Bol bebiş topiği

ayşeee buarada ancak bakınırken gördün dün heyecandan görememişim :) o kızını varya ben seninnnn koklaya koklaya yerim ayşe bu resmi varya aynısııı çıkıcak :) benim oglumunda çekmişlerdi aman degişir orda şiştir falan diodum aynısı çıktı :)

bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin

Eki Görüntüle 752759 bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin
kız eczaneyi zengin edecen
valla birşey hissetmiyorum ama arkdaslar kendi arasında iddaya giriyor şimdilik eşit kız ve erkek diyenler
bana da herkes erkek dedi göbeğin sivri kesin erkek... yok anam hiç alakası yok tamamen karın içi boşlukla alakalı.
hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin.
özeldik seni canımcım. iyi olmanıza sevindim. yerim o zeytini ben ya minik minik tekmeler atarmış
biz iyiyiz çok şükür kuzum.. bildiğin gibi uğraşıyoruz işte.
cumartesi ben de gidiyorum doktora bakalım küçük hanım neler yapmış. bir şeker taraması var. hayırlısı olsun inşallah.
daha almadik canim ana kucagini alicaz bakalim bebek arabasiyla beraber:)
çok beğendim ipekcim ya. ana kucağını annem alacakmış biz oto koltuğu olanlardan aldık ama annem onlar rahat değil dedi.
kendim alacak olsam böyle birşey tercih ederdim.

inan bana mutlulugum paradan pıldan çokkk daha kıymetli kocişi azcık zarara sokçam ama olsunnnn :) öle güzel bği duygukii

kesinlikle canım. her zaman dua ediyorum Allahım isteyen herkese yaşatsın.
değerin artıyor canım apaçık ortada maşallah
bir dahaki tahlilinde yükselmiş çıkacak gör bak. idrarda yükseliyor...

yok valla bişi yapmıyorum uslu uslu oturuyorum

nasıl oldu miden? bulanıyor mu hala?
Ara ara bulanıyor hala.Klima falan da yok hayatımda neden oluyorki?:44:

Bitir hemen bencede.Her gün daha fazla yorgunum sanki...

canım Allahım esirgesin çok tatlı,sanki biraz şişman gibi mi ne ? :)))) sen diyete başlat cadıyı :)))

şaka bi yana çok şeker poz vermiş
İri bir bebek dedi dr da.Tombiş olacak dedi.Benim bebekliğime çok benziyor zaten

MAŞAALLAH Canım ne tatlı yanakları var öyleeeee
Allahım sağlıkla kucağına versin anala babalı büyüsünnn
Teşekkür ederiz teyzesi.Bakmaya doyamıyor insan

Sağlıklı olsun inşallah.Benim arkadaşımın kızı da aynı ultrason resmindeki gibi çıkmıştı.

Eki Görüntüle 752759 bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Allah iyiliğini versin.Hep güzel haberler alırsın inşallah kuzunla ilgili...

agzın bal yesin canımmmmm moralim yerinde maşallah akşam başım agrio bi seviniommm :)

hiç bozulmasın moralin kuzum. yükseliyor işte bariz fark var bugünkü testinde. artış var kuzum geliyor 2.meleğin...
daha minnacıcık ama benim ki eşşek kadar duruyor yanında vay bee ne zaman büyüdü bu sıpa

Gününüz çok güzel olsun bayanlar.Dualarınız kabul olsun inşallah...Rabbim kahrından değil lütfundan versin kısmetlerinizi....

Dün yatağımızı,cibinliğimizi ve emzik askımızı aldık sonunda.Aldım ama beğenmedim emzik askımızı.12tl de para verdim.Farklı bişey bulursam alacağım tekrar.

Uyku setini,battaniyelerini,çoraplarını,mendillerini,cibinliğini yıkadım dün.Onlar kurusun giysilerini de yıkarım.Beklemeye gerek yok artık.

Hiç keyfim yok.Herkesten uzak duruyorum artık.Ve sürekli dua ediyorum.Doğumda yanımda olmayı kimseye nasip etme diye....

Günaydın Ayşem. Ne oldu kuzum? kim üzdü seni?

canımmmm bak bana düşmez belki yorum yapmak ama nekadar kalbini kırsada kocan senin bi parcan unutma ve dünyaya getiricen o melekte kocanın ve senin parçan her baktıgında kocanı hatırlican bi melegin olucak kırgınlıkları bi yana bıraksan bi günlüğüne hep diyorum ölene kadarda derim erkekler ancak çocukları dünyaya geldiginde baba oldugunu anlar senin gibi hissetmesi düşünmesi imkansızdanda öte imkansız bak dün ne güzel haber aldıım insan yoldan gelirken bi çiçek koparıp getirir dimi yokkkk hödük işte ben başagrısıyla yatıyorum akşam aşkımmm kalk meyva getir be dio bak kalk al küregi vur kafasına ama napçan ogluna karşı mükemmel bi baba herşeyiyle ilgilenir ama işte sırf kızını gördügünde onun gözlerinde ışıgı görmek için yanında olmasını iste sevinçten agladıgını görüceksin emin ol işte ozaman biliceksin çocuguna nasıl aşık oluyo

Gunaydın Kızlarrrrrr Biz geldik
günaydın cnm hoşgeldin naber?

erkekler hep aynı..
yazdıklarını okurken hem güldüm hem hak verdim sana. çok doğru bir tespit...

günaydın hanımlar,bugün bebiş uyandırmadıgı için beni işe geç kaldım ama allahtan müdürüm sağlık olsun dedi herkes ne güzel anlayışlı.

günaydın cnm hoşgeldin naber?

erkekler hep aynı..
yazdıklarını okurken hem güldüm hem hak verdim sana. çok doğru bir tespit...

mİDe BulantıLarımLa Savaşıyoreeeeee

günaydın hanımlar,bugün bebiş uyandırmadıgı için beni işe geç kaldım ama allahtan müdürüm sağlık olsun dedi herkes ne güzel anlayışlı.

Gunaydın cnm hg

kızlar çokkkk heyecanlı ve tedırgınım yarın sabah doğuma gıdıyorum,bu benım ilk ve en özel ameliyatım olucak meleğime yarın bu saatlerde kavuşmuş olucam Allah nasıb ederse.dualarınızı esirgemeyın lütfen Rabbım hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…