- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.181
Eki Görüntüle 752759 bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin
bana da herkes erkek dedi göbeğin sivri kesin erkek... yok anam hiç alakası yok tamamen karın içi boşlukla alakalı.valla birşey hissetmiyorum ama arkdaslar kendi arasında iddaya giriyor şimdilik eşit kız ve erkek diyenler
özeldik seni canımcım. iyi olmanıza sevindim. yerim o zeytini ben ya minik minik tekmeler atarmışMAŞAALLAH Canım ne tatlı yanakları var öyleeeee
Allahım sağlıkla kucağına versin anala babalı büyüsünnn
Eee tatlım sana dedik okadar içini sıkma hadi maşaallah tebrik ederimmm
Ay çok şeker canımmmm.
Sağlıkla kullanın aldınmı bunu?
Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin tatlım...
Canım en kısa zamanda hissedersin tekmeleri ben 16.haftamda hissetmeye başladım.
Maşaallah çok güzel bir duygu.
Bizimkide haraketli teyzesi
Allahım sağlıkla korusunnn
Canım benim bi baş ağrısı var anlatamam baktım geçmeyecek dedim bi cevap yazayım sizlereee
Sizlerden ayrı kalınmıyor yavvvv
Eşim evde bende bi oraya bi buraya vakit bulamadım dün.
İyiyiz canım bebişimin hareketleriyle moral buluyorum maşaallah teyzesi hiç annesini kırmıyor oğlum hadi anneye hisseetir kendini dediğim anda vuruyor üstüste
Sende iyisin maşaallah ben yokken iyi kaynatmışsınız Aişe ilee
Maşaallah sübhanallah canım ne güzel dua etmişsin en içten dualarımla AMİNNN diyorumm
çok beğendim ipekcim ya. ana kucağını annem alacakmış biz oto koltuğu olanlardan aldık ama annem onlar rahat değil dedi.daha almadik canim ana kucagini alicaz bakalim bebek arabasiyla beraber:)
inan bana mutlulugum paradan pıldan çokkk daha kıymetli kocişi azcık zarara sokçam ama olsunnnn :) öle güzel bği duygukii
kesinlikle canım. her zaman dua ediyorum Allahım isteyen herkese yaşatsın.
değerin artıyor canım apaçık ortada maşallah
bir dahaki tahlilinde yükselmiş çıkacak gör bak. idrarda yükseliyor...
Ara ara bulanıyor hala.Klima falan da yok hayatımda neden oluyorki?:44:yok valla bişi yapmıyorum uslu uslu oturuyorum
nasıl oldu miden? bulanıyor mu hala?
Bitir hemen bencede.Her gün daha fazla yorgunum sanki...Tac super pamuk satenleride harika benimkide dantel detayi var ama cok sade.resim koyardm ama nasil eklenio.canim hic sorma ya ben bu hamileligimde enerji dusuklugu yasiyrm.resmen kalkmio basim.ogluma hamileligimde ne kadar cok gezerdim.bunda hemen yoruluyrm.alis veris isini bitirmk istyrm hmn.son zamanlara birakmk istemiom
İri bir bebek dedi dr da.Tombiş olacak dedi.Benim bebekliğime çok benziyor zatencanım Allahım esirgesin çok tatlı,sanki biraz şişman gibi mi ne ? :)))) sen diyete başlat cadıyı :)))
şaka bi yana çok şeker poz vermiş
Teşekkür ederiz teyzesi.Bakmaya doyamıyor insanMAŞAALLAH Canım ne tatlı yanakları var öyleeeee
Allahım sağlıkla kucağına versin anala babalı büyüsünnn
Sağlıklı olsun inşallah.Benim arkadaşımın kızı da aynı ultrason resmindeki gibi çıkmıştı.ayşeee buarada ancak bakınırken gördün dün heyecandan görememişim :) o kızını varya ben seninnnn koklaya koklaya yerim ayşe bu resmi varya aynısııı çıkıcak :) benim oglumunda çekmişlerdi aman degişir orda şiştir falan diodum aynısı çıktı :)
Eki Görüntüle 752759 bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Allah iyiliğini versin.Hep güzel haberler alırsın inşallah kuzunla ilgili...
agzın bal yesin canımmmmm moralim yerinde maşallah akşam başım agrio bi seviniommm :)
Gününüz çok güzel olsun bayanlar.Dualarınız kabul olsun inşallah...Rabbim kahrından değil lütfundan versin kısmetlerinizi....
Dün yatağımızı,cibinliğimizi ve emzik askımızı aldık sonunda.Aldım ama beğenmedim emzik askımızı.12tl de para verdim.Farklı bişey bulursam alacağım tekrar.
Uyku setini,battaniyelerini,çoraplarını,mendillerini,cibinliğini yıkadım dün.Onlar kurusun giysilerini de yıkarım.Beklemeye gerek yok artık.
Hiç keyfim yok.Herkesten uzak duruyorum artık.Ve sürekli dua ediyorum.Doğumda yanımda olmayı kimseye nasip etme diye....
Gününüz çok güzel olsun bayanlar.Dualarınız kabul olsun inşallah...Rabbim kahrından değil lütfundan versin kısmetlerinizi....
Dün yatağımızı,cibinliğimizi ve emzik askımızı aldık sonunda.Aldım ama beğenmedim emzik askımızı.12tl de para verdim.Farklı bişey bulursam alacağım tekrar.
Uyku setini,battaniyelerini,çoraplarını,mendillerini,cibinliğini yıkadım dün.Onlar kurusun giysilerini de yıkarım.Beklemeye gerek yok artık.
Hiç keyfim yok.Herkesten uzak duruyorum artık.Ve sürekli dua ediyorum.Doğumda yanımda olmayı kimseye nasip etme diye....
günaydın cnm hoşgeldin naber?Gunaydın Kızlarrrrrr Biz geldik
canımmmm bak bana düşmez belki yorum yapmak ama nekadar kalbini kırsada kocan senin bi parcan unutma ve dünyaya getiricen o melekte kocanın ve senin parçan her baktıgında kocanı hatırlican bi melegin olucak kırgınlıkları bi yana bıraksan bi günlüğüne hep diyorum ölene kadarda derim erkekler ancak çocukları dünyaya geldiginde baba oldugunu anlar senin gibi hissetmesi düşünmesi imkansızdanda öte imkansız bak dün ne güzel haber aldıım insan yoldan gelirken bi çiçek koparıp getirir dimi yokkkk hödük işte ben başagrısıyla yatıyorum akşam aşkımmm kalk meyva getir be dio bak kalk al küregi vur kafasına ama napçan ogluna karşı mükemmel bi baba herşeyiyle ilgilenir ama işte sırf kızını gördügünde onun gözlerinde ışıgı görmek için yanında olmasını iste sevinçten agladıgını görüceksin emin ol işte ozaman biliceksin çocuguna nasıl aşık oluyo
günaydın hanımlar,bugün bebiş uyandırmadıgı için beni işe geç kaldım ama allahtan müdürüm sağlık olsun dedi herkes ne güzel anlayışlı.
günaydın cnm hoşgeldin naber?
erkekler hep aynı..
yazdıklarını okurken hem güldüm hem hak verdim sana. çok doğru bir tespit...
günaydın hanımlar,bugün bebiş uyandırmadıgı için beni işe geç kaldım ama allahtan müdürüm sağlık olsun dedi herkes ne güzel anlayışlı.
mİDe BulantıLarımLa Savaşıyoreeeeee
Gunaydın cnm hg
günaydın.. senin bir tane daha mı bebişin var? karnındakinden bahsetmiyorsun herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?