- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.201
kızlar çokkkk heyecanlı ve tedırgınım yarın sabah doğuma gıdıyorum,bu benım ilk ve en özel ameliyatım olucak meleğime yarın bu saatlerde kavuşmuş olucam Allah nasıb ederse.dualarınızı esirgemeyın lütfen Rabbım hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar çokkkk heyecanlı ve tedırgınım yarın sabah doğuma gıdıyorum,bu benım ilk ve en özel ameliyatım olucak meleğime yarın bu saatlerde kavuşmuş olucam Allah nasıb ederse.dualarınızı esirgemeyın lütfen Rabbım hepimizin yardımcısı olsun...
teşekkür ederiz teyzesi kızım gelıcek ınşallah aramıza...evet canım sezeryan epidurali tercıh ettım ama bakalım neler olucak...aminnn canım kız mı geliyor erkek mi?
Allahım sağlıkla hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah. sezeryan olacak galiba? genel mi epidural mi? ben de çok korkuyorum :18::18::18::18::18:
amin canım amin,hiç unuturmuyum Rabbım hepimizi sağsağlım meleklerıne kavuştursun inşallah...Allahım sağlık versin ikinizde.Kolayca kucağına al inşallah meleğini.Sen dualarında bizleri de unutma.Dualarımız seninle.
teşekkür ederiz teyzesi kızım gelıcek ınşallah aramıza...evet canım sezeryan epidurali tercıh ettım ama bakalım neler olucak...
amin canım amin,hiç unuturmuyum Rabbım hepimizi sağsağlım meleklerıne kavuştursun inşallah...
Eki Görüntüle 752759 bayılıyorum artık gebelik testi yapmaya heppp çift çizgi harikaaaa doguma kadar her sabah yapabilirimm allahım bidahaki tahllimdede hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Alışveriş yapmak istiyorum karar veremiyorum(((((((((((((((((((
Biraz çalışayım da bakalım kararsızlığım geçecekmi?
canım ben geldimne yapıyorsun teyzesinin gülü nasıl
oyyy kurban olurum bu nasıl tatlı ya rabbim bana da nasip et ne olur şekerim özledim seninle konuşmayı
oyyy kurban olurum bu nasıl tatlı ya rabbim bana da nasip et ne olur şekerim özledim seninle konuşmayı
evdeyim güzelim ne olsun hiç birşey yok ramazan geldi oruca başladım öyle günler geçip gidiyor işte eşin nasıl oldu iyisinizdir umarımBende çok özledim
Neler yapıyorsun?Evdemisin?Durumlar nasıl?Gelişmeler varmı?Anlat hadi.
Alışveriş yapmak istiyorum karar veremiyorum(((((((((((((((((((
Biraz çalışayım da bakalım kararsızlığım geçecekmi?
AYYY KIZLAR KAFAYI YEDİM YA BEN canım yatarken birden bire erişteli bulgur pilavı istedi :)) işin komik yanı böle bi pilavda varmış
evdeyim güzelim ne olsun hiç birşey yok ramazan geldi oruca başladım öyle günler geçip gidiyor işte eşin nasıl oldu iyisinizdir umarım
var olduğunu bile bilmiyordun
aşermeler başlamış güzel güzel... enişte evde mi? hemen yapsın gerçi sen de epey zor birşey aşerdin ama..
ben de eşime iş kesmek için böyle zor şeyler mi aşersem acaba
Tulum alayım bikaç tane daha demiştim.Bir de penye battaniye.Yapamadım keyfim olmayıncasen bana göster canım ben karar veririm
kaç gündür birşey almadım. alışverişim geldiiii
emzik askısı hariç bak ona karar veremem o çok zor...
AYYY KIZLAR KAFAYI YEDİM YA BEN canım yatarken birden bire erişteli bulgur pilavı istedi :)) işin komik yanı böle bi pilavda varmış
heheheyokk kızzz bin yıl düşünsem aklıma gelmez hem erişte hem bulgurbenim kocam hödük canım beee öle kalkim yapim felan demez hatta almaya bile üşenir okadar yani :) ilk gebeligimde sabahın beşinde canım poça çekti söyledim yat aşkım midende hamur olur şimdi sabah gider alırım dedi sen düşünn kocam benimmmmmm
ben de alcam da istediğim gibi bulamadım. ben salopet istiyorum içinde badisi olanlardan. krem renk alcam. biraz önce bir bebek mağazasına girdim bir kaç tane alt don alayım dedim kalmamış hamile bir bayaan geldi aldı hepsini dedi. beni hamile olarak görmediTulum alayım bikaç tane daha demiştim.Bir de penye battaniye.Yapamadım keyfim olmayınca
Bende ömrümde 1 kere yediğim ve çok da bayılmadığım halde midye istemiştim geçen ay.Hala izin verseler yerim.Ama civa olduğu için yememeliymişim:26::26::26:
canım hamile halde kolay şeyler yaşamadın rabbim eşine tez vakitte versin şifasını huzurlu mutlu bi aile olun bebeğinizle duaların için sağol canım inşallah şu mübarek günde rabbim bana da verir yavrumuAllah kabul etsin dualarınızı inşallah.
Eşim 2.ameliyatı olacak( Kasıma ertelemeseydik 9 temmuz salı günü olmuş olacaktı.2 ameliyat arası 5-6 ay olsun istedik,dr da olur dedi.Çok berbat bi hafta geçirdim geçen hafta.Ağlamaktan konuşamaz oldum bu sefer.Sinirler iyice gevşemiş,eşime destek vermek,kuzuma eziyet etmek,yolda sokakta rezil olmak,patronuma rezil olmak falan umrumda olmadı.Hıçkıra hıçkıra ağladım 4 gün boyunca.Olsaydı nasıl kaldırırdım bilmiyorum o günleri tekrar.İlaç tedavisine başlandı.İnşallah ilaçla geriler tümör de gerek kalmaz kasımdaki ameliyata.
Onun dışında iyiyiz.Kızımız 2 hafta önden gidiyormuş.1580gr olmuş,çok iyi ve uzun boylu bi bebek olacak diyor dr.Sürekli tepiniyor içimde.Her vuruşunda dua ediyorum sana ve bekleyen herkese.Şu mübarek ramazan ayında göndersin kuzularınızı inşallah.Eşyalarını tamamladık sayılır.Sıcaklar ve göbek mahvediyor artık beni.1 saat yürüsem 3 saat yatıyorum baygın bi şekilde.Aman sen sen ol son aylara bırak diyenleri dinleme.6-7.ayda al herşeyini.Her geçen gün daha zor oluyor alışveriş
Tubiloshumuz Yusuf'umuzu kucağına aldı.Sarılık atlattı ama iyi şimdi.fmfm de salı günü alacak inşallah.sürekli sizler için dua ediyoruz hepimiz.Rabbim o güzel müjdeyi sana da yaşatsın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?