitir.. sanırım böyleydi canım..

kanın düşük olabilir mi canım? benim demirim düşük çıkmıştı kansızlık da yapar... demir hapını düzenli içmeye çalış..
ee sen neler aldın? tecrübeli anne. bizim park yatağımız bugün gelmiş. akşama bir kuralım bakalım..
herkes çeyizini göstersin kampanyamız var ona göre herkes aldıklarını gösteriyor

iş yerinde oldugum için dayanamıyorm bazen bagrıyorum falan :) ofiste sırf erkek
kilolu hamile kaldıgım için diyetisyene gönderdi beni doktor 10 fındık 2 ceviz 2 kuru kayısı offf sıkıldımmm

kıyamam ya.. olsun dikkat et sen yine de..bebişler için ve bizim sağlığımız için biraz sabır..
ee ne hissediyorsun?kız mı erkek mi? :) çin takvimi ne diyor gerçi ben de tutmadı..

Canim simdi telden giriyorum.pcye gecince bakayim.kiza bastan ceyiz yapiyorum canim ben.buyuyen yatagimiz var sadece abiden.bebek arabamiz.zaten kiyafetler bastan alinio.kiz olunca dayanamiyrm.daha 3 takim aldim 0-3 ay.havlusu penye battaniyelerini.tek ayakli altlar aldim bolca.kis onumuz iki kat giydiririm.penye yelek ,agiz mendilleri.bol citcitli badi.kundak olan citcitli battaniye.bitane kendim ordum battaniye.chicco tarak seti.tirnak makasi bebedor.nuk emzik.sebamed banyo urunleri.kuvetimiz kirildi abiden kalan.yeni alicam.daha eksik cok.aklima gelenleri yazdim.

tamam canım olsun müsait olduğunda bakarız...
dimi ya insan dayanamıyor.. bana kızıyor annem yeter artık alma diyor ama dediğin gibi önümüz kış. ben de mağazaları dolaşamıyorum ki hemen yoruluveriyorum ayaklarım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun bitircez elbet. benim de aldıklarım aynı aşağı yukarı.. kundak olan çıtçıtlı battaniyemiz yok sadece. büyüyen yataklardan biz de alacağız dahaç önümüzdeki aya inşallah o da. eylül ayında da hazırlıkları tamamlarım ekimde de prenses gelir tabi ben böyle diyorum da belli de olmaz daha erken de olabilir...

anladım canım bende bi süre diana35 kullanmıştım.oluruna bırakmanız iyi olmuş keşke o sürede kafandan da atsan tamamen..

çok şükür canım bitti bulantı ve kusma artık sizlere devrediyoruz bu durumları:)inşallah yaşamazsın,rahat rahat geçirirsin,o günleri sende yaşıcana inan stres yapma sil kafandan canım...dularımdasın...

canım dokunarak değil de ultrasyonda hiç durmadı:)))
ama şuan sertliği bariz bi şekilde hissediyorum bir kaç saniye sonra başka yere gidiyo giderken hissetmiyorum daha,benim dr umda daha erken dedi 4,5-5 aylıkken hissedersin demişti.
bakalım ne zaman hissedicez yaramazları?

Canim inanki bu aldiklarm yetmiyr.cok sik degisiyor bebislerin ustu.daha cok almam gereken var.yarin nasipse yine cikicm..benim birde su kucuk besiklerden var.gunluk kullanim icin.onlarda cok kullanisli.birde oglumda emzirme yastigini kare olandan almstm.hic kullanisli
Degil.bunda yarim simit olanlardan aldim gecen hafta ciktigimda idil baby40 tl.cok
Cici.emzirme onlugu aldim.cok rahatmis oglumda varmiydi
Bilmiyrm.ama ben kullanmadim.aklima geldikce yaziyorum.

ben de aldım emzirme yastığı yarım simit olanlardan 39 tl idi. babyjem aldım ben.. demek ki iyi birşey başarmışım
alsam mı almasam mı dedim sonra da çok rahat oluyor filan deyince kızlar almaya karar verdim..

ben anama bakmayayım kaynana gibi valla... birkaç alt daha alayım üst üste giydirmek için. fazla almadım alt ben. üst çok da alt pek yok..

tamam canım sen aklına geldikçe yaz. tecrübelisin ne de olsa..biz de aklımıza gelenleri yazarız fikir alışverişi yaparız..

canım Allahım esirgesin çok tatlı,sanki biraz şişman gibi mi ne ? :)))) sen diyete başlat cadıyı :)))

şaka bi yana çok şeker poz vermiş

Evet digerini iyiki almamissin.ben kullanamadim.bende ayri ust almadim hic.alirim daha.nasil ustlerdn aldin canim?bebegi emziriyorsun hemen kusuverio mesela.ustunu hemen drgistiriyosun.oyuzden onluklerde kullanisli oluyor.

Evet digerini iyiki almamissin.ben kullanamadim.bende ayri ust almadim hic.alirim daha.nasil ustlerdn aldin canim?bebegi emziriyorsun hemen kusuverio mesela.ustunu hemen drgistiriyosun.oyuzden onluklerde kullanisli oluyor.

çıtçıtlı badilerden aldım canım uzun kollu kısa kollu boy boy.. atlet aldım ayrıca 3er tane 0-3 ay 3-6 ay.2 tane penye yelek aldım 0-6 ay 6-18 ay..
ama alt pek yok. zıbın takımlarımız var..tulumlarımız var ama daha tulum alacam 2 tane tulum var. işte böyle canım çok da birşey değil. hoşuma gidenler oldukça alayım yine de dediğin gibi kusacaklar nasılsa..

canım ben çıktım görüşürüz..

Tamam canim gorusmek uzere.

kıyamam ya.. Olsun dikkat et sen yine de..bebişler için ve bizim sağlığımız için biraz sabır..
Ee ne hissediyorsun?kız mı erkek mi? :) çin takvimi ne diyor gerçi ben de tutmadı..

valla birşey hissetmiyorum ama arkdaslar kendi arasında iddaya giriyor şimdilik eşit kız ve erkek diyenler

senin adına sevindim canım..ayaklarınızı yere iyi süründe arkanızdan gelelim..doktoru bıraktım şimdide dualar araştırıyorum..rabbimden ısrarla yavrumu istemeye devam edeceğim..kısa zamandada nasip olur inşallah..

Allahim tum hamilelere kolay bir hamilelik, kolay bir dogum, kolay bakimli ve saglikli bir bebek nasip eyle.
Anne olmayi isteyen tum arkadaslara bu duyguyu en kisa zamanda nasip eyle insallah Allahim insallah..
Amin...

MAŞAALLAH Canım ne tatlı yanakları var öyleeeee
Allahım sağlıkla kucağına versin anala babalı büyüsünnn
Eee tatlım sana dedik okadar içini sıkma hadi maşaallah tebrik ederimmm
sagol canim bakayim bida. Ben ana kucagi da dusunuyorum bakalim o yolladigimi:

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Pric...73448536&sr=8-7&keywords=fisher+price+bouncer

bakalim.
Ay çok şeker canımmmm.
Sağlıkla kullanın aldınmı bunu?
Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin tatlım...
Canım en kısa zamanda hissedersin tekmeleri ben 16.haftamda hissetmeye başladım.
Maşaallah çok güzel bir duygu.
Bizimkide haraketli teyzesi
Allahım sağlıkla korusunnn
nerelerdesin zeytinin annesiii... sesin çıkmadı dünle bugün?
Canım benim bi baş ağrısı var anlatamam baktım geçmeyecek dedim bi cevap yazayım sizlereee
Sizlerden ayrı kalınmıyor yavvvv
Eşim evde bende bi oraya bi buraya vakit bulamadım dün.
İyiyiz canım bebişimin hareketleriyle moral buluyorum maşaallah teyzesi hiç annesini kırmıyor oğlum hadi anneye hisseetir kendini dediğim anda vuruyor üstüste
Sende iyisin maşaallah ben yokken iyi kaynatmışsınız Aişe ilee
Allahim tum hamilelere kolay bir hamilelik, kolay bir dogum, kolay bakimli ve saglikli bir bebek nasip eyle.
Anne olmayi isteyen tum arkadaslara bu duyguyu en kisa zamanda nasip eyle insallah Allahim insallah..
Amin...

Maşaallah sübhanallah canım ne güzel dua etmişsin en içten dualarımla AMİNNN diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…